|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Niedawno wróciłam z zakupów. Nie kupiłam wszystkiego z listy, ale nie przez to że nie było. Chciałam kupić patelnię do naleśników ale nie spojrzałam wcześniej, że to maleństwo a chciałam dużą, ok. 28 cm. Krajalnica do warzyw też mnie nie przekonała, jeszcze się zastanawiam, może przecenią. Czekolady z ryżem kupię innym razem, jak je zobaczyłam na półce to skojarzyłam że widziałam już je jakieś 2 tygodnie temu.
Kupiłam z gazetki: deser Tiramisu i Profiteroles (pewnie któryś wrzucę dziś na bloga) pesto zielone i czerwone (mam nadzieję, że będzie tak dobre jak ostatnie, w tych małych pojemniczkach) pomidory suszone herbaty Green Hills wszystkie smaki Poza tym jedna z Was wspominała, że w formach na wagę są rurki ![]() Oprócz tego mini mozzarellę, tuńczyka w sosie własnym, makrelę i takie tam drobnostki. Ale się rozpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
luckygirl
|
Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Na Bielanach nie bylo lopatki, mama obadala sytuacje. Moze u mnie na Tarcho bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
a te łopatki sylikonowe tak??? W jakiej cenie ?
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
W Tesco też w takiej samej cenie... siostra mówi ze lepsze drewniane ze te niezdrowe
#4206 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, a w jakich cenach mniej wiecej normlanie sa naczynia silikonowe? oplaca sie kupowac w biedronce czy bez roznicy z normlanymi sklepami?
dla mnie to zupelna nowość, nawet nie wiedzialm ze cos takiego istnieje, one sie nie topia pod wplywem temperatur? to na pewno jest zdrowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Holy Crap!
|
Też tak słyszałam, niezdrowe też są aluminiowe.
![]() |
#4208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam ze to do pokarmu przenika ale czy to prawda to nie wiem
![]()
#4210 |
Holy Crap!
|
Rakotwórcze
![]()
![]() |
#4211 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Mam pędzel i łopatkę, ale już od bardzo dawna, nie pamiętam gdzie kupiłam, używam ich sporadycznie. Pędzel używam do oleju przeważnie gdy robię gofry, łopatkę jeszcze rzadziej, przeważnie do rozsmarowywania kremu. Więc o szkodliwych efektach nie myślę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
#4213 |
Zadomowienie
|
Bez jaj, nie sądzę, żeby można było dostać raka od silikonowej łopatki do ciasta
![]()
#4214 |
Zakorzenienie
|
Widziałam te czekolady nowe ,ale nie skusiły mnie. One już będą na stałe w ofercie? Bo ja jednak wolałam wersję biała z truskawką, a teraz takiej nie ma, już ich nie będzie? Co się stało z czekoladą do picia Magnetic? Raz na dwa miesiące wpadała do koszyka, bo od czasu do czasu lubiłam się jej napić, smakowała mi zdecydowanie bardziej niż inne dostępne w sklepach, a już dłuższy czas ich nie widuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
Uspokoiłaś mnie trochę, bo już myślałam,że całkiem słuch o nich zaginał, ale tak, czy siak wydawało mi się ,że wprowadzali je na stałe-no cóż, przeliczyłam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a chipsy są wszystkie smaki w promocji czy tylko te dwa wymienione na stronie? Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2013-07-18 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zakorzenienie
|
ale chyba chodzi o barwnik czy jak
![]() bo przecież silikon sam w sobie nie jest rakotwórczy, robi się z tego implanty, sztuczne żyły, smoczki dla dzieci itd. ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() do jutra pewnie nic nie będzie z tych silikonowych, a dziś nie jechałam do B., ale na targu u siebie widziałam takie pędzelki identyczne po 5zł, więc jak nie dostanę w B. to.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4220 |
Wtajemniczenie
|
Czy są u was kosmetyki Perfecty? Nie wiem co o tym myśleć. Byłam dziś w głownej biedronce, niby oferta jest od dziś, a musów Perfecty ani śladu.
#4221 | |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz mam czas napisać.
Paniom ze śląska i Katowic polecam biedronkę obok Ikei w Katowicach ![]() Było tam WSZYŚCIUTKO! Z obecnych folderów i chyba nawet z kilku poprzednich (w przecenie). Silikonowych artykułów pełno, leżą spokojnie i nikt nawet na nie nie patrzył. Aż sam wziąłem silikonową formę do keksu i dwie foremki do lodu. Naprawdę bardzo dużo tam tych poza żywnościowych artykułów. Za to oliwy nie filtrowanej nie znalazłem ![]() Wziąłem za to obydwa pesta, suszone pomidory ( już zjedliśmy jeden słoik, razem z zielonym pesto nawet smaczne, bardzo), jabłuszka kaparowe, tacki na grill, papier do pieczenia i musztardę miodową bo pozostałe dwie miały w składzie syrop cukru palonego... ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2013-07-18 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4223 |
Wtajemniczenie
|
I ja kupiłam dzisiaj pesto zielone, ale nie wiem jak i z czym je jeść?
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy makaron i suszone pomidory - pychota!
Właśnie dziś na obiad mieliśmy pełnoziarniste penne+zielone pesto+suszone pomidory+pieczarki+mozzar ella ![]() ale możesz sobie nawet na kanapce ze świeżym pomidorkiem zjeść też będzie dobre. Czasami też mieszam pesto z fetą, obkładam tym filety z dorsza i piekę w piekarniku ![]() Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2013-07-18 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czy ta promocja kaw dotyczy też sypanej MK cafe? od kilku lat to moja ulubiona kawa i do expresu i do kawiarki, i zawsze zaopatruję się w nią wlasnie w biedronce, i bardzo ją polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Rozeznanie
|
a dla kogo robliscie produkty najwyższej jakości?
pytam z czystej ciekawości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
Ja pracowałem na produkcji Liptona i Sagi i też mogę potwierdzić, że dla Biedro były inne mieszanki, posiadające nawet aromat herbaty tylko po to żeby samej herbaty mogło być 0,2% mniej na saszetkę
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Rozeznanie
|
ale nie byly sprzedawane jako lipton i saga tylko jako jakaś tam marka wlasna biedronki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Rozeznanie
|
czyli jako lipton i jako saga? O.O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.