Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-17, 07:02   #4411
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

1 i 2 ja mam bo dwustronnego mei tai Tuli mam o ten: http://naturalnamama.pl/p437,mei-tai-tula-forest.html

ale wszystkie ładne słoniki np.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Napisze Wam, co sie zdarzylo mojemu TZ wczoraj.

Wracal o 23 z kolega, byli na piwie.
Ida ulica (obok stacji kolejowej), a przed nimi nagle pojawia sie facet z wózkiem niemowlecym.
Dziwny byl, jakis zachwiany, wiec podeszli do niego i pytaja sie co tu robi o tej porze z wozkiem.
A ten zaczal gadac jakies niestworzone historie, ze przyjechal pociagiem na plaze
Podobno mial zatrzymac sie u matki, ale ona od godziny 14 nie odbiera telefonu.
Wiec on czeka na kolezanke, ktora przyjedzie o 3 w nocy, bo czeka na autobus nocny
TZ pytal o dziecko, czy cos jadlo od tej 14, a ten, ze zrobil mu kanapki.....
Facet odkryl kocyk i sie okazalo, ze w jednej spacerowce lezy dwoch chlopcow - jeden 1,5 roku, a drugi 3 latka...
Na krotko ubrani, pod polarowym kocykiem...

TZ sie nie zastanawial, zadzwonil po policje.
Mowil, ze przyjechali w 3min.
Alkomat pokazal 1,5 promila...
Facet mowil, ze jest w trakcie rozwodu z matka, ze on sie mial dzis zajac dziecmi, itp.
(pewnie juz wiecej sie nimi zajmowac nie bedzie, bo mu prawa zabiora po takiej akcji).

Faceta zawineli, dzieci zreszta tez - do pogotowania opiekunczego.

Policjanci oczywiscie podziekowali TZ i koledze, ze zadzwonili; spisali ich i puscili.

TZ byl caly roztrzesiony jak mi o tym opowiadal. Mowil, ze jak zobaczyl te dzieciaki to cos go scisnelo, od razu o Kubusiu pomyslal.
Poza tym ostro zwyzywal tego faceta, az policjanci musieli go uspokajac.

Co za............

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

MALA, to rzeczywiscie Cie przekrecili na soczek!
A dawno odbieralas? Ja pod konioec czerwca i ekspedientka powiedziala, ze to nowe zestawy sa.
A dostalam to samo co LITTLE.

NANCY, 1 albo ostatnie :

Dziewczyny tulace - co robicie jak dziec Wam zasnie na dworze w Tuli? Podkladacie cos pod glowke?
Kuba dzis znow kimnal, podtrzymuje mu glowke wtedy, zeby nie majtalo nia.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dla TZ !!!
pieluszke i zagłówek podwijam

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41828240]A mnie tak zastanawia, czy matka tych dzieci nie wiedziała z kim je puszcza

U nas 5:30 "ja się wyspałam, to mamusia też" [/QUOTE]
zasada numer 1

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:03   #4412
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Dzień dobry!

Nawijko brawa za piękna postawę TZ! Fantastycznie się zachował!

Insolito jak tam?

Blanka dzisiaj nas bardzo miło zaskoczyła. oczywiście dla tatusia,który przyszedł po % i późno się położył. Otóż Zasnela o 20.30 i zaczęła się kręcić na karmienie o 3.30! W szoku jestem! Potem pobudka o 6.40 na karmienie i wstała o 7.45. Szczękę zbieram z podłogi

Dzisiaj moja siostra ma wolne więc będziemy dużo zwiedzać. Mam nadzieję że Blanka pozwoli.

