|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
no ja też lubie chłodne blondy ale ten jest aż za chłodny dla mnie
|
|
#3092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moglam sie powstrzymac... ile ty ta farbe na dlugosci trzymalas ze tak sie wzarlo??? ![]() uwazaj bo jak popluczesz rumiankiem to sie porobia zielonkawe lepiej szampon, naloz potrzymaj chwile, zmyj i jeszcze raz i jeszcze... mozesz tez je teraz naolejowac i dopiero myc...to wyplucze troche farby..Cytat:
nie chcialam sie w ciebie wpatrywac jak wsciekla zebys nie pomyslala.. ale koncowki masz cieniowane/ takie "wypiorkowane" chyba...?
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Kurcze faktycznie chlodno, ale to sie wypłucze na pewno |
|
|
|
|
#3094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha Bunny bardzo śmieszne :P raczej jak siwa stara babcia ![]() na odrostach trzymałam około 20min a potem na całość malaks około 10-12 min. to umyję przeciwłupiezowym.....a olej najwyżej na noc nałożę i rano umyję włoski
|
|
#3095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem mam wrazenie choc was nie znam, ze on na ciebie nie zasluguje, bo nie umie cie wesprzec... kuzwa ja nie wiem, ludzie teraz sa strasznymi egoistami i narcyzami oni by gadac pieknie umieli a pierwsze omdlenie czy wymioty i juz by ich nie bylo....gdzie tz nade mna potrafi spedzic dlugie dni, wziac urlop/wolne z dnia na dzien ryzykujac zwolnieniem, trzymac mi miske na.... wiecie na co, i wlosy, a potem mnie umyc, powycierac....![]() gdzie sa ludzie ktorzy byliby w stanie zrobic dla drugiego wiecej niz dla siebie ja sie pytam? nie wiem moze ja mam wypaczony obraz milosci ale dla mnie to jest lojalnosc, oddanie, pomoc we wszystkim i poswiecenie siebie dla drugiego....bez tego ja milosci na cale zycie nie widze wy nie mogliscie przejsc przez problem praca/wspolny dom a co byloby dalej? przeciez w zyciu nieraz duzo gorzej sie dzieje! a jakbys zostala inwalidka? niezdolna do pracy i on mialby cale zycie cie utrzymywac??? to co on by zrobil? klocil sie z toba? uciekl? sorry moze za ostro pisze, moze zle ze sie wtracam, ale ja to tak widze...przemysl wszystko kochanie Cytat:
za dlugi malaks, zimnymi odcieniami na jasne wlosy max 5minut.
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Nie pokazujta mi zdjęć, bo przez te hormony i mnie sie zachciewa jasnych włosów
a nie mogę, bo mam misję zapuszczenia swoich ![]() Bunny ojeej z tym Twoim dziadziusiem jest silny, da radę i będzie na Waszym ślubie! Tata mojego TZ jest młodszy od Twojego dziadzia o jakieś 10 lat, ale ja sama widzę, że powoooli zaczyna dziecinniec... Zresztą referat bym o tym napisala.A Czeko ja podobnie odbieram to jak Bunny, przepraszam odpocznij teraz i myśl o sobie!Agatko porwij Bunny ze soba nad morze! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Lavia szary się wyplucze, spooko ja nawet po sklepowej 12/9 czasem byłam gołąb ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo miedzy nami nie grało i nie chce juz nawet w tym momencie o tym rozmyślać bo nic to nie da. Oboje to zepsuliśmy, oboje popełniliśmy błędy, nie jest tak ze tylko ja cos zle robie, albo on. Generalnie to oboje sie tak traktowalismy ze chyba ja na niego ani on na mnie nie zasługuje. Moze po prostu nie powinnismy byc razem i tak musi byc i tyle. Póki co próbuje sie uspokoic, wyciszyc, zajac soba, jak bede w stanie racjonalnie myslec to bede myslec... Kurcze tez musze obciachac te moje włosy bo konce mam do wywalenia ostro, ale nie wiem jak je obciac wlasnie, moze krotszego cos zrobie
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieraz nie idzie z nim wytrzymac- chodzi spiewa mi majteczki w kropeczki...albo tanczy ![]() haha jakby mnie agatka porwala to juz bylby rozwod przedslubny a jak tam junior? kopie mamuske jak trzeba?
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY
a było się gapic na mnie a co konce to w sumie nie wiem jakie mam, ale ja mam genaralnie wlosy takie piórkaCZEKO mi nie chodziło ze pierścionek to już nie można się rozstać. Dla mnie fakt narzeczeństwa oznacza ze wchodzi się w poważniejszy związek niż "chodzenie". Ludzie dążą do tego samego, maja plany. I tak łatwo już takie związek się nie rozpada. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Możemy jechać, wieczor panieński zrobimy
|
|
|
|
|
#3100 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jak dla mnie wow... nie robiłam nigdy mixa 12/9 z 18, ale sama 12/9 i sama 18 mi dużo mniej chłodno wychodzi co akurat nie jest na plus dla mnie :P Cytat:
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnei wszyscy i tak sie spija na umor a je bede tylko sprzatac i zrzedzic- norma
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja tez mysle ze jednak facet powinien cokolwiek ten związek teraz ruszyc, zadzwonić, pogadać. Ja mysle jak Ty. Cytat:
Czy jak to wygląda? |
||
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Agatka Bunny panieński i Wy byście piły a ja bym ze sloikiem ogórków siedziała
Bunny kopniakow nie czuć jeszcze, dopiero takie delikatne motylki w brzuchu najczęściej wieczorem jak zęby myje może się mu/jej podoba brzęczenie elektrycznej szczoteczki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wole zrobic wspolny- nei bedzie niejasnosci, jakis glupich plot czy klotni...no i mamy jedno towarzystwo, glupio by tak podzielic ludzi/pary ![]() Cytat:
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba zawsze wieczorem czuc bardziej te ruchy...ale jakie JEJ? To jest chyba ON ![]() Cytat:
Faceci się chyba lepiej bawia, fakt ![]() To impreza już zaklepana Z tym że ja i śledzie i czekolade i nawet ogorki tez mogę wiecie ze mi nie przeszkadza takie mieszanie smaków mogę zjeść kanapke z ogorkiem a potem z nutella![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Dziewczyny a czy Kate Middletom już urodzila? ostatnio glosno o tym było, ale to w sobote
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2013-07-17 o 15:42 |
||
|
|
|
#3106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I Bunny ma rację, nie ma sensu ciągnąć czegoś, co z góry jest skazane na porażkę, chcesz całe życie mieć pod górkę w związku? Na pewno nie. Ja wiem, że wydaje się, że łatwo jest radzić ale ja też kiedyś skończyłam coś, co się ciągnęło, były momenty szczęśliwe a później znowu było źle i tak w kółko. Jak sobie pomyślałam, ze tak ma wyglądać moja przyszłość, to ja dziękuję. Wtedy akurat ja powiedziałam dość i to była najlepsza decyzja w moim życiu. Jasne, że cierpiałam, ryczałam dzień w dzień ale postanowiłam sobie, że będę twarda i zdania nie zmienię, bo nie chcę sobie życia zmarnować. Teraz jak o tym wszystkim pomyślę, to nie rusza mnie to nic a nic. Ja mam takie zdanie na podstawie własnych doświadczeń, mam nadzieję, że nie pomyślisz, ze chcę Ci życie układać czy coś Na pewno wszystko się ułoży ale trzeba na to trochę czasu Bunny kiedy ten panieńsko-kawalerski?
|
|
#3107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dotarły do tych spitych już dość mocno facetów
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakby mój przyszly maz sobie robil poproszę Mame żeby mnie przywiazala do lozka żeby mi do głowy nie przyszlo jechać do Niego a telefon niech schowa |
|
|
|
|
#3109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gorzej jakby kumple mu zamówili i by nawet o tym nie wiedział bo ma kilku takich cwaniaczków i lovelasów.... ja swój panieński chce spędzić w klubie gdzieś ale grzecznie tańcząc z moimi dziewczynkami tylko
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież nie powie jak już przyjdzie striptizerka "dziewczyno, ja zasłaniam oczy i nie patrze na ciebie"![]() A tak swoja droga ja nie mam nic przeciwko striptizowi. Przeciez nie idzie za nim w parze seks z obcą kobieta. A sam taniec. Czy mój przyszly maz (ale już wybiegamw przyszlosc ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- LAVIA a mi coś umknelo Bo pisalas już dawno temu ze TZ ma się oswiadczyc a tego nie zrobil Tow końcu jak to było, Wy już chyba długo jesteście w narzeczeństwie?Kiedy slub? macie date? |
|
|
|
|
#3111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak już od grudnia jesteśmy zaręczeni ale jeśli chodzi o ślub to nie mamy najzwyczajniej kasy na to. My należymy do osób, które uważają, że zaręczenie się wcale nie oznacza szybki ślub....po prostu Tż chciał zadeklarować że nei jestem dla niego zwykłą dziewczyną tylko traktuje mnie poważnie, że jestem jego narzeczoną i że chce wziążć ze mna ślub, ale to naprawde niewiadomo kiedy...na razie mamy inne wydatki typu remont mieszkania itd. i pewnie jakby była kasa na ślub to nie czekalibyśmy.... a takto to dopiero za jakieś parę lat chyba
|
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata ja muszę po słonej/ostrej potrawie zawsze zjeść coś słodkiego
a jak robie kanapki to np 2 zwykle z wędliną i warzywami a 3 ta ostatnia którą zjadam z dżemem
|
#3113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jak już kumple zrobia taki wieczór to przecież facet oczu nie zakryje. Albo zwyczajnie jeśli wie jakich ma kumpli może im powiedzieć ze tance nie wchodzą w gre ![]() Jeśli chodzi o sam taniec, oglądanie, to nie mam nic przeciwko. No ale wiadomo ze nic więcej. Moja bliska kolezanka, przyjaciółka ma tak samo, facet się oświadczył ale slubu nie planują. Wlasnie po to żeby zadeklarować ze ten związek to cos więcej. Kase maja, ale nie chcą na razie slubu. A to TZ w Boze Narodzenie się zadeklarowal? ![]() Cytat:
tez musze słodkie po ostrym, slonym. Ja w ogole uwielbiam słodycze.
|
||
|
|
|
#3114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie jestem za zabranianiem partnerowi wieczoru kawalerskiego w klubie z tańczącą panią...no bo z jakiej racji ja mam mu coś zabraniać...to samo działa w drugą stronę...prawda jest taka że jak nie kocha to zdradzi przecież i jak tancerki nie będzie...albo zaraz po ślubie...natomiast nie toleruję "wpraszania" się Panien na kawalerski!!
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
a teraz na diecie jestem to ciężko...ale i tak sobie czasami pozwalam![]() Mój brat się tak oświadczył teraz, żeby zadeklarować miłość, ślubu na razie nie planują właśnie z braku kasy głównie
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie toleruje panien na kawalerskim...bez przesady.
Ja na diecie powinnam być. To fakt. Ale nie jestem, na wakacje zawsze odpuszczam. Pewnie będę znowu od 1 września. Ale w wakacje niczego sobie nie odmawiam. Lodow, gofrów, piwa. A ile teraz wazysz przy jakim wzroście? |
|
|
|
#3116 |
|
Wtajemniczenie
|
60kg/166cm, z tym że od pół roku dość sporo ćwiczę więc jak waga spadała (z 68kg) to teraz już od kilku miesięcy stoi tylko raczej mięśnie się wyrabiają. No chyba, że wzrasta jak za dużo zjem
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny !
![]() zrobiłam dzisiaj włosy wielkie wow ! Dziękuję wszystkim którzy mi doradzali a w szególnosci Bunny wstawię za chwile zdjęcia :P ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- ale chłodno :O Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-07-17 o 17:24 |
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
No ale nie napisalas czym to malowanie?
To ladne masz wymiary waga wzrost. Ja mam 165 cm i waze na chwile obecna 59 kg. Nie narzekam jakos specjalnie. Chcialabym mniej i pewnie od września znowu będę na diecie i ćwiczeniach ale teraz jade na wakacje i nie będę sobie odmawiać niczego. w tamtym roku również sobie nie odmawiałam, owszem przytylam 2 kg w miesiąc, ale szybko zrzucilam. Natomiast wspomnienia mam super z jedzenia gofrów i lodów oraz jedzenia po nocach![]() może moje podejście jest błędne ale jednak wakacje to wakacje. |
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ohh.. przepraszam tak się ciesze że zupełnie zapomniałam :P Palette c10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

w sumie to zależy mi na czyms subtelnym, takim zwyczajnym. Ale mogę zaszaleć. Generalnie pewnie zdecydujemy już we wrześniu, bo zobaczę ile i czy w ogóle wlosy mi urosna bo przez wakacje roznie z tym porostem bywa

z tyłu kolor nie jest zły ale z przodu wyszło za chłodno
nie moglam sie powstrzymac... ile ty ta farbe na dlugosci trzymalas ze tak sie wzarlo???
kurcze tez tak czasem mam, ale nigdy po tej londzie zonka nie mialas...
oni by gadac pieknie umieli a pierwsze omdlenie czy wymioty i juz by ich nie bylo....
uciekl?
nieraz nie idzie z nim wytrzymac- chodzi spiewa mi majteczki w kropeczki...albo tanczy