Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,00%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 1 2,00%
Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha 9 18,00%
Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania 3 6,00%
Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama 1 2,00%
Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy 2 4,00%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 25 50,00%
Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy 3 6,00%
Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. 1 2,00%
Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. 0 0%
Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. 1 2,00%
VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. 1 2,00%
III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. 0 0%
Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 12:30   #1561
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Angel dziwna sprawa z Twoja mama
Kaska Ty chyba bardzo nie lubisz tej siostry Tża, postaw się na jej miejscu, studiuje kawał od domu, przyjechała na wakacje do rodzinnego domu w ktorym niema nikogo, mama i jedna siostra w usa, tata wiemy, brat wyjechał... znajomi pewnie tez studenci pracuje zeby sobie dorobic to co ma robić.. Ty masz na miejscu rodziców ona nikogo...
ja na jej miejscu wiedząc że tak będzie wogole bym nie wracała tylko w wawie jakieś zajecia znalazla albo do usa poleciala do reszty bo mi by było przykro wrócic do pustego domu tym bardziej ze cały rok siedzi na studiach w wawie...
Stary 2013-07-18, 12:30   #1562
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Angel współczuje sytuacji z Mamą, wiem jak to jes kiedy chce się z kims pogadać a cały dzień się siedzi samej.. ja tylko czekam aż wszysyc do domu wrócą. Mam nadzieje, ze na dniach wezmie sobie twoje slowa do serca i uda Wam sie porozmawiac

misia dobry pomysł, teraz macie ważniejsze sprawy na głowie
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:35   #1563
papalinka83
Zakorzenienie

Angel - na pewno w końcu się dogadacie A siostra si,ę zachowuje, jakby miała lat 5, a nie 25 Ogólnie relacje międzyludzkie są skomplikowane za bardzo czasem.

A zmieniając temat, mogę Wam podrzucić bardzo fajny przepis i bardzo prosty, 5 minut roboty, na schab pieczony, ale nie na obiad tylko do chleba:

1-1,2kg schabu w całości - nacieramy go solą, papryką słodką i ostrą i majerankiem (proporcje dowolne, ja daję ok. 2 łyżeczek soli, 2 łyżeczek papryki słodkiej, 1 łyżeczki ostrej i duuużo majeranku) i do lodówki na 2 h albo więcej.

Po wyjęciu - polewamy lekko po wierzchu olejem i pieczemy w mikrofalówce pod przykryciem na mocy 750 - 9 minut, obracamy mięso na drugą stronę, polewamy olejem i znowu 9 minut. I to tyle. Mięso jest dopieczone, soczyste i w ogóle nie wysuszone, tylko przed przekrojeniem trzeba poczekać, aż całkowicie wystygnie, bo inaczej wylecą wszystkie soki i będzie suche.

Naprawdę polecam, zawsze robi wrażenie na gościach A do mnie jutro przyjeżdżają rodzice i teściowie, więc się wzięłam za pichcenie

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:35   #1564
kaska87
Zakorzenienie

Angel to u mnie podobnie, bo moi rodzice przychodzą jak ich zapraszam, nie chcą się narzucać za to teściowa ja tam uważam, że każdy ma prawo mieć plany
tak samo mój małż ma mega klimat z moimi rodzicami no a ja z teściową taki se tzn. ona nigdy mi nic nie powiedziała, ale wkurza mnie niektórymi rzeczami- ja ją pewnie też ale kij tam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:38   #1565
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Angel to u mnie podobnie, bo moi rodzice przychodzą jak ich zapraszam, nie chcą się narzucać za to teściowa ja tam uważam, że każdy ma prawo mieć plany
tak samo mój małż ma mega klimat z moimi rodzicami no a ja z teściową taki se tzn. ona nigdy mi nic nie powiedziała, ale wkurza mnie niektórymi rzeczami- ja ją pewnie też ale kij tam
To ja mam naprawdę bardzo taktowną teściową i nigdy od niej złego słowa nie usłyszałam, ani nawet nigdy nic nie dała do zrozumienia, że coś jej się nie podoba

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:40   #1566
kaska87
Zakorzenienie

Karolson tylko, że ja mam męża teraz np na 2 dni a później 2 tygodnie znowu on w Wawie więc dla mnie to normalne, że chcę spędzić czas z mężem SAMA tym bardziej, że we wtorek i środę my u niej byliśmy- myślałam, że styknie, ale nie
ciekawe czy jakbyś Ty miała męża 4 dni w miesiącu w domu też byś chciała mieć przyzwoitkę cały czas
a ostatnio to już umarłam, bo byłam na podwórku i wołam "Piotrek", no i przyszedł, a ona za nim kij wie po co

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-07-18 o 12:46
Stary 2013-07-18, 12:49   #1567
nena_milka
Wtajemniczenie

właśnie zadzwonił tż z wiadomością, że promocja była i kupił sobie rusztowanie za kilka tyś... i dumny z siebie, że już nie będzie musiał pożyczać... ja go chyba uduszę, kupno samochodu odkładamy bo ciągle coś, detoks na zakupy mi wprowadza a teraz sam rusztowanie kupuje chyba sobie je w wsadzi bo w domu na pewno miejsca nie znajdzie, bo przed samym urlopem była jeszcze super promocja na piły ze stołem chyba trzeba będzie łóżko z sypialni wywalić felgi z oponami sobie rozłożymy, na to pościel i śpimy. A stół od piły do salonu przy kanapie sobie rozłoże, w sumie to możemy też schody zdemontować i po za☠☠☠istym rusztowaniu z promocji wchodzić na piętro
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:51   #1568
your Angel
czyli Endżi

Dziewczyny, dziękuję za ciepłe słowa Tak jak siebie z boku czytam, to mam wrażenie, że też nazbyt dziecinnie do tego podeszłam Nie ma co brać do siebie takich rzeczy, każdy ma prawo mieć słabszy dzień.
Pomyślę tylko nad argumentami jak przetłumaczyć mamuśce, że przecież się nam nie wcina. Przyszło mi też do głowy, że może nie lubi tż na tyle , że nie ma ochoty na jakieś pogaduchy dłuższe niż 10 minut

Chyba za dużo analizuję, nic takiego się nie stało, na pewno będzie okazja żeby mamuśka mnie wymęczyła swoim towarzychem

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

Angel gratki za zmyware jakos w marcu przezywalam to samo jak swoja kupowalam, w rezultacie mamuska mi wybrala, bo ona dwa miesiace wczesniej kupowala nowa i byla na bierzaco a mi sie czytac nie chcialo nic a nic na ten temat. kupilam boscha http://www.mediamarkt.pl/zmywarka-bo...ml#detail-more

a co do wozka, nie kupuj QUINNY juz ci go opisywalam kiedys, mialam ten wozek i nie polecam, tzn sama gondola spoko, ale spacerowka to niewypal.

ufff nadrobilam
Fakt, pisałaś o tym Quinny! Połączenie ciążowego budyniu i mojego zorientowania wózkowego nie jest dobrą rzeczą

No ale jak to bez prezentu od tż, weź sobie coś wymyśl na szybko, nie bądź taka

To zmywarę masz solidną, mamuśka przyjemnie rozwiązała dylemat

Super sprzęcior, cieszymy się jak nową zabawką Wczoraj jeszcze łaziliśmy po mieście żeby wyczaić sobie sklep gdzie dostaniemy najlepsze i najtańsze chemikalia do zmywary. Teżet wstawił zmywanie przed wyjściem na pakernię i miał minę nieszczęśliwego dziecka jak po powrocie okazało się, że już sama to rozładowałam a on nie miał okazji zobaczyć jak wyglądają naczynia świeżo po wyciągnięciu Wywlekał mi to potem z szafek i oglądał pod światło
Stary 2013-07-18, 12:52   #1569
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
właśnie zadzwonił tż z wiadomością, że promocja była i kupił sobie rusztowanie za kilka tyś... i dumny z siebie, że już nie będzie musiał pożyczać... ja go chyba uduszę, kupno samochodu odkładamy bo ciągle coś, detoks na zakupy mi wprowadza a teraz sam rusztowanie kupuje chyba sobie je w wsadzi bo w domu na pewno miejsca nie znajdzie, bo przed samym urlopem była jeszcze super promocja na piły ze stołem chyba trzeba będzie łóżko z sypialni wywalić felgi z oponami sobie rozłożymy, na to pościel i śpimy. A stół od piły do salonu przy kanapie sobie rozłoże, w sumie to możemy też schody zdemontować i po za☠☠☠istym rusztowaniu z promocji wchodzić na piętro
hahaha, rozbroiłaś mnie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:52   #1570
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
A zmieniając temat, mogę Wam podrzucić bardzo fajny przepis i bardzo prosty, 5 minut roboty, na schab pieczony, ale nie na obiad tylko do chleba:

1-1,2kg schabu w całości - nacieramy go solą, papryką słodką i ostrą i majerankiem (proporcje dowolne, ja daję ok. 2 łyżeczek soli, 2 łyżeczek papryki słodkiej, 1 łyżeczki ostrej i duuużo majeranku) i do lodówki na 2 h albo więcej.

Po wyjęciu - polewamy lekko po wierzchu olejem i pieczemy w mikrofalówce pod przykryciem na mocy 750 - 9 minut, obracamy mięso na drugą stronę, polewamy olejem i znowu 9 minut. I to tyle. Mięso jest dopieczone, soczyste i w ogóle nie wysuszone, tylko przed przekrojeniem trzeba poczekać, aż całkowicie wystygnie, bo inaczej wylecą wszystkie soki i będzie suche.

Naprawdę polecam, zawsze robi wrażenie na gościach A do mnie jutro przyjeżdżają rodzice i teściowie, więc się wzięłam za pichcenie
musi być pyszne, tylko chyba moja mikrofala tego nie udźwigniekiedyś kupiliśmy na studiach najtańszą mikrofale za 150zł, więc nie ma nawet wskaźnika mocy a nie wiesz jak mogłoby to wyglądać w wersji piekarnikowej?
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:53   #1571
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mój by sam nie kupił bo księgowa musi zaakceptować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 12:53   #1572
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooooooooooo skad ja to znam
prosze go juz nie wiem ile zeby poskladam swoje klamoty w jedno miejsce a nie jest rozzzzzzzzzzzzzzp ......... w calym domu. Tu nozyk, tu kabelek, tutaj cos tam normalnie nie wspmne ile ma glosnikow nie wiem po co mu tu potrzebne ;/
a zeby mi skrzynke zrobic to nie ma czasu, na wszystko ma ale juz nie wspomne o wyprawce dla dziecka ile ja sie ogadam mam to gdzies jak bede rodzic niech se sam lata po sklepach ;/;D
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:53   #1573
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Ja miałam 143-norma niby do 140. Stosuję dietę i już mam chyba pod kontrolą te cukry Umów się do gina na wcześniejszą wizytę, bo będziesz potrzebowała skierowanie do poradni diabetologicznej. Nie wiem jak u Ciebie, ale ja czekałam 2 tyg na termin. Powodzenia!

Udało mi się umówić do diabetologa na poniedziałek. Dziś idę do rodzinnego to może da mi skierowanie do diabetologa. Jeśli nie to po prostu za wizytę zapłacę 100 zł. Jakoś mój portfel to udźwignie. W końcu najważniejsze zdrowie Filipka.

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:54   #1574
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Karolson tylko, że ja mam męża teraz np na 2 dni a później 2 tygodnie znowu on w Wawie więc dla mnie to normalne, że chcę spędzić czas z mężem SAMA tym bardziej, że we wtorek i środę my u niej byliśmy- myślałam, że styknie, ale nie
ciekawe czy jakbyś Ty miała męża 4 dni w miesiącu w domu też byś chciała mieć przyzwoitkę cały czas
a ostatnio to już umarłam, bo byłam na podwórku i wołam "Piotrek", no i przyszedł, a ona za nim kij wie po co
sytuacji, że on wyjeżdża nie zazdroszczę tym bardziej teraz jak jesteś w ciąży, ale też ja mam za dobre serce i ona by mi pewnie nie przeszkadzała, i pewnie nawet jakby go nie było to bym sie pewnie do niej odezwała żeby wpadła (no chyba że bym jej za coś nienawidziła) bym sobie tłumaczyła, że juz tyle lat razem że nie musimy być non stop sami i że wszytsko się unormuje na koniec sierpnia..
Stary 2013-07-18, 12:58   #1575
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
Udało mi się umówić do diabetologa na poniedziałek. Dziś idę do rodzinnego to może da mi skierowanie do diabetologa. Jeśli nie to po prostu za wizytę zapłacę 100 zł. Jakoś mój portfel to udźwignie. W końcu najważniejsze zdrowie Filipka.

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
sytuacji, że on wyjeżdża nie zazdroszczę tym bardziej teraz jak jesteś w ciąży, ale też ja mam za dobre serce i ona by mi pewnie nie przeszkadzała, i pewnie nawet jakby go nie było to bym sie pewnie do niej odezwała żeby wpadła (no chyba że bym jej za coś nienawidziła) bym sobie tłumaczyła, że juz tyle lat razem że nie musimy być non stop sami i że wszytsko się unormuje na koniec sierpnia..
ja już pisałam kiedyś, że jestem aspołeczna i nie lubię ani do kogoś chodzić w gości, ani jak ktoś do mnie przychodzi- taki charakter trudno
ja miałam dobre serce, przecież wzięliśmy ją do nas jak wróciła żeby sama nie kisła, ale jak musiałam jej usługiwać, nawet kubka po sobie nie umyła, wanny po sobie nie umyła, wyniesienie talerzy po zjedzeniu obiadu to też jej uwłaczało itd. to mam dość, nie mam siły na bycie służącą z resztą pisałam o tym

no i mimo wszystko to ją lubię

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-07-18 o 13:00
Stary 2013-07-18, 12:59   #1576
marysia_258
Zadomowienie

Dziewczynki proszę o kciukaski
Lecę pod prysznic, wizytę a później po Majeczkę do teściowej.
Będe wieczorem to zdam relację.
PA

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:59   #1577
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Matko ja tu przysypiam...nawet mi się dupy na to ksero nie chce ruszyć. Oglądam tylko seriale w kółko...<ziewa>

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:00   #1578
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
No ale jak to bez prezentu od tż, weź sobie coś wymyśl na szybko, nie bądź taka

To zmywarę masz solidną, mamuśka przyjemnie rozwiązała dylemat

Super sprzęcior, cieszymy się jak nową zabawką Wczoraj jeszcze łaziliśmy po mieście żeby wyczaić sobie sklep gdzie dostaniemy najlepsze i najtańsze chemikalia do zmywary. Teżet wstawił zmywanie przed wyjściem na pakernię i miał minę nieszczęśliwego dziecka jak po powrocie okazało się, że już sama to rozładowałam a on nie miał okazji zobaczyć jak wyglądają naczynia świeżo po wyciągnięciu Wywlekał mi to potem z szafek i oglądał pod światło
haha padlam z pogrubionego mala rzecz a cieszy

a co do prezentu, to pierdziele. jak sam nie potrafi to ja mu na tacy pomyslow dawac nie bede, tym bardziej ze sama nie wiem czego chce jakos nic mi do glowy nie przychodzi.
zreszta przez ten remont tyle kasy leci ze mi szkoda... znowu wylazi moja durnota, bo tz przeciez perfumy kupilam i to jeszcze we francji tzn rodzice przy okazji wycieczki kupili haha no ale mniejsza... spodziewalam sie tego wiec juz nawet rozczarowana nie jestem. dzisiaj rano z lidla dzwonil czy koldre kupic... lol oczywiscie twierdzac ze to prezent urodzinowy kazalam mu wsadzic sobie w dupe taki prezent

a w ogole to czuje sie wykorzystana we wlasne urodziny heh, bo mowi ze skoro obiadu nie ma to mam jechac po kebaba... pffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffff
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2013-07-18 o 13:02
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:00   #1579
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Mój ojciec akurat nigdy nie przychodzi (był dla mnie paskudny w dzieciństwie, tej relacji się już nie odbuduje, po prostu już oboje sobie schodzimy z drogi), mama sobie nawkręcała dziwnych rzeczy i jest rzadko, tylko w biegu.
Taka z deka osierocona się od niedawna czuję Tym bardziej, że jest spory kontrast, bo do mego chłopa pod trzydziestkę mamusia wydzwania z jakimiś bzdurami codziennie - szukając tylko pretekstu żeby go zwabić do swojego mieszkania

Fakt faktem teściówka była u mnie tylko raz i ogólnie to kobieta z dobrymi intencjami. Tylko głupia i nie ma pojęcia, że robi rzeczy, których ktoś sobie może nie życzyć.

Cytat:
Haha, może to są bliźniaki syjamskie a Tobie w ciążowym zbudynieniu to umknęło

Nie no bez kitu, czasem to poraża jak można tak nie mieć taktu i wyobraźni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 13:02   #1580
Asiek84
Wtajemniczenie

hello

Bajeczko moc najlepszych życzeń

Nena ja też "kocham" takie niespodziewane promocje mojego tż... chłopy nie myślą...

byłam na zakupach spożywczych z mamą, zrobiłam obiad, jedno pranie i mam zamiar gołąbki zrobić na jutro i na sobotę aby były...

mamy w sobotę gości- kolegów tż z dziewczynami i ten mój mądry wpadł na genialny pomysł co bym nowe pościele kupowała i prześcieradła a nie będę ich w starych kładła... no kurna jakbym teraz innych wydatków nie miała... a pościel mam czystą wypraną i wyprasowaną...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:03   #1581
logoasia
Zakorzenienie

nena_milka, t_89 wiem coś o tym teraz jednak mój tż oprzytomniał, jak powiedziałam, ze musi mi torbę do szpitala przygotować więc pewnie z przygotowaniem rzeczy dla dzidźki też pomoże. a swoją drogą kilka tys na rusztowanie? musisz go trochę uważam, ze takie decyzje wspólnie powinniście podejmować
, pomysł z felgami wymiata
Stary 2013-07-18, 13:03   #1582
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Haha, może to są bliźniaki syjamskie a Tobie w ciążowym zbudynieniu to umknęło
przestań

Stary 2013-07-18, 13:05   #1583
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Ooooooooooooo skad ja to znam
prosze go juz nie wiem ile zeby poskladam swoje klamoty w jedno miejsce a nie jest rozzzzzzzzzzzzzzp ......... w calym domu. Tu nozyk, tu kabelek, tutaj cos tam normalnie nie wspmne ile ma glosnikow nie wiem po co mu tu potrzebne ;/
a zeby mi skrzynke zrobic to nie ma czasu, na wszystko ma ale juz nie wspomne o wyprawce dla dziecka ile ja sie ogadam mam to gdzies jak bede rodzic niech se sam lata po sklepach ;/;D
Cytat:
mój by sam nie kupił bo księgowa musi zaakceptować
tą kasę się przeżyje jak zaciśniemy pasa albo znów przesuniemy kupno auta, więc tym się nie martwię. Z resztą i tak mu dziś skonfiskuję kartę
Najgorsze właśnie te klamoty wiecznie wszędzie leżące nie mamy ani garażu, ani piwnicy, ani strychu, słownie NIC! wszystko trzeba gdzieś upychać pod łóżka, schody itp a te jego narzędzia naprawdę są ogromne! a poza tym chyba po ojcu odziedziczył manię chomikowania bo WSZYSTKO SIĘ PRZYDA! Jak razem zamieszkaliśmy u niego to w szufladzie w jego biurku znalazłam świece do malucha:confused : i chyba miesiąc się o nie kłóciliśmy bo chciałam je wywalić oczywiście

Idę zrobić małe przemeblowanko póki go nie ma to mi przynajmniej nie będzie pierniczył nad uchem no ale mnie burak wkurzył
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:06   #1584
kaska87
Zakorzenienie

Nena mój ma na szczęście garaż i piwnicę, ale niestety w jednym pokoju pod biureczkiem i tak jakaś skrzynka z narzędziami leży

Stary 2013-07-18, 13:08   #1585
karolson
Zakorzenienie

Cytat:

ja już pisałam kiedyś, że jestem aspołeczna i nie lubię ani do kogoś chodzić w gości, ani jak ktoś do mnie przychodzi- taki charakter trudno
ja miałam dobre serce, przecież wzięliśmy ją do nas jak wróciła żeby sama nie kisła, ale jak musiałam jej usługiwać, nawet kubka po sobie nie umyła, wanny po sobie nie umyła, wyniesienie talerzy po zjedzeniu obiadu to też jej uwłaczało itd. to mam dość, nie mam siły na bycie służącą z resztą pisałam o tym

no i mimo wszystko to ją lubię
to tam zamalowane to faktycznie juz pisałaśi dziwne jej zachowanie jest dlatego już jej nie bronie
Stary 2013-07-18, 13:09   #1586
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
haha padlam z pogrubionego mala rzecz a cieszy

a co do prezentu, to pierdziele. jak sam nie potrafi to ja mu na tacy pomyslow dawac nie bede, tym bardziej ze sama nie wiem czego chce jakos nic mi do glowy nie przychodzi.
zreszta przez ten remont tyle kasy leci ze mi szkoda... znowu wylazi moja durnota, bo tz przeciez perfumy kupilam i to jeszcze we francji tzn rodzice przy okazji wycieczki kupili haha no ale mniejsza... spodziewalam sie tego wiec juz nawet rozczarowana nie jestem. dzisiaj rano z lidla dzwonil czy koldre kupic... lol oczywiscie twierdzac ze to prezent urodzinowy kazalam mu wsadzic sobie w dupe taki prezent

a w ogole to czuje sie wykorzystana we wlasne urodziny heh, bo mowi ze skoro obiadu nie ma to mam jechac po kebaba... pffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffff
No, to prawda, że dawanie sobie prezentów w małżeństwie to już "trochę" inaczej niż w okresie randkowania. Teraz wszystko leci ze wspólnej kasy.
Moja mama zawsze przywołuje jak to na początku związku cieszyły ją te wielkie bukiety, które dostawała od ojca a potem, już w małżeństwie, liczyła sobie w myślach co by za to kupiła do domu

A kołdry se w de nie wsadzi, toć chyba takich rozmiarów nie ma

A perfumy, które wzięłaś to męski Guerlain L'instant? Dobrze pamiętam czy coś pokręciłam? Cudowny ten zapach, super elegancki.

Cytat:
przestań
No dobra
Stary 2013-07-18, 13:10   #1587
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
to tam zamalowane to faktycznie juz pisałaśi dziwne jej zachowanie jest dlatego już jej nie bronie
no widzisz ja już się nauczyłam, że jak chcę być dobra to później wychodzę na tym jak zabłocki na mydle więc teraz myślę przede wszystkim o sobie i swojej małej rodzince- czyli P. i Mikim

Bajka kołdra wymiata

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 13:10   #1588
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Nena mój ma na szczęście garaż i piwnicę, ale niestety w jednym pokoju pod biureczkiem i tak jakaś skrzynka z narzędziami leży
skrzynka z narzędziami z kolei stała u nas z pół roku obok TV, chyba jako element estetyczny obiecywał, że zabierze.. i zabrał... do spiżarni i tak go kocham, ale czasami tracę cierpliwość i wszystko naraz wraca na miejsce
Stary 2013-07-18, 13:13   #1589
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
skrzynka z narzędziami z kolei stała u nas z pół roku obok TV, chyba jako element estetyczny obiecywał, że zabierze.. i zabrał... do spiżarni i tak go kocham, ale czasami tracę cierpliwość i wszystko naraz wraca na miejsce
nieeee

Stary 2013-07-18, 13:15   #1590
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
kochana, na pocieszenie ci napisze... moja kolezanka powiedziala rodzinie o ciazy dopiero w momencie kiedy szla rodzic totalnie nic nie bylo po niej widac, a jest szczupla. a corcia urodzila sie ponad 3 kg wiec serio, nie ma sie czym zamartwiac, tym bardziej jak lekarz nie widzi nic zlego

dzięki! Bo już się zastanaiwam czy n ie kupować bodziaków w r. 50 jak taki mały będzie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja będę miała to badanie dopiero w 35/36 tc bo mój gin na urlop poszedł (cały lipiec) i dodał "proszę na mnie poczekać i nie iść do kogoś innego". Ale nie wiem czy czasem nie słyszałam, że niektórzy mają tylko z pipki pobierany wymaz, mój też coś tak brzęknął, ale może ja coś nie dosłyszałam.
.
mi też mówił o jednej dziurce i nawet pokazywał przyrząd - w ciąży używa się takich jakby patyczków kosmetycznych a nie tych "grzebyków" jak normalnie
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
zobaczcie jakie fajowskie marynarskie body znalazłam
http://allegro.pl/body-marynarz-mrof...377637339.html
Zarąbiste! Uwielbiam taki marynarski styl

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości