|
|
#16171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
Ehh.... już nic na tym świecie mnie nie zaskoczy . A co z masakrą w Virginii ? Jak można zabić 32 osoby w wieku 23 lat?
|
|
#16172 |
|
Konto usunięte
|
Mes, no niech Cię wyściskam!!! Wzięłaś sobie imię Joanna, jestem taka wzruszona...
Ja miałam być z bierzmowania Kryśka (z gazowni) ale w końcu jestem Weronika ![]() Łoooo Polska-Belgia w Poznańcu powiadacie??? A kiedy ten mecz ma sie odbyć?? te 15 zł na bilet PKP to jeszcze uzbieram, ale na resztę będę musiała chyba żebrać By the way...co to ma być?? Miałam 2 strony zaległości, a na tych 2 stronach wywiązały się 2 gorące dyskusje, a w każdej z nich uczestniczyła Sun! Dziewczyno, wyluzuj! Każda Twoja wypowiedź miała charakter napastliwy, tak jakbyś chciała nawrzeszczeć na biedne Tri i Firli broniące swoich racji Take it easy
|
|
|
|
#16173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#16174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak tak, zdjecie na meczu w Plocku z tamtejsza Wisla
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#16175 |
|
MUSEarka
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4181504]Mes, no niech Cię wyściskam!!! Wzięłaś sobie imię Joanna, jestem taka wzruszona...
Ja miałam być z bierzmowania Kryśka (z gazowni) ale w końcu jestem Weronika ![]() [/quote] ściskaj alez jestem dumna że rozpoznałam
|
#16176 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo dla Ciebie Mes
![]() Tri ale by byly jaja, a pociag bys miala z katowic do szczecina czy jak? bo w szn zaraz kolo pkp sa pks a tam znajdujesz busa ktory leci prosto do gryfic. one tam co chwila smiagaja a z gryfic ja juz ciebie odbieram ale by byly bosko
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#16177 |
|
MUSEarka
|
|
#16178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chluśniem i spadam spać, jutro rano musze zrobić uzupełniające zakupy kosmetyczne, a tzn że musze wstać przed 9 |
|
|
|
|
#16179 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]() ja wstaję o 6-12, bo na 7-10 mam do szkoły ![]() więc róznież[rz?] się żegnam pees: ale mi sie podoba piosenka Justina Timberlake'a - Goes Around ![]() branoc
|
|
#16180 |
|
Zakorzenienie
|
I lykniem bo odywkniem
edit. za pozno posta napisalam ![]() dobranoc
|
|
|
|
#16181 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ba, że jest! a co Ty myślałaś ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4181504] By the way...co to ma być?? Miałam 2 strony zaległości, a na tych 2 stronach wywiązały się 2 gorące dyskusje, a w każdej z nich uczestniczyła Sun! Dziewczyno, wyluzuj! Każda Twoja wypowiedź miała charakter napastliwy, tak jakbyś chciała nawrzeszczeć na biedne Tri i Firli broniące swoich racji Take it easy [/QUOTE]Nie rozumiem. Forum służy do wymiany zdań, a nie tylko do wzajemnego słodzenia między sobą. Ja broniłam swoich racji, dziewczyny swoich. One mogą bronić swoich, a ja nie mogę? Ciekawe... To była dyskusja. Ale jeżeli ten wątek służy wyłącznie w zachwycaniu się Ebim to ok. Piszesz "każdy może mieć prawo do własnego zdania". To trzymaj się tego co piszesz, bo wychodzi na to, że Firletka i Tricomi mogą mieć własne zdanie, a ja się muszę bez słowa do nich dostosować. Ale czy Wy nie potraficie rozmawiać, tylko od razu się obrażacie i robicie niewiadomo jakie problemy? Luzik, więcej moich "napastliwych" wypowiedzi nie zobaczycie. Ah, zapomniałam, miałam wyluzować. Teraz będzie, że się obraziłam. No to na koniec chciałam tylko przypomnieć, że jutro o 15.30 Bvb gra z Herthą Berlin. Pa! |
|
|
|
|
#16182 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać , że Wasza Brzoskwinka rządzi na niemieckim
Oby tak dalej ... .Lece . Dobranoc
|
#16183 |
|
Zakorzenienie
|
Już się umawiacie do Poznania? To może ja też wpadnę
Muszę przypilnować, żebyście mi całego Ebiego nie zabrały. Kawałek Euzebiusza należy do mnie A jak mnie głowa boli Ale może to z nadmiaru wrażeń. No, bo niedawno wróciłam z teatru. Widziałam w Warszawie tylu kibiców Legii z szalikami itd. Aż mi było smutno, że zamiast na mecz, to ja idę odstawiona, jak jakaś lalka (na prawdę byłam w szoku, że ja mogę tak ładnie wyglądać i aż się czułam z tym głupio) do teatru.Ale ta sztuka w teatrze była taka fajna. Grał nawet Małaszyński. Nigdy za nim nie przepadałam, ale chyba się do niego przekonałam, jak przez kawał przedstawienia grał pijanego studenta, czołgał się po scenie i bełkotał. Za***iście grał po prostu. A jak tata mnie odebrał z teatru i jechaliśmy, to ludzie mieli poprzyczepiane do samochodów szaliki Legii. Fajne to jest, jak ludzie wracają z meczu i szalik im powiewa za samochodem ![]() Acha, i nie mogę się jeszcze przestać ślinić, bo widziałam Maćka odstawionego w garnitur. I przypominał mi jakiegoś niemieckiego piłkarza. Tylko nie pamiętam, którego. |
|
|
|
#16184 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wpadłam na chwilkę powiedzieć, że jutro w Dzień Dobry TVN będzie wywiad z Leo Benhakeerem i Włodkiem Smolarkiem |
|
|
|
#16185 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
oby tak dalej Cytat:
dla tescia sie poswiece dla Leosia tez bo go lubie ![]() edit: patrzcie jakie fajne zdjecia ziemii http://portalwiedzy.onet.pl/33536,1,...ria_media.html
|
|
|
#16186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie sobie przeglądałam zdjęcia polskich stadionów na Euro 2012. Jednym słowem - tragedia! Szczególnie załamka, jak się widzi zdjęcia z Warszawy http://sport.onet.pl/0,1248713,33539...oreportaz.html Edit: Dzisiaj mecz BVB-Hertha, a ja jadę do babci i znowu nie obejrzę
|
|
|
|
|
#16187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a stadiony na pewno zmodernizują, tylko dajmy im czas
|
||
|
|
|
#16188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może da się jakoś po znajomości te bilety załatwić. Bo ja muszę iść na ten mecz rozpoczęcia w Warszawie!!! Nie wyobrażam sobie, żeby mecz ME był ze 20 km od mojego domu i mnie by tam nie było. |
|
|
|
|
#16189 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teścia oczywsicie, że obejrze i Leosia równiez ![]() Zauważyłyscie, ze tesc ostatnio często się udziela?? Pewnie Ebi Go prosił, żeby zadbał o żony tzn. synowe![]() Cytat:
![]() Pamietam jak w gimnazjum nauczycielka matematyki wytłumaczyła nam prawdopodobieństwo trafienia szóstki w totka "Większe jest prawdopodobieństwo, że potraci Was samochód niż to, że traficie "6" w totolotka" miłe porównanie ![]() Edit: Mogłaby mi któras z Was powiedziec co z tym Bwin, bo zalogowałam się i przykładowo daje sobie jakis mecz, i słychac komentatora, ale nie mam obrazu Jest maluskie okienko(1 cm na 1cm) i pisze audio a nic poza tym![]() Edit2: Oki juz wszytsko jasne, przy Borussi pisze mi video wiec domyslam sie, że na jednych jest tlyko komentatoor na innych jest rowniez obraz![]() Tri chyba tylko my jestesmy tu obecne wiec kibicujemy
Edytowane przez Gwiazdka20 Czas edycji: 2007-04-21 o 15:28 |
||
|
|
|
#16190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też musze być na otwarciu, nieważne gdzie ono będzie ![]() Cytat:
tylko czekajcie jak teść powie, że przy okazji pozdrawia swoje synowe z wizażu zmykam oglądać meczyk ![]() HEYA BVB!!!! edit: dzisiaj chłopcy mają ładne stroje mniej więcej widać na zdjęciu
|
||
|
|
|
#16191 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#16192 |
|
Zadomowienie
|
A czy ja dobrze widziałam, że Ebi się schylił, dotknął murawy, a później się przeżegnał?
|
|
|
|
#16193 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety
komentator mnie rozłożył: ...the polish player Szmolarek... ale mówił też, że Ebi jest bardzo sprytnym i mądrym zawodnikiem, więc mu wybaczam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#16194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O mi tez sie to podoba jak tak szaliczki smigaja, jak bylysmy na tym meczu rerpry to tak wlasnie bylo a potem jak juz bylam w autobusie i jechalam do domu to obok nas przejezdzal podmiejski autobus i bylo paru kibicow repry, a to juz kolo 22 bylo ![]() Wyobrazam sobie tego Malaszynskiego.kurde jak ja bym chciala mieszkac w duzym miescie ![]() Macka?
|
|
|
|
|
#16195 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i fajnie, ze nie mówi po niemiecku |
||
|
|
|
#16196 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA MAM SPORT KLUB!!!!!!!!!!!!
MOGE OGLĄDAĆ MECZE BORUSII W TV!!! ![]() (ale moja mama ma teraz ze mnie brechte stawiam kolejkę akurat teraz leci Bayern-Stuttgard, ale nie szkodzi
|
|
|
|
#16197 | |
|
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4181972]
Nie rozumiem. Forum służy do wymiany zdań, a nie tylko do wzajemnego słodzenia między sobą. Ja broniłam swoich racji, dziewczyny swoich. One mogą bronić swoich, a ja nie mogę? Ciekawe... To była dyskusja. Ale jeżeli ten wątek służy wyłącznie w zachwycaniu się Ebim to ok. Piszesz "każdy może mieć prawo do własnego zdania". To trzymaj się tego co piszesz, bo wychodzi na to, że Firletka i Tricomi mogą mieć własne zdanie, a ja się muszę bez słowa do nich dostosować. Ale czy Wy nie potraficie rozmawiać, tylko od razu się obrażacie i robicie niewiadomo jakie problemy? Luzik, więcej moich "napastliwych" wypowiedzi nie zobaczycie. Ah, zapomniałam, miałam wyluzować. Teraz będzie, że się obraziłam. Pa![/quote] Przepraszam bardzo, że Cię uraziłam, ale ja nie powiedziałam, że nie masz prawa wygłaszać swoich opinii. Nie zapominaj jednak, że jako postronny obserwator dyskusji mogłam porównać tony wypowiedzi Tri i Firli oraz Twojej. Twoje uzanałam, za takie, jakie uznałam i tylko wyraziłam swoje danie na ten temat Przeczytaj sens zdania pogrubionego i weź je sobie do serca. Kto tu się obraża i robi niewiadomo jakie problemy za głupoty? Czy nie łatwiej jest powiedzieć "Pa" niż pomyśleć nad swoim postępowaniem? No pewnie, że łatwiej. Cytat:
|
|
|
|
|
#16198 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#16199 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#16200 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4185344]A jednak jest wierzęcy
![]() Mamooo...ten komentator gada jak ciota... [/quote]bo ten jest jakiś nowy, na początku miał w ogóle problemy z wypowiedzeniem choćby zdania nooo właśnie i ja nie wiem czy to ja sie nie moge skupić, czy tro bvb jest taka bezbarwna :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

Ja miałam być z bierzmowania Kryśka (z gazowni) ale w końcu jestem Weronika 

osobiscie wolalabvym Poznan bo mam blizej

ściskaj 

Ale może to z nadmiaru wrażeń. No, bo niedawno wróciłam z teatru. Widziałam w Warszawie tylu kibiców Legii z szalikami itd. Aż mi było smutno, że zamiast na mecz, to ja idę odstawiona, jak jakaś lalka (na prawdę byłam w szoku, że ja mogę tak ładnie wyglądać i aż się czułam z tym głupio) do teatru.