|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cześć dziewuszki
![]() Nalatałam się dzisiaj za szamponami i wróciłam tylko z tym damage, odżywki nie było, tylko serum za 2 dychy- stwierdziłam, że za drogie ![]() ![]() Powiem Wam, że z wiekiem już nie przeżywa się tak miłosnych historii ![]() czeko i tak Cię nic nie pocieszy, nikt Cię nie przekona, co by nie napisał i jakich by rad nie udzielił .... To Twoje życie i sama musisz to w sobie "przerobić" ![]() Sorry, że Ci to napisałam ![]()
#3122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cherry Cat-ładnie, czysto, równo ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bylam wczoraj u lekarza i co... nawet mnie nie zbadała, bo ona sie "boi zabierac za kolana", bo nawet najlepsi ortopedzi maja z kolanami problem, wiec dala mi skierowanie na RTG i do ortopedy, ale w innej klinice niz ja bylam. Wiec biegiem jak ta kaleka do tamtej kliniki ![]() ![]() Najblizszy wolny termin u innego ortopedy mam na 20 lipca ![]() Rozumiecie to? Z bolacymi kolanami! Bede musiala isc prywatnie i wywalic te 100 zl, ja ☠☠☠☠a nie rozumiem sensu jakich kolwiek ☠☠☠☠☠☠☠onych skladek! Przepraszam ale mam takiego nerwa! Lekarka od razu chciala mi l4 na ci najmniej 2 tyg dac, zeby kolan nie obciazac, ale ja nie moge teraz na L4 isc ![]() ![]() Boże co ja zrobie jak ortopeda powie mi ,że jesli chce widziec skutki ewentualnej rehabilitacji to musze wziac l4 ![]() Bada fochy, nerwy i pretensje, ale w dupie bede to miec, bo to moje zdrowie, a kaleka dla "koleżeństwa" nie mam zamiaru zostac ![]() Z kolanami zartow nie ma.. ![]() Cytat:
![]() I miska od razu ![]() Cytat:
![]() Czeko potrzeba czasu, nic wiecej nie poradzisz.. To zawsze boli i wydaje sie ,że swiat sie skonczyl ale za jakis czas przestanie Cie to tak dreczyc ![]() Znadz sobie jakies dodatkowe zajecie, moze basen, fitness... Cos co zapcha czas kiedy nie musisz nic robic i przychodza zle mysli... Zawsze mozesz napisac, wyzalic sie do granic mozliwosci, zawsze Ci pomozemy ile tylko bedziemy mogly ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Pytanie za 1oo pkt.
Jak zrobic koczek nr 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To pocieszyłaś mnie ze nie tylko my tak mamy, że zaręczylismy się, ale ślubu narazie jeszcze nie planujemy... No u nas główny problem to kasa nie da się ukryć ![]() co do niezdrowego żarcia - ja w wakacje też sobie pozwalam na wiele i nie umiem sobie odmawiać piwka czy lodów jak mam ochotę ![]() ![]()
![]() |
#3126 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eh z tymi lekarzami to zawsze jakieś cyrki....na cholere w ogole placi sie za polska służbę zdrowia jak nie pomoga ci w potrzebie bo i tak trzeba isc prywatnie i wywalić dodatkową kasę albo czekać niewiadomo ile na wizytę.... Ale nie ma co zwlekać idz prywatnie....a dziewczynami z pracy sie kompletnie nie przejmuj zdrowie masz jedno i tylko to sie powinno liczyc dla Ciebie w tej chwilii !! ![]() i tak jak piszesz z kolanami żartów nie ma bo potem w ogóle nie będziesz mogła się ruszyć i co wtedy zrobisz biedna ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- mi czasem taki wychodzi jak zrobie sobie "na odwal się" podczas siedzenia w domku ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3128 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() poza tym wszyscy beda u nas nocowac na kawalerskim czyli wielka biba, wielki syf a potem wielki kac i wielkie sprzatanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Jakis instruktarz
![]() ![]() Cytat:
![]() tylko najgorsze jest to ,że nawet podczas chodzenia zaczynaja mnie bolec ![]() Mi tez najlepiej koczki wychodza jak siedze w domu ![]() Ale ten jest jakis taki inny ![]() Taki pełny sie wydaje, niby niedbaly a jednak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
no i bjuti
![]() ![]() Cytat:
![]() ja na gastrologa w jednej przychodni mialam czekac do listopada na nfz ![]() ![]() robisz kucyk tylko waska gumka, obkrecasz luzno wlosami z raz czy dwa, podpinasz wlosy wsuwkami i voila ![]()
![]() |
#3131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo ja mam takie samo podejście....jakbym wiedziała, że to jakas profesjonalna normalna tancerka zarabiająca tylko sobie to spoko, ale wiem, że są takie dziwkowate suki, które tylko czyhają na okazję. W życiu bym na to nie pozwoliła o nie..... ![]() ![]() no moim zdaniem tydzień przed zrobić bibę to najlepsza opcja ![]()
![]() |
#3132 |
Wtajemniczenie
|
Robię i tak, ale również robię normalnie kucyka wysoko (lub nisko jak chcesz) dzielę na dwie części (możesz je natapirować trochę) i owijam/układam w okół gumki i spinam żabkami/wsuwkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Wtajemniczenie
|
ale gładziutkie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Może przesadzam z tymi kłakami....byli dzisiaj u mnie znajomi i mój Tż i powiedzieli że wcale nie rzuca się to w oczy i że jak zwykle przesadzam ![]() ![]() chyba na zdjęciach to tragiczniej wyszło niż w rzeczywistości jednak... ![]() ![]()
#3134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w pierwszej klatce w bloku cos z rurami robia ![]() Musze sprobowac tak zrobic, bo zawsze sama gumka robilam ale jakis taki nedzny wychodzil ![]() ![]() Na temat sluzby zdrowia to brak mi slow, na prawde ![]() Robia z ludzmi co chca i jescze maja pretensje jak czlowiek domaga sie jakiegokolwiek badania ![]() Kto jest mniej wyszczekany to nie przeskoczy nawet rejestracji ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() Tż juz wie i mu to nie przeszkadza ![]() Kreci mnie to, co ja na to poradze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wolisz tancerki od tancerzy ![]() ![]() ja pamiętam, że kiedyś miałam fazę na murzynów i chciałam mieć tancerza murzyna na swoim panieńskim ale teraz z wiekiem mi się to odwidziało na szczęście ![]() no fakt ja czasem jak ide do lekarza jak źle sie czuje to nie mam sił się kłócić bo nie mam do tego po prostu głowy, a takie wredne stare babska to wykorzystują bo widzą, że młoda, schorowana, licha to co przekrzyczymy ją i wepchniemy się pierwsze.... ;/ ale to sie kiedyś na nich zemści.
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sa bardziej seksowne, drapieżne a jednoczesnie zmysłowe ![]() mam jakies takie ciagoty ![]() Ja sie juz nauczylam i odrazu wchodze z morda jak stad do Krakowa ![]() na pewniaka i zaraz sie wyjasnia kto i jak w kolejsce. Po ta sa numerki zeby wyznaczaly kolejnosc, a nie ze jedna z druga i piętnasta wymysla sobie, ze "wg kolejnosci jak kto przyszedl", bo ☠☠☠☠a spac baby nie moga od 5 i koczuja w kolejce jak tylko przychodnie otworzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() koniec diety...(mam nadzieje), od jutra wpiep*am wszystko co znajde na swojej drodze ![]() ![]() ![]() nie dla mnie dieta jelitowa bulkowo-ryzowa ![]() od jutra odrabiam straty! aby tylko zoladek podolal i bardzo nie buntowal sie...
#3138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak zazwyczaj jaki Ty masz kolorek ? ? ____________ edit. już widziałam ![]() Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-07-17 o 20:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cała niedziele wymiotowałam, i do tego co 10 minut do łazienki siku, i do teraz mi srednio z jedzeniem idzie, zle sie czuje, spiaca jestem ciagle, jem powiedzmy 2 małe posiłki dziennie bo mi niedobrze ![]() Wczoraj to samo co ty dzisiaj, na zakupy poszłam małe to ledwo co wróciłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tylko stopniowo sobie to jedzenie wprowadzaj... a co do tego schudnięcia to wiem, bo ja to samo przechodziłam bodajże w kwietniu...i po tygodniu czułam się chuda jak deska i kości mi wystawały aż i stweirdziłam, że wole siebie normalną niż taką wychudzoną....
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
Laski napisałam wiecie gdzie cos
![]() Kylie, ja w nasza służbe zdrowia przestałam wierzyc dawno ![]() Moj tata to pamietam na rezonans mial czekac 2 lata ![]() ![]() Banda konowałów |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Wtajemniczenie
|
Kylie nie daj się zbyć!! zresztą widzę że nie dasz
![]() Ja mam przykład koleżanki w pracy...od ok 7 lat miała problemy z kręgosłupem, odcinek lędźwiowy, co jakiś czas ją łamało tak że nie umiała się wyprostować, przeciwbólowe, kilka-kilkanaście dni i przechodziło jej...aż do tego roku, jak ją siekło to ponad miesiąc już na l4 siedzi, czeka na rezonans albo tomograf (nie pamiętam) prywatnie chodzi na rehabilitacje (bo gdzie na nasz nfz...oczywiście miejsc nie ma)... a co do nfz!! powinno być jak w stanach!! każdy sobie płaci i korzysta z tych "odłożonych" pieniędzy u lekarza, nie chce lub nie może płacić co miesiąc składek to płaci jak idzie do lekarza!! u nas i tak dostać się na kasę do specjalisty to trzeba mieć szczęście albo znajomości!! W ogóle odebrałam rodziców ekspres z naprawy (2 raz) i mówię mamie, to zostawię go chwilę u siebie zobaczyć czy chodzi dobrze! wczoraj zrobiłam kawę, dziś już nie działa, tylko grzeje... ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W koncu dorwalam sie do kompa ![]() Ale jestem zla... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-18 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wybieram się do lekarza, bo ledwo mówię, zapalenie gardła, krtani chyba mam i zatoki zawalone ![]()
![]() |
#3147 |
Zadomowienie
|
Palette się wymywa i wygląda coraz lepiej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem skąd macie takie problemy ze służbą zdrowia. Od lat chodzę do ortopedy i problemów nie mam
![]() ![]() Jedynie gdzie mam problem się zapisać to lekarz rodzinny - są zapisy na telefon i nie idzie się dodzwonić ![]() ![]() ![]() Miałam i TK, i MRI i jakoś nie czekałam miesiącami ![]() Czasami, jak tych ludzi słucham to robi mi się słabo - wielkiej choroby nie ma, widać wszystko na RTG, a awanturuje się jeden z drugim o tomografię czy rezonans i potem płacz bo lekarz nie dał skierowania. No nie dał, jak nie potrzeba to po co ![]()
#3149 |
Zakorzenienie
|
Hej.
jakoś nie mam weny na pisanie, TŻ znowu wyjeżdza, ta jego praca juz mnie bardzo męczy.. a raczej ta wieczna samotnosc.. ![]() jedno foto z wczorajszego zoo w albumie- bunny widzidz jak sie odrost ociepla? ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2013-07-18 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj juz tż powiedzialam ze mi sprawil przykrosc swoimi slowami i niby przepraszal ale to takie przeprosiny o kant dupy potluc, bo nie rozumie o co mi chodzi i tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czeko dziekuje kochana za pocieszenie, ale doczytalam ze Ty teraz masz o wiele wiele gorzej ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.