|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
juz lece!!Cytat:
|
||
|
|
|
#4772 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam identyczny pierścionek jak ten tylko zamiast cyrkonii jest brylancik http://www.apart.pl/pl/zloto,c,kolek...d-Classic,1976
|
||
|
|
|
#4773 |
|
Zadomowienie
|
mój tż chciał mi się oświadczyć na ośrodku na którym się poznaliśmy (spiknęliśmy w sumie bo znaliśmy się trochę wcześniej) ale niestety był to listopad i ośrodek zamknięty. Tż chciał wejść górą (przez bramę) a ja nie i się uparłam.. tż znalazł jakieś przejście w siatce i na siłę mnie ciągnął, pokłóciliśmy się trochę (że się nie domyśliłam po co on tak bardzo nalegał, żeby tam iść
). No jak już z wielkim bólem weszliśmy to poszliśmy na pomost, chwile pogadaliśmy i powspominaliśmy i usłyszałam ludzi, więc pędem w krzaki bo bałam się, że będziemy mieli problemy za wejście na teren prywatny tż mnie gonił i krzyczał, że coś dla mnie ma.. no a potem to już się domyślacie ![]() o matko czytam to i nie wierzę jaki ze mnie dzikus :P
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-07-18 o 20:41 |
|
|
|
#4774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny, co sz nowym wątkiem, ktoś zakłada?
|
|
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
szukacie w hotelach?
ja wam powiem tak - do Chorwacji spokojnie mozna jechac w ciemno. jechac na poludnie - ludzie stoja przy drogach z kartkami wolne pokoje - moja kolezanka tak jezdzi zawsze. zawsze trafia na super miejsca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- na miejscu zawsze sie dogadasz z cena, nie pasuje jedziesz dalej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gotowa byłam rzucić się w krzaki z obawy o nasz los ! ![]() jej ale pędzimy.. już nowy wątek
|
|
#4778 |
|
Zadomowienie
|
A są jakieś pomysły na nowy tytuł? Bo ten wątek jest już na wykończeniu
|
|
|
|
#4779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciał na plaży mieliśmy kupić szampana i zabrać świeczki, to powiedziałam że wolę piwo a świeczek nie chce mi się szukać
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
w piątek po Mikołajkach znalazłam pod poduszką pierścionek. Zdążyłam się ucieszyć, obdzwonić połowę rodziny i znajomych z przyszłą teściową włącznie. Sprawca całego zamieszania wrócił z pracy, ja rzucam mu się na szyję mówiąc 'tak, zgadzam się', a on... Nie wie o co chodzi. Okazało się, że pierścionek miał być po prostu prezentem - bo kolczyki i wisiorki już mam.Przepłakałam prawie cały weekend, po czym zebrałam się w garść i zapytałam, o co chodzi. Tyle razy rozmawialiśmy o ślubie i twierdził, że chce, a tu mi odstawił taki numer...? Przeprosił mnie, pogadaliśmy tak zupełnie na poważnie i od serca - no i jak widać jestem z Wami ![]() Ale nie będę udawać, że wszystko jest ok - jest mi smutno, gdy czytam opisy romantycznych zaręczyn, bo moich tak de facto nie było. I zawsze będę mieć do niego o to żal. Jak to mawia moja sąsiadka - mężczyźni to po prostu podgatunek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4781 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem z niego zadowolona bo nie przeszkadza mi w niczym, nie zaciąga ubran i w ogóle ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dobra jesteś !! ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
Nie bój się, dziewczyny na naszym wątku są tak pomysłowe, że w ciągu paru minut mogą posypać się różne propozycje
|
|
|
|
#4783 | |||
|
Erudycja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Biorąc pod uwage ze bylismy ze soba juz prawie 5 lat jak zaczelismy rozmawiac o slubie... A wiec bylo tak: W sumie mialam nadzieje na oswiadczyny w 2 rocznice, w 3, w kazde nastepne urodziny i swieta B. Narodzenia a tu czas leciał a on nic. Wkoncu nie wytrzymalam i zaczelam sama napomykac, pozniej przerodzilo się to w placz ze niby ze mna jest i planuje przyszlosc a tu ani konkretnej rozmowy o slubie ani zadnych zareczyn... Nasi znajomi ktorzy są ze soba o rok krócej od nas byli juz wowczas po slubie i strasznie się z tego powodu czulam jakbym byla gorsza albo mniej kochana. Po jego tłumaczeniu ze on sie boi malzenstwa itp jakos zdolalam go przekonac i obiecal mi ze zaczniemy sie rozglądac za salą, i tak minely kolejne miesiące i nic... W koncu po uwadze tesciowej ze czas najwyzszy rezerowawac sale zdecydowalismy się zaczac szukać. Wiec w styczniu wybralismy salę a zareczyn jak nie bylo tak nie było. Wszyscy znajomi powoli dowiadywalis ie ze planujemy ślub a gdy padało pytanie o pierscionek i zareczyny... robilo mi sie glupio. I tak przyszedł dzień 30 kwietnia, dzień przed moimi urodzinami, kiedy to mój TŻ wrocił z pracy. Dostal ode mnie straszny opieprz, bo spodziewałam sie jak co roku ze prezentu nie dostane w urodziny tylko z tydz pozniej bo on "nigdy nie miał czasu" zeby cos w termnie kupić. I tym razem też tak mialo byc, bylo mi tak strasznie przykro ze slub za rok a on nawet sie nie oswiadczyl. No i jak sie okazalo tego dnia wracajac z pracy w ostatniej chwili kupil mi pierscionek i rano w dniu urodzin zrobil sniadanie i przyszedł z pierscionkiem.Troche chaotycznie to opisałam, rzecz w tym ze tak na prawde to ja nalegałam na slub i na oswiadczyny.I mimo ze on twierdzi, ze bardzo sie cieszy ze zostane jego zoną i teraz tez nie moze sie tego doczekac, nigdy nie bede milo wspominac tego czasu bo sama to wymusiłam. On się po prostu oswoił z tym "wydarzeniem" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4785 |
|
Konto usunięte
|
witam się ze słonecznego Karpacza
i znikam nie piszcie za duzo bo tego nie nadrobię ![]() :brzyda l:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam ze przed walentynkami sobie powiedzialam w duchu " jak nie zrobi tego na walentynki, to zrobi na dzien kobiet, a jak nie na dzien kobiet, to trace nadzieje". No wiec dlatego na walentynki juz cos czulam że cos bedzie jak zaczal chodzic przedemna z pudełkiem w kieszeni :PWiec wiesz, facetom trzeba troche pomóc, bo to takie ciapy są ![]()
|
|
|
#4787 |
|
Zadomowienie
|
a ja tam CIę trochę rozumiem ana i wszystkie te, które pytały kiedy w końcu druga połówka zdecyduje się 'zdeklarować'. My kobiety potrzebujemy ciągle tych gestów i słów które utwierdzą nas w tym, że jesteśmy tymi jedynymi, a czekanie po 5 latach na tę chwilę jest mocno irytujące. Ja dalej wypytuje tż czy serio chce być ze mną i czy mnie kocha, dla niego to oczywiste bo mi się oświadczył, ale ja tam bym wolała być zapewniana co krok, najlepiej co minutę
Wydaje mi się, że nie jest to wymuszenie decyzji a jedynie tego gestu
|
#4788 |
|
Erudycja
|
"Coraz bliżej drogie Panie, weźcie się za odchudzanie :P "
![]() ![]() ![]()
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny WYMYSLAMY TYTUL NOWEGO WĄTKU ! wspolnymi siłami bedzie łatwiej ! Hmmm ??
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- ![]() oo i juz jest ! mega ![]() kto zakłada ?
|
|
#4790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4791 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego myslenie jest takie, ze juz mi powiedzial duzo razy ze mnie kocha czy ze mu sie podobam, a "jesli by sie cos zmienilo to mi powie"
|
|
|
#4793 |
|
Erudycja
|
zaraz cos wymyslimy :P
|
|
#4794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4795 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba mamy tego samego tż ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4796 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Moje propozycje ![]() Stres zaczynam nam doskwierać bo coraz mniej czasu by na wesele uzbierać Róże, piwonie, goździki czy sasanki szukamy inspiracji na ślubne wiązanki Lecę sprzątAĆ ![]() bUZIII
|
#4797 |
|
Erudycja
|
Będę Twoją drogi chłopcze, kiedy pójdą wszyscy goście
![]() ![]()
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
jedzcie na noc. lepiej sie jedzie
na rano tam bedziecieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- czas ucieka, glowy paruja, szalone PM-ki śluby szykuja ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- chwila za chwila goni - Pan Mlody juz nam sie spie****i hahahahaha ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

wpadajcie
juz lece!!
to nie jest mój wymarzony, ale cieszę się bo Tż wybrał go zupełnie sam, a wiem jakie to dla niego trudne
Ja zdejmuję do mycia, ale tylko z obawy, że mi spadnie bo jest trochę za duży, a Pani doradziła aby go nie zmniejszać aż o 2 rozmiary, bo jak będę w ciąży (albo w lato) mogą mi puchnąć palce..

[COLOR="Silver"]

chyba mamy tego samego tż