Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,00%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 1 2,00%
Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha 9 18,00%
Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania 3 6,00%
Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama 1 2,00%
Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy 2 4,00%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 25 50,00%
Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy 3 6,00%
Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. 1 2,00%
Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. 0 0%
Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. 1 2,00%
VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. 1 2,00%
III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. 0 0%
Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-19, 13:38   #2311
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Witam sie, nadrobilam ale nie mam nastroju.
wczoraj po 20 poszlam sie kapac, bo myslalam ze sie rozrycze na sam widok tz, wiec poszlam i ryczalam pod prysznicem... pierwszy raz w tej ciazy chyba plakalam. o 21 bylam juz w lozku i probowalam zasnac, by sie ten cholerny dzien w koncu skonczyl. smieszne jest to ze wiedzialam ze dokladnie tak beda wygladac moje urodziny, ale mimo wszystko bylo mi cholernie przykro ze tz nie dal mi nawet zlamanego kwiatka gdzie okazje do kupna mial, a kwiaciarnia pod nosem... a dzis ma jeszcze czelnosc pytac dlaczego chodze nadeta
on ma urodziny za tydzien i stwierdzilam ze prezentu ode mnie nie dostanie, jak kuba bogu tak bog kubie najwyzej prezent polezy do swiat. tak jak on, zloze mu tylko zyczenia w lozku, dam buzi i niech spada na szczaw.

oczywiscie jeszcze na domiar kladzenie plytek idzie jak krew z nosa, bo zamiast robic to gadaja kuchnia wczoraj w 2/3 zrobiona i stwierdzam poki co ze mi sie nie podoba.

dzis na 12 wizyta i mam zle przeczucia.
No nie fajnie z Jego strony
Mój mąż ostatnio też zawsze pyta co chce, oczywiście ja nigdy nie wiem
Teraz w sumie oszczędzamy, więc robimy sobie małe prezenty ale jak byliśmy 'kawalerami' to robił mi drogie prezenty, np. dał mi kase na prawo jazdy, kupił samochód, laptopa, telewizor, deskę na snowboard i do tego odpowiedni strój, ciuchow i butów mase, ogromne łóżko, psa itd.
Teraz zadawalam się czekoladkami Wolimy odkładać pieniądze na dom

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mnie serce bolało jak widziałam moje brutto i ile mi z tego zabierają a najgorzej to mnie ta składka zdrowotna boli- bo i tak łażę prywatnie
Na stronie mojej uczelni jest fajny kalkulator płac i tam dokładnie wylicza (po wpisaniu kwoty brutto) ile zabiera np. zus itp.
http://rektor.wszib.edu.pl/index.php...ory-finansowe/ i trzeba wejść w: kalkulator_plac_2013

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość

Otóż 14.09.2013 wychodzę za mąż!
Gratuluje

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Witam po usg. Emilka nadal pozostaje dziewczynką, waży już 1500g rośnie jak na drożdżach. Mam śliczne zdjęcie twarzyczki, ale w 2d.
Super

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Z nudów zrobiłam fotki Lilkowych ciuszkow.A co tam wrzuce Wam
Od razu mowie ze nie jestm mistrzynią układania...Moze nie wygląda to schludnie ale grunt ze czyste i wyprasowane
Wow, super. Podoba mi się Twoja półka z kosmetykami- ja jeszcze prawie nic nie mam. Muszę wziąc się za zamawianie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
:
Ja już po wizycie. Kubuś zostaje chłopcem TŻ odczuł ulgę
Ogólnie wszystko ok, ciśnienie, szyjka w normie, młody waży 1450g w 30t tylko ja się nabawiłam jakiegoś świństwa na basenie i muszę się troszkę podleczyć... Aha i przede mną regularne KTG co 2 tyg. Nawet położna się zdziwiła, że lekarz zleca tak wcześnie, ale to pewnie ze względu na moją chorobę.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:39   #2312
rubinka25
Rozeznanie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
kochana przecież wiesz, że każdej z nas życzę terminowego rozpakowania
ja lubię się po prostu z Tobą droczyć

moja dzidzia ma tylko zakaz wychodzenia 1 września i przed 35 tc

Ja też sobie życzę rozpakowania w terminie, albo nawet po... Muszę przecież zdążyć z remontem mieszkania i przeprowadzką, a zostało niecałe 2 miesiące.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Jak zarabiałam mniej to narzekałam, a teraz dwa razy tyle i dalej narzekam,że mi za mało. Tak chyba jest najczęściej...
Dokładnie. Też to znam. Mój mąż przeprowadził się prawie na drugi koniec kraju, bo dostał 2x wyższą pensję. Ja przeprowadziłam się zaraz za nim (udało się załatwić przeniesienie służbowe, więc nie musiałam szukać pracy). I co? I jakoś nie zauważyłam, żebyśmy mieli kasy więcej. Może pierwsze miesiące było coś widać, ale człowiek się do tego przyzwyczaja i znów mu mało. Dlatego ja nie narzekam. Wiem, że inni mają dużo gorzej i dają radę. Tym bardziej głupio mi narzekać.

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
No i chciałam się podzielić z Wami ważną rzeczą...

Otóż 14.09.2013 wychodzę za mąż!

Moje gratulacje!!! A małe przyjątka są w sam raz. My też braliśmy w zeszłym roku tylko cywilny i mieliśmy małe przyjątko dla najbliższych: rodzice i rodzeństwo - łącznie ok. 20 osób. A przyjątko trwało prawie tak jak wesele. Rozeszliśmy się po 1 w nocy. I nie żałuję. Rodzice tylko narzekali, że może od razu kościelny itp. Udobruchaliśmy ich mówiąc, że kościelny może za parę lat. Ale teraz po roku stwierdzam, że chyba mi już ten kościelny nie potrzebny. Zresztą zobaczymy za parę lat...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Od 3 dni nie mam obiadu
I dziś też mi się nie chce robić

Ja ostatnio idę na łatwiznę i gotuję duży gar zupy na kilka dni. I dziś jemy na obiad kapuśniak ugotowany w środę. Mąż jakoś nie narzeka. Spróbowałby tylko...
Tym bardziej, że jak długo stoję w kuchni przy garach to mnie potem kręgosłup boli. Więc się nie forsuję. A mąż jak chce frykasów to niech sobie sam robi.

Cytat:
Od razu mowie ze nie jestm mistrzynią układania...Moze nie wygląda to schludnie ale grunt ze czyste i wyprasowane
Jaaaa. Jak już wszystko ogarnięte i jak ładnie. A ja dopiero dziś kupiłam proszek i będę się powoli zabierać za pranie.

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:40   #2313
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

super to wszystko wygląda a powiedz mi, długo ta komoda Ci się wietrzyła? ja znów o tych zapachach ale po prostu to mnie trzyma tylko jeszcze przy tym, że nie biorę rzeczy małej z mieszkania rodziców, bo mi ta komoda pachnie/śmierdzi drewnem i farbą i boję się że wyprane i pachnące ubranka mi tym przejdą? czy może właśnie wtedy ucieknie ten zapach drewna szybciej? stoi non stop otwarta, przy otwartym oknie i dalej czuć
Szczerze to bardzo dlugo..Ja wsadziłam do kazdej szuflady po pare mydeł zeby choc troche to zneutralizowac.Na chwile obecna czuc mniej,no ale czuc...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:40   #2314
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

też jestem ciekawa tych komód, mam zamiar je kupić na poczatku sierpnia i zacząć prać ale jak tak długo wietrzeją? hm

a LArysa przecieralaś je na mokro czy nie?

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:41   #2315
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Samba a dużo Ci zostało do kupienia, przygotowania??

Larysa88 może umyj ta komode jakimś płynem do drewna, albo daj powąchać komuś innemu... wiesz węch kobiety w ciąży może być mega wyczulony

ja po tych wszystkich nowinach forumowych wybrałam się na zakupy

jeszcze tą aptekę chce dziś załatwić internetową..

jak któraś z Was kupi ten kocyk minky to niech łaskawie się pochwali z danymi sprzedawcy i generalnie jakością jak dojdzie

a tak po za tym mam humor do dupy i zgage po kliku chipsach i coli..

wiem, może właśnie ze mną jest coś nie tak bo nikt tu nie pisze o zapachach, albo nikomu tak nie przeszkadzają jak mi?
przecierałam je chusteczkami do mebli, i trochę mniej było czuć, faktycznie może jeszcze raz przetrę i poproszę o ocenienie komuś innemu
Stary 2013-07-19, 13:41   #2316
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no coz, tak jak myslalam, zle przeczucia sie sprawdzily mam skierowanie do szpitala, dzisiaj musze sie polozyc. niestety przez te twardnienia brzucha rozwarcie zrobilo sie jeszcze wieksze, jak zewnetrzne mialo 0,5 tak teraz ma 2, no i niestety zrobilo sie wewnetrzne na 1 a bylo 0 szyjka bez zmian 1,5. lipa jak ch*uj. dobrze ze moja matka ma wolne cale wakacje, mloda miala jutro juz wrocic i dupa, przyjada tylko zeby mnie zobaczyla bo juz bardzo teskni, chociaz zastanawiam sie czy jest to dobry pomysl tz zesral sie w gacie jak wrocilam do domu i powiedzialam ze mamy dzis nieplanowana wycieczke do polic i ze musze sie polozyc. dobrze mu tak poszedl wlasnie zalatwiac mi neta zebym miala kontakt ze swiatem doktorek powiedzial ze w poniedzialek ma dyzur i zobaczymy, jak mi to wycisza to mnie pusci na lekach do domu. maja mnie przebadac, kroplowe podlaczyc, ktg robic wiec standardzik. kuzwa musze torbe spakowac mloda ma juz 2090 g wiec jak cos to ok, ale powiedzial ze jeszcze z miesiac przydaloby sie ja potrzymac w brzuchu wyszlam od niego, zadzwonilam do matki i sie rozryczalam jak glupia, zeszly ze mnie wszystkie emocje, wczorajsze i dzisiejsze i od razu mi lepiej, no ale bebenek sie spina

dziewczynki ktore juz lezaly w szpitalu, co wpakowac do torby? bo ja juz nie pamietam co ja pakowalam jak w pierwszej ciazy w szpitalu wyladowalam

ale w tym wszystkim jest jeden pozytyw.... mam wykret od slubu

Kurcze bajutka
Wyciszą tam Ci cały proces porodowy Trzymam za Was kciuki i wracajcie do nas jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Witam po usg. Emilka nadal pozostaje dziewczynką, waży już 1500g rośnie jak na drożdżach. Mam śliczne zdjęcie twarzyczki, ale w 2d.

Ale z Niej kluseczka

vea

Bounty_ ależ my już mamy duże dzieciaczki

maharet i ja-ika pokaźne i piękne buńki

policzanko super te ciuszeńki wyglądają

QUOTE=Figulina987;4186766 7]
Ja już po wizycie. Kubuś zostaje chłopcem TŻ odczuł ulgę
Ogólnie wszystko ok, ciśnienie, szyjka w normie, młody waży 1450g w 30t tylko ja się nabawiłam jakiegoś świństwa na basenie i muszę się troszkę podleczyć... Aha i przede mną regularne KTG co 2 tyg. Nawet położna się zdziwiła, że lekarz zleca tak wcześnie, ale to pewnie ze względu na moją chorobę.
[/QUOTE]

Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:41   #2317
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
mmm u mnie jutro bedea pampuchytyle tylko z sosem pieczeniowym i mieskiem mielonym
nigdy tak nie jadłam
zawsze na słodko z jakimś sosem z owoców albo masło z cukrem

wersja z mięsem pewnie bardziej przypadłaby mojemu tż do gustu

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 13:42   #2318
matallewar
Zakorzenienie

Proszę, częstujcie oczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4261.jpg (73,9 KB, 38 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:43   #2319
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danielka88 Pokaż wiadomość
policzanka wow masz bardzo dużo tej wyprawki aż się zmartwiłam że u mnie tylko może 1/4 tego co u Cb.
Dziewczyny a też kupujecie ubranka w większych rozm ponad 68? Bo ja się nastawiam że będę dokupowała jak mała będzie wyrastała. hmmm moja wyprawka wobec tego jest skromna a już wydałam przeszło2tys.. i już miałam nic nie kupować a tu widzę że macie jeszcze więcej

To sie tylko wydaje ze tak duzo.W komodzie sa ciuszki 56 i 62 a w szafie 68 i pare powyzej 70.Powiem Ci ze wiekszosctych ciuszkow kupiłam w ciuchajcePare sztuk jest nowych i sa to wyłącznie prezenty.Tak wiec mnie drogo to nie wyszło.
Stary 2013-07-19, 13:45   #2320
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze to bardzo dlugo..Ja wsadziłam do kazdej szuflady po pare mydeł zeby choc troche to zneutralizowac.Na chwile obecna czuc mniej,no ale czuc...
uffff pocieszyłaś mnie serio spróbuję z mydłami czy czymś podobnym

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
też jestem ciekawa tych komód, mam zamiar je kupić na poczatku sierpnia i zacząć prać ale jak tak długo wietrzeją? hm

a LArysa przecieralaś je na mokro czy nie?
tak chusteczkami zapachowymi do mebli drewnianych ale jeszcze raz to zrobię i jakies mydełka wsadzę czy coś zapachowego

Cytat:
Proszę, częstujcie oczy
pycha
pozazdrościłabym Ci, gdybym nie miała placuszka z borówkami amerykańskimi, ale tak to jestem najedzona słodkościami
Stary 2013-07-19, 13:45   #2321
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, mam ten sam problem z ta komodą ;/ śmierdzi jak diabli :/
Teraz nie wiem co zrobic z ubrankami ?

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:45   #2322
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę, częstujcie oczy
29.12.2016 [9tc]
Stary 2013-07-19, 13:45   #2323
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

Wrocławianki!!! możecie jeszcze polecić inną szkołę godną polecenia??
Niestety wszystko wyszło nie dawno, a ja szkołę powinnam już zacząć (27tc), i np. w "bocianku" na chałubińskiego już nie ma miejsc jak dzwoniłam.
Ważna przyznam jest dla mnie lokalizacja, na drugi koniec Wroc. nie zdążymy z Tżtem dojechać po pracy (mieszkamy od strony Psiego Pola).

a nie wiem do jakiej chciałaś się wybrać. Ja planowałam do "Sage - femme" na ul. Boya - Żeleńskiego (więc od Psiego Pola stosunkowo nie daleko), ale jak potwierdziłam, że na100% będę miał cc to sobie podarowałam. Wiem, że na pewno kurs zaczął się początkiem lipca a kolejny w sierpniu (40h po 2sptkania tygodniowo)
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:46   #2324
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Proszę, częstujcie oczy

Stary 2013-07-19, 13:46   #2325
matallewar
Zakorzenienie

Asiek84
katee86
t_89

Proszone o odebranie zaproszeń

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 13:47   #2326
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danielka88 Pokaż wiadomość
cześć przyszłe mamusie

u mnie 32 tydzień - mam termin na wrzesień
Mam córeczkę, w 29 tyg ważyła 1400g.
mi przybyło 9kg.
w 5 i 6 miesiącu musiałam leżeć bo miałam twardnienie dość często, brałam leki, no i rozwarcie na opuszkę mam.
i tak sobie Was podczytuję.
Wczoraj miałam stracha bo zaczęłam czuć bóle jak menstruacyjne i to trwało właściwie cały dzień - do tego kłucie w lewym boku pod brzuchem. