Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 14:39   #3691
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
wybacz siła wyższa
wiem, rozumiem, my też się teraz z tego śmiejemy, ale wtedy do śmiechu nam nie było
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 14:42   #3692
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

o matko, lineczka musiałam

My jak coś z mężem teges to nas koty atakują
Stary 2013-07-18, 14:43   #3693
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
kur.wa tyle napisałam i dupa blada. no szlag by to trafił :/

mÓJ mąż się mnie pytał dlaczego kobiety nie mogą tak jak faceci .. czyli codziennie nawet po kilka razy .. ale nie odpowiedziałam mu na to pytanie, a zapytałam czemu faceci tak chca cały czas mój też czesto chodzi za mną i tu mnie klepnie tam mnie dotknie, no ale jak nie mam siły to żadne cuda nie zdziałają. Ale dzisiaj się postaram.. i może też coś mu zapodam innego ? ;d
Faceci nie raz zachowują się jak niewyżyci... jeszcze raz nie skończy a już ma ochotę od nowa coś działać
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 14:45   #3694
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
o matko, lineczka musiałam

My jak coś z mężem teges to nas koty atakują
ha! my kota zamykamy bo nasz Rysiek usiądzie a to na łóżku a to na stoliku i się na nas patrzy i głupio się czuję
Cytat:
Faceci nie raz zachowują się jak niewyżyci... jeszcze raz nie skończy a już ma ochotę od nowa coś działać
też tak czasami mam jestem facetem?!

wiecie co.. jak nas inne dziewczyny czytają to stwierdzą że my jakieś strasznie zboczone jesteśmy
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-18 o 14:46
Stary 2013-07-18, 14:45   #3695
aaby
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
lineczka, masaż szyjki to nie to samo co masaż krocza.
Masaż szyjki robi lekarz lub położna i ma na celu przyspieszenie akcji porodowej, natomiast masaż krocza polecany jest każdej ciężarnej w celu przygotowania krocza do porodu, rozluźnienia go i uniknięcia nacinania/pęknięcia przy porodzie. Zalecany jest na kilka ostatnich tygodni ciąży

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 14:45   #3696
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie.. jak gość chce to bzyka ile popadnie i nikt nic nie powie, a jak kobieta by tak robiła to zaraz ze nimfomanka, niewyżyta itd..
Stary 2013-07-18, 14:45   #3697
koala19
Raczkowanie

Cytat:
o kurcze to o tym mowa. czytałam o tym na poczatku ciazy i panikowalam ze bede mi to robić na siłe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 14:46   #3698
Anoula
Zakorzenienie

Wy przynajmniej macie TŻtów na miejscu a mój dopiero jutro wraca z Rabki. Będziemy mieli jeszcze parę rzeczy do załatwiania przed ślubem, przede wszystkim wizyta w hotelu, żeby zawieźć co nieco. A co będzie w noc poślubną to też nie wiadomo, bo jeszcze nie wiemy gdzie będzie i czy ktoś będzie też w tym czasie w mieszkaniu
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 14:46   #3699
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, rozumiem, my też się teraz z tego śmiejemy, ale wtedy do śmiechu nam nie było
No wcale się nie dziwię że Wam wtedy do śmiechu nie było

Ja miałam tylko taką sytuację że zostaliśmy sami w domu, co się działo chyba pisać nie muszę i po wszystkim poszłam pod prysznic, nie wzięłam sobie nic ani ciuchów, ani ręcznika i moi rodzice wrócili do domu w tym czasie... więc wpadłam na pomysł że wyciągnę jakieś ciuchy z kosza na pranie ale i tak chyba się domyślili co się działo
Stary 2013-07-18, 14:47   #3700
ryba91
Zakorzenienie

http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx
Stary 2013-07-18, 14:48   #3701
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
ha! my kota zamykamy bo nasz Rysiek usiądzie a to na łóżku a to na stoliku i się na nas patrzy i głupio się czuję

też tak czasami mam jestem facetem?!

wiecie co.. jak nas inne dziewczyny czytają to stwierdzą że my jakieś strasznie zboczone jesteśmy
Mi też się tak nie raz zdarzało ale to rzadko faceci mają częściej takie odchyły

