|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To ja już przy Tobie mam mega nisko . Jutro Wam zademonstruję . Właśnie to samo miałam napisac ![]() Cytat:
Cytat:
Po ciężkim boju z mrówkami - ide spać ! Padam ![]()
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
Ale miałyście tematy przez cały dzień, niewyżyte Wy!
![]() Nadrabiałam po łebkach, proszę nie bić ![]() Śliczne macie brzuszki! ![]() Za wszystkie piętkowe trzymam kciuki! ![]() Ja mam jutro (a w sumie już dziś ![]() ![]() ![]() ![]() Boję się jak cholera ![]() Miłego piątku Kochane! ![]()
#3904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zadomowienie
|
Sliczne brzuszki
![]() Nadrabiane mi tyle zajelo, ze juz nie pamietam polowy tego co chcialam napisac. Ja wyprawki nie zbieram jeszcze. W sumie wszystko procz nowych spioszkow i body mam po Zuzi. Termometry, wanienki lozeczko wozek...nic ne bede kupowac choc jak sie rozgladam po sklepach t chce te cudne nowe rzeczy ![]() Co do malowania pazurkow u nog - jeszcze daje rade. Gozej z goleniem miejsc intymnych damn. Zabawnyc sytuacji lozkowych mielismy co niemiara. Np - jestem u tzta (zaraz przed studiami), figle w lozku my na golasa. Zapytalam wczesniej - co bedzie jak ktos wejdzie? On na to - mam tresowana rodzinke, pukaja zanim wejda. Nie minelo 5 minut wlazl jego brat bez pukania. Myslalam, ze sie spale ze wstydu!!! Na szczescie "udalo" mu sie zobaczyc tylko gole dupsko tzta ;-) Co do poznawania maluszka ze zwierzakiem. My robilismy tak jak Cezar Milan mowil. Przez trzy dni Czarna nie miala dostepu do maluszka i pokoju w ktorym byla Zuzia. Po trzech dniach dalismy jej powachac Zuzie. Czarna powachala i totalnie zignorowala ![]() Jesli chodzi o remonty to dostalismy pol chat od rodzicow. Planowalismy wrocic do Polski wiec utopilismy tam mnostwo kasy (nie chcecie wiedziec ile Wciaz nie skonczylismy. I nie jestesmy pewni kiedy i czy tam zamieszkamy. Tesciowa mam extra. Czasem mnie wkurza, ale nie boje jej sie otwarcie tego powiedziec. Zreszta ona mi tez ;-) jakos sie dogadujemy. Ja podczas pierwszej ciaazy chcodzilam jak w za duzych ubraniach, zeby sie brzuchol zmiescil. Mialam tylko 4 sztuk ubran ciazowych. I wygladalm tak sobie. . Teraz zdecydowalam, ze nie zamierzam wygladac kiepsko i napiwki przeznaczam na ubrania ciazowe. Dzis wyhaczylam 2 koszulki, spodnie 3/4 i dwa staniki do spania. Wszystko razem za niecale 30e (ok 120zl ![]() ![]() W najlepszych miejscach slyszy sie o historiach z porodowki, takich ze wlos sie jezy na glowie :-( Mialam jeszcze cos pisac ale chyba pojde spac bo za kilka godzin usg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Zostawić Was i isc spać i sporo czytania.
Dzien dobry ![]() ![]() Zbieram sie powoli do endokrynologa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Aaby ![]() ![]() ![]() Jade juz busem. Zapomnialam książki wziac a mie mam żadnej gry na kom ![]() W ogole tesciowa wlazła jak do siebie dzisisj.kluczem otwiera drzwi. Pytam sie czemu nie zapuka.. A ona bo myslalaze mała spi... Wrrrr Klucze ma w razie w, albo jak jest u nas z mala w domu i jak wychodzą badz przychodzą z dworu a nas nie ma Matko posikam sie nim dojade do lekarza Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Tak wiem miałam spać do 10 ale boki bolą mnie do tego stopnia że się przebudziłam i już zasnąć ciężko ![]() ![]() Wpadłam żeby napisać że trzymam ![]() ![]() Nadrabiać będę później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Niunia powodzenia u lekarza.
Ach pamietam - mialam pisac o kocykach. Te, ktore wrzucilyscie sa slodziutkie ale kupie takie jak miala Zuzia - takie jakby robione na szydelku. Takie sa tu zalecenia ![]() ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Ok.mala butle wypila wiec wracam na krotka drzemke. Wkrotce trzeba wstawac do lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zadomowienie
|
JA właśnie dziś zaczełam 21 tyd, jak ten czas lecie..dziś czuję się nie najlepiej mój TŻ mnie wku..zdenerwował
![]() ![]() W przyszłym tyg robie zakupy dla naszej niuni ![]() ![]() ![]()
#3910 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cześć dziewczyny, ja wczoraj byłam na spotkaniu z koleżankami i bawiłam się bardzo dobrze, przyjemnie jest wyjść do ludzi i móc z Nimi pogadać.
Dzisiaj przyjeżdża przyjaciel mojego męża i oczywiście nie mam bladego pojęcia co kupić by mieli co jeść, i nie wiem jakie ciasto...ech.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Hejo
![]() Pocytuje jak wroce do domu bo teraz jade do neurologa, a tak mi sie nie chce, chyba sie w domu juz zasiedzialam :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Wtajemniczenie
|
I ja się witam
![]() Agnieszka gratuluje kolejnego tygodnia, jeszcze 2 połowa i Ania będzie z wami ![]() niunia ![]() aaby tez trzymam kciuki ![]() issia za ciebie też trzymam Trzeba zebrać sie do jakiejś roboty, ale dziś będzie cięzko bo cos brzuch pobolewa, aha i mierzyłam brzuszek na wysokości pępka i mam 96 cm w 26 tyg, czy to dużo czy mało? I dalszy ciąg prania ciuszków ![]() ![]() ![]() No i dziś relaks z koleżankami ![]() Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-07-19 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Nie mogę uwierzyć że jutro bierzemy ślub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz bede nadrabiać, ale musze WAM OZNAJMIĆ że dzisiaj :: IDZIEMY NA BALETY !!! Z OKAZJI MOJEGO I BĄBELKA 7 MIESIĄCA, CZYLI WKROCZENIA W III TRYMESTR ;D poza tym chciałam się pochwalić że do porodu zostało mi 90 dni oraz że spotkała mnie baaaaaardzo miła niespodzianka - a mianowicie 1 raz w ciąży ktoś obcy ustąpił mi miejsca z powodu brzuszka ![]() POZA TYM PILNE : za chwile zakładam sondę czy SĄ JAKIEŚ NOWE TYTUŁY??? bo mamy tak : "Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka!" Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku " Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki Listopadowo-grudniowe Mamusie 2013. ?? Idę nadrabiać aaa - ja spełniłam swoje zachcianki wczoraj ![]() ![]() ![]()
#3915 |
Zakorzenienie
|
Rybka gratuluję III trymestru
![]() Edytowane przez Anoula Czas edycji: 2013-07-19 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Wtajemniczenie
|
rybka
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jaki śliczny brzuszek ![]() ![]() Zwariowane serduszko idealnie dobrany do Ciebie avatar ZBOCZUCHU ! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3920 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam Mamusie
![]() Cytat:
![]() ![]() Z córką miałam dokładnie taki sam.Nie mam ponoć duzego brzucha,ale ja wysoka jestem (179cm) i to pewnie inaczej wygląda.Na plusie 5kg,a aktualnie waże 72kg. Anoula trzymam kciuki,zeby wszystko poszło gładko i było mało stresu,a ten dzień był wyjatkowy dla was! Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Wracam od endo... Wszystko ok, hormony sa w normie, ale musze kontrolować.
![]() Ciekawe jak córa moja. W ogole goraco! Aaaa Rybka a nie mozesz sie odwołać od mandatu? Na biletach tych 15 min napisane jest ważny na 1 gminę LUB 15 min z możliwością przesiadek.... Na tym droższym 2 sąsiadujace gminy LUB 30 min. hmmm Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Udam że tego na samym dole u Ciebie nie widzę, kolejna napalona kobieta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkie te teściowe jakieś takie chamskie i niewychowane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Dopiero nam pisałaś że zaklepaliście datę a zleciało tak szybko że to już jutro
![]() Jak się czujesz z myślą że zostaniesz żoną ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście że dałam radę ![]() ![]() W ogóle mój facet jest bardziej napalony niż ja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3926 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() DZIEWCZYNY : ta dziewczyna z wątku mamuś wrześniowych- październikowych, miała tp na 6 września bodajże, urodziła wcześniej przez cc bo było zagrożenie dla niej i malutkiej. Na szczęście wszystko dobrze, nie wiem czy coś tam pisali,ale sporadycznie tam zaglądam i akurat to mi sie rzuciło na pierwszej stronie, odnalazłam post w którym dzień wcześniej pisałą ze bedzie miała cesarkę, i włąśnie z jakiego powodu.. no w każdym bądź razie, mam nadzieję że z nimi będzie wszytko ok!! Jak ktoś je to niech nie czyta... mam jeszcze pytanie odnośnie mojego dawnego i powtórnego problemu .. Jak pamiętacie jakoś w ub, miesiacu skarżyłąm się na biegunkę...... i ona powróciła ze zdwojoną silą!!! co bym nie zjadła to zaraz kibelek... teraz zjadłam banana i musiałam lecieć.. a na prawdę myślałam że nie dojdę... brzuch mnie boli i dzień w dzień mam normalnie- wode z dup.y . przepraszam że tak ofem, ale martwie się... dużo piję więc odwodnić się nie odwodnię ale jest to męczące. Stoperan- nawet jeżeli jest dla kobiet cieżarnych to nie wezmę i tak w sumie nie wiem co robić, a w pracy wiadomo .. poza tym zastanawiam się cy w III trymestrze i w sumie w końcówce II nie jest to normalne? Jak tak dalej pójdzie to żadna lewatywa mi do porodu nie bedzie potrzebna ![]()
![]() |
#3927 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Jaki serial ciśniesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Rusałka za Ciebie również trzymam kciuki ![]() Ale macie fajnie!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale Ci ładnie urósł ten brzuszek ![]() Cytat:
Jeju jakie maleństwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj znać jak tylko będziesz mogła. Cytat:
![]() ![]() Wszystkie brzuszki b.ładne i zgrabne ![]() 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Dzień Dobry wszystkim mamusią ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i złoze skargę bo dzisiaj 20 minut sie bana spóźniła!!!!!!!!!!! domi- no to dobrze że go nie bolała ![]() ![]() ![]() ![]() Anoula - będzie dobrze zobaczysz !!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.