|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
DZiewczyny mega mi sie podoba sukienka WD 1161
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item...fb8b71e1e483bb |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4203 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I mają bardzo dobre opinie... Aż kusi, bo suknie są cudne ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-07-16 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie w moim stylu, ale ogólnie ładna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
![]() co z tego że ładna jak na mnie by wyglądała.. ani nie chce sobie wyobrazić ![]() ja muszę mieć suknie w kształcie litery A bo najnormalniej w niej wyglądam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Blond forever!
|
Hej
![]() Pamięta mnie ktoś jeszcze tu? ![]() Na początek chcę przywitać wszystkie nowe wizażanki ![]() I pogratulować wszystkim sukcesów wszelakich ![]() Dawno mnie nie było - zawirowania z pracą, wakacje, wyjazdy, spotkania ![]() Rozpoczęłam właśnie staż i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ![]() Chcę się tylko pochwalić, że 3.08 idę na wesele... jako konferansjerka ![]() ![]() Ale czytałam Was i chciałabym się odnieść do kilku kwestii: - alkohol dla orkiestry - absolutnie żadnego, nawet na rozluźnienie - oni są w pracy, nikt w pracy nie pije (my dziś mieliśmy spotkanie z Młodymi w sprawie wesela i od razu zaznaczyliśmy, że żadnego alkoholu podczas wesela pić nie będziemy) - podkoszulka u faceta - konieczna! TŻta kuzyn teraz na swoim ślubie nie miał i koszula była tak okrpnie mokra... I marynarka też. Podkoszulka ma właśnie za zadanie wciągać pot, więc jak dla mnie nie ma, że się podoba czy nie podoba - musi być - wypożyczanie sukni - ja jestem na nie, wolę już kupić używaną. Słyszałam o różnych historiach, gdzie się wypożycza suknie, laska zamawia, a na kilka dni przed ślubem okazuje się, że jej suknia jest wypożyczona, albo uszkodzona. Za dużo stresu. Aaaaaa i mierzyłam suknie ślubne ![]() Ale w moim rodzinnym mieście w salonie niesieciówkowym, więc nie wiem nawet co to za modele. Dwie - ala księżniczki i nieskromnie powiem, że wyglądałam rewelacyjnie ![]() Aha i chciałam napisać, że w miarę regularnie Was podczytuję ![]() I widziałam, że hihihi pisała, że chciałaby saksofonistę na ślub - napisz mi PW, mój TŻ zna saksofonistów z całej Polski, może Ci poleci kogoś z Twojego regionu ![]()
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale ten sprzedawca na swoich aukcjach ma naprawde przerozne sukni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
oryginał: http://www.bridepowered.com/justin-a...ring-2013.html podróba: http://www.belti.pl/suknie-slubne/su...780_p_196.html ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny strasznie spodobał mi się Wasz pomysł na księgę gości w formie drzewa ale zastanawia mnie jedno. Nie boicie się że na przykład jakieś dziecko dorwie się do tuszy i wybrudzi Wam suknię ślubną? Mi przez chwilę przeszło przez myśl, że może spróbuję przekonać TŻa do czegoś takiego ale od razu pomyślałam o dzieciach które będą na naszym weselu i tuszach do księgi gości
![]() Ale dałam sobie dzisiaj wycisk. Słońce świeciło jak szalone i było bardzo ciepło, my mamy w domu sporo okien i trochę schodzi przy ich myciu a ja sobie wymyśliłam, że biorę się za ich mycie i o dziwo udało mi się w ciągu jednego dnia umyć wszystkie, a zazwyczaj rozdzielam to na dwa dni bo w końcu zastaje mnie noc i brakuje czasu na dokończenie ![]() W ogóle to coś mi się ze snem porobiło, bo dzisiaj w nocy o 3:20 obudziłam się za potrzebą a jak wróciłam do łóżka to odechciało mi się spać i już do samego rana nie zasnęłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
We wrzesniu moja sasiadka wypozyczyla. Potem nie przyjeli spowrotem sukni, bo stwierdzili że jest "za brudna " ( po praniach ). Sasiadka ja oddala jeszcze raz do pralni , suknia byla czysta, nie bylo zadnej plamki, i tak jej nie przyjeli i musiala pokryc koszt sukni tak jakby ją kupiła. A teraz jej leży w szafie.. Także, orientowac sie troche bo oni tylko czekaja zeby wycyckac kase z kogoś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale łładne 1150 i 1155 mi się podobają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to z tuszem faktycznie moze byc problem.. ja pewnie będę miała w formie książki ![]() ![]() ![]() Cytat:
lepiej już kupić używaną.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem za mała ?(155) i wyglądam okropnie, poszerza niesamowicie ![]() W obcisłej też nie mogę, bo ja zle sie czuje w takich obcisłych, niekomfortowo, musze miec swobodę ![]() Literka A jest w sam raz, siostra tez miala A i wyglądała cudnie, a ma zblizona figure do mnie, tzn przed weselem sporo schudła, ale podobno każda chudnie ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- absolutnie tak ![]() chociaz ja tam planuję kupić nową ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
bo każda chce super wyglądać w tym jedynym dniu ![]() mi się podobają w kształcie A i koronki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Przechodzę chyba jakieś załamanie nerwowe, depresję czy nie wiem co... od dłuższego czasu wszystko mnie drażni, czuję się dobrze gdy nikogo nie ma i mogę posłuchać muzyki, mam ochotę ukryć się gdzieś i zapomnieć o świecie i o sobie. Już nie jestem aż tak otwarta do ludzi, towarzyska. Zamykam się na wszystkich i wszystko, aż sama siebie nie poznaję.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
też chcę nową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale za Justina zapłacisz 5razy tyle, albo i lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektóre dziewczyny mówiły że nic nie robiły, żadnych diet, a leciało ![]() koronki też ładne, ale mi nie pasują znowuż ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- ja mam zaoszczędzone więc o to sie nie martwię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-07-16 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
to napewno jakis gorszy okres... pogoda jest tragiczna, cisnienie skacze, moze przez to? albo jestes przemeczona?? sprobuj odpoczac, zrelaksowac sie, moze zacznij brac magnez na wzmocnienie? Bedzie dobrze ![]() Cytat:
wstawiam fotki z dzisiejszego mierzenia rybki. Co Wy na to? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Verunka aleś ty szczupła! uważam że w tamtym fasonie było ci lepiej - tutaj jakoś tak za mało ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | |
Rozeznanie
|
Powiem Wam, że ja bym się cykała kupić sukienkę ślubną z all... 750 zł, smieszna co prawda cena. Uwazam, ze dobrej sukni nie da się za tyle uszyć. Koronka jest droga wiec gdzie tu koszt materiału, uszycia itp...
Nie mam pojęcia... Myślę, że na pewno nie będzie to taki sam wzór koronki. To moja ocena ![]() Ale jeśli się zdecydujesz to trzymam mocno kciuki żeby była piękna i wymarzona!!!! Ja kupuje sukienkę nową z salonu, w ksztalcie litery A z trenem z kilku warstw lekkiego tiulu. I mam 159 cm wzorstu. I co prawda w rybkach dobrze sie czulam, ale z racji ze jestem niska to trzea by bylo je nisko ściąć i popsułby się ten efekt bo w Madonnie nie zamawiają na wzrost.. tylko jest jeden i potem tną. Mam w planach przygotować wiadkę, w której zawrę moje inspiracje i to co mamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4230 |
Zadomowienie
|
dla porównania ja w ksiezniczce:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.