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:03   #4413
laurka23
Zakorzenienie

Dziękujemy za kciuki, Michaś strasznie płakał Waży 8,500, mierzy 74cm. Jest marudny, ciągle na rączkach.
Przepraszam że się nie odniosę, muszę wracać do mojego jęczydełka. Buziaczki.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:19   #4414
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dziękujemy za kciuki, Michaś strasznie płakał Waży 8,500, mierzy 74cm. Jest marudny, ciągle na rączkach.
tulę

Insolito

Stary 2013-07-17, 07:20   #4415
Delicjanka
Zakorzenienie

Insolito! czekamy na newsa! ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:22   #4416
nancykenator
Zakorzenienie

heloł z rana

dziękuję za pomoc odnośnie nosideł ale ja i tak dalej nie wybrałam

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja tylko na chwilę.
Jutro mam obronę miedzy 10.30 a 12 więc proszę o kciuki bo czuję się niepewnie.

jutro do Was wrócę wieczorkiem bo pewnie wczesniej nie dotre do domu.
kciuki za dzisiejszą obronę
Cytat:
Czytalam w jakiejs dzieciowej gazecie, ze dzieciaczki wzrost dziedzicza po tacie, a wage po mamie.

Klocek fest!!
Okreslenie mamy - bomba

ale na pewno mowisz o Hippie?
Bo ja z Bobovity dostalam sloiczek+lyzeczke.

przy Vigantolu trzeba miec super refleks.
Strasznie szybko zapitalaja te krople!

insolito, oby bylo po Waszej mysli

mika, trzymam kciuki za "urode" Juleczka!

Kuba o 20 urzadzil mi mega histerie. I to w polowie butli, nigdy mu sie to nie zdarzalo! Jakos go uspokoilam i od tamtej pory bujamy sie z usypianiem. W nosie ma spanie, woli wkladac sobie smoka do buzi i zaraz go wyciagac albo trzymac sie za stopki :P

eee tam co będzie spał, skoro stopę ma do oglądania
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki..lecę Was nadrabiać..dziś zwariowany dzień i nie miałam jak wizazowac..
Wczoraj byliśmy na szczepieniu..dopiero drugie przez to zapalenie płuc...ale za to Antoś z rączka w budzi był mierzony..ważony...i uklucia nawet nie poczuł..taki grzeczny..no i ważymy już 8900..jeju ale klocek

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Czy którejś z Was 5cio miesięcznie (prawie) dziecię tyle waży?

piękna waga
a z innej beczki czujesz, że np przez to jest taki klocek wolniej się porusza albo nie chce się np przewracać?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41825323]a tu ci powiedzą, że masz dać przy zapisie pesel i dupa

no jak to jaki dziecko na kolana, kawałek czegoś w rękę i ładować w paszczę ja ostatnio jej dawałam tak z palca przecier jabłkowy, coś a la konfitura jabłkowa, moja teściowa takie robi, pyszne to, odrobinę, 2x na palec, ale smakowało!
i z żółtkiem ugotowanym tak chyba zrobię też

A napisać ci, czego moja Dorcia kochana NIE robi?
Dzisiaj rehabilitantka lała już z niej, bo byłyśmy za wczesnie i jeszczetaka półroczniaczka też ćwiczyła z nią - no to ja położyłam moją na materacu i mówię: patrz, zołzo jedna, a ta patrzy no to dalej: obróciłam ją bokiem, a ta zaciesza, ale puściłam - fik na plecy i dalej zaciesz, ale głowę w bok, coby dziecko widzieć

8--10 miesiąc to pora na samodzielne siadanie

oj tam, Dorotka dzisiaj też 2h spała

to jest tak, że dziecko może ruszyć po 1 ćwiczeniach (bo czasem tylko wystarczy uświadomić, że możliwy jest ruch), czasem po 5 a czasem po 10 i dokładnie - leniuch. Ale niestety, są pewne etapy,które dziecko musi opanować. Ale np. reh.mi opowiadała dzisiaj, że miała już takie dzieci i nawet takie, co to posadzone - siedziało, a samo nie, po czym wstało, zaczęło chodzić (szybko bardzo) i dopiero potem opanowało siadanie i raczkowanie.

posikałam się

ty penisie [/QUOTE]
coś czuję, że mój taki sam leniwiec jak Twoja
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:22   #4417
nafiyqa
Zakorzenienie

Buziak dla Misia

FEWCIU, super! Moze jednak Holandia jej pasuje?

U nas tez nocka calkiem fajna
Od dni jest pobudka ok 3 i 5, a o 7:30 wstajemy, bo trzeba pieluche przebrac. Poten jeszcze kima do 9

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 07:23   #4418
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Co chce się dzisiaj wypowiedzieć to mi rozłącza

Chciałam o tych zębach pisać bo Black mnie tknęła w ten temat że nam też dziwnie zaczęły wychodzić. Bo mój synek wystartował od trójki z prawej strony teraz pcha się trójka lewa i dwie dolne jedynki
Moje dziecko przez to cholerstwo jest nie do okiełznania
Płacze w nocy przez sen i to tak głośno że aż mi głupio że wszystkich pobudzi

A no właśnie bo ja go tak sobie obserwuje i ... Ostatnio jak pije mleko(on rzecz jasna)to ogląda swoją rękę Obraca z każdej strony. Zbliża. Oddala Śmiesznie to wygląda-jakby ją pierwszy raz widział. I robi to już od jakiegoś czasu. Albo wyciąga smoczek z buzi i wkłada spowrotem (ale to w momencie gdy nie jest bardzo głodny).

No i co robi notorycznie... Trze piętą o pięte Podczas kąpieli w ten sposób chlapie się wodą (nas w sumie też ). Wasze też tak robią?
super widok musi być
co do smoczka to mój tak samo a potem wkłada sobie nieporadnie
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Przed ciążą ważyłam 60 kg, w ciąży przytyłam 20 kg, miesiąc po porodzie ważyłam 61 kg a teraz 66 kg. Tak więc nawet to nie są kilogramy po ciążowe po one fajnie mi w ciągu miesiąca zeszył tylko teraz to moje obżarstwo

Mój TŻ pracuje zagranicą co wiąże się z tym że jest w domu co tydzien czasami co 2 lub 3, jak przyjedzie to wiadomo jest i wciagu 24 h po zaczynam krwawic to znaczy mam tak jak by normalny okres, no ale sory nie wierze że mam okres czasami co tydzien, dwa lub trzy i zawsze po i że to zbieg okoliczności, w czasie mnie nic nie boli niby jest wszystko ok, powtarza się to notorycznie od pierwszego razu po porodzie
a mówiłaś o tym lekarzowi?
Cytat:

Ida ulica (obok stacji kolejowej), a przed nimi nagle pojawia sie facet z wózkiem niemowlecym.
Dziwny byl, jakis zachwiany, wiec podeszli do niego i pytaja sie co tu robi o tej porze z wozkiem.
A ten zaczal gadac jakies niestworzone historie, ze przyjechal pociagiem na plaze
Wiec on czeka na kolezanke, ktora przyjedzie o 3 w nocy, bo czeka na autobus nocny
Facet odkryl kocyk i sie okazalo, ze w jednej spacerowce lezy dwoch chlopcow - jeden 1,5 roku, a drugi 3 latka...

Facet mowil, ze jest w trakcie rozwodu z matka, ze on sie mial dzis zajac dziecmi, itp.
(pewnie juz wiecej sie nimi zajmowac nie bedzie, bo mu prawa zabiora po takiej akcji).

Policjanci oczywiscie podziekowali TZ i koledze, ze zadzwonili; spisali ich i puscili.

TZ byl caly roztrzesiony jak mi o tym opowiadal. Mowil, ze jak zobaczyl te dzieciaki to cos go scisnelo, od razu o Kubusiu pomyslal.

Co za............

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

MALA, to rzeczywiscie Cie przekrecili na soczek!
A dawno odbieralas? Ja pod konioec czerwca i ekspedientka powiedziala, ze to nowe zestawy sa.
A dostalam to samo co LITTLE.

NANCY, 1 albo ostatnie :

Dziewczyny tulace - co robicie jak dziec Wam zasnie na dworze w Tuli? Podkladacie cos pod glowke?
Kuba dzis znow kimnal, podtrzymuje mu glowke wtedy, zeby nie majtalo nia.

ale historia
wielkie dla tż za postawę
Cytat:
piękna waga i piękny wzrost

ciekawe jak Insolito?
Stary 2013-07-17, 07:26   #4419
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Przed ciążą ważyłam 60 kg, w ciąży przytyłam 20 kg, miesiąc po porodzie ważyłam 61 kg a teraz 66 kg. Tak więc nawet to nie są kilogramy po ciążowe po one fajnie mi w ciągu miesiąca zeszył tylko teraz to moje obżarstwo

Mój TŻ pracuje zagranicą co wiąże się z tym że jest w domu co tydzien czasami co 2 lub 3, jak przyjedzie to wiadomo jest i wciagu 24 h po zaczynam krwawic to znaczy mam tak jak by normalny okres, no ale sory nie wierze że mam okres czasami co tydzien, dwa lub trzy i zawsze po i że to zbieg okoliczności, w czasie mnie nic nie boli niby jest wszystko ok, powtarza się to notorycznie od pierwszego razu po porodzie

faktycznie musisz iść to zbadać bo to nie jest normalne, mam nadzieję, że wszystko ok

Chyba pierwsze

Cytat:

Co za............
O matko co za patologia, szkoda dzieciaczków Ogromne dla Tż za reakcje

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość

Lece dalej nadrabiac chociaz powiem Wam szczerze, ze taka padnieta jestem, ze na oczy ledwo patrze W ciagu dnia nie wiem ostatnio w co rece wlozyc. Nie pisalam Wam nigdy ale prowadze swoja mini sprzedaz internetowa i ostatnio jaki sie ruch w interesie zrobil to nie nadarzam z pakowaniem i wysylaniem Mam nadzieje, ze niedlugo wszystko wroci do normy i bede znowu na biezaco
No to chyba trzeba się cieszyć, że interes się kręci

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Insolito jak tam?

Blanka dzisiaj nas bardzo miło zaskoczyła. oczywiście dla tatusia,który przyszedł po % i późno się położył. Otóż Zasnela o 20.30 i zaczęła się kręcić na karmienie o 3.30! W szoku jestem! Potem pobudka o 6.40 na karmienie i wstała o 7.45. Szczękę zbieram z podłogi

Dzisiaj moja siostra ma wolne więc będziemy dużo zwiedzać. Mam nadzieję że Blanka pozwoli.

Super, że Blanka ładnie spała, oby tak juz zawsze było
Widziałam, że Ilusion też o mnie pytała, dziękuję wszystko dobrze

Cytat:

Oj biedny Michaś Mam nadzieję, że szybko przejdzie

Zrobiłam testa, kto ciekawy wyniku?

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:26   #4420
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Nawijko brawa za piękna postawę TZ! Fantastycznie się zachował!

Insolito jak tam?

a widzisz, może Blanka zwyczajnie dojrzewa?

Cytat:
ojjjj, tulam

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

coś czuję, że mój taki sam leniwiec jak Twoja
tyż możliwe
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:26   #4421
iffonka7
Zadomowienie

Nawijko dla TŻ

fewciu dla Blanki za piękną noc

laurko za wagę

My wstaliśmy o 7:45, przebrałam i nakarmiłam malego i myśle sobie o nie musze leciec na wizaz zobaczyc czy insolito juz sie odzywała w sprawie testy poczułam sie prawie jak podczas rozpakowywania kiedy to szybko rano lecialo sie zobaczyc czy ktos przez noc nie urodził.

Pytanie dla mam mm. Czy jeśli wasze dziecko budzi się np. 2 czy 3 razy w nocy za każdym razem dajecie mu mleko.