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
no właśnie.. jak gość chce to bzyka ile popadnie i nikt nic nie powie, a jak kobieta by tak robiła to zaraz ze nimfomanka, niewyżyta itd..
Otóż to !!
Stary 2013-07-18, 14:50   #3702
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
lineczka, masaż szyjki to nie to samo co masaż krocza.
Masaż szyjki robi lekarz lub położna i ma na celu przyspieszenie akcji porodowej, natomiast masaż krocza polecany jest każdej ciężarnej w celu przygotowania krocza do porodu, rozluźnienia go i uniknięcia nacinania/pęknięcia przy porodzie. Zalecany jest na kilka ostatnich tygodni ciąży
wiem, wiem, tylko może wcześniej się źle wyraziłam
Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Wy przynajmniej macie TŻtów na miejscu a mój dopiero jutro wraca z Rabki. Będziemy mieli jeszcze parę rzeczy do załatwiania przed ślubem, przede wszystkim wizyta w hotelu, żeby zawieźć co nieco. A co będzie w noc poślubną to też nie wiadomo, bo jeszcze nie wiemy gdzie będzie i czy ktoś będzie też w tym czasie w mieszkaniu
noo my poszliśmy spać i tyle było z nocy poślubnej
Cytat:
No wcale się nie dziwię że Wam wtedy do śmiechu nie było

Ja miałam tylko taką sytuację że zostaliśmy sami w domu, co się działo chyba pisać nie muszę i po wszystkim poszłam pod prysznic, nie wzięłam sobie nic ani ciuchów, ani ręcznika i moi rodzice wrócili do domu w tym czasie... więc wpadłam na pomysł że wyciągnę jakieś ciuchy z kosza na pranie ale i tak chyba się domyślili co się działo
dobrze że były jakieś ciuchy w tym koszu

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 14:52   #3703
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze że były jakieś ciuchy w tym koszu

A teraz o dziwo nikt nam uwagi nie zwraca, ani nie patrzą krzywo jak się kąpie razem z TŻtem, jak wchodzimy sobie do łazienki albo jak zostajemy sami w domu... dziwne ciekawe czemu teraz mają to gdzieś
Stary 2013-07-18, 14:55   #3704
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

A teraz o dziwo nikt nam uwagi nie zwraca, ani nie patrzą krzywo jak się kąpie razem z TŻtem, jak wchodzimy sobie do łazienki albo jak zostajemy sami w domu... dziwne ciekawe czemu teraz mają to gdzieś
u mojego w rodzinie dziewnie na nas patrzą jak sie całujemy ( nie cmokamy) coć nie robimy tego nie wiadomo jak, i jak długo.. a co dopiero jakbyśmy sobie do łazienki wchodzili..
Stary 2013-07-18, 14:57   #3705
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:

bo teraz już Cię nie zbałamuci ja się hamuję ze wspólnym kąpaniem z TŻ bo korzystamy z rodziców łazienki i chcę sobie oszczędzić krzywych spojrzeń, ale mam nadzieję że już nie długo będziemy mieć swoją łazienkę to będziemy się myć razem, zawsze to jakaś oszczędność wody np

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 15:00   #3706
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
u mojego w rodzinie dziewnie na nas patrzą jak sie całujemy ( nie cmokamy) coć nie robimy tego nie wiadomo jak, i jak długo.. a co dopiero jakbyśmy sobie do łazienki wchodzili..
Moja teściowa też jakoś krzywo patrzy jak się cmokamy z Damianem, trochę tak jakby też chciała żeby i ją pocałował Zazdrość ją zżera

Cytat:
bo teraz już Cię nie zbałamuci ja się hamuję ze wspólnym kąpaniem z TŻ bo korzystamy z rodziców łazienki i chcę sobie oszczędzić krzywych spojrzeń, ale mam nadzieję że już nie długo będziemy mieć swoją łazienkę to będziemy się myć razem, zawsze to jakaś oszczędność wody np
My korzystamy z łazienki teściowej ale też staram się raczej nie kąpać z TŻtem jak ona jest w domu, bo jakoś się krępuje. TŻtowi to nie przeszkadza i on nie ma nic przeciwko jednak ja tego unikam, wchodzę tylko do niego do łazienki jak mam mu coś zanieść ale żeby nie było najpierw pukam i krzyczę tak żeby teściowa słyszała "wchodzę, zakryj się"
Stary 2013-07-18, 15:04   #3707
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

noo my poszliśmy spać i tyle było z nocy poślubnej
coś czuję, że u nas będzie podobnie i dopiero sobie na wakacjach odbijemy

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Zbieram się na wizytę bo mam jeszcze coś do załatwienia wcześniej
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 15:06   #3708
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Moja teściowa też jakoś krzywo patrzy jak się cmokamy z Damianem, trochę tak jakby też chciała żeby i ją pocałował Zazdrość ją zżera

My korzystamy z łazienki teściowej ale też staram się raczej nie kąpać z TŻtem jak ona jest w domu, bo jakoś się krępuje. TŻtowi to nie przeszkadza i on nie ma nic przeciwko jednak ja tego unikam, wchodzę tylko do niego do łazienki jak mam mu coś zanieść ale żeby nie było najpierw pukam i krzyczę tak żeby teściowa słyszała "wchodzę, zakryj się"
też się krępuję, bo moja mama jest w ogóle do seksu nastawiona anty nie wiem jak teraz kiedy jesteśmy małżeństwem, ale wcześniej był problem z tym

ooo fuuuj wyobraziłam to sobie

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
za wizytę!

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 15:07   #3709
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
coś czuję, że u nas będzie podobnie i dopiero sobie na wakacjach odbijemy

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

za wizyte, a co do nocy poślubnej - żeby było czekamy na relacje z wizyty
Stary 2013-07-18, 15:10   #3710
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam na szybko i wywnioskowałam z tego że czekasz na relacje z nocy poślubnej

Anoula również trzymam

Dziewczyny wpadłam w panikę mój TŻ już po mnie jedzie a ja nieogarnięta !!
Stary 2013-07-18, 15:12   #3711
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam na szybko i wywnioskowałam z tego że czekasz na relacje z nocy poślubnej

Anoula również trzymam

Dziewczyny wpadłam w panikę mój TŻ już po mnie jedzie a ja nieogarnięta !!
też na początku przeczytałam że chce relacji z nocy poślubnej

ojej, no ucieknie jak zobaczy Cię taką nieogarnięta :P

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 15:16   #3712
ktosiula
Wtajemniczenie

Ale spam I do tego jaki zboczony spam

Cytat:
ooo wiecie co .........

Zaspałam dzisiaj do pracy to chyba już zmęczenie..
i poleciałam na bane, skasowałam ładnie bilet i weszli kontrolerzy - ( jeden to miał może z 25 l. i wyglądał jak mój chodzący ideał( nie licząc meża hahaa ) i podchodzi ten młody i do mnie : bilet poprosze, ja mu daje a on do mnie : ale co to jest? przecież Pani ma bilet na 15 minut tylko a jedzie już Pani 22..... a ja mu na to że to niemożliwe bo jezdzę ponad rok tędy i zawsze w 13 minut do pracy dojeżdżam więc widocznie tramwaj wolniej jedzie i to nie moja wina.. no i taka gadka, a on w końcu pyta sie mnie gdzie ja pracuje ze w 15 minut zdąże, a teraz nagle 30 minut i ja dalej w tramwaju. No to mówie że na granicy Bytom/chorzów. a on do mnie że tam to sie jedzie 40 minut a nie 13 i jak ja to niby jeździłam ... i tak po 20 minutach, jak już dojeżdżałam zczaiłam sie, że przecież jak sie przeprowadziłam to musze inny bilet kupować niż ten co zawsze i że faktycznie jadę dłużej niż zwykle .......... i dostałam mandat 160 zł ;/ ;(

Mam pytanie do Was. Z racji tego nowego mieszkania i tego ze terazz kasa średnio chciałam odnowić kuchnię a dokładnie szafki bo są każda z innej parafii i chciałam kupić okleinę taką jasną, ładną jakąś, ale jeszcze ne wybrałam, bo nie miałam czasu.. no nie ważne.. ale mam jeszcze w pokoju-salonie-telewizorni takie stare babcine meble. . sądzicie że jakbym tez je ładnie okleiną zrobiła to ładnie byłoby to czy i tak bedzie widać ze są babcine??? bo kiedyś kupie nowe, może nawet pod koniec roku, ale do tego czasu chce ładnie mieszkac może podsuniecie jakiś pomysł ?
Kurcze, ze też nie odpuścili Ci tego mandatu...
Cytat:
W ogóle dziewczyny mam dylemat
Zadzwonił TŻ że mam sobie poszukać jakiegoś pierścionka zaręczynowego w internecie i mu wysłać to on mi taki sprawi i wybrałam kilka, teraz mam problem żeby wybrać ten jeden jedyny bo mi się wszystkie tak samo podobają...
Weźcie coś doradźcie
Jestem za pierwszym lub ostatnim. Ale zrób tak jak mowisz, niech on wybierze skoro Tobie wszystkie się podobają. Przynajmniej będziesz miała małą niespodziankę.

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje pomocy ... Jutro jestem w pracy ostatni dzien I chvialabym moich wspolpracownikow czyms poczestowac , czyms symbolicznym ale jednoczesnie chcialabym zeby kojarzylo sie choc troszke z dzieckiem?

Ja oczywiscie obudzilam sie dzis , w innym wypadku moze udalo by mi sie zorganizowac jakies fajne muffiny czy np lizaki smoczki a tak ? Dooopa.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Trochę za późno na jakieś cuda... poprostu ciacho zrób...

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Ale fajny

Dziewczyny dziewczyny muszę napisać, bo od pół godz was nadrabiam i jak tylko usiadłam do kompa to czuję takie jakby bąbelki ale tak naprawdę wyrażnie i co chwilkę i już tak od prawie 30 min a jak przykładam rękę w to miejsce gdzie czuje to odczówam jakby takie pulsowanie tylko czuje to wszystko tak jakoś wysoko nad pępkiem po lewej stronie, czyżby to było to???????
Dziwnie wysoko to uczucie, ja na początku czułam bardzo nisko. Na moje oko za wysoko jak na pierwsze ruchy dzidziola.

Cytat:
Nie no pomyliłaś masaż szyjki z masażem krocza. Ja tak nikomu nie polecam sobie samemu szyjki masować :P

Masaż krocza czyli naoliwianie i uelastycznianie wejścia do pochwy i łącznika między pochwą a odbytem Wtedy może sie uda bez nacięcia lub pęknięcia

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 15:18   #3713
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
taaa u nas nie przechodzi wspólna kąpiel, bo mąż się kąpie we wrzątku :P
jak już się zdarzy, to chłop marznie

Cytat:
już myślałam, że czekamy na relację z nocy :P

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 15:18   #3714
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Ale spam I do tego jaki zboczony spam

Kurcze, ze też nie odpuścili Ci tego mandatu...

Jestem za pierwszym lub ostatnim. Ale zrób tak jak mowisz, niech on wybierze skoro Tobie wszystkie się podobają. Przynajmniej będziesz miała małą niespodziankę.

Trochę za późno na jakieś cuda... poprostu ciacho zrób...

Dziwnie wysoko to uczucie, ja na początku czułam bardzo nisko. Na moje oko za wysoko jak na pierwsze ruchy dzidziola.

Nie no pomyliłaś masaż szyjki z masażem krocza. Ja tak nikomu nie polecam sobie samemu szyjki masować :P

Masaż krocza czyli naoliwianie i uelastycznianie wejścia do pochwy i łącznika między pochwą a odbytem Wtedy może sie uda bez nacięcia lub pęknięcia

a tam zboczony
Stary 2013-07-18, 15:19   #3715
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
też na początku przeczytałam że chce relacji z nocy poślubnej

ojej, no ucieknie jak zobaczy Cię taką nieogarnięta :P
Samo to że miałam tak tłuste włosy że można by było frytki usmażyć na nich a fryzjerce jednak nie wypada
Zdecydowanie mógłby się wystraszyć
Powoli doprowadzam się do jako takiego stanu
Stary 2013-07-18, 15:20   #3716
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
taaa u nas nie przechodzi wspólna kąpiel, bo mąż się kąpie we wrzątku :P
jak już się zdarzy, to chłop marznie

już myślałam, że czekamy na relację z nocy :P

KOBITY DO SZKOŁY A NIE NA WIZAŻU czytać ze zrozumieniem

ale w sumei tak to dziwnie napisałam

a mój maż też się kąpie we wrzątku, ale jak już razem to trudno- musi przeżyć ;D ja się sparzać nie zamierzam
Stary 2013-07-18, 15:20   #3717
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
A może te wrażliwe piersi z czasem staną się normalne... i obejdzie się bez masażu itd nienawidzę kiedy moje piersi są "ruszane" (nooo chyba że czasami TŻ jakoś tak miło mnie zaskoczy to wtedy niech sobie je rusza ile wlezie ) więc jakoś mnie przerażają te masaże itd
Przed ciążą też nie lubiłam kiedy Tż dotykał moich piersi, ale teraz chociaż są wrażliwe to lubie jak je dotyka

Cytat:
Napisane przez Espere Pokaż wiadomość
Witajcie
Właśnie zjadłam drugie śniadanko i teraz przede mną loooodyyyy
Młody w Klubie Malucha. Dzisiaj jechał rowerkiem więc mam jogging za sobą i wpadłam do Klubu z zadyszką Dba o kondycję mamy.

Wczoraj próbowałam nadrobić zaległości ale nie udało się wszystkiego przeczytać
Z tego co zauważyłam to pojawiło się wiele nowych mam -witam więc wszystkie nowe mamusie
Sylwiaaa88 według ostatniego usg wyszedł mi termin też na 19 grudnia

Doczytałam też o Niuni_20 Trzymaj się, Kochana. Tak mi przykro z tego powodu, że aż nie wiem co napisać. Dlaczego takie rzeczy się dzieją?

My mamy taki sam problem. Póki co, Młody, choć w październiku skończy 3 lata, nie jest jeszcze ochrzczony Jak urodzi się drugie, to chyba jakąś łapankę przed kościołem zorganizujemy
To super a już myślałam że sama będę rodziła na szarym końcu

Cytat:
no włąśnie ja się boję że to będzie bolało strasznie, gdzies czytałam że dziewczynie przy tym masażu aż krew chlupnęła

moja rozrywka telewizyjna to teraz: dlaczego ja, trudne sprawy, rozmowy w toku, szpital, anna maria wesołowska, sąd rodzinny, malanowski i partnerzy oooo i jeszcze o ukrytej prawdzie zapomniałam
Skąd ja to znam chociaż teraz odkąd piszę tu to prawie wcale tv nie oglądam

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Mnie tez tak pobolewa, najczesciej wieczorami, raz sie z bolu poplakalam, ale wtedy tz daje mi tabletke rozkurczowa i normalnie zasypiam.. nie wiem z czym to jest zwiazane, ale skoro przechodzi po tabletce to raczej nic powaznego ..
Mnie też pobolewa podbrzusze czasem po bokach czasem gdzieś jakoś po środku ale tak że da się wytrzymać i nie biorę żadnej tabletki samo przechodzi, mówiłam lekarzowi, powiedział że normalne że on nie widzi nic złego po prostu taka moja fizjologia

Cytat:
Nie wspominaj nawet o schodach, po kilka razy dziennie wchodzę na 4 piętro i w kółko powtarzam rodzicom że to był błąd że kupili mieszkanie tak wysoko .
Haha Domi to jakbym słyszała siebie ja wchodzę na trzecie a co pół piętro odpoczywam i robie wyrzuty rodzicom jak oni mogli

Cytat:
Zadzwonił TŻ że mam sobie poszukać jakiegoś pierścionka zaręczynowego w internecie i mu wysłać to on mi taki sprawi i wybrałam kilka, teraz mam problem żeby wybrać ten jeden jedyny bo mi się wszystkie tak samo podobają...
Weźcie coś doradźcie
Mi się podoba nr 1 i 2

Witam
Jejku jak mi długo zeszło nadrabianie połowy dnia Jestem w sumie zadowolona bo jak wracałam z mamą z zakupów to spotkałyśmy na klatce sąsiadkę która nas zagadała że się wyprowadza (ona mieszka na 1p my na 3p) i chciała sprzedać mieszkanie ale kupców brak więc chyba wynajmnie bo żeby chociaż jej się za czynsz zwróciło, ja mówie że z narzeczonym szukamy czegoś, powiedziała że może się dogadamy.Ucieszyłam się bo może będzie chciała tanio wynająć, póżniej zeszłam do niej zapytać o szczegóły powiedziała że musi dogadać wszystko z synem (ona to taka starsza pani) no i trochę mi mina zrzedła bo może ten syn krzyknie cenę aż mi oczy wyjdą, no zobaczymy ma mi dać znać jak pogada z synem.
Ale dziś u nas gorąco, wogóle jak byłam na bazarku to bym zemdlała tak jakoś słabo się poczułam
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 15:25   #3718
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Weźcie coś doradźcie
mi się podoba pierwszy i ostatni... w moim stylu są, sama mam coś podobnego...

ale zrób tak jak piszesz, niech wybierze z tego co Ci się podoba
trochę zaskoczenia będziesz miała

Malinka

Haniusia
Stary 2013-07-18, 15:25   #3719
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Przed ciążą też nie lubiłam kiedy Tż dotykał moich piersi, ale teraz chociaż są wrażliwe to lubie jak je dotyka

To super a już myślałam że sama będę rodziła na szarym końcu

Skąd ja to znam chociaż teraz odkąd piszę tu to prawie wcale tv nie oglądam

Mnie też pobolewa podbrzusze czasem po bokach czasem gdzieś jakoś po środku ale tak że da się wytrzymać i nie biorę żadnej tabletki samo przechodzi, mówiłam lekarzowi, powiedział że normalne że on nie widzi nic złego po prostu taka moja fizjologia

Haha Domi to jakbym słyszała siebie ja wchodzę na trzecie a co pół piętro odpoczywam i robie wyrzuty rodzicom jak oni mogli

Mi się podoba nr 1 i 2

Witam
Jejku jak mi długo zeszło nadrabianie połowy dnia Jestem w sumie zadowolona bo jak wracałam z mamą z zakupów to spotkałyśmy na klatce sąsiadkę która nas zagadała że się wyprowadza (ona mieszka na 1p my na 3p) i chciała sprzedać mieszkanie ale kupców brak więc chyba wynajmnie bo żeby chociaż jej się za czynsz zwróciło, ja mówie że z narzeczonym szukamy czegoś, powiedziała że może się dogadamy.Ucieszyłam się bo może będzie chciała tanio wynająć, póżniej zeszłam do niej zapytać o szczegóły powiedziała że musi dogadać wszystko z synem (ona to taka starsza pani) no i trochę mi mina zrzedła bo może ten syn krzyknie cenę aż mi oczy wyjdą, no zobaczymy ma mi dać znać jak pogada z synem.
Ale dziś u nas gorąco, wogóle jak byłam na bazarku to bym zemdlała tak jakoś słabo się poczułam
za mieszkanie! oby dała rozsądna cene!

a ja lece po chińczyka - wróce jak kupie, zjem i odpocznę. -> mam ciążową przerwę 45 minut dostałam od szefa
Stary 2013-07-18, 15:27   #3720
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
KOBITY DO SZKOŁY A NIE NA WIZAŻU czytać ze zrozumieniem

ale w sumei tak to dziwnie napisałam
oj tam oj tam

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
za mieszkanie! oby dała rozsądna cene!

a ja lece po chińczyka - wróce jak kupie, zjem i odpocznę. -> mam ciążową przerwę 45 minut dostałam od szefa
smacznego

ja wysłałam męża po łososia na jutro na obiad... i po coś słodkiego

Malinka

Haniusia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości