|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hej kochane
![]() Wybaczcie,że nie nadrabiam ale coś myszka mi szwankuje.. a nie lubię operować paluchami na laptopie, poza tym wczoraj nie miałam lapka bo ładowarka mi się spaliła,bateria też siada a dopiero w poniedziałek będzie nowa... ![]() Zerknęłam tylko na ostatnią stronę: Pszczoua ![]() Lunka, Kamilek jest mega słodki ![]() Kejthx, oby lapro przyspieszyło sprawę i żebyś szybko zaciążyła ![]() Misia, ale niespodzianka z tą płcią ![]() Bajka,spóźnione 100 lat ![]() Kocurek się odezwała? 3mam kciuki za wszystkie testujące ![]() U Nas wszystko ok,mały szaleje po nocach ![]() ![]() Widziałam,że pisałyście o wadze... ja w I trymestrze mało przytyłam,a teraz co tydzień praktycznie 0,5-1 kg na plus.. łącznie w 25t mam 7kg na plus...,sama jestem ciekawa jak to będzie na finiszu...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Lunka Kamilek prze uroczy
![]() ![]() Kejthx mówisz że zabierasz ![]() ![]() ![]() ![]() Pszczoua teraz synuś mały a później zobaczysz podgoni rówieśników ![]() My wczoraj wieczorkiem do znajomych skoczyliśmy podrinkowaliśmy troszki i wróciliśmy przed północą ale było fajnie Mam nadzieję że w sobotę nie będzie za gorąco bo mamy wesele a w poniedziałek to proszę trzymać za mnie kciuki bo idę na usg zobaczyć jak mi moję pechole urosły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A colorku, jak długo ubierałaś Tymka w rozmiary 56 i 62? Dostałam tych ciuszków dość sporo, niektóre nawet z metkami i bałam się że mały ich nie zdąży ponosić. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, w ogóle szok. Na wrześniowo-październikowych jedna dziewczyna wczoraj miała cesarkę. Pojechała na IP z wysokim ciśnieniem, okazało się że z łożyskiem coś nie tak, córeczka bardzo malutka, przez tydzień nic nie przybrała i postanowili zrobić cc. Mała waży tylko 1200g ale dostała aż 8 pkt Apgar. To mi uświadomiło, że już niedługo przytulę mojego synka ![]() ![]() ![]() Monini to w takim razie trzymamy kciuki za piękne pęcherzyki i pozytywny wynik IUI ![]() Edytowane przez pszczoua Czas edycji: 2013-07-19 o 09:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moni ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja akurat wczoraj weszłam po południu i też była dostawa, wiadomo że nie taka jak rano ale sukienke wychaczyłam, bez bicia ![]() Trzymam kciuki już od dziś ![]() Cytat:
![]() przeczytam tą książke, interesujący temat ![]() co do porodu, to pewnie miała zatrucie.. u nas też był wcześniaczek przez zatrucie. Oby wszystko z nim było ok ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=monini2507;41863023
a w poniedziałek to proszę trzymać za mnie kciuki bo idę na usg zobaczyć jak mi moję pechole urosły ![]() ![]() Cytat:
Od rana kręci mi się w głowie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
kciuki Monia!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4328 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas w szczecinie na laparo nie czeka się , dzwonisz 1dc i umawiasz się na 10-12 dc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Się witam piatkowo ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zadomowienie
|
Hello, ja pakuje się.... nie chce mi się.
Monini mąz na trójkącik by się pisał zapewne ![]() ![]() Dawaj z nami ![]() ![]() Kciuki za pęcherzyki!!!!!! Linka ale fajnie u Was w Szczecinie. Ja wydzwoniłam trzy szpitale i terminy na sierpien/wrzesień ![]() Druga sprawa, w związku z tym, że się imasz makijażem ja proszę o porady makijażowe ![]() ![]() ![]() Tyle... Spadam.
Żona ![]() Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2013-07-19 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie! A niestabilna to w końcu dostała tą @ czy nie? Bo już się pogubiłam... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mnie wszystko dziś boli, mdli mnie, krzyż napieprza i promieniuje aż na pośladek... ![]() ![]()
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() pszczoua miejmy nadzieje, ze w takim razie maly bedzie latwy do wypchniecia ![]() ![]() cebulowa jak boli i promieniuje znaczy ze brzucho rosnie ![]() ![]() spinka gratuluje 7tyg ![]() dzastin dobrze, ze maluszka wyciagneli. strach myslec jakby cisnienie bylo w normie co mogloby sie stac, skoro maluch juz nie rosl. teraz za to pojdzie jak strzala ![]() luna Kamilek to ma normalnie iskierki w oczach ![]() ![]() ![]() linka, dwaj kociambra!!! aropo: kupilismy dracene wczoraj, marzyl mi sie duzy kwiat, a tu cholera trujaca dla kotow, f!"#¤%&/ck. a miala byc juka, tylko Tz zyd i chcial tansze, a ja nie zwrocilam uwagi, ze to dracena, a na kwiatach sie nie znam:\ no, przezylam wczorajszy dzien. lozko, materac i inne pierdy juz czekaja na uzytek ![]() ![]() ![]() no i jeszcze mielismy ciekawa sytuacje przy kasie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isiahop hop? Ty sie nam nie zapominaj za bardzo ![]() ![]() Edytowane przez santom Czas edycji: 2013-07-19 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No w konia ostro was zrobili z tymi zasłonami. A nie mogli wam przeliczyć jeszcze raz ich?
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, musialabym leciec jeszcze raz do tego dzialu i wazyc, a juz mi sie nie chcialo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
ja dzis mialam wizyte i wlasnie pakuje torbe bo musze klasc sie do szpitala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
ojej baja... kurcze, nie dobrze... no ale w szpitalu na pewno pomoga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4340 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() A ta dziewczyna z wrzesnioweczek bodajze w 33tc byla. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zadomowienie
|
Czesc laski.
U mamy fajnie ale dopiero teraz dorwalam się do neta i mogę coś napisać . Musiałam najpierw Was nadrobić. Uwielbiam wieś , cisza, spokój, spacery długie i częste. Mamusia gotuje, więc mi zostaję opieka nad małą. Już się chyba przyzwyczaiła do nowego miejsca, bo nie ma problemu ze spaniem. Kurde, dostałam tablet i nie umiem na tym pisac . Ale żyje i myślę o Was. Wrócę do domu to na spokojnie Was poczytam i będę się udzielać. Teraz mam wakacje i wolny czas. Za to nalot koleżanek.. Caluski .
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | ||
Zakorzenienie
|
no to jej się szykuje taki olbrzymek jak mi
![]() Cytat:
![]() mam nadzieje że wszystko się unormuje.. każdy dzień jest ważny, pogłaskaj Amelke i powiedz że "spokojnie ciocie na nią poczekają, nie ma się co śpieszyć" ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do biegunki to wlasnie jak mnie dopadla to wyczytalam, ze wegiel jest ok, bo nie wchlania sie do organizmu, ale "zbiera" wszystko to co nam zaszkodzilo. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam sie i ja. I chyba ide na drzemka. Dzis siostra kupila nam wkladke do wanienki, taka na ktorej mozna spokojnie polozyc maluch i myc. Mala rzecz, a cieszy ![]() A i widzialam super lozeczko, te z tych niby turystycznych, ale mialo wszystko. I przewijak i duperele do zabawy i piekny zielony kolor!... napalialam sie i zebysmy nie mieli tego ktore dostalismy to bym brala w ciemno, moze namowie meza... ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- A i ta nowa stazystka o ktorej pisalam, okazalosie, ze jest moja rowiesnica, a ja jej dawalam max 20-22 lata ![]() ![]()
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2013-07-19 o 17:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |||
Zakorzenienie
|
Weź mu popuść trochę, bo będzie marudził jak mój mąż że pójdzie na wywiadówkę to go zapytają czy jest dziadkiem czy ojcem
![]() ![]() Cytat:
Kciuki za pęcherze ![]() ![]() Cytat:
nie czytałam o tej dziewczynie na waszych mamusiach, faktycznie maluszek. Oby zdrowo rósł ![]() Baw się dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymaj sie Baja ![]() Dobry ![]() Piątek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4348 |
Zadomowienie
|
bajka - trzymam kciuki żeby Amelka jeszcze wytrzymała w brzusiu
![]() monini2507 już trzymam kciuki za pęcherzyki ![]() linka ja też czekam na fotki kociaka ![]() elunka sandały? baleriny ? może deichman? tam mają bogata rozmiarówkę i możesz też przez internet zamówić... mąż w pracy mi się nudzi i chce już wtorek żeby się upewnić że wszystko jest ok. nie wiem skąd u mnie czarne myśli ale się boję że coś nie tak będzie ![]() nawet się cieszyć nie potrafię tak w 100 %, dziś mam humor na "nie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
Spinka wykupione i w deichmann i w ccc
![]() Dzwonila kuzynka namówić mnie na disco, tłumaczyłam sie że jutro idę do pracy i muszę się wyspać ![]()
#4350 |
Zakorzenienie
|
Elunka wesele na Mostkach zaraz za Skarżyskiem willa Magnat czy jakoś tak a czemu pytasz też się wybierasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.