Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles) - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-17, 17:50   #1651
Barboletta
Rozeznanie

Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez Polta Pokaż wiadomość
Nie jest aż tak źle. Sama wymieniałam pęknięty szklany mozaikowy kominek ze ŚZ (zaczął pękać od spodu). I nawet nie przynosiłam do reklamacji, tylko w rozmowie ze sprzedawcą wspomniałam i od razu usłyszałam: "proszę przynieść, wymienimy". Ogólnie z podejściem do klienta jest chyba coraz lepiej.
Tam w podziemiach centralnego? Tam Pan sprzedający jest przemily a co najważniejsze widać ze siedzi w tym od lat i lubi o tym rozmawiać

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 17:58   #1652
dobbinka
Zakorzenienie

Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez olala_lalao Pokaż wiadomość
Ja palilam, nawet mialam swiece i mi zapach bardzo sie podobal. Nie wiem, czy byl to zapach akurat hortensji, ale byl kwiatowo-zielony. Jedynym problemem w przypadku tej swiecy byla jej moc - nie zeby byla za slaba, ale wrecz przeciwnie - byla tak mocna, ze rozchodzila sie po calym domu, a jednemu z domownikow wyjatkowo nie przypadl ten zapach do gustu, wiec ostatecznie swiecy sie pozbylam

Tutaj pozwole sie sobie nie do konca zgodzic, bo sama mam kilka swiec, ktore maja wiecej niz 5 lat i ich zapach jest o wiele mocniejszy niz niektorych nowych. A juz w szczegolnosci w przypadku swiec Black Band kwestia wieku z pewnoscia nie dziala na ich niekorzysc. Co innego jezeli swiece bylyby zle przechowywane itp. natomiast sam wiek swiecy nie musi byc jej wada.
Jedna pani na youtube nawet twierdzi, ze czeka aż wosk zmieni nieco barwę, ściemnieją, daje im około roku i wtedy dużo bardziej 'oddają zapach'.
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 18:49   #1653
Polta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Tam w podziemiach centralnego? Tam Pan sprzedający jest przemily a co najważniejsze widać ze siedzi w tym od lat i lubi o tym rozmawiać
Tak, tam, ale jak już przynosiłam kominek to była szefowa (również przemiła) i tylko powiedziałam, o co chodzi i wymieniła bez problemu. Stawiałabym więc na albo całościowo ekstra obsługę, albo taką politykę sklepu, ale to i tak wychodzi na to samo.
Polta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 19:09   #1654
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Mam takie samo wrażenie w ogóle nie miałam wcześniej do czynienia z małymi świeczkami. To są dosłownie mikrusy :D W promocji można wziąć, ale w cenie standardowej na pewno kompletnie się nie opłaca. Do mnie z Bibelotów ma dolecieć jeszcze jedna mała świeczka Juicy
Peach.
Nie widziałaś w takim razie tych z BBW A co do małych świec Yankee- to ja jestem w sumie zadowolona. Starczają na długo.
Cytat:
Kiedy myslalam, ze juz wszystko co chcialam miec, mam lub niedlugo bede miala, weszlam na FB i znalazlam takie oto nowosci na przyszly rok Ja chce 2014 a w szczegolnosci Wielkanoc
Ale szybko pokazali! Chociaż nie ukrywam, że nie podoba mi się, że kolekcje wchodzą tak szybko. Ciężko docenić jesienne świece o tej porze roku.

Cytat:
Napisane przez dobbinka Pokaż wiadomość
Odezwała sie Pani "ola" z tablicy.pl
Dostałam informację, o której nie wiem, co myśleć (myślę mało pozytywnie) i numer przesyłki, który nie wchodzi nigdzie, ani na stronie PP, ani u żadnego kuriera.
No i pani konto przywrócili. Nie wiem, co napisała do tablicy, ale znowu sprzedaję, a ja przesyłki nie mam. Zobaczę, co mi teraz odpisze.
Jestem ciekawa jak się sprawa skończy. Czyżby miała odwiedziny dzielnicowego?
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 19:14   #1655
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Nie widziałaś w takim razie tych z BBW A co do małych świec Yankee- to ja jestem w sumie zadowolona. Starczają na długo.
Ale szybko pokazali! Chociaż nie ukrywam, że nie podoba mi się, że kolekcje wchodzą tak szybko. Ciężko docenić jesienne świece o tej porze roku.

Jestem ciekawa jak się sprawa skończy. Czyżby miała odwiedziny dzielnicowego?
Ale numer lipny
Stary 2013-07-17, 19:36   #1656
rumpleteazer
Zadomowienie

Cytat:
Tutaj pozwole sie sobie nie do konca zgodzic, bo sama mam kilka swiec, ktore maja wiecej niz 5 lat i ich zapach jest o wiele mocniejszy niz niektorych nowych. A juz w szczegolnosci w przypadku swiec Black Band kwestia wieku z pewnoscia nie dziala na ich niekorzysc. Co innego jezeli swiece bylyby zle przechowywane itp. natomiast sam wiek swiecy nie musi byc jej wada.
Głównie to miałam na myśli Źle i długo przechowywana świeca ma mniejsze szanse na pachnienie tak jak wymyślił to producent, niż ta przechowywana źle, ale krótko Poza tym ja wolę kupować rzeczy w miarę nowe, niech starzeją się u mnie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
No właśnie, bo te świece są niby małe, ale czas palenia mają bardzo długi (w porównaniu do pierwszej lepszej świecy o podobnych gabarytach).

Też mi się to nie podoba Mam na FB dodane ze 4 sklepy ze świecami YC i wkurza mnie trochę to wybieganie przed orkiestrę. Teraz wysyp zdjęć November Rain, jak będzie złota polska jesień to pojawią się opisy Christmas Memories, a 2 tygodnie przed świętami wiosenne kwiatki
Stary 2013-07-17, 19:40   #1657
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Ale numer lipny
Nie wiem sama co myśleć o Niej. Wg mnie gdyby miała wysłać to wysłałaby już dawno temu,a nr przesyłki (jeśli jest prawdziwy i posiada się dowód nadania)znajdzie się zawsze na stronie PP lub firm kurierskich. Pewnie gra na zwłokę,bo myśli,że Jej się udało.Obym się myliła.

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 20:04   #1658
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Nie wiem sama co myśleć o Niej. Wg mnie gdyby miała wysłać to wysłałaby już dawno temu,a nr przesyłki (jeśli jest prawdziwy i posiada się dowód nadania)znajdzie się zawsze na stronie PP lub firm kurierskich. Pewnie gra na zwłokę,bo myśli,że Jej się udało.Obym się myliła.
No nie wierzę, ze pani umiera w szpitalu przy dwóch różnych okazjach, a potem wraca i wystawia multum rzeczy, bo już NA PEWNO nic jej się nie stanie. A na prośbę o adres e-mail i nr telefonu jakoś nie ma czasu odpowiedzieć. Mało tego, dalej YC wystawia. No ręce opadają. I co jej takie "na zwłokę" da? A po kiego fałszywe numery nadania podaje, przecież to w sekundę można sprawdzić. Tym się jeszcze bardziej pogrąża.
Stary 2013-07-17, 20:22   #1659
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja palilam, nawet mialam swiece i mi zapach bardzo sie podobal. Nie wiem, czy byl to zapach akurat hortensji, ale byl kwiatowo-zielony. Jedynym problemem w przypadku tej swiecy byla jej moc - nie zeby byla za slaba, ale wrecz przeciwnie - byla tak mocna, ze rozchodzila sie po calym domu, a jednemu z domownikow wyjatkowo nie przypadl ten zapach do gustu, wiec ostatecznie swiecy sie pozbylam

Kusi mnie bardzo ta świeca, może kiedyś będzie mi dane zdobyć ogromnie też chciałabym żonkila

Dobbinko strasznie dziwna ta "Twoja" baba... mam nadzieję, że kanałami... ale dojdzie ta świeca do Ciebie.

U mnie na bibelotach stan zamówienia zmienił mi się na "w realizacji" (śmieje się, bo wczoraj babeczka mówiła, że dziś paczka zostanie nadana... ale coś podejrzewam, że nie jest - chyba, że się zdziwię ).

Edytowane przez Kasiulka22
Czas edycji: 2013-07-17 o 20:28
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 20:31   #1660
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Kusi mnie bardzo ta świeca, może kiedyś będzie mi dane zdobyć ogromnie też chciałabym żonkila

Dobbinko strasznie dziwna ta "Twoja" baba... mam nadzieję, że kanałami... ale dojdzie ta świeca do Ciebie.

U mnie na bibelotach stan zamówienia zmienił mi się na "w realizacji" (śmieje się, bo wczoraj babeczka mówiła, że dziś paczka zostanie nadana... ale coś podejrzewam, że nie jest - chyba, że się zdziwię ).
Ech, nie liczę na to już chyba.

Ale Ty się dodzwoniłaś do bibelotów, więc wszystko na dobrej drodze.
Stary 2013-07-17, 21:25   #1661
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Ale numer lipny
Mam nadzieje, ze sprawa zakonczy sie jednak dobrze.

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Pokaż wiadomość
Też mi się to nie podoba Mam na FB dodane ze 4 sklepy ze świecami YC i wkurza mnie trochę to wybieganie przed orkiestrę. Teraz wysyp zdjęć November Rain, jak będzie złota polska jesień to pojawią się opisy Christmas Memories, a 2 tygodnie przed świętami wiosenne kwiatki
Prawda. Taki ślepy wyścig. Zaraz pewnie będzie Halloween
lele jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 21:32   #1662
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Pokaż wiadomość
Dokładnie! Środek lipca i jesienne zapachy. Ja kocham to w naszej strefie klimatycznej, że faktycznie mamy pory roku. I każdą porę roku lubię na swój sposób i też specyficznie ją celebruję. Dlatego moim zdaniem Q3 w ogóle za szybko weszło, jeszcze sobie go nie kupiłam, kupię dopiero w sierpniu, bo tak sobie obiecałam. Nawet woski mam podzielone na kategorie wiosenno-latnie, które mam na widoku i jesienno-zimowe, które są w szufladzie

Cytat:
No nie wierzę, ze pani umiera w szpitalu przy dwóch różnych okazjach, a potem wraca i wystawia multum rzeczy, bo już NA PEWNO nic jej się nie stanie. A na prośbę o adres e-mail i nr telefonu jakoś nie ma czasu odpowiedzieć. Mało tego, dalej YC wystawia. No ręce opadają. I co jej takie "na zwłokę" da? A po kiego fałszywe numery nadania podaje, przecież to w sekundę można sprawdzić. Tym się jeszcze bardziej pogrąża.
Obyś tylko kasę odzyskała. Ale jakieś jaja z tą babą, ciekawa jestem na jakiej podstawie przywrócili jej konto. Może wykorzystaj tą sytuację i zgłoś sprawę do władz tablicy?

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:44   #1663
Nicole`_
Zakorzenienie

Podeszłam dzisiaj powąchać nową kolekcję na jesień z YC i szczerze powiem, że jest nieźle (na sucho). Lake sunset cudny, delikatny, salted caramel o dziwo też mi się spodobał. Rozczarowała mnie herbata, bo nie czuję specyficznego zapachu herbacianego, a bardzo na to liczyłam...

Na pewno każdy z nich wypróbuję w woskach, ale nie wiem czy któryś zasłuży na odpowiednik świecy Zobaczymy.

Szkoda, że nie ma cozy sweater i pumpking wreath Czy u pana Przemka te zapachy są do zamówienia?
Stary 2013-07-17, 21:47   #1664
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Dokładnie! Środek lipca i jesienne zapachy. Ja kocham to w naszej strefie klimatycznej, że faktycznie mamy pory roku. I każdą porę roku lubię na swój sposób i też specyficznie ją celebruję. Dlatego moim zdaniem Q3 w ogóle za szybko weszło, jeszcze sobie go nie kupiłam, kupię dopiero w sierpniu, bo tak sobie obiecałam. Nawet woski mam podzielone na kategorie wiosenno-latnie, które mam na widoku i jesienno-zimowe, które są w szufladzie

Obyś tylko kasę odzyskała. Ale jakieś jaja z tą babą, ciekawa jestem na jakiej podstawie przywrócili jej konto. Może wykorzystaj tą sytuację i zgłoś sprawę do władz tablicy?
Uległam i kupiłam 4 woski Q3 na allegro. Niby na dwa z nich mam karteczkę pachnącą, ale same wiecie.

Pewnie pani napisała łzawy list do tablicy i jeszcze, że do nich się organa nie zwrócił i o cochozzzi wogle, bo ona uczciwa jest i numery wysłała i jej przywrócili. Jak już kraść, to na chama, a nie tak... na pół gwizdka.
Stary 2013-07-17, 21:56   #1665
shenzee
Raczkowanie

Cytat:
Kiedy myslalam, ze juz wszystko co chcialam miec, mam lub niedlugo bede miala, weszlam na FB i znalazlam takie oto nowosci na przyszly rok Ja chce 2014 a w szczegolnosci Wielkanoc
Powiem tylko jedno: PALMA!
Pomijając dywagacje zapachowe to bardzo mi się podobają etykiety i kolory wosków. Ciekawi mnie jednak, dlaczego ta jakże obiecująca palma stoi sobie jako nowość obok Midnight Oasis, która przecież była wycofana i nawet nie mają jej na stronie, a tu proszę - "nowość" O co cho?

Cytat:

Boskie zamówienie, pochwal się jak doleci

Dziś palę River Valley. Przyjemna męska woda toaletowa ot co Rano paliłam Pink Dragon Fruit, jednak nie uwiódł mnie. PAchnie jak w Bath & Body Works woda toaletowa Sweet Pea, ma też dużo z perfum Dolce&Gabbana Nr 3 L'Imperatrice . Wyczuwam kiedyś wspominaną nutę piwa zdecydowanie, a już byłam prawie pewna polowania na dużą świecę.
Ach, L'Imperatrice Chyba najbardziej udany zapach D&G z całej linii. Muszę iść znowu powąchać tego dragona, bo mnie zaciekawiłaś porównaniem do tych perfum. Jeśli wyczuję je to chyba w końcu ulegnę i kupię smoczy owoc, bo chodzę koło niego już parę miesięcy

Cytat:
Jedna pani na youtube nawet twierdzi, ze czeka aż wosk zmieni nieco barwę, ściemnieją, daje im około roku i wtedy dużo bardziej 'oddają zapach'.
Też spotkałam się na yt z opinią, że świeca będzie intensywniej pachniała, jeśli posiedzi sobie w szafce tak z rok. Już teraz nie pamiętam, który to był filmik, ale pamiętam, że autorka pokazywała na przykładzie Pink Sands, że wosk trochę zmienia barwę i krystalizuje po jakimś czasie i że ona lubi palić właśnie takie, bo mocniej pachną.
Swoją drogą, mój Ocean Blossom zaczyna od dołu właśnie tak wyglądać. Ciekawe, czy jak dopali się do tego innego koloru to faktycznie wykrzesam z niego więcej mocy...
shenzee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 22:32   #1666
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez shenzee Pokaż wiadomość
Powiem tylko jedno: PALMA!
Pomijając dywagacje zapachowe to bardzo mi się podobają etykiety i kolory wosków. Ciekawi mnie jednak, dlaczego ta jakże obiecująca palma stoi sobie jako nowość obok Midnight Oasis, która przecież była wycofana i nawet nie mają jej na stronie, a tu proszę - "nowość" O co cho?
Palma mi sie tez podoba Zreszta wszystkie zapachy chetnie powacham, jak juz sie pojawia. Co do Midnight Oasis, to czytalam, ze ona chyba nie byla oficjalnie wprowadzona u nas, wiec moze beda probowali zrobic taki myk, ze to niby nowosc

A ja w sumie nie rozumiem narzekan, ze Q3 zostalo wprowadzone za wczesnie. Przeciez nikt nie kaze nam ich teraz kupowac, jak nie chcemy, a poza tym ze wszystkich 4 zapachow Q3 jak dla mnie tylko Vanilla Chai jest zapachem typowo jesiennym... A nowosci chyba kazda z nas lubi
olala_lalao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:45   #1667
sabbatha
Zakorzenienie

mam nowe białe regały do pokoju i mimo, że nie złozyłam wszystkich to już ułozyłam sobie yankee na jednym <3

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:46   #1668
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
mam nowe białe regały do pokoju i mimo, że nie złozyłam wszystkich to już ułozyłam sobie yankee na jednym <3
Wcale mnie to nie dziwi. Przeciez one są taaaakie pięęęęękne.
Stary 2013-07-17, 23:13   #1669
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
Moja komoda tez juz stoi Jutro ja odkurzam i ustawiam kolekcje. Zmartwilam sie jedynie jak policzylam, ze wcale tych swiec az tak duzo sie tam nie zmiesci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 08:26   #1670
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Moja komoda tez juz stoi Jutro ja odkurzam i ustawiam kolekcje. Zmartwilam sie jedynie jak policzylam, ze wcale tych swiec az tak duzo sie tam nie zmiesci
Koniecznie musisz to uwiecznić na zdjęciu i nam wstawić

Stary 2013-07-18, 12:44   #1671
olala_lalao
Rozeznanie

No to w takim razie chwale sie Na zdjeciach 1, 2, 3 nowe nabytki z ostatnich kilku miesiecy, a na zdjeciu 4 wiekszosc kolekcji w nowej odslonie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (105,0 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (118,1 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (126,8 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (102,7 KB, 70 załadowań)
Stary 2013-07-18, 13:19   #1672
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
No to w takim razie chwale sie Na zdjeciach 1, 2, 3 nowe nabytki z ostatnich kilku miesiecy, a na zdjeciu 4 wiekszosc kolekcji w nowej odslonie
O Panie!!!

Adoptuj mnie proszę

Powiedz kochana jak pachną bratki,zielony dom i burza? coś niesamowitego ta Twoja kolekcja. chcę taką samą wspaniałości!!!

A lubisz też woski, czy raczej same świece kolekcjonujesz?

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Z wrażenia zapomniałam napisać, co chciałam powiedzieć skończyły mi się tealighty które miałam z lidla i kupiłam 50 sztuk made by Auchan... o matko z córką! Ostrzegam dziewczyny! Tragicznie się palą! Mam tak mikry płomyczek, że część świeżego wosku Pink Sands się w ogóle nie rozpuszcza co do tej pory nigdy mi się nie zdarzyło. Muszę nabyć nowe podgrzewacze... a te 50 sztuk weźmie brat, inaczej wylądowałyby prosto w koszu.

Edytowane przez Kasiulka22
Czas edycji: 2013-07-18 o 13:21
Stary 2013-07-18, 13:22   #1673
Ala_73
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepiękne!
Ala_73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:28   #1674
Nicole`_
Zakorzenienie

Boska kolekcja!

Ja bym nie miała gdzie tego trzymać
Stary 2013-07-18, 13:50   #1675
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
O Panie!!!

Adoptuj mnie proszę

Powiedz kochana jak pachną bratki,zielony dom i burza? coś niesamowitego ta Twoja kolekcja. chcę taką samą wspaniałości!!!

A lubisz też woski, czy raczej same świece kolekcjonujesz?

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Z wrażenia zapomniałam napisać, co chciałam powiedzieć skończyły mi się tealighty które miałam z lidla i kupiłam 50 sztuk made by Auchan... o matko z córką! Ostrzegam dziewczyny! Tragicznie się palą! Mam tak mikry płomyczek, że część świeżego wosku Pink Sands się w ogóle nie rozpuszcza co do tej pory nigdy mi się nie zdarzyło. Muszę nabyć nowe podgrzewacze... a te 50 sztuk weźmie brat, inaczej wylądowałyby prosto w koszu.
Haha - podejrzewam, ze za pol roku Twoja kolekcja bedzie wygladala podobnie

Co do zapachow:

- Wild Pansies - jak dla mnie to taki kwiatowo-perfumeryjny zapach, mi nie przypomina zapachu bratkow Mowiac szczerze nic specjalnego, ale dam mu jeszcze jedna szanse jak zrobi sie troche chlodniej, bo opinie mial bardzo pozytywne, wiec moze ze wzgledu na to, ze palilam go przy upale to mnie do siebie zniechecil
- Storm Watch - ja go odbieram jako takiego swiezo - ozonowego. Jest bardzo intensywny, ale nie powoduje bolu glowy. Co ciekawe to chyba najbardziej wydajna swieca YC, jaka palilam. Z tego co pamietam, to palilam go juz 4 albo 5 razy, a ubytek jak widac jest minimalny.
- Greenhouse - pachnie faktycznie jak szklarnia, ale taka, w ktorej rosna kwiatki. Moim zdaniem zapach jest zblizony do wosku Loves me, loves me not (swieca LMLMN pachnie moim zdaniem troche inaczej)

Jezeli chodzi o tea light'y to polecam te z IKEI. Auchan'owe w ogole sie u mnie nie sprawdzaja, bo ledwo sie tla.

A woski oczywiscie tez lubie

Cytat:
Napisane przez Ala_73 Pokaż wiadomość
Przepiękne!
Dzieki

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Boska kolekcja!

Dzieki Ja tez nie mialam i stad nowa szafka - co prawda pokoj zrobil sie mniejszy, ale mysle, ze to byla dobra inwestycja
Stary 2013-07-18, 13:53   #1676
pin3ska
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie

Cytat:
Boska kolekcja!

Kto by sie przejmował takimi szczegółami

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 14:08   #1677
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny zbiór

U mnie mania w uśpieniu, nie paliłam od prawie 2 miesięcy, swieca Vineyard dalej dziewicza.

2 tyg temu była u mnie siostra, wzięła sobie kilka kawałków wosków, które się jej spodobały.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 14:12   #1678
Ala_73
Wtajemniczenie

Cytat:
Boska kolekcja!

Ja w pracy trzymam, co prawda tylko woski kupuję, nie świece. W domu marne 10 szt, po co męża drażnić Ale ja innych rzeczy mam masę, nie chcę mojego nowego hobby mu dokładać
Ala_73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 14:12   #1679
pin3ska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Piękny zbiór

U mnie mania w uśpieniu, nie paliłam od prawie 2 miesięcy, swieca Vineyard dalej dziewicza.

2 tyg temu była u mnie siostra, wzięła sobie kilka kawałków wosków, które się jej spodobały.

Ja aktualnie tez nie palę czesto YC, najczescie na tapecie jest bagietka z BBW. Poza tym jakos wole palic swiece z BBW, bo mniej trzeba koło nich skakac, nie trzeba sie bawic z nakładkami, folią, szybko sie dopalaja do scianek. Jakos przyjemniej mi sie je eksploatuje.

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 14:29   #1680
rumpleteazer
Zadomowienie

Cytat:
A ja w sumie nie rozumiem narzekan, ze Q3 zostalo wprowadzone za wczesnie. Przeciez nikt nie kaze nam ich teraz kupowac, jak nie chcemy, a poza tym ze wszystkich 4 zapachow Q3 jak dla mnie tylko Vanilla Chai jest zapachem typowo jesiennym... A nowosci chyba kazda z nas lubi
To nie narzekanie, ale opinia

Po prostu moim zdaniem w ten sposób odbiera się magię i tym nowościom i porom roku.

Oczywiście, że nie trzeba kupować tych zapachów teraz można ich nie kupować wcale ale są mocno promowane i to razi (drugiego lipca November Rain na przykład Szkoda, że nie Easter Bunny ). Magia Zapachu na FB ma jesienne zapachy YC jako zdjęcie w tle. Już jesień. Ja tam widzę czerwone liście w tle, ale może wzrok już nie ten.

Nie chcę od drugiego lipca widzieć na FB, w newsletterach, reklamach (i tak dalej) wełnianych szalików i rękawiczek, wyprawek do szkoły, czerwonych liści, dyń, koszy pełnych orzechów i prawdziwków. Tak już mam

Moim zdaniem jesienne zapachy powinno wprowadzać się raczej pod koniec lata, może w połowie, ale nie na jego wstępie A już czy ktoś uważa dany zapach za typowo jesienny czy nie to wtórna kwestia. Mogli nazwać zapach August Rain

Dziewczyny? Jak tam sytuacja z Tablica.pl?

Edytowane przez rumpleteazer
Czas edycji: 2013-07-18 o 14:35
rumpleteazer jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości