|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
a jakbys wlasnie do kaszy owoc dodala skoro mu tak smakuja? u nas 3 lyzki pomagaja ![]()
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
hello,
jestem już, padnięci ale cali i zdrowi ![]() dzieciaki moje super, tyle godzin w aucie i zero marudzenia byliśmy wczoraj zwiedzać zamek, zawinęłam małego w chuste bo to była wycieczka z przewodnikiem,potem mały przykleił się do cycunia i usnal hehe, to moje dziecko jest kochane ![]() starszy też się na medal spisał- kiedy mama i tata mieli ważne spotkanie ze strategicznym parnerem, Samuelek zabawiał swojego brata i to spotkanie nam się przeciągnęlo do 1,5 h ![]() mieliśmy co prawda blisko i widzieliśmy chłopaków z okna ale mimo wszystko jestem strasznie dumna z mojego syna ![]() idę Was nadrabiać rany, moje dziecko kończy jutro 7 miesięcy ![]() co prawda dlugo nie posiedzi ale- jest super i jestem z niego bardzo dumna P.S Bardzo za Wami tęskniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zadomowienie
|
Cześć laski, wybaczcie, nie dam rady nadrobić - głowa boli.
Z dobrych wiadomości - zaniosłam dziś papiery i fotki do dziekanatu i zostałam przyjęta na studia mgr dzienne na Politechnice Warszawskiej ![]() ![]() Przejrzałam ciuszki Oli, bodziaków z rozmiaru 74 mam dwie pary z długim i jeden z krótkim - reszta to same koszulki ![]() dobra, idę spać, bo czacha ju dymi normalnie . do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||
Konto usunięte
|
dokładnie, mięso codziennie zamiennie z rybą
Cytat:
e, czemu? ![]() Cytat:
to inna sytuacja Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi się podobają niebieskie, czerwone i zielone ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41840180]a jakie do wyboru masz? i jaką teaz miałaś? raczej ślina i pchanie do buzi wszystkiego ![]() skrycie? ja bym powiedziała, że całkiem jawnie ![]() uff, umyłam wczoraj ![]() 3 dni sama, to samo mam :lo: 4 albo nawet 5 prań zrobiłam, wysuszyłam, GÓRĘ poprasowałam (część została jeszcze), ugotowałam zupę, gary do zmywarki dałam i nawet potem wyjęłam, zlew i kuchenkę ogarnęłam, na szczepieniu byłam, na reh. byłam... czerwone ![]() ooo to może i ja Dorotkę na panele gołe dam? zawsze na macie albo na puzzlach piankowych, też twardo, no ale... ![]() na mlecznych podają, że na 150m wody, więc ty pewnie na 150ml mleka ![]() ------------------ po szczepieniu ok, 1 kłucie tylko na żółtaczkę, następne w lutym. Waga 8350g i 73cm ![]() aleś Ty obrotna babka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Mamy tego samego dziecia? ![]() Meduzza, co za bzdura z tym lekarzem... ![]() Dziekujemy za wszystkie zyczenia ![]() Mielismy dzis gosci. Glupia sprawa, przyszli zobaczyc Kube... O 20. Wiedza, ze jest w domu male dziecko, a przychodza tak pozno. Kuba opchnal butle, juz zasypial, ale glosy go rozpraszaly (wszyscy siedzieli w kuchni, a ja usypialam dziecia w pokoju). W koncu przed 22 padl na rekach, bez histerii. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]()
![]() |
#4600 |
Lurker ;)
|
Dziewuchy ja nie wiem jak wy znajdujecie takie cudenka w lumpach. Bylam dzisiaj z ciotka i co? Wielkie g. Zniszczone, obsrane szmaty! A walilo tam strasznie, po 4 odpuscilysmy i poszlysmy do pepco
![]() Iffonka to co innego niz jakbys dala dziecku pol litra wody z glukoza czy bialym cukrem... Zazwyczaj w szpitalach daja kroplowe z glukoza, jakas sol tez. Ona ma dodac energii zeby dziecko Ci nie padlo, nie popadajmy w paranoje od glukozy dziecko nie umrze, wrecz przeciwnie.
#4601 |
Zadomowienie
|
Chalizz wielkie gratulacje
![]() Elllmi juz to widze oczami wyobrazni jak czaisz sie na te ciotkowe maliny :d:d:d udalo sie ryska przeniesc do lozeczka bo jak sie rozwalula to mi cala moja czesc zajela ... laski tak wogole osrodek w kt jestem jest taki prorodzinny ... same dzieciaki tu sa ... kasia wlascicielja ma 4 tyg coreczke ... ktora bawilam dzis troche ... boziu jaka malizna 3500/ 2800 miala jak sie urodzila ... wiecie jak tak tulilam ... to moglabym miec 2 ... dobrze ze za miecha spirale zakladam bo by mi jeszcze cos odbilo :p ... i tak wracajac do osrodka i dzieci w nim to ja myslalam ze blanka jest mala i chuda ... a ona taka duza jest w porownaniu z innymi ... i jest 6 wozkow xlandera tylko inne modele ... w tym 4 ciemny roz ... wogole ile jest roznych wozkow na ulicy ... ja mam teraz manie patrzenia jaki kto ma wozek .... strasznie mi sie quinny 3 kolowiec spodobal ... ale pewnie strasznie drogi ... aha blanka zaliczyla moczenie nozek w baltyku ... weszla z mama na rekach no i jak wieksza fala przyszla to zamoczylo tak do kolanek :d Szajus codziennie miecho ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Chalizz wielkie gratulacje ![]() Elllmi juz to widze oczami wyobrazni jak czaisz sie na te ciotkowe maliny :d:d:d udalo sie ryska przeniesc do lozeczka bo jak sie rozwalula to mi cala moja czesc zajela ... laski tak wogole osrodek w kt jestem jest taki prorodzinny ... same dzieciaki tu sa ... kasia wlascicielja ma 4 tyg coreczke ... ktora bawilam dzis troche ... boziu jaka malizna 3500/ 2800 miala jak sie urodzila ... wiecie jak tak tulilam ... to moglabym miec 2 ... dobrze ze za miecha spirale zakladam bo by mi jeszcze cos odbilo :p ... i tak wracajac do osrodka i dzieci w nim to ja myslalam ze blanka jest mala i chuda ... a ona taka duza jest w porownaniu z innymi ... i jest 6 wozkow xlandera tylko inne modele ... w tym 4 ciemny roz ... wogole ile jest roznych wozkow na ulicy ... ja mam teraz manie patrzenia jaki kto ma wozek .... strasznie mi sie quinny 3 kolowiec spodobal ... ale pewnie strasznie drogi ... aha blanka zaliczyla moczenie nozek w baltyku ... weszla z mama na rekach no i jak wieksza fala przyszla to zamoczylo tak do kolanek :d Szajus codziennie miecho ![]()
#4602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mirene? ile placisz? nie boisz sie? ja tez planuje od kiedy urodzilam ale jakos sie waham, chciaz wole spirale niz tabletki
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Ja z checia to czytam, bo u mnie tez krucho z miesem. Jem tylko pedzone kurczaki. A Ty czym zastepujesz mieso? Maz tez je srednio lubi? Chcialabym, zeby Kuba nie jadl zbyt wiele padliny, ale boje sie, ze pojdzie w TZ i parowki..... a mozna zapytac dlaczego? Tak sobie zalozylas? KARUSIA, gratulacje!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Blogerko, maja dzieci, ale juz dorosle- pewnie zapomnieli jak to jest... I to ludzie z tych, co dzwonia: bedziemy za 10min. Zero pytan czy komus pasuje, czy jest w ogole w domu, czy ma inne plany, itp. Mieso codziennie? Ehhhh... Aska, tez mam te manie z wozkami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
Hej
Kochane przepraszam za długa nieobecność, nic mnie nie usprawiedliwia, wiem, ale myślałam o Was i tesknilam, na telefonie wchodziłam na facebooka na chwilunie, na wizaz sie jeszcze nie naumialam, ale tez fon mi szwankuje, dotykowy jest i czasami nie lapie, a juz pisac na nim to masakra. Wiem, ze aska adopcje byla nad morzem, fewcia doczekala sie urlopu męza, nastepna tez byla w |Sopocie, a black zdjeciu ze slubu gdzie Oliwka spi a w tle Wy po prostu przepiękne <3. Co u mnie w czwartek nie ten co był tylko poprzedni zadzwonil maz ze pracodawca chyba im kasy nie wyplaci a pracuje w Danii i ze wraca i wiecie co, cieszylam sie, no szkoda mi Go strasznie bo tyle pracowal ale cieszylam sie ze wraca, i do Natusi ze Tatus bedzie jutro. Na szczescie wyplacil pieniadze ale policzyl mniej na godzine i w ogole za osttanie miesiace ich nie zarjestrowal czyli pracowali bez umowy i walneli to, pryzyjeachla to duzo spraw pojechalismy tez nad morze, poszukiwania pracy, auto w naprawie naprawa 3 tys zlotych i chrzciny jeszcze, net sie tez popierniczyl. ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Chrzciny udane Natunia byla grzeczna, msze ksiadz pieknie poprowadzil, poblogoslawil nas, mimo, ze niejestem praktykujaca, bolalo mnie, ze nie moge isc po oplatek, w sobote nauki tez ksiadz bardzo ladnie poprowadzil, Nati dostala pieniazki i prezenty. Maz dzis o 6 ojechal do nowerj pracy tez za granice 1000km wiec bol wielki i zal, ale ostatecznie jest powiedziane sciaga nas a jak nie to wraca i tu idzie do pracy, tylko ze tu ile zarobi 1500 zl a mamy plany marzenia i w ogole, w koncu zycie jest jedno, nie chcemy zalowac sobie ani tym bardziej Nati zobaczymy jak bedzie ale ani On ani ja nie chcemy tak zyc, |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Brawo!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | ||||
Wtajemniczenie
|
Buziaki z okazji skończenia:
7 miesięcy dla Leo marsi ![]() pół roku dla Dominiki Ewik ![]() ![]() ![]() 5 miesięcy dla Yae meneq ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() super że chrzciny udane Trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało z praca męża, finansowo i mieszkaniowo tak jak chcecie ![]()
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyłączam się Słoneczka ![]() ja na dostawy nie chodzę bo drogo wtedy mają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |||
Zakorzenienie
|
Hej szalone!
my nie spimy od 5.30 ![]() ![]() dzis mamy ta wizyte u neurologa. plis o kciuki!!!! ![]() ![]() super! chyba mama czaila sie na chrupy bo tak lapczywie je ![]() Cytat:
![]() ale genialne jest, a kruszonka!!!! a mamuniu! ![]() wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! duuuuuuuuzo milosci!!! ![]() Cytat:
![]() podium wciaz czeka ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41840180] po szczepieniu ok, 1 kłucie tylko na żółtaczkę, następne w lutym. Waga 8350g i 73cm ![]() ![]() ![]() ![]() a propo wagi, mj dziec wazy "juz" 7500 ![]() ![]() ![]() widzisz blogerko, u nas tez dlugo przestoj byl a potem w kilka dni prawie 300g przybylo ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super;p ![]() Charliz;> Miszczu ![]() ![]() ![]() dobra, ide sprzątać ;] samochód odstawilam do mechanika, daleko mam do sklepu i mam tylko 4 kromki chleba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
hej kochane, nie dane mi było wczoraj nadrobic, mały mi sie obudził z takim płaczem, ze nie mogałam go uspokoic, nic nie pomagało, rączki, kołysanie, nucenie, cycus.... przytuliłam go w koncu na łózku na gołe ciało, usnął.... ja nie wiem, co mu
![]() dziekuje za odpowiedzi w sprawie kaszki, niezawodne jestescie ![]() zapowiada sie czika dzis, do południa bedziemy spacerowac, potem sie chyba schowamy wiec moze uda mi sie byc na bieząco, a moze nawet nadrobic jak mi młody pozwoli? oby ![]() jej, jaki był wczoraj wypadek na sąsiedniej wiosce..... ojciec jechał z 2,5 letanią córeczka, zatrzymal sie na poboczu, wysiadł i poszedł do domu a to dziecko wyszło z auta na droge, prosto pod samochód, na miejscu zginęła...... jak trzeba nie uzywac mózgu, zeby zostawic dziecko w ortwartym samochodzie ![]() ![]() ![]() ![]() wpadło mi woko: Charlizzz- brawa dla studentki ![]() Szaja- Dorotka fest kobitka ![]() Marsi- wspaniale syna wychowałas a Leo siłacz ![]() Buziaki i gratulacje dla naszych wątkowych solenizantów dzisiejszych ![]() ![]() młody dostał hustawkę, taką jak ma Polencja na zdjęciu jakims, do tego wiaderko do paisku i takiego żółwia na kółkach z otworami na roznokształtne klocki - żółw rob furore bo sie tłuką w srodku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawo dla Samiego! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Wtajemniczenie
|
Charlitz gratulacje
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41840180] po szczepieniu ok, 1 kłucie tylko na żółtaczkę, następne w lutym. Waga 8350g i 73cm ![]() duża dziewczynka ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze, ale brakuje Silver, Fewci i Lady ![]() Gratulacje wszystkim dzieciaczkom kolejnych skończonych miesięcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
szaja, litte teraz już wiem że tak kroplówka to nic złego ale wtedy jak to przeczytałam to byłam w niezłym szoku bo jestem nauczona z forum żeby unikać cukru
illusion chyba zostaniesz nasza etatowa informatorka na temat kto dziś ma urodziny Wszystkiego najlepszego dla urodzinowych bobasków ![]() charliz ![]() Testowałam dzisiaj rano ![]()
#4616 | |||
Zakorzenienie
|
heloł z rana
![]() Cytat:
![]() super, że chrzciny udane ![]() Trzymam kciuki, żeby z pracą tż się poukładało i żebyście byli szczęśliwi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do Bartula to nie mam pojęcia co mu było ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hej!
Dzis juz o wiele lepiej z humorem, od rana spedzamy czas z t. W najblizszym czasie zdaje na prawko, to wziela mnie na jazde. Pozniej na spacer, zakupy, lunch razem zjadlysmy. Teraz odpoczywamy i za chwile wyruszamy po moja mame. Mialysmy wracac do t, ale nastapila zmiana planow i jedziemy do... Zgadlyscie! Do tz!! Dziekujemy za wszystkie zyczenia i wszytkim dzieciaczkom z 18. slemy calusy. Witam nowa mamusie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet nie chce myśleć co ten ojciec przeżywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zadomowienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.