Pytanie dla wszystkich mam. Czy ciągle podnosić dziecko po jedzeniu do odbicia.
Stary 2013-07-17, 07:28   #4422
Konto usunięte

Insolito, zaszłaś

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Iffonko, nie odbijam już, bo bez względu na to młoda i tak ulewała no dobra, pionizuję jeśli marudna bardzo i tak na czuja bardziej wydaje mi się, że chce odbeknąć - i wóczas faktycznie beknie kilka razy i jest ok.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:29   #4423
Misiaczek17311
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Misiaczku, a możesz zdradzić nazwisko? Bo ja z tych, co się sportem interesują, i akurat może kojarzę.
Przepraszam ale narazie chcę zostac anonimowa wiecie za łatwo by było można mnie znaleźć a za krótko się znamy że tak powiem pozwólcie mi się zadomowić a z czasem powiem więcej o sobie mąż i tak by mnie zabił jakby dowiedział się że na forum gadam o nim Mam nadzieje że zrozumiesz
Misiaczek17311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:29   #4424
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
faktycznie musisz iść to zbadać bo to nie jest normalne, mam nadzieję, że wszystko ok

Chyba pierwsze

O matko co za patologia, szkoda dzieciaczków Ogromne dla Tż za reakcje

No to chyba trzeba się cieszyć, że interes się kręci

Widziałam, że Ilusion też o mnie pytała, dziękuję wszystko dobrze

Oj biedny Michaś Mam nadzieję, że szybko przejdzie

no ba
chociaż jak widzę taki uśmiech to podejrzewam, że pozytywny.
Stary 2013-07-17, 07:30   #4425
Konto usunięte

Misiaczku, ależ my tu wszystkie TŻtów obgadujemy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 07:32   #4426
hope01
Zakorzenienie

Insolito no!!!! Gadaj po dobroci

Stary 2013-07-17, 07:33   #4427
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Nawijko dla TŻ

fewciu dla Blanki za piękną noc

laurko za wagę

My wstaliśmy o 7:45, przebrałam i nakarmiłam malego i myśle sobie o nie musze leciec na wizaz zobaczyc czy insolito juz sie odzywała w sprawie testy poczułam sie prawie jak podczas rozpakowywania kiedy to szybko rano lecialo sie zobaczyc czy ktos przez noc nie urodził.

Pytanie dla mam mm. Czy jeśli wasze dziecko budzi się np. 2 czy 3 razy w nocy za każdym razem dajecie mu mleko.

Pytanie dla wszystkich mam. Czy ciągle podnosić dziecko po jedzeniu do odbicia.
ja podnoszę, bo teraz mniej ulewa i faktycznie jak go daję do odbicia to potem czasem nie uleje
Stary 2013-07-17, 07:34   #4428
Misiaczek17311
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez insolito

ojaaa ciąża? Szacun za zdecydowanie się na drugie dziecko tak szybko ja bym osiwiała i by mnie wywieźli na sygnale jakby mi się urodził taki drugi mój Kubuś (z takim charakterkiem)
Chociaz zdaje sobie sprawę że dla dzieci to super sprawa bo sama mam 3 braci i nie wyobrażam sobie dziecinstwa bez nich
Stary 2013-07-17, 07:35   #4429
nancykenator
Zakorzenienie

Insolito ale budujesz napięcie
Stary 2013-07-17, 07:36   #4430
iffonka7
Zadomowienie

nancy mówiłam o tym gince jak byłam w maju ale ona sprawdzila i powiedziala że raczej wszystko ok i ze to moze przypadek, ja wtedy tez jeszcze w to wierzylam ale teraz juz nie

insolito

szaja dzieki za odp odnosnie odbijania
Stary 2013-07-17, 07:36   #4431
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
tulę

Insolito
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Insolito! czekamy na newsa! ;p
Cytat:

ciekawe jak Insolito?
Cytat:
no ba
chociaż jak widzę taki uśmiech to podejrzewam, że pozytywny.
Szaja ucięło mi Twój cytat

o emocje jak na wątku starających się

Nie bedę Was już trzymać w niepewności. Niestety jedna kreseczka, troszku smutno, ale jest ok, widocznie to nie ten czas Jeszcze wszystko przed nami

Stary 2013-07-17, 07:38   #4432
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Szaja ucięło mi Twój cytat

o emocje jak na wątku starających się

Nie bedę Was już trzymać w niepewności. Niestety jedna kreseczka, troszku smutno, ale jest ok, widocznie to nie ten czas Jeszcze wszystko przed nami
o kurczę, a już byłam pewna II

Stary 2013-07-17, 07:39   #4433
nancykenator
Zakorzenienie

Insolito widocznie to nie ten czas ale trzymam kciuki, żeby Wam się udało
Stary 2013-07-17, 07:41   #4434
iffonka7
Zadomowienie

insolito następnym razem na pewno się uda szkoda a juz miałam taka nadzieje że będzie następny maluszek
Stary 2013-07-17, 07:42   #4435
Misiaczek17311
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez szajajaba
Misiaczku, ależ my tu wszystkie TŻtów obgadujemy
No mój Damian to przeciwny jest takim udzielaniem się na internecie i wogóle..pamiętam jak powiedziałam mu że bloga założe to prawie się ze mną pokłócił ! ohh czasami bym mu tak a najlepsz jest to że ja go we wszystkim słucham ! wogóle nie mam swojego zdania. Ja nie wiem co ze mnie za baba o tym forum też mu nie powiem bo zaraz będzie że głupia jestem i mi się nudzi w życiu ;p dobrze że go tak często w domu nie ma wiecie najgorzej że on ma dwa miesiące w roku wolne jak sezony się kończą. Maj-czerwiec i grudzień-styczeń tak przeważnie...nie umiem z nim wytrzymać wtedy bardziej się kochamy jak się za często nie widzimy
Stary 2013-07-17, 07:42   #4436
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Insolito no!!!! Gadaj po dobroci

Cytat:
Napisane przez Misiaczek17311 Pokaż wiadomość
ojaaa ciąża? Szacun za zdecydowanie się na drugie dziecko tak szybko ja bym osiwiała i by mnie wywieźli na sygnale jakby mi się urodził taki drugi mój Kubuś (z takim charakterkiem)
Chociaz zdaje sobie sprawę że dla dzieci to super sprawa bo sama mam 3 braci i nie wyobrażam sobie dziecinstwa bez nich
No tak nie do końca byłaby to świadoma decyzja ,ale bardzo bysmy się cieszyli Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że Piotruś to idealne dziecko

Cytat:
Insolito ale budujesz napięcie

Cytat:
nancy mówiłam o tym gince jak byłam w maju ale ona sprawdzila i powiedziala że raczej wszystko ok i ze to moze przypadek, ja wtedy tez jeszcze w to wierzylam ale teraz juz nie

insolito
To koniecznie idz jeszcze to sprawdzić

Stary 2013-07-17, 07:45   #4437
Konto usunięte

Insolito, ale @ nadal nie ma?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 07:52   #4438
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41828538]
[/COLOR]Iffonko, nie odbijam już, bo bez względu na to młoda i tak ulewała no dobra, pionizuję jeśli marudna bardzo i tak na czuja bardziej wydaje mi się, że chce odbeknąć - i wóczas faktycznie beknie kilka razy i jest ok.[/QUOTE]
O, ja to samo-w dzien na czuja, jak sie wierci.
zreszta jak byl mlodszy tez go rzadko co odbijalam po moim mleku...

Odbijam tylko wieczorem po mm, bo wtedy beka jak zulisko.

Stary 2013-07-17, 07:53   #4439
nancykenator
Zakorzenienie

iffonka tak jak pisze Insolito ja bym powiedziała o tym jeszcze raz gince.

misiaczek mój tż trochę podobny do Twojego, jak mu powiedziałam, że piszę na forum to zaczął się ze mnie śmiać ale skoro jego nie ma często w domu to co mam robić? Gadać do ściany?

szaja już się cieszyłam, że mój przekręca się na boczek z plecków a od kilku dni ani razu się nie przekręcił sam, wcześniej sam sobie brał zabawki teraz najlepiej jakby z nim leżeć na macie i podawać lordowi zabawki a ten niezadowolowny wielce bo nie chciał akurat papużki tylko małpkę
nie wiem o co chodzi :/
Stary 2013-07-17, 07:53   #4440
nafiyqa
Zakorzenienie

INSOLITO, łeeeeee, szkoda

MISIACZKU, u nas podobnie.
Tez Kuba i tez diabel :P
Swiadomie nie zdecydowalabym sie na drugie dziecko.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości