Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-17, 17:50   #3121
Ninedin
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cześć dziewuszki

Nalatałam się dzisiaj za szamponami i wróciłam tylko z tym damage, odżywki nie było, tylko serum za 2 dychy- stwierdziłam, że za drogie Kupiłam tylko szampon na spróbowanie

Powiem Wam, że z wiekiem już nie przeżywa się tak miłosnych historii
czeko i tak Cię nic nie pocieszy, nikt Cię nie przekona, co by nie napisał i jakich by rad nie udzielił .... To Twoje życie i sama musisz to w sobie "przerobić" Może wrócicie do siebie..... może nie... nie wiadomo, ale z czasem popatrzysz na to z dystansem. Teraz "poprzeżywaj", popłacz.... - bez tego nie będzie lepiej.

Sorry, że Ci to napisałam
Stary 2013-07-17, 18:10   #3122
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
No ale nie napisalas czym to malowanie?

To ladne masz wymiary waga wzrost.
Ja mam 165 cm i waze na chwile obecna 59 kg. Nie narzekam jakos specjalnie. Chcialabym mniej i pewnie od września znowu będę na diecie i ćwiczeniach ale teraz jade na wakacje i nie będę sobie odmawiać niczego. w tamtym roku również sobie nie odmawiałam, owszem przytylam 2 kg w miesiąc, ale szybko zrzucilam. Natomiast wspomnienia mam super z jedzenia gofrów i lodóworaz jedzenia po nocach
może moje podejście jest błędne ale jednak wakacje to wakacje.
No jakoś specjalnie teraz nie narzekam że nie chudnę, cieszę się że robię takie fit figurę a jak wyjadę na urlop nad morze to też nie będę myśleć o kaloriach

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cherry Cat-ładnie, czysto, równo

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 18:34   #3123
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Hej
Bylam wczoraj u lekarza i co...
nawet mnie nie zbadała, bo ona sie "boi zabierac za kolana", bo nawet najlepsi ortopedzi maja z kolanami problem, wiec dala mi skierowanie na RTG i do ortopedy, ale w innej klinice niz ja bylam. Wiec biegiem jak ta kaleka do tamtej kliniki Załapałam sie na RTG ale jak juz chcialam sie zarejestrowac co ortopedy ( tego, ktorego Tż mi polecil) to do konca roku na NFZ moge pomarzyc
Najblizszy wolny termin u innego ortopedy mam na 20 lipca
Rozumiecie to?
Z bolacymi kolanami!
Bede musiala isc prywatnie i wywalic te 100 zl, ja ☠☠☠☠a nie rozumiem sensu jakich kolwiek ☠☠☠☠☠☠☠onych skladek! Przepraszam ale mam takiego nerwa! Lekarka od razu chciala mi l4 na ci najmniej 2 tyg dac, zeby kolan nie obciazac, ale ja nie moge teraz na L4 isc dziewczyny po kolei ida na urlopy po 2 tyg a jestesmy tylko 4 w pracy
Boże co ja zrobie jak ortopeda powie mi ,że jesli chce widziec skutki ewentualnej rehabilitacji to musze wziac l4
Bada fochy, nerwy i pretensje, ale w dupie bede to miec, bo to moje zdrowie, a kaleka dla "koleżeństwa" nie mam zamiaru zostac
Z kolanami zartow nie ma..

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
No same zobaczcie..... Może płukanka z rumianku by pomogła albo maska miodowa z cytryną?! z tyłu kolor nie jest zły ale z przodu wyszło za chłodno
Mnie sie tam podoba, nie widze problemu

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
my z agatka z alko a ty ogorki, sledzie i czekolada
I miska od razu
Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki

Powiem Wam, że z wiekiem już nie przeżywa się tak miłosnych historii
czeko i tak Cię nic nie pocieszy, nikt Cię nie przekona, co by nie napisał i jakich by rad nie udzielił .... To Twoje życie i sama musisz to w sobie "przerobić" Może wrócicie do siebie..... może nie... nie wiadomo, ale z czasem popatrzysz na to z dystansem. Teraz "poprzeżywaj", popłacz.... - bez tego nie będzie lepiej.

Sorry, że Ci to napisałam
Bardzo madrze powiedziane

Czeko potrzeba czasu, nic wiecej nie poradzisz..
To zawsze boli i wydaje sie ,że swiat sie skonczyl ale za jakis czas przestanie Cie to tak dreczyc
Znadz sobie jakies dodatkowe zajecie, moze basen, fitness...
Cos co zapcha czas kiedy nie musisz nic robic i przychodza zle mysli...
Zawsze mozesz napisac, wyzalic sie do granic mozliwosci, zawsze Ci pomozemy ile tylko bedziemy mogly
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 19:14   #3124
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Pytanie za 1oo pkt.
Jak zrobic koczek nr 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 580277_603053486428523_1464757936_n.jpg (83,0 KB, 60 załadowań)
Stary 2013-07-17, 19:24   #3125
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Masz racje, lepiej nie kusic losu.
No ale jak już kumple zrobia taki wieczór to przecież facet oczu nie zakryje. Albo zwyczajnie jeśli wie jakich ma kumpli może im powiedzieć ze tance nie wchodzą w gre
Jeśli chodzi o sam taniec, oglądanie, to nie mam nic przeciwko. No ale wiadomo ze nic więcej.

Moja bliska kolezanka, przyjaciółka ma tak samo, facet się oświadczył ale slubu nie planują. Wlasnie po to żeby zadeklarować ze ten związek to cos więcej. Kase maja, ale nie chcą na razie slubu.

A to TZ w Boze Narodzenie się zadeklarowal?

Mam podobnie tez musze słodkie po ostrym, slonym. Ja w ogole uwielbiam słodycze.
nie, w moje urodziny 11stego grudnia się zaręczyliśmy
To pocieszyłaś mnie ze nie tylko my tak mamy, że zaręczylismy się, ale ślubu narazie jeszcze nie planujemy... No u nas główny problem to kasa nie da się ukryć Wiele osób mi wygarnia, że jak to to po co sie zaręczać jak sie ślubu jeszcze nie bierze itd. ale dla mnie to ważna deklaracja i poważniejsze podejście do związku.....

co do niezdrowego żarcia - ja w wakacje też sobie pozwalam na wiele i nie umiem sobie odmawiać piwka czy lodów jak mam ochotę życie jest za krótkie na to
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 19:24   #3126
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Pytanie za 1oo pkt.
Jak zrobic koczek nr 2
Ja taki robię na kitce
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 19:32   #3127
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
nawet mnie nie zbadała, bo ona sie "boi zabierac za kolana", bo nawet najlepsi ortopedzi maja z kolanami problem, wiec dala mi skierowanie na RTG i do ortopedy, ale w innej klinice niz ja bylam. Wiec biegiem jak ta kaleka do tamtej kliniki Załapałam sie na RTG ale jak juz chcialam sie zarejestrowac co ortopedy ( tego, ktorego Tż mi polecil) to do konca roku na NFZ moge pomarzyc
Rozumiecie to?
Z bolacymi kolanami!
Bede musiala isc prywatnie i wywalic te 100 zl, ja ☠☠☠☠a nie rozumiem sensu jakich kolwiek ☠☠☠☠☠☠☠onych skladek! Przepraszam ale mam takiego nerwa! Lekarka od razu chciala mi l4 na ci najmniej 2 tyg dac, zeby kolan nie obciazac, ale ja nie moge teraz na L4 isc dziewczyny po kolei ida na urlopy po 2 tyg a jestesmy tylko 4 w pracy
Boże co ja zrobie jak ortopeda powie mi ,że jesli chce widziec skutki ewentualnej rehabilitacji to musze wziac l4
Bada fochy, nerwy i pretensje, ale w dupie bede to miec, bo to moje zdrowie, a kaleka dla "koleżeństwa" nie mam zamiaru zostac

I miska od razu

To zawsze boli i wydaje sie ,że swiat sie skonczyl ale za jakis czas przestanie Cie to tak dreczyc
Zawsze mozesz napisac, wyzalic sie do granic mozliwosci, zawsze Ci pomozemy ile tylko bedziemy mogly

eh z tymi lekarzami to zawsze jakieś cyrki....na cholere w ogole placi sie za polska służbę zdrowia jak nie pomoga ci w potrzebie bo i tak trzeba isc prywatnie i wywalić dodatkową kasę albo czekać niewiadomo ile na wizytę.... Ale nie ma co zwlekać idz prywatnie....a dziewczynami z pracy sie kompletnie nie przejmuj zdrowie masz jedno i tylko to sie powinno liczyc dla Ciebie w tej chwilii !!
i tak jak piszesz z kolanami żartów nie ma bo potem w ogóle nie będziesz mogła się ruszyć i co wtedy zrobisz biedna ?

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Pytanie za 1oo pkt.
Jak zrobic koczek nr 2
mi czasem taki wychodzi jak zrobie sobie "na odwal się" podczas siedzenia w domku i wychodzi mi naprawdę ładniejszy koczek niż jak sie staram go układać i kombinuje niewiadomo jak
ZUMBOMANIACZKA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 19:36   #3128
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Wypłacz się, to bardzo pomaga, nie można tłumić płaczu, trzeba jakoś z siebie wyrzucić emocje, wypłacz się, wypłacz a później powiedz sobie, że życie toczy się dalej i nie wmawiaj sobie, że masz pecha bo tak nie jest. Teraz zaczynasz nową pracę, może to będzie początek nowego życia, a kto wie, być może tam poznasz kogoś, z kim będziesz szczęśliwa...naprawdę szczęśliwa
I Bunny ma rację, nie ma sensu ciągnąć czegoś, co z góry jest skazane na porażkę, chcesz całe życie mieć pod górkę w związku? Na pewno nie. Ja wiem, że wydaje się, że łatwo jest radzić ale ja też kiedyś skończyłam coś, co się ciągnęło, były momenty szczęśliwe a później znowu było źle i tak w kółko. Jak sobie pomyślałam, ze tak ma wyglądać moja przyszłość, to ja dziękuję. Wtedy akurat ja powiedziałam dość i to była najlepsza decyzja w moim życiu. Jasne, że cierpiałam, ryczałam dzień w dzień ale postanowiłam sobie, że będę twarda i zdania nie zmienię, bo nie chcę sobie życia zmarnować. Teraz jak o tym wszystkim pomyślę, to nie rusza mnie to nic a nic. Ja mam takie zdanie na podstawie własnych doświadczeń, mam nadzieję, że nie pomyślisz, ze chcę Ci życie układać czy coś Na pewno wszystko się ułoży ale trzeba na to trochę czasu

Bunny kiedy ten panieńsko-kawalerski?
jeszcze nie wiemy albo bedzie tydzien przed slubem albo nie wiem, bo przeciez nie zrobimy w piatek kawalerskiego, sobota wszyscy na kacu zle wygladajacy i czujacy sie i do slubu tak pojsc i potem jeszcze noc poslubna tz obiecal mnie zaskoczyc, wejdziemy na poziom hard na to trzeba miec sile
poza tym wszyscy beda u nas nocowac na kawalerskim czyli wielka biba, wielki syf a potem wielki kac i wielkie sprzatanie i jak sie wsrod tylu ludzi przygotowac do slubu, nakladac kiecke, robic wlosy makijaz itp. nie wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
z tymi niejasnościami to masz rację...po wieczorze panieńskim mojej koleżanki tak beznadziejnie wyszło...sam wieczór w klubie bez rewelacji, ona (Panna Młoda) non stop zastanawiała się co robi Pan Młody i czy ma striptizerkę...kilka dziewczyn na kawalerskim miało swojego partnera to dzwoniły do niech:/ aż potem ok 1 wymyśliły że jedziemy do "panów"...podziękował am za resztę wieczoru ale słyszałam z opowieści, że nieźle się tam pary pokłóciły jak w końcu te kobiety co sobie wyobrażały nie wiadomo co dotarły do tych spitych już dość mocno facetów
jaka sieka

Cytat:
wiesz lepiej nie kusić losu....już słyszałam, że wiele związków rozpadło się przez takie wieczorki panieńskie/kawalerskie...znam nawet przypadek że gość przespał się z tancerką, oczywiście ślubu nie było i jest do tej pory w związku z tą tancereczką

tak już od grudnia jesteśmy zaręczeni ale jeśli chodzi o ślub to nie mamy najzwyczajniej kasy na to. My należymy do osób, które uważają, że zaręczenie się wcale nie oznacza szybki ślub....po prostu Tż chciał zadeklarować że nei jestem dla niego zwykłą dziewczyną tylko traktuje mnie poważnie, że jestem jego narzeczoną i że chce wziążć ze mna ślub, ale to naprawde niewiadomo kiedy...na razie mamy inne wydatki typu remont mieszkania itd. i pewnie jakby była kasa na ślub to nie czekalibyśmy.... a takto to dopiero za jakieś parę lat chyba
juz nei chodzi o przespanie ale nie wiadomo jak profesjonalna ta striptizerka bedzie sa zakamuflowane dziwki i dziekuje zeby taka przeleciala mojego pijanego tz za dodatkowa oplata albo chociaz go pocalowala, porzygalabym sie chyba jakby do mnie to doszlo... i zadnego slubu

Cytat:
Agata ja muszę po słonej/ostrej potrawie zawsze zjeść coś słodkiegoa jak robie kanapki to np 2 zwykle z wędliną i warzywami a 3 ta ostatnia którą zjadam z dżemem
o... ja bym spawiała chyba
Stary 2013-07-17, 19:39   #3129
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Ja taki robię na kitce
Jakis instruktarz

Cytat:
eh z tymi lekarzami to zawsze jakieś cyrki....na cholere w ogole placi sie za polska służbę zdrowia jak nie pomoga ci w potrzebie bo i tak trzeba isc prywatnie i wywalić dodatkową kasę albo czekać niewiadomo ile na wizytę.... Ale nie ma co zwlekać idz prywatnie....a dziewczynami z pracy sie kompletnie nie przejmuj zdrowie masz jedno i tylko to sie powinno liczyc dla Ciebie w tej chwilii !!
i tak jak piszesz z kolanami żartów nie ma bo potem w ogóle nie będziesz mogła się ruszyć i co wtedy zrobisz biedna ?

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

mi czasem taki wychodzi jak zrobie sobie "na odwal się" podczas siedzenia w domku i wychodzi mi naprawdę ładniejszy koczek niż jak sie staram go układać i kombinuje niewiadomo jak
Zobacze co mi lekarz powie, na razie staram sie nie myslec o tym
tylko najgorsze jest to ,że nawet podczas chodzenia zaczynaja mnie bolec
Mi tez najlepiej koczki wychodza jak siedze w domu
Ale ten jest jakis taki inny
Taki pełny sie wydaje, niby niedbaly a jednak
Stary 2013-07-17, 19:43   #3130
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
tadaaam !
no i bjuti mowilam robic, nie bac sie?

Cytat:
Hej
Rozumiecie to?
Z bolacymi kolanami!

I miska od razu

o masz ci los no ale taka sluzbe zdrowia i takich lekarzy mamy, dobrze ze chociaz rtg masz juz zrobione "na ręku".
ja na gastrologa w jednej przychodni mialam czekac do listopada na nfz chyba ich powalilo. obdzwonilam chyba wszystkie przychodnie gastro w lbn i w koncu znalazlam taka z terminem za 2 tyg

Cytat:
Pytanie za 1oo pkt.
Jak zrobic koczek nr 2
robisz kucyk tylko waska gumka, obkrecasz luzno wlosami z raz czy dwa, podpinasz wlosy wsuwkami i voila
Stary 2013-07-17, 19:48   #3131
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
jeszcze nie wiemy albo bedzie tydzien przed slubem albo nie wiem, bo przeciez nie zrobimy w piatek kawalerskiego, sobota wszyscy na kacu zle wygladajacy i czujacy sie i do slubu tak pojsc i potem jeszcze noc poslubna tz obiecal mnie zaskoczyc, wejdziemy na poziom hard na to trzeba miec sile
poza tym wszyscy beda u nas nocowac na kawalerskim czyli wielka biba, wielki syf a potem wielki kac i wielkie sprzatanie i jak sie wsrod tylu ludzi przygotowac do slubu, nakladac kiecke, robic wlosy makijaz itp. nie wyjdzie.

jaka sieka

juz nei chodzi o przespanie ale nie wiadomo jak profesjonalna ta striptizerka bedzie sa zakamuflowane dziwki i dziekuje zeby taka przeleciala mojego pijanego tz za dodatkowa oplata albo chociaz go pocalowala, porzygalabym sie chyba jakby do mnie to doszlo... i zadnego slubu

o... ja bym spawiała chyba

noo ja mam takie samo podejście....jakbym wiedziała, że to jakas profesjonalna normalna tancerka zarabiająca tylko sobie to spoko, ale wiem, że są takie dziwkowate suki, które tylko czyhają na okazję. W życiu bym na to nie pozwoliła o nie..... chociaż swoją drogą wiadomo każdy facet ma swój rozum i na chama mu sie do łóżka przecież nei wepchnie... no ale lepiej nie kusić losu moim zdaniem

no moim zdaniem tydzień przed zrobić bibę to najlepsza opcja
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-07-17, 19:49   #3132
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:

robisz kucyk tylko waska gumka, obkrecasz luzno wlosami z raz czy dwa, podpinasz wlosy wsuwkami i voila
Robię i tak, ale również robię normalnie kucyka wysoko (lub nisko jak chcesz) dzielę na dwie części (możesz je natapirować trochę) i owijam/układam w okół gumki i spinam żabkami/wsuwkami.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 19:52   #3133
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
tadaaam !
ale gładziutkie i jaki równy kolor wyszedł!

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:

Może przesadzam z tymi kłakami....byli dzisiaj u mnie znajomi i mój Tż i powiedzieli że wcale nie rzuca się to w oczy i że jak zwykle przesadzam a wiem ze oni jakbym źle wyglądała powiedzieliby mi szczerze bo są zawsze szczerzy do bólu
chyba na zdjęciach to tragiczniej wyszło niż w rzeczywistości jednak... mama mi tylko powiedziała, że mam szaro siwą poświatę
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-07-17, 19:56   #3134
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
o masz ci los no ale taka sluzbe zdrowia i takich lekarzy mamy, dobrze ze chociaz rtg masz juz zrobione "na ręku".
ja na gastrologa w jednej przychodni mialam czekac do listopada na nfz chyba ich powalilo. obdzwonilam chyba wszystkie przychodnie gastro w lbn i w koncu znalazlam taka z terminem za 2 tyg

Musialam wlosy myc zimna woda, bo cieplej u mnie nie ma
w pierwszej klatce w bloku cos z rurami robia
Musze sprobowac tak zrobic, bo zawsze sama gumka robilam ale jakis taki nedzny wychodzil no i sie nie trzymal

Na temat sluzby zdrowia to brak mi slow, na prawde
Robia z ludzmi co chca i jescze maja pretensje jak czlowiek domaga sie jakiegokolwiek badania
Kto jest mniej wyszczekany to nie przeskoczy nawet rejestracji

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
noo ja mam takie samo podejście....jakbym wiedziała, że to jakas profesjonalna normalna tancerka zarabiająca tylko sobie to spoko, ale wiem, że są takie dziwkowate suki, które tylko czyhają na okazję. W życiu bym na to nie pozwoliła o nie..... chociaż swoją drogą wiadomo każdy facet ma swój rozum i na chama mu sie do łóżka przecież nei wepchnie... no ale lepiej nie kusić losu moim zdaniem

no moim zdaniem tydzień przed zrobić bibę to najlepsza opcja
ja na swoim panienskim bede miala striptizerki
Tż juz wie i mu to nie przeszkadza
Kreci mnie to, co ja na to poradze
Stary 2013-07-17, 20:05   #3135
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Musialam wlosy myc zimna woda, bo cieplej u mnie nie ma
w pierwszej klatce w bloku cos z rurami robia
Musze sprobowac tak zrobic, bo zawsze sama gumka robilam ale jakis taki nedzny wychodzil no i sie nie trzymal

Na temat sluzby zdrowia to brak mi slow, na prawde
Robia z ludzmi co chca i jescze maja pretensje jak czlowiek domaga sie jakiegokolwiek badania
Kto jest mniej wyszczekany to nie przeskoczy nawet rejestracji

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

ja na swoim panienskim bede miala striptizerki
Tż juz wie i mu to nie przeszkadza
Kreci mnie to, co ja na to poradze

wolisz tancerki od tancerzy ? jak to ?
ja pamiętam, że kiedyś miałam fazę na murzynów i chciałam mieć tancerza murzyna na swoim panieńskim ale teraz z wiekiem mi się to odwidziało na szczęście

no fakt ja czasem jak ide do lekarza jak źle sie czuje to nie mam sił się kłócić bo nie mam do tego po prostu głowy, a takie wredne stare babska to wykorzystują bo widzą, że młoda, schorowana, licha to co przekrzyczymy ją i wepchniemy się pierwsze.... ;/ ale to sie kiedyś na nich zemści.
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-07-17, 20:10   #3136
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
wolisz tancerki od tancerzy ? jak to ?
ja pamiętam, że kiedyś miałam fazę na murzynów i chciałam mieć tancerza murzyna na swoim panieńskim ale teraz z wiekiem mi się to odwidziało na szczęście

no fakt ja czasem jak ide do lekarza jak źle sie czuje to nie mam sił się kłócić bo nie mam do tego po prostu głowy, a takie wredne stare babska to wykorzystują bo widzą, że młoda, schorowana, licha to co przekrzyczymy ją i wepchniemy się pierwsze.... ;/ ale to sie kiedyś na nich zemści.
Wole patrzec na kobiety striptizerki
sa bardziej seksowne, drapieżne a jednoczesnie zmysłowe
mam jakies takie ciagoty

Ja sie juz nauczylam i odrazu wchodze z morda jak stad do Krakowa
na pewniaka i zaraz sie wyjasnia kto i jak w kolejsce. Po ta sa numerki zeby wyznaczaly kolejnosc, a nie ze jedna z druga i piętnasta wymysla sobie, ze "wg kolejnosci jak kto przyszedl", bo ☠☠☠☠a spac baby nie moga od 5 i koczuja w kolejce jak tylko przychodnie otworzą
Stary 2013-07-17, 20:24   #3137
blond bunny
Zakorzenienie

wlasnie wzielam ostatnia tabletke na jelita
koniec diety...(mam nadzieje), od jutra wpiep*am wszystko co znajde na swojej drodze dacie wiare ze w tydzien schudlam 3kilo z kawalkiem ;( wlasnie sie wazylam i waze 50kg... a bylo tak pieknie a slaba jestem w ciul poszlam dzis do rossmanna jakies 500m to myslalam ze nie wroce.
nie dla mnie dieta jelitowa bulkowo-ryzowa
od jutra odrabiam straty! aby tylko zoladek podolal i bardzo nie buntowal sie...
Stary 2013-07-17, 20:32   #3138
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
No jakoś specjalnie teraz nie narzekam że nie chudnę, cieszę się że robię takie fit figurę a jak wyjadę na urlop nad morze to też nie będę myśleć o kaloriach

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cherry Cat-ładnie, czysto, równo
Nooo, bardzo ładnie wyszło
Cytat:
no i bjuti mowilam robic, nie bac sie?

No mówiłas
Cytat:
ale gładziutkie i jaki równy kolor wyszedł!

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Może przesadzam z tymi kłakami....byli dzisiaj u mnie znajomi i mój Tż i powiedzieli że wcale nie rzuca się to w oczy i że jak zwykle przesadzam a wiem ze oni jakbym źle wyglądała powiedzieliby mi szczerze bo są zawsze szczerzy do bólu
chyba na zdjęciach to tragiczniej wyszło niż w rzeczywistości jednak... mama mi tylko powiedziała, że mam szaro siwą poświatę
Noo, kolor swietny Pierwsza farba sklepowa i już idealna . następnym razem też nią robię

A tak zazwyczaj jaki Ty masz kolorek ? ?

Wymiana

Edytowane przez CherrryCat
Czas edycji: 2013-07-17 o 20:41
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 20:44   #3139
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
koniec diety...(mam nadzieje), od jutra wpiep*am wszystko co znajde na swojej drodze dacie wiare ze w tydzien schudlam 3kilo z kawalkiem ;( wlasnie sie wazylam i waze 50kg... a bylo tak pieknie a slaba jestem w ciul poszlam dzis do rossmanna jakies 500m to myslalam ze nie wroce.
od jutra odrabiam straty! aby tylko zoladek podolal i bardzo nie buntowal sie...
Ja tez ostatnio musiałam na zoladek tabsy brac:/
Cała niedziele wymiotowałam, i do tego co 10 minut do łazienki siku, i do teraz mi srednio z jedzeniem idzie, zle sie czuje, spiaca jestem ciagle, jem powiedzmy 2 małe posiłki dziennie bo mi niedobrze
Wczoraj to samo co ty dzisiaj, na zakupy poszłam małe to ledwo co wróciłam...
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 20:47   #3140
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo, bardzo ładnie wyszło

No mówiłas

Noo, kolor swietny Pierwsza farba sklepowa i już idealna . następnym razem też nią robię

A tak zazwyczaj jaki Ty masz kolorek ? ?

Cytat:
oo super
tylko stopniowo sobie to jedzenie wprowadzaj...
a co do tego schudnięcia to wiem, bo ja to samo przechodziłam bodajże w kwietniu...i po tygodniu czułam się chuda jak deska i kości mi wystawały aż i stweirdziłam, że wole siebie normalną niż taką wychudzoną....
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-07-17, 21:37   #3141
czekoladowoo
Zakorzenienie

Laski napisałam wiecie gdzie cos

Kylie, ja w nasza służbe zdrowia przestałam wierzyc dawno
Moj tata to pamietam na rezonans mial czekac 2 lata Z uszkodzonymi krazkami
Banda konowałów
Stary 2013-07-17, 22:04   #3142
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Laski napisałam wiecie gdzie cos

Kylie, ja w nasza służbe zdrowia przestałam wierzyc dawno
Moj tata to pamietam na rezonans mial czekac 2 lata Z uszkodzonymi krazkami
Banda konowałów
odpisałam

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:22   #3143
shizaxa
Wtajemniczenie

Kylie nie daj się zbyć!! zresztą widzę że nie dasz ale nie lekceważ tego i idź na l4 jak lekarz tak powie!!
Ja mam przykład koleżanki w pracy...od ok 7 lat miała problemy z kręgosłupem, odcinek lędźwiowy, co jakiś czas ją łamało tak że nie umiała się wyprostować, przeciwbólowe, kilka-kilkanaście dni i przechodziło jej...aż do tego roku, jak ją siekło to ponad miesiąc już na l4 siedzi, czeka na rezonans albo tomograf (nie pamiętam) prywatnie chodzi na rehabilitacje (bo gdzie na nasz nfz...oczywiście miejsc nie ma)...
a co do nfz!! powinno być jak w stanach!! każdy sobie płaci i korzysta z tych "odłożonych" pieniędzy u lekarza, nie chce lub nie może płacić co miesiąc składek to płaci jak idzie do lekarza!! u nas i tak dostać się na kasę do specjalisty to trzeba mieć szczęście albo znajomości!!

W ogóle odebrałam rodziców ekspres z naprawy (2 raz) i mówię mamie, to zostawię go chwilę u siebie zobaczyć czy chodzi dobrze! wczoraj zrobiłam kawę, dziś już nie działa, tylko grzeje...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 10:06   #3144
exclusivee
Zakorzenienie

Hej

W koncu dorwalam sie do kompa

Ale jestem zla... Bylismy wczoraj z tz na grillu u jego rodzicow i bylam w tych moich sandalkach-litach, no i po paru lampkach z piwem zaczelam standardowo potykac sie o swoje nogi (nie wiem skad mi sie to bierze ) i prawie gleblam schodzac po 3 schodach z domu na ogrodek nizej... schody co prawda byly z takiej malej nierownej kostki, ale ledwo sie odratowalam... tz mi w domu powiedzial zebym na drugi raz nie brala butow na obcasie jak nie umiem w takich chodzic W☠☠☠☠il mnie tym jak cholera, no i urazil strasznie Powiedzial tez zebym lepiej adidasy ubrala nastepnym razem.. pff... Nie chce mi sie dzisiaj nawet z nim gadac, trafil w moj czuly punkt, bo kocham te buty i nie mam zamiaru nie chodzic w nich bo raz sie potknelam :/

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-07-18 o 10:09
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 10:20   #3145
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Hej

W koncu dorwalam sie do kompa

Ale jestem zla... Bylismy wczoraj z tz na grillu u jego rodzicow i bylam w tych moich sandalkach-litach, no i po paru lampkach z piwem zaczelam standardowo potykac sie o swoje nogi (nie wiem skad mi sie to bierze ) i prawie gleblam schodzac po 3 schodach z domu na ogrodek nizej... schody co prawda byly z takiej malej nierownej kostki, ale ledwo sie odratowalam... tz mi w domu powiedzial zebym na drugi raz nie brala butow na obcasie jak nie umiem w takich chodzic W☠☠☠☠il mnie tym jak cholera, no i urazil strasznie Powiedzial tez zebym lepiej adidasy ubrala nastepnym razem.. pff... Nie chce mi sie dzisiaj nawet z nim gadac, trafil w moj czuly punkt, bo kocham te buty i nie mam zamiaru nie chodzic w nich bo raz sie potknelam :/
Aj tam nie przejmuj sie ja sie potrafie na płaskich na trzeźwo potknąć Za to po pijaku żadne szpilki nie są mi wyzwaniem
Stary 2013-07-18, 10:33   #3146
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
To dobrze, że już jest lepiej, teraz musisz nadrobić to co straciłaś tylko może jednak nie zjadaj wszystkiego co znajdziesz na swojej drodze, co? żeby znowu się to nie powtórzyło

Ja wybieram się do lekarza, bo ledwo mówię, zapalenie gardła, krtani chyba mam i zatoki zawalone Oby mnie dzisiaj przyjęli.

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 11:00   #3147
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

Palette się wymywa i wygląda coraz lepiej naturalniej na razie robię przerwę w farbowaniach na kilka msc-y
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0070.jpg (18,6 KB, 52 załadowań)
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 11:04   #3148
Ninedin
Zakorzenienie

Nie wiem skąd macie takie problemy ze służbą zdrowia. Od lat chodzę do ortopedy i problemów nie mam Wiadomo czasami trzeba poczekać na kolejkę, albo iść poprosić lekarza, że miało się na dziś termin i wyda karteczkę, że przyjmie. Rejestratorki obowiązują przepisy i jak mają np. 30 numerków to tyle wydają, reszta u lekarza. Jak mi np. da termin wizyty na "za dwa tygodnie" to przychodzę i mu mówię "Miałam dziś do kontroli przyjść, ale nie było numerków". On mi da wtedy kartkę i rejestratorki wyciągają kartę. Wiadomo, że cały dzień z tym zejdzie, ale jak się przyjdzie rano to się szybciej wróci

Jedynie gdzie mam problem się zapisać to lekarz rodzinny - są zapisy na telefon i nie idzie się dodzwonić Jak już muszę to idę i na końcu kolejki zawsze mnie przyjmie Tyle tylko, że się tam wysiedzę
Miałam i TK, i MRI i jakoś nie czekałam miesiącami , o RTG już nie wspominam.
Czasami, jak tych ludzi słucham to robi mi się słabo - wielkiej choroby nie ma, widać wszystko na RTG, a awanturuje się jeden z drugim o tomografię czy rezonans i potem płacz bo lekarz nie dał skierowania. No nie dał, jak nie potrzeba to po co Na zabiegi się zapisują, a nie przychodzą - przez co blokują miejsca innym.
Stary 2013-07-18, 13:19   #3149
Renatka89
Zakorzenienie

Hej.

jakoś nie mam weny na pisanie, TŻ znowu wyjeżdza, ta jego praca juz mnie bardzo męczy.. a raczej ta wieczna samotnosc..

jedno foto z wczorajszego zoo w albumie- bunny widzidz jak sie odrost ociepla? co na to zaradzic? wczoraj to zauwazylam.. zdj. robione w słoneczny dzien.

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2013-07-18 o 13:34
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:34   #3150
exclusivee
Zakorzenienie

Wczoraj juz tż powiedzialam ze mi sprawil przykrosc swoimi slowami i niby przepraszal ale to takie przeprosiny o kant dupy potluc, bo nie rozumie o co mi chodzi i tak Dzisiaj chcialam mu uswiadomic ze jego slowa mnie naprawde dotknely i nie zapomnialam o tym jeszcze, no ale kurcze, jak wrocil podczas przerwy sniadaniowej do domu cos zjesc to mi sie go zrobilo zal Przyszedl zmeczony, jakis taki smutny i co chwile gadal ze juz marzy o tym kiedy ten dzien w pracy sie skonczy.. a ja co mialam z fochem wyskoczyc i udawac wielka pania? Nie potrafie. Musialam go przytulic, powiedziec cos milego na pocieszenie, i od razu inny sie zrobil, rozpromienial chociaz troche i tez mnie przytulil no i poszedl.. echh szkoda mi go nieraz Czyscilam z nim ostatnio auto tak na perfekt wszystko lacznie z siedzeniami, wycieraczkami, mycie wszystkich szyb, pryskanie takim srodkiem nablyszczajacym, woskowanie itp. i zmeczylam sie wtedy, a wiem ze dla niego to pikus i robi o wiele ciezsze rzeczy na codzien- ja bym np. nie dala rady. W ogole nie widze siebie pracujaca fizycznie Zaraz mnie nogi bola, rece odmawiaja posluszenstwa i jest lipa Bardziej przy biurku jako sekretarka, ksiegowa czy cos w tym stylu

Czeko dziekuje kochana za pocieszenie, ale doczytalam ze Ty teraz masz o wiele wiele gorzej ode mnie Bo u mnie to taka w sumie drobnostka ktora mnie jednak wewnetrznie urazila i zrobilo mi sie przykro, a u Ciebie ciezki kaliber Strasznie Ci wspolczuje, wiem co znacza rozstania, bo ja tez w przeszlosci sie rozchodzilam i schodzilam ponownie z tz (dopiero po rozejsciu docieralo do mnie ze ja bez niego nie potrafie i ze to byla glupota, bo przewaznie ja chcialam sie rozstac, ale u nas to bylo w formie klotni, takich jakby kilka dni ciszy i potem znowu bylismy razem, spotykalismy sie itp., no ale to byly poczatki i bylam mloda i durna ), i wiem jak to psychicznie wykancza... placz pomaga, ale domyslam sie ze pewnie na nic nie masz teraz ochoty Kochana mi w takich momentach pomagaly wyjscia z przyjaciolka, albo ogladanie komedii, jedzenie czegos dobrego, dogadzanie sobie.. zakupy tez pomagaly. No ale najlepszym lekarstwem na rozstanie jest chyba czas Trzymaj sie kochana, jak nie ten to napewno w przyszlosci na Twojej drodze stanie inny mezczyzna, ktory zadba o Ciebie jak nalezy i dogadacie sie w tych kwestiach z ktorymi teraz mieliscie problem. Jestes ladna dziewczyna wiec pewnie nie jeden chcialby byc na miejscu Twojego tz, jak on o Ciebie nie zawalczy to nie ma sensu tego dalej kontynuowac. Bez faceta zycie tez moze byc piekne, moja przyjaciolka wiecznie byla wolnym strzelcem i korzystala z zycia garsciami Przesylam mnostwo buziakow i usciski, no i wirtualna czekolade, zeby endorfinki wybudzic ze snu

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości