|
|
#3721 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3722 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Starość, skleroza, te sprawy ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
szkoda młodości, szkliwa na zębach itd itp na takie długotrwałe rzyganie
|
|
|
#3723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja znowu mam dzisiaj spotkanie z eksem, są Jego urodziny i idziemy na kawę, tylko nie bijcie... |
|
|
|
|
#3724 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
My tu możemy radzić, krzyczeć, głaskać, wspierać, ale ostateczne decyzje należą do piszących. I to one ponoszą konsekwencje takich a nie innych decyzji. Rób co chcesz, tylko dzieci od razu nie róbcie, bo szkoda by ich było
|
|
|
#3725 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3726 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jak pokazał już kilka razy ten wątek, ciąża z eks wcale nie należy do rzadkości
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, chyba mam kolejne stadium... wy....bane mam na niego..
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3728 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wow, a to tak z powrotami były, czy jednorazowe numerki? Umarłabym chyba,jakby się okazało,że wpadłam z eksem,który mnie już nie chce ;o
|
|
|
#3729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3730 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie daję rady wszystkiego spamiętać, dysk się przegrzewa od nadmiaru informacji ![]() Tak czy siak spotkanie może być cóż, opcją na zrobienie się na bóstwo i powalenie go swoim wyglądem, klasą, zapachem i wszystkim na raz, na wywołanie w nim emocji itd. Tylko pytanie czy poradzisz sobie, jeśli jednak pożądanego efektu nie uzyskasz...bo wiadomo, opcje są dwie. Cytat:
Albo że zobaczy małą kropkę na USG i pokocha kropkę i wróci do mamusi tej kropki.Kończyło się niestety w większości przypadków źle, faceci się wypinali, albo decydowali się na powrót, ale szczęścia w tych powrotach nie było...w kilku przypadkach skończyło się poronieniem, co paradoksalnie było najlepszym wyjściem... W sumie kojarzę chyba tylko jeden przypadek, kiedy dziecko się urodziło i ekspara dalej jest razem. Ale jak im się układa to nie wiem, dziewczyna znikła z wizażu.
|
|
|
#3731 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tym bardziej, że cały czas utrzymuje, że on nie chce być z nikim, że dalej mnie kocha i nie myśli nawet o tym ![]() Cytat:
No ale moje życie nie było tak skopane jak jego więc wystarczy, ze on zrobi mały ruch w przód i u niego to jest diametralna zmiana życia a przy okazji totalny szok dla mnie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja zrobiłam małe zakupy. Będę farbować dzisiaj włosy i poopalałam się trochę także jestem zadowolona Ale z tyłu głowy ciągle siedzi eks
|
|||||
|
|
|
#3732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3733 |
|
Wtajemniczenie
|
A na jaki kolor farbujesz?
Trzeba młoteczkiem go wybić, żeby wyszedł dolną tylną częścią ciała.. Trochę smutno, że on w ogóle się nie stara i po jednym nieodpisanym sms-ie dał sobie spokój. No, ale nic dziwnego skoro ma zastępstwo. Do przodu, do przodu. |
|
|
|
#3734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3735 |
|
Przyczajenie
|
no wlasnie licze na to ze bede na tyle silna ze dam sobie ze wszystkim rade
|
|
|
|
#3736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie, nie jestem dda. ale wychowywałam się bez ojca, mama rozwiodła się z nim jak miałam chyba 8 miesięcy. więc może życie w niepełnej rodzinie miało jakiś wpływ na moje teraźniejsze zachowanie![]() (chyba że do dda zalicza się również życie w takiej rozbitej rodzinie, to wtedy tak. nie znam się na tym za bardzo )słucham disco polo i trochę mi lepiej
Edytowane przez Starlight1804 Czas edycji: 2013-07-18 o 17:15 |
|
|
|
|
#3737 |
|
Przyczajenie
|
Ciezko mi bo bylo tyle milych chwil razem...mam metlik...
|
|
|
|
#3738 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Boję się po prostu,że ktoś mnie zrani,a uodparniam się na na to,że w kimś się zauroczę a pózniej cierpię bo sama go odtrącam ale robią to dlatego by samej znów nie zostać skrzywdzoną,a że czasami nie przewidzę tego,że pojawia się to coś i po seksie się zauroczę to już tylko mój problem ... ehh Ale teraz i tak jest nie lepiej,bo przecież z nim pracuję,jest na innej zmianie ale i tak go widuję ![]() Dwa tygodnie zero reakcji z mojej strony,pózniej zaczęłam się odzywać.On wcześniej stwierdził,że go olewam pózniej zaczął robić tak samo. Ale jak odezwałam się do niego widać,że był zadowolony a w pracy z uśmiechem na twarzy do mnie podszedł. ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Napisałam mu SMS,że jak ma ochotę to niech się jeszcze kiedyś odezwie ![]() A jutro planuję powiedzieć do niego,czy pamięta jak miło spędziliśmy czas miesiąc temu,i jak całowaliśmy się na parkingu Muszę coś zrobić,tym bardziej,że widzę że znów podchodzi,rozmawia i chce kontaktu.Zmienić swoje zachowanie w pracy,też częściej z nim rozmawiać a nie lawirować wiecznie z kolegami z pracy a go nie zauważać.Oby nie było za pózno i dało się to jeszcze odkręcić. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Spróbuje pokazać mu zainteresowanie,a nie wiecznie odtracac i pokazywać,ze mam go gdzieś.Nie wiem czy to poskutkuje ale trzymajcie kciuki.Najwyżej mnie tez będzie miał gdzieś i w końcu powie,ze mam mu dać spokój.Ale przynajmniej sprobowalam.Obudzilam sie po czasie,ze mogę stacic takiego fajnego faceta. Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-18 o 17:29 |
||
|
|
|
#3739 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Jej ileż to postów dziennie przybywa
nie nadążam z czytaniem :PCytat:
Ciężko było, ale wiem, że to moja nowa codzienność, więc staram się przyzwyczajać.Dasz radę kochana jak my wszystkieCytat:
Dobrze, że go pogoniłaś. Nie jest Ciebie wart skoro nie potrafi poświęcić Tobie nawet odrobiny swego tak CENNEGO czasu![]() Cytat:
Olej go bo nie jest Ciebie wart. Niech sobie idzie do tej pindzi![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale o co dokładnie chodzi? czy na pewno wszystko przemyślałaś? może są jeszcze szanse byście byli razem, może da się jakoś rozwiązać ę sytuację? Cytat:
). Byłam ciekawa po prostu jego reakcji. Oczywiście nie zrobiłam tego bo to głupie ale jak kiedyś po pijaku (on był trzeźwy) wymsknęło mi się, że miałam takie myśli i pytam go co by zrobił. Wiecie co usłyszałam? "No wiesz...ja tam za siebie jestem pewny. Wiedziałbym, że to nie moje." ![]() :conf used: Czujecie to!!! Normalnie zatkało mnie wtedy... Zasugerował, że niby tydzień od rozstania a ja się już bzykam z kim popadnie bądź nawet, że podczas bycia z nim PORAŻKA!!! ech w smętnych/tęsknych chwilach muszę sobie przypomnieć tą akcję bo normalnie nóż się w kieszeni otwiera!!![]() :pal a:
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2013-07-18 o 19:11 |
||||||
|
|
|
#3740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
no kurde jakich ja mam znajomych.. dowiedziałam się że robią impreze beze mnie, a jak jest jakas impreza u nas na akademikach to zawsze się wpraszają do mojego pokoju... fuck off.. co ja mam zrobić
|
|
|
|
#3742 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do dda zalicza się tylko rodzic, który nadużywa alkoholu. Ale Twoje mechanizmy są podobne do moich dlatego też zapytałam o to ![]() Każdej z Nas jest ciężko bo przeżywa to samo co Ty Ale czasem rozstanie to najlepsza decyzja jaką można podjąć. W Twoim przypadku akurat tak jest. Cytat:
Myslę, że znowu popełniasz błąd. Tak samo jak z tym smsem do niego. Już kiedyś do niego napisałaś z propozycją to Cie olał. Teraz znowu to robisz. Nie boisz się, że znowu będzie powtórka z rozrywki? Włosy juz pofarbowane, ciałko opalone i ... no własnie. Zbliża się wieczór - czas rozmyślania Wystarczy chwilka wolna i ja już myślę Mam taką ochotę się z nim spotkać Zauważyłam, że ostatnio nie panuję nad moimi myślami. Nie potrafię wybić sobie jego z głowy.
|
||
|
|
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurdę, z tą ochotą na spotkanie to najgorzej. Czasem tak dopada w wolny wieczór chęć..
Mój eks pisał dziś, że on ma już dosyć, że nie ma siły, że wszystko do dupy i "Skarbie napiszę do Ciebie jutro"... yyy.. |
|
|
|
#3744 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,ja już nie wytrzymuje.W odwecie za wkradnięcie się na mojego fb przez ex,weszłam na jego pocztę.A tam?Zdjęcia z imprezy,z jakąś dziewczyną na rękach i inne...Pytałam się go-byłeś na tej imprezie?Nie nie byłem...A dzień przed błagał mnie ze łzami w oczach o szansę i kilka dni później...Ku***,brak słów,ciekawe czego jeszcze nie wiem ;(...
|
|
#3746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślałam,że jest inny,że mnie nie okłamywał...Ja pier****...Co za drań Ale to fakt,dobrze zrobiłam nie dając mu entej szansy...Chociaż jedno
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Ale teraz Ty też nie zachowujesz się dojrzale. Nie jesteście już razem i dobrze wiesz jak Cię traktował. Zaczyna się robić naprawdę beznadziejny układ w tej chwili. Ile chcesz jeszcze w tym trwać?
|
#3749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że nie masz z nim kontaktu już... |
|
|
|
|
#3750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba tak,niestety...Bo w każde jego słowa wierzyłam,dobrze,że nie dałam mu tej szansy...Wystarczająco dużo ale widocznie nie na tyle żebym zrezygnowała z niego w 100%...Teraz to nie mam jakichkolwiek wątpliwości ani złudzeń.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Starość, skleroza, te sprawy

Nie daję rady wszystkiego spamiętać, dysk się przegrzewa od nadmiaru informacji
Tym bardziej, że cały czas utrzymuje, że on nie chce być z nikim, że dalej mnie kocha i nie myśli nawet o tym

Dobrze, że go pogoniłaś. Nie jest Ciebie wart skoro nie potrafi poświęcić Tobie nawet odrobiny swego tak CENNEGO czasu