Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 20:26   #4771
Rossonera
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Bardzo dobre pytanie!!!! Tez się nad tym zastanawiałam, ale i tak już po ptokach, bo kupiłam. Plomby mam już w czwórkach u góry. ALe postanowiłam tak nałożyć ten żel, żeby nie wiem jakoś tak ominąc te plomby

Mam nadzieję, że 4 to już tylna
Z tego co wiem, plomb nie da się wybielić. A Białej perły nie da się nałożyć tak, by coś ominąć, bo to jest cała plastikowa szyna, do której wkłada się żel. I nie sądzę, by ona cokolwiek tym plombom zaszkodziła
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 20:34   #4772
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
wewnątrz
to kupuj

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 21:07   #4773
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
plomb niestety nie wybieli; koleżanka ma dorobioną połowę jedynki i musiała przed ślubem udać się na wybielanie do dentysty. Ale jeśli plomby masz jak zwykli ludzie tylko na tylnych to może spróbuj
Niestety mam także na przednich jak ludzie niezwykli i nienormalni.

Cytat:
Bardzo dobre pytanie!!!! Tez się nad tym zastanawiałam, ale i tak już po ptokach, bo kupiłam. Plomby mam już w czwórkach u góry. ALe postanowiłam tak nałożyć ten żel, żeby nie wiem jakoś tak ominąc te plomby
Mam nadzieję, że 4 to już tylna
Ja mam kawałek lewej górnej jedynki i dwójki. Reszta już w trzonowych i w powierzchniach żujących, więc o nie się nie martwię.

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Z tego co wiem, plomb nie da się wybielić. A Białej perły nie da się nałożyć tak, by coś ominąć, bo to jest cała plastikowa szyna, do której wkłada się żel. I nie sądzę, by ona cokolwiek tym plombom zaszkodziła
No własnie tak myślałam... Zastanawiam się też, że może efekt nie jest tak piorunujący, że nagle moje zęby będą razić śnieżną bielą, a plomby straszyć żółcią. No nic, nadal się waham.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 21:10   #4774
201705250955
Konto usunięte

Kolor plomb można poprawić. Poza tym nie wydaje mi się, że aż tak kolor zębów by się diametralnie zmienił.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 21:25   #4775
paulina800
Rozeznanie

nie byłam fanka urody Maxineczki, ale po ostatnim filmiku.... kurczę piękna kobieta z niej, wyróżnia się wśród polskich nagrywających.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

co do RLM ja skłaniam się do opinii że jednak te produkty dostała mimo że się nie przyznaje. To nie jest dziewczyna która recenzowała pojedyńcze produkty, do tego pielęgnacyjne. A poza tym nagle ta recenzja pojawia się w momencie kiedy reklama Nivea hula po blogach i yt
Stary 2013-07-18, 21:30   #4776
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Kolor plomb można poprawić. Poza tym nie wydaje mi się, że aż tak kolor zębów by się diametralnie zmienił.

Można poprawić, ale wiąże się to z ponownym głębszym rozwiercaniem dziury pod nową plombę, a szkoda mi to robić tylko ze względów kosmetycznych i własnego widzimisię. Takiej tragedii i żółci nie ma.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 21:35   #4777
sylwoha
Zakorzenienie

odsubskrybowalam RLM, bo jest zbyt infantylna
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 21:35   #4778
Hedonistka
Zakorzenienie

Zaczęłam oglądać wyjazd nad zalew Olimpii, ale nie dałam rady wytrwać do końca

Dziewczyny, Was tu jest sporo i dużo wiecie na wiele tematów, więc może mi któraś podpowie
Była któraś z Was na Lanzarote w okresie letnim?
Stary 2013-07-18, 21:35   #4779
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
odsubskrybowalam RLM, bo jest zbyt infantylna
mam ostatnio podobne odczucia
Stary 2013-07-18, 21:52   #4780
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
nie ale byłam na Teneryfie w lipcu 2 lata temu. Chociaż mogą się różnić klimatem, jak na T. inaczej było w Puerto de Santiago a inaczej w Puerto de la Cruz.. 60km dalej. Więc pewnie nie pomogę.
Stary 2013-07-18, 22:07   #4781
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
Zaczęłam oglądać wyjazd nad zalew Olimpii, ale nie dałam rady wytrwać do końca

Dziewczyny, Was tu jest sporo i dużo wiecie na wiele tematów, więc może mi któraś podpowie
Ja byłam (ale już troszkę czasu minęło)

Co do wybielania to kiedyś wybielałam z 3x paskami blend a med, byłam nawet zadowolona (ale musicie pamiętać, że jak macie od zawsze żółte zęby to wam nic nie pomoże, tylko na odbarwienia). Miałam złamaną jedynkę, więc wiecie, o to się martwiłam, ale o dziwo różnica jest minimalna. Wydaje mi się nawet (co ponoć jest niemożliwe), że plomba wybieliła się razem z zębami trochę

Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Czas edycji: 2013-07-18 o 22:09
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 22:15   #4782
beznadziejniak
Łotewa

http://www.youtube.com/watch?v=c6ZdL--2RTE Goss o Tali
Stary 2013-07-18, 22:53   #4783
carpaibex
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=URps06s14v0 Nieesia wyciera pupę Jamesowi.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 22:55   #4784
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
fascinating ciąża jej niesamowicie służyła, teraz wygląda coraz gorzej.

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-07-18 o 22:57
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 23:01   #4785
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
fascinating ciąża jej niesamowicie służyła, teraz wygląda coraz gorzej.
Pewnie przez karmienie piersią.
Stary 2013-07-18, 23:03   #4786
beznadziejniak
Łotewa

Niessia schudła przez co strasznie się postarzała... dawno nie widziałam jej filmików i szok teraz przeżyłam.
Stary 2013-07-18, 23:14   #4787
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Niessia schudła przez co strasznie się postarzała... dawno nie widziałam jej filmików i szok teraz przeżyłam.
Faktycznie zmiana na gorsze.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 23:22   #4788
beznadziejniak
Łotewa

http://www.youtube.com/watch?v=3P6vu...ature=youtu.be ooo Księzniczka chwali Nivełkę
Stary 2013-07-18, 23:27   #4789
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

A gdzie bomby?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-18, 23:28   #4790
SummertimeSadness
Zadomowienie

ja pozwolę sobie na zmianę tematu.. znacie może jakieś vloggerki, które nagrywają filmiki o kosmetykach domowej roboty? albo chociaż mają dużo filmików z przepisami? zakochałam się dzisiaj w peelingu kawowym i szukam innych tanich sposobów na zastąpienie kupnych kometyków
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 23:39   #4791
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SummertimeSadness Pokaż wiadomość
ja pozwolę sobie na zmianę tematu.. znacie może jakieś vloggerki, które nagrywają filmiki o kosmetykach domowej roboty? albo chociaż mają dużo filmików z przepisami? zakochałam się dzisiaj w peelingu kawowym i szukam innych tanich sposobów na zastąpienie kupnych kometyków
http://www.youtube.com/user/czarszka?feature=watch
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 00:07   #4792
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Nie oglądałam całego filmiku tylko tak przeleciałam, ale domyślam się, że jest o tym że nie widzi problemu w karmieniu piersią publicznie i w publicznej zmianie pieluszki.

No fajnie może ona nie ma nic przeciwko i jej syn też (wątpię, choć to jest nie do sprawdzenia, ale ja gdybym mogła wybrać nie chciałabym jako maluch żeby rodzice pozwalali mi załatwiać publicznie potrzeby fizjologiczne, być publicznie przebierana, puszczana nagolasa nad wodą, czy nawet nie chciałabym mieć zrobionych nagich bobaskowych fot), ale ja nie muszę oglądać przypadkiem idąc ulicą obcych cycków, czy gołej, osranej pupy obcego dziecka.

Wiem, że to tylko dziecko, to tylko karmiąca kobieta, to jest naturalne, itp ale idąc tym tokiem myślenia ja mogę rozkraczyć się na rynku w mini bez majtek i powiedzieć "no co to tylko pochwa, sama natura". Dla mnie publiczne pokazywanie części intymnych ciała nie powinno być praktykowane niezależnie od wieku bez względu na okoliczności. Mnie jakoś tak samo brzydzi i razi kał dorosłego i kał dziecka.

Od razu mówię, że nie wiem co Niesia mówiła o karmieniu piersią, ale mogę się domyślać po tym co słyszałam o tym zmienianiu pieluchy. I tutaj nie było mowy o typowo podbramkowych sytuacjach, tylko o dziecko narobiło w gacie, to na ławce przy ludziach je przebierzemy, bo w przebieralni śmierdzi, błagam!
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 00:35   #4793
kajmanowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niceness Pokaż wiadomość
Mi krótko

Kajmanowa coraz więcej głupot gada w swoich filmikach, już jej niesubskrybuje. Filmik o odżywianiu to potwierdził
A możesz konkretnie wskazać co było nie tak? Wolę się uczyć na błędach, niż iść ślepo dalej a takie podejście (nic jej nie powiem, tylko przestanę oglądać głupoty mi w tym nie pomaga )

Film miał na celu odpowiedzenie na wszystkie pytania dotyczące mojej wagi, figury i diety. Nie wymyśliłam żadnych nowych teorii dietetycznych. Podzieliłam się tylko tym, że jem to na co mam akurat ochotę, co podpowiada mi organizm; że jedzenie służy mi jako zaspokojenie głodu przede wszystkim a nie do obżerania się (najedzona, odłóż talerz); że unikam soli a cukier a zastępuję stewią; że sprawdzam składy produktów, żeby nie kupować czegoś w ciemno tylko dlatego, że jest bio czy eko (chociaż mam świadomość, że w dzisiejszym świecie od konserwantów i chemii trudno uciec - ortodoksyjna nie jestem). Przyznałam się nawet do wszystkim moich wad i grzeszków jedzeniowych. Co było głupotą? Zawsze mi przykro, (już abstrachując od Twojej opinii), że ktoś po prostu ucieka, odchodzi, nie powie co było nie tak a zrobi to gdzieś "za moimi plecami" a pod filmem tylko "ale super filmik, buźka!"...
kajmanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 00:53   #4794
fokensik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Nie oglądałam całego filmiku tylko tak przeleciałam, ale domyślam się, że jest o tym że nie widzi problemu w karmieniu piersią publicznie i w publicznej zmianie pieluszki.

No fajnie może ona nie ma nic przeciwko i jej syn też (wątpię, choć to jest nie do sprawdzenia, ale ja gdybym mogła wybrać nie chciałabym jako maluch żeby rodzice pozwalali mi załatwiać publicznie potrzeby fizjologiczne, być publicznie przebierana, puszczana nagolasa nad wodą, czy nawet nie chciałabym mieć zrobionych nagich bobaskowych fot), ale ja nie muszę oglądać przypadkiem idąc ulicą obcych cycków, czy gołej, osranej pupy obcego dziecka.

Wiem, że to tylko dziecko, to tylko karmiąca kobieta, to jest naturalne, itp ale idąc tym tokiem myślenia ja mogę rozkraczyć się na rynku w mini bez majtek i powiedzieć "no co to tylko pochwa, sama natura". Dla mnie publiczne pokazywanie części intymnych ciała nie powinno być praktykowane niezależnie od wieku bez względu na okoliczności. Mnie jakoś tak samo brzydzi i razi kał dorosłego i kał dziecka.

Od razu mówię, że nie wiem co Niesia mówiła o karmieniu piersią, ale mogę się domyślać po tym co słyszałam o tym zmienianiu pieluchy. I tutaj nie było mowy o typowo podbramkowych sytuacjach, tylko o dziecko narobiło w gacie, to na ławce przy ludziach je przebierzemy, bo w przebieralni śmierdzi, błagam!
Dziadu kochany, to właśnie powinnaś obejrzeć, bo Nieesia też nieszczególnie jest nastawiona do pokazywania cycka przy karmieniu. pokazuje jakiś szal, którym się zakrywa i opowiada o tym, że stara się zawsze robić to w odosobnieniu, a w restauracji pyta o pozwolenie. ale nie przepadam za nią i tak
Stary 2013-07-19, 01:02   #4795
Kkarolajnn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajmanowa Pokaż wiadomość
A możesz konkretnie wskazać co było nie tak? Wolę się uczyć na błędach, niż iść ślepo dalej a takie podejście (nic jej nie powiem, tylko przestanę oglądać głupoty mi w tym nie pomaga )

Film miał na celu odpowiedzenie na wszystkie pytania dotyczące mojej wagi, figury i diety. Nie wymyśliłam żadnych nowych teorii dietetycznych. Podzieliłam się tylko tym, że jem to na co mam akurat ochotę, co podpowiada mi organizm; że jedzenie służy mi jako zaspokojenie głodu przede wszystkim a nie do obżerania się (najedzona, odłóż talerz); że unikam soli a cukier a zastępuję stewią; że sprawdzam składy produktów, żeby nie kupować czegoś w ciemno tylko dlatego, że jest bio czy eko (chociaż mam świadomość, że w dzisiejszym świecie od konserwantów i chemii trudno uciec - ortodoksyjna nie jestem). Przyznałam się nawet do wszystkim moich wad i grzeszków jedzeniowych. Co było głupotą? Zawsze mi przykro, (już abstrachując od Twojej opinii), że ktoś po prostu ucieka, odchodzi, nie powie co było nie tak a zrobi to gdzieś "za moimi plecami" a pod filmem tylko "ale super filmik, buźka!"...
wg mnie b.przydatny filmik zwłaszcza, że dowiedziałam się o tej Stewi którą można zastąpić cukier A do co do soli to ja np jak już używam soli to tą himalajską, zdrowsza nawet od morskiej Jak dla mnie więcej takich filmów
Kkarolajnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:26   #4796
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Ufffff
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
to kupuj
Już kupione, jeszcze musi dojechać

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Można poprawić, ale wiąże się to z ponownym głębszym rozwiercaniem dziury pod nową plombę, a szkoda mi to robić tylko ze względów kosmetycznych i własnego widzimisię. Takiej tragedii i żółci nie ma.
U mnie jest tragedia żółć po antybiotykach i też zastanawiam się, czy pomoże. Mam ogromną nadziejkę, że plomb nie ruszy

Co do karmienia piersią w miejscach publicznych. Kiedyś na studiach chodziłam czasem na obiad na studencką stołówkę, różnych ludzi można było tam spotkać, np. kabaret Nowaki Ale raz siedziała tam jakaś rodzinka, matka z wywalonym konkretnym cycem i karmiła (dumna z siebie) dziecko. I z jednej strony to kumam, bo sama chce byc matką i nie wiem jak będę na to patrzeć, kiedy już urodzę, ale na chwilę tamtą i obecną taka sytuacja jest dla mnie nie do przyjęcia, że siedzą ludzie, młodzi bardzo, jedzą obiad, a tu cyc, że niby dziecko karmi. Czasem mam wrażenie, że te mamuśki mają jakąś ekshibicjonistyczną ciągątę pochwalić się, że ma cyca, ostatnio np. mam takie wrażenie u Any Saccony, która co filmik naparza o tym, że nie ma jak karmić cycem i opowiada o nich z takim dziwnym uśmieszkiem na ustach, odpycha mnie od niej Co to jeeest???
Stary 2013-07-19, 09:51   #4797
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Ufffff

U mnie jest tragedia żółć po antybiotykach i też zastanawiam się, czy pomoże. Mam ogromną nadziejkę, że plomb nie ruszy

Co do karmienia piersią w miejscach publicznych. Kiedyś na studiach chodziłam czasem na obiad na studencką stołówkę, różnych ludzi można było tam spotkać, np. kabaret Nowaki Ale raz siedziała tam jakaś rodzinka, matka z wywalonym konkretnym cycem i karmiła (dumna z siebie) dziecko. I z jednej strony to kumam, bo sama chce byc matką i nie wiem jak będę na to patrzeć, kiedy już urodzę, ale na chwilę tamtą i obecną taka sytuacja jest dla mnie nie do przyjęcia, że siedzą ludzie, młodzi bardzo, jedzą obiad, a tu cyc, że niby dziecko karmi. Czasem mam wrażenie, że te mamuśki mają jakąś ekshibicjonistyczną ciągątę pochwalić się, że ma cyca, ostatnio np. mam takie wrażenie u Any Saccony, która co filmik naparza o tym, że nie ma jak karmić cycem i opowiada o nich z takim dziwnym uśmieszkiem na ustach, odpycha mnie od niej Co to jeeest???
Mnie też odpycha taki widok. Generalnie, kiedy będę miała dziecko postaram się, abym nie musiała karmić w miejscach publicznych, ale czasami nie ma wyjścia i należy zrobić to dyskretnie. Też mam wrażenie, że kobiety zapominają, że pierś to dość intymna część ciała nawet wtedy kiedy służy do karmienia niemowlaka i już nawet nie chodzi o to, że inni przechodzą i oglądają tylko, że ona sama nie ma z tym żadnego problemu.
Stary 2013-07-19, 10:10   #4798
Ilsa Lund
Zakorzenienie

to nie jest tylko karmienie niemowlaka, to jest również obnażanie swojej piersi więc warto iść na ubocze a nie po prostu przysiąść na pierwszej lepszej ławce. Chociaż pomysł z osłanianiem się chustą również jest bardzo dobry

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 10:35   #4799
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Ufffff

Mnie karmienie piersią w miejscach publicznych również denerwuje. Pamiętam, że kiedyś widziałam jak kobieta karmi piersią podczas mszy w kościele przed setką ludzi. Nawet nie fatygowała się, aby się czymś zasłonić
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 11:07   #4800
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Mnie karmienie piersią w miejscach publicznych również denerwuje. Pamiętam, że kiedyś widziałam jak kobieta karmi piersią podczas mszy w kościele przed setką ludzi. Nawet nie fatygowała się, aby się czymś zasłonić
ha ha byłyśmy w tym samym kościele??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości