|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
my nad jeziora bardzo rzadko jeździmy, prędzej wlasnie nad morze . Za 3 tygodnie wlasnie na Chorwacje jedziemy (tak, sami i tak, bardzo sie z tego cieszę ).Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
w Giżycku się na plaży czułam jak nad morzem tylko bez fal ![]() kurcze ja już sama nie wiem co z naszymi wakacjami, coś mi się "porobiło" bo ja zawsze lubiłam leżing i smażing a teraz myślę np. o tygodniu w Paryżu ![]() nigdy nie byłam
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
my bylismy w styczniu i było strasznie zimno ale ogolnie Paryż super sprawa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Wlasnie wracam z miasta. Wszędzie wyprzedaże. I wyobraźcie sobie, ze nic nie kupiłam ...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się chyba coś w dupie poprzewracało, bo w moich butach tych ślubnych chodzę sobie jak w kapciach a jeszcze niedawno dość, że mnie gniotły to jeszcze obcas 6cm był dla mnie wysoki
![]() tak samo sobie popierniczam w tych koralowych z zalando co też mają 6cm ![]()
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
coś w tym stylu
Cytat:
bo wracamy w weekend do siebie na tydzień i nie wiem czy do soboty nam się zachce iść gdzieś nad wodę - ale jeśli tak to pewnie na te Leśne
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślałam, że moje stopy się nie nadają
![]()
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj spokojnie
![]() ex właśnie taki jest sposób na przyzwyczajanie się do obcasów Moje pierwsze szpilki miały 2 cm wysokości
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
Odnosnie nazwiska, widze, ze jestem w mniejszosci
nie mam zamiaru przyjmowac nazwiska TZ, zostane przy swoim.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
Ja jak się kiedyś z moim przekomarzałam, ze zostanę przy swoim nazwisku to się ofochał troche..
|
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ile cm Ty na uczelnie nosisz? ja na obcasach na uczelni to tylko zimą w kozakach tak to trampki, baleriny i sandały Cytat:
powiedział, że mi się nie oświadczy póki nie zgodzę się wziąć jego nazwiska ![]() marysienka heheh 2cm ja mam takie botki co mają 5cm obcasik to w nich śmigam już od dawna ale one mają taki stożek w najwęższym miejscu około 1,5cm więc zawsze stabilniej myślicie, że za 2 lata będę smigać w 10cm? ![]() ja w to jakoś nie wierzę |
||
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na uczelnie to zależy, jak muszę jechać do Zabrza to 8-10cm max. A jak mam w Gliwicach to max 12. W wyższych nie czuję już potrzeby chodzić i zresztą czuje się niekomfortowo (a raczej moja stopa się czuje ![]() Ja podwójnego nawet nie rozważałam, ale myślę że po fochach by w końcu podwójne zaakceptował. Ale jak się tylko śmiałam, że zostawię moje to.. był poważny foch ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
ja w sumie nie mam problemu ze zmianą nazwiska bo Tż podoba mi się bardziej niż moje. Ale fajnie, że Twoj to akceptuje
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra obcasy to nie jest mój styl ja tak na co dzień i tak bym w nich nie chodziła jedynie na specjalne okazje ja wolę trampki no i może kiedyś do pracy aczkolwiek jeśli będę pracować w jakimś ośrodku dla niedostosowanej młodzieży to obcasy są nawet nie wskazane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- chyba chciałam takie coś na obrączki (klik) bo poduszki nie chcemy i tak nie ma jej kto nieść nawet
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
odstępując od tematu
myślałyście już jakie chcecie obrączki? |
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne były Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-07-17 o 19:18 |
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne to można postawić na półce w ramach pamiątki i coś innego tam włożyć no i dziecko też to może ponieść ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- mamy z Tż jedne "wybrane", ale ostatnio też mi się inne strasznie spodobały i już sama nie wiem
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
My na pewno nie chcemy, żeby nam jakieś dziecko niosło obrączki
![]() Prawdopodobnie będziemy mieli obrączki z białego złota, chociaż ja już kiedyś pisałam, że mimo uwielbienia dla klasyki oszalałam na punkcie tej: http://www.yes.pl/44435-zlote-obracz...585-OBR-3597WK I kompletnie nie mogę jej sobie wybić z głowy, jest przepiękna A tak ogólnie to strasznie nie podoba mi się mieszane złoto |
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
jak to otwierane róże?
masz gdzieś fote?my na pewno chcemy z białego złota i albo z jakimś wzorkiem w tym stylu albo mnie się też podobają z grawerem na zewnątrz Cytat:
i tż sam by mógł je zrobić bo tak jak mówiłam on się lubi bawić w drewnie łooo a wy chcieliście te z odciskami chyba nie? a jakie Ci się spodobały inne?
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka śliczna obrączka!! ja też chę białe złoto gdyż żółtego nie lubię, a poza tym będę mieć taki jak pierścionek zaręczynowy czyli biały :P |
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nam by siostra Tż zrobiła bo się zna na takich artystycznych rzeczach a co do obrączek, to się zakochałam też w tych co mariamarysienka wstawiła chwile wyżej z Yes i te z załącznika też mi się podobają. Zresztą ja uważam, że nie musimy mieć z Tż takich samych i najwyżej każde z nas będzie nosiło inną tak samo jak z miesiąc temu mi się odwidziały z białego złota.. teraz jakoś złote bym wolała
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze do tego czasu to się zdanie może kilka razy zmienić ![]() ja póki co na 100% nie chce złotych bo nigdy złota nie lubiłam no i tak jak pisała pati chcę, żeby mi pasowała do pierścionka ale jeszcze konkretnego wzoru też nie mamy wybranego tż jak mu pokazuję różne i mówię, które ładne i pytam jaką on by chciał to odpowiada, że "większą" więc chyba daje mi wolną rękę
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta z Yes to już w ogóle a co do białego złota.. ja mam pierścionek zaręczynowy bo chciałam taki. Ale jakoś co do obrączek mi się ostatnio odwidziało i moja główka mi mówi, że to nie wygląda tak fajnie jak złoto. No chyba, że jest cała wysadzana diamencikami to już inna bajka. A jak Tż się nie będzie podobało to co ja będę chciała to sobie sam wybierze inną i już
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co to było 8 lat temu więc nie mam tych zdjęć na kompie musiałabym wziąć od siostry i przeskanować
To były takie pudełeczka jakby , wyglądające jak róże bardzo ładnie wykonane i w środku jak się otworzyło była obrączka. Róż było dwie, jedna dla młodej, druga dla młodego coś takiego Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-07-17 o 20:16 |
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
w wersji złotej chyba mi się jeszcze bardziej podobają
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- ja w takim pudełeczku tylko o kształcie serca dostałam pierścionek zaręczynowy
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko niebieskim pod kolor oczka w pierścionku
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym musiała dostać ciemno granatowe a nawet czarne
o te też mi się podobają ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- i z całej kolekcji Yes którą przejrzałam aż mi się tylko te 3 spodobały a w sumie dwie bo jedne to tylko w innym kolorze ale jestem wybredna...
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem bardzo wybredna co do obrączek, praktycznie żadne mi się nie podobają
W zasadzie tylko klasyczne polerowane i ta Eternel
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

a w międzyczasie jak dopisze pogoda to na jakiś otwarty basen czy kąpielisko się przejdziemy 
my nad jeziora bardzo rzadko jeździmy, prędzej wlasnie nad morze 

masakra
I kompletnie nie mogę jej sobie wybić z głowy, jest przepiękna 

i te z załącznika też mi się podobają. Zresztą ja uważam, że nie musimy mieć z Tż takich samych i najwyżej każde z nas będzie nosiło inną