|
|
#1891 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Cytat:
![]() Na sucho czyli w pralniach chemicznych
|
||
|
|
|
#1892 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zdałam analize funkcjonalną
(tak, u mnie sesja jeszcze się ciągnie, w doatku dzis byl moj pierwszy termin z tego przedmiotu
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ma któraś z Was Office'a 2007 po angielsku? Ja mam polską wersję, nie da się zmienić języka, a potrzebuję bardzo pilnie angielską
.
|
|
|
|
#1894 |
|
Pani Buka
|
Noico, możesz mieć rację
![]() mnie w piciu wody przeszkadza tylko konieczność częstszego odwiedzania toalety
|
#1895 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ty to masz farta, jedwab! Ale pierwsze słyszę, że na mokro nie można - chyba chodziło o to, żeby się nie wymiętoliła?![]() Cytat:
Czasem tylko ponarzekam na zwały swego tłuszczu tudzież inne felery, bo wydaje mi się, że jak tego nie zrobię, to ludzie pomyślą, żem wpatrzona w siebie narcystycznie |
||
|
|
|
#1896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki ze mnie koneser luksusu ![]() Co do tłuszczu - też czasem narzekam jak ćwiczę, a coś się nie chce zrobić, bo nie... albo jak mi przemiana materii zwalnia z wiekiem... ale to też wcześniej czy później zaakceptowac trzeba, nie ma wyjścia ![]() Mogłabym zapierniczać z trenerem na siłce codziennie pewnie ale to by zbytnio godziło w moje hedonistyczne podejście do życia hehehehe |
|
|
|
|
#1897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1898 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Konto usunięte
|
od razu mówię, że nie oddam ![]() Dziewczyny, dawno nie było żadnego spotkania, może w najbliższy piątek? |
|
|
|
#1900 | |
|
Zadomowienie
|
Nie wpadłam na to
Cytat:
heh, o ironio ![]() o to,to!
|
|
|
#1901 | |||||
|
Zakorzenienie
|
trafiłam na fajną księgarnię z tańszymi ks. po angielsku. może któraś byłaby zainteresowana zamówieniem?
http://netkabook.eu/categories.php i jeszcze będę zamawiać stąd: http://www.profit24.pl/ Cytat:
![]() takim jestem użytkownikiem turbo wypasionych telefonów ![]() w ogóle od 2 miesięcy wisi mi zapoznanie się z apką do audiobooków, ale nie znoszę rozkminiać takich technicznych rzeczy. Jak coś mi intuicyjnie od razu nie podejdzie to d*** zbita. Cytat:
![]() ja 1/2 litra siedząc w pracy. jest nieźle Cytat:
czemu chcesz w ogóle zrobić sobie tą przerwę? co chcesz dzięki niej osiągnąć? bo tak mam wrażenie, że sama nie wiesz czego chcesz Cytat:
Cytat:
Wielokrotnie zarzucano nam że jesteśmy zamknięte, a to g***no prawda, bo zawsze się witamy z nową osobą, pytam itd. i nikomu nie odmawiamy prawa do uczestnictwa w wątku. Nie oznacza też, że nową osobę się niańczy i podpytuje żeby nie czuła się wyalienowana. Wątek toczy się swoim życiem i jeżeli komuś zależy to musi poświęcić trochę czasu na to żeby się wbić i zapuścić korzenie. Najlepszym i jedynym sposobem jest po prostu śledzenie wątku i udzielanie się ![]() Cara_Mel- gdzie się szwendasz? weekend się już dawno skończył ![]() wywołuję Cię do tablicy ![]() ma ktoś do niej nr tel? Lenka i 6M- nie zamknę na razie naturalisa bo Cara chciała hydrolaty. Wysłała mi PW z zamówieniem, ale nie napisała jasno które i ich chce więc muszę na nią poczekać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1902 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mogę w poniedziałek dopiero![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#1903 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
agh, marketing internetowy- czyli coś w jakim kierunku chcę iść, rozwijać się i pracować (jeśli się uda)
Pierwsze kroki już zrobiłam, ogarniając temat w domu, pisząc pracę lic, mając praktyki, a potem zlecenia. Zobaczymy jak to dalej się potoczy.Cytat:
![]() nicRu, miałaś na mgr wf? Bo w sylabusie widzę, że jest, ale w formie e-learningu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A mnie to już nie informujesz, co?
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
hiper, a widziałaś pw ode mnie? Jak nie masz ochoty i/lub czasu to przecież zrozumiem
|
|
#1907 |
|
Konto usunięte
|
jestem za spotkaniem w piątek
![]() co do książek po angielsku to się zastanowię ale raczej jestem na tak
|
|
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam sobie maxi spódnicę...Jest cudowna
|
|
|
#1910 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1911 |
|
Konto usunięte
|
OMD, ja też ostatnio zamówiłam na allegro niezłą spódnicę http://allegro.pl/spodnica-maxi-prze...353747322.html Hiper wzięła sukienkę i jest zadowolona, mam zamiar na dniach ponownie złożyć zamówienie u tego sprzedawcy - czy byłby ktoś chętny?
Wprawdzie obiecałam zdjęcia moich zakupów ale kompletnie nie miałam kiedy, za to przyjdę w piątek na spotkanie w tej spódnicy na zachęte bo jest naprawdę ze świetnego materiału i super skrojona Cara_mel, masz link w tym poście Edytowane przez 201608010929 Czas edycji: 2013-07-17 o 11:35 |
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam tą http://allegro.pl/zwiewna-dluga-spod...368974148.html W kolorze koralowym-podczas chodzenia jest ok, prześwituje jak stanę pod słońce ale normalnie bielizny nie widać więc jak dla mnie jest super
|
|
|
#1914 | |
|
Zadomowienie
|
O co chodzi z tymi klubami:P? Gdzie to jest
?Cytat:
|
|
|
#1915 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W wizażowym podziemiu
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja swoją wolę założyć troszkę niżej, na biodrach. Mam wystające kości biodrowe więc jak założę coś w talii to potem tak mi się rozszerza spódnica, że mam wrażenie, że wyglądam jak wiejska baba No i miałabym spódnicę do kostek
|
|
|
#1917 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni, wow
Jestem pod wielkim wrażeniem. Tak wielkim, że aż wygospodaruję chyba czas by Cie obejrzeć w piątek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szczególnie po moich komplementach napuchłaś ostatno z dumy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie nie problem z naturalisem. Nie śpieszy mi się. Tylko przypomnij mi, że zamawiałam, bo mogę zapomnieć
|
|
|
#1918 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będę teraz chciała tą spódnicę co Ty tylko w kolorze morskiej zieleni |
||
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna ta spódnica, którą kupiłaś. Też chciałam sobie sprawić jakąś maxi - było dać znać, że zamawiasz! Podłączyłabym się... Myślę nad popielatą
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832016]Ta kiecka którą wzięłam jest ekstra, super leży, materiał bardzo przyjemny, przewiewny i ogólnie jestem bardzo zadowolona
Będę teraz chciała tą spódnicę co Ty tylko w kolorze morskiej zieleni A którą zamawiałaś...?
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

Jutro będąc w pracy zamiast sięgać po soczki ustawie sobie butelkę z wodą...Jest plan! 

Ty to masz farta, jedwab! Ale pierwsze słyszę, że na mokro nie można - chyba chodziło o to, żeby się nie wymiętoliła?
taki ze mnie koneser luksusu