![]() |
#301 |
BAN stały
|
Dot.: Odżywka do rzęs XLASH
No i ja się czaję na ten Xlash, ale bez zniżek jest trochę za drogi... Cholerka, niech jakąś zniżke nam dadzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
BAN stały
|
A tak swoją drogą ciekawe jak wizażanki, które używały Xlash'a i wypowiadały się kilka miesięcy temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Odżywka do rzęs XLASH
X lash jest swietny
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
Używam od marca br i jestem b. zadowolona !!!
Rzęsy długie i podkręcone ... ![]() Jak do tej pory nie zauważyłam żadnego wypadania starych rzęs , przerzedzenia okresowego , o czym czasem piszą dziewczyny , że się zdarza... Używam dość regularnie, miałam tygodniową przerwę, czasem zdarza mi się zapomnieć jeden dzień ( wieczór) ... Nie zauważyłam zagęszczenia , ale ja miałam dość gęste nawet rzęsy , tylko , że bardzo , bardzo krótkie i proste .... A X-lash , nie dość , że spowodował znaczne wydłużenie rzęs , to jeszcze to podkręcenie ![]() ![]() ![]() jestem w pozytywnym szoku , jak na razie ... ciekawa jestem tylko , czy po służszym używaniu rzęsy nie "uodparniają " się na działanie odżywki , bo tego się bardzo obawiam ... Tak już się przyzwyczaiłam do swoich "firanek" , że drżę na myśl o ich utraceniu ... Jakiż makijaż teraz jest prosty !! Nie muszę wyrysowywać oka kredkami i cieniami .... Wytuszuję mocno rzęsy i to cały mój makijaż oczu ![]() No i kupiłam go w b. korzystnej cenie na targach w W-wie - 6 ml za 200 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
BAN stały
|
A czy po kilku miesiąca stosowania codziennie robicie tak, że używacie te 2-3 razy w tygodniu? To utrzyma takie super rzęsy?
Kurdę, powiem Wam, że boję się, że oprócz tych naturalnych składników wmieszane jest tam jeszcze coś "złego":d Mimo wszystko chcę spróbować, ale czekam na promocję... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
X-lash jest reklamowany jako naturalny , z naturalnych składników .... W cuda nie wierzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
Xlash Eyelash Enhancer zawiera BIMATOPROST!
http://www.lakemedelsverket.se/engli...yelash-serums/ Edytowane przez Krasota Czas edycji: 2013-07-17 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
hmmmm....a znasz dobrze angielski?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
A to nie jest czasami o tym 'drugim' Xlashu (wersji amerykańskiej)?
![]() http://eyelash-growth-research.com/xlash |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Przyczajenie
|
![]()
Używam odżywki Xlash od kilku miesięcy, rezultaty super
![]() Jestem bardzo zadowolona, czekam na jakieś promocje. Jak będziecie coś słyszały dziewczyny to dajcie znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Przyczajenie
|
a może któraś z Was wie o jakimś kodzie rabatowym na jakichś stronach blogerek? Kiedyś było trochę promocji, a teraz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
BAN stały
|
No właśnie teraz nic. Ja też wyczekuję zniżki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
nie jestem pewna czy to XLash ale jakąś dobrą odżywkę (wydaje mi się że to XLASH) ma blush atelier na chmielnej w Warszawie i to w jakimś zestawie dodatkowo.
Kto ma możliwość może podejść bo ja niestety narazie się nie wybieram do fryzjerki ![]() (dla ułatwienia dojścia powiem że jest za TK Max po lewej stronie trzeba wejść pomiędzy sklepami m.in. caldezonia? i w podwórku jest ten salon) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Przyczajenie
|
Szkoda że nie masz też zdjęcia sprzed kuracji, wtedy dałoby się zmierzyć efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
gdzie można kupić xlasha? Ktoś ma porównanie z Revitalash?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Ponoć Revi działa szybciej i daje bardziej spektakularne efekty, ale za to ma w sobie składnik z leku na jaskrę i efekty jego odstawienia są bardziej drastyczne od Xlash.
Piszę "ponoć", bo Revitalash sama nie stosowałam, nie zajmowałam się też osobiście analizą i porównywaniem składu obydwu odżywek. Sama stosuję Xlash i z efektów jestem zadowolona. Pozostałe odpowiedzi powinnaś znaleźć po lekturze całego tego wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam wasze opinie i sama postanowiłam spróbować,dla zainteresowanych jest kod promocyjny od Kasi Tusk tylko na tą większą odżywkę po wpisaniu hasła MLEPRO możemy ją kupić za 220zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Rozeznanie
|
Witam! Wczoraj, po wielu dniach przemyśleń na temat odżywek do rzęs zdecydowałam się na zakup xlash , jednak jakoś tak wyszło, że zapomniałam go kliknąć.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
BAN stały
|
O kurdę, chyba się skuszę!! Od kiedy i do kiedy ta promocja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
ja używam xlash od 7 maja i jestem zadowolona z efektów - fakt, efekty na pewno nie są tak bardzo spektakularne jak w przypadku revitalash, widzę je dopiero teraz, ale są
![]() Ten kod promocyjny od Kasi Tusk jest opisany w jej notce tutaj: http://www.makelifeeasier.pl/zdrowie-i-uroda/care-news Z tego co pisze Kod promocyjny MLEPRO uprawni Was do zakupu odżywki o większej pojemności w cenie 220 złotych (regularna cena to 290 zł), bez ponoszenia kosztów przesyłki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
BAN stały
|
Obecnie używam alterry na rzęsy, licze na jakieś efekty. Nie wiem czy kupować Xlash...kurczę, gdyby ten kod był aktywny chociaż z miesiąć, to bym wiedziała czy alterra daje efekty i czy warto inwestować 200 złotych w xlash...
No i jeszcze jedno- dla mnie to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Takie piękne rzęsy za pomocą NATURALNYCH składników? Wciąż mam obawy, że coś tam jest jednak ukryte i nieuwzględnione w oficjalnym składzie. Ewentualnie, że któryś z tych naturalnych składników jest szkodliwy na oczy. Jakoś martwi mnie ten zakaz używania u kobiet w ciąży i u osób z podwyższonym ciśnieniem w oku(czy jakoś tak). Z drugiej strony chęć posiadania ładnych rzęs jest taaaka silna. Nie ma co ukrywać-długie rzęsy dodają mnóstwo uroku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Przyczajenie
|
KinkyGirl, Xlash zawiera analogi prostagladyn, to znaczy syntetyczny lek na jaskrę o nazwie Bimatoprost. Masz rację jest on nieuwzględniony w oficjalnym składzie, natomiast co do szkodliwości Bimatoprostu na oczka, proszę poszukaj sobie skutków ubocznych w google, na pewno coś znajdziesz, ponieważ jest to pochodna prostagladyn, która ciągnie za sobą całkiem sporą ilość działań niepożądanych, zresztą sama zobaczysz. Jeżeli chodzi o przeciwwskazania, takie jak używanie u kobiet w ciąży i u osób z podwyższonym ciśnieniem wewnątrzgałkowym, jest to spowodowane niczym innym, jak właśnie owym składnikiem, ponieważ w takich przypadkach nie wolno używać Bimatoprostu!
Zerknij w link proszę: http://www.lakemedelsverket.se/engli...yelash-serums/ Przypatrz się dokładniej zdjęciu, jestem pewna, że jedno z pośród opakowań okaże się dla Ciebie szczególnie znajome. Ps. Lena11111, odpowiadając na Twoje pytanie: nie, to nie jest o tym 'drugim' Xlashu (wersji amerykańskiej). Kalex, jeśli nie znasz dobrze angielskiego, możesz sobie przetłumaczyć, o tutaj: http://translate.google.pl/#en/pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
dzięki na translatora, akurat znam angielski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Jola 24 Czas edycji: 2013-07-23 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny podczytuje Was bo rozwazam zakup xlash ciagle nosilam sie z zamiarem kupna revitalash ale co tu duzo mowic jest za drogi :p wlasnie czekalam na jakas promocje i widze kod od kasi :p
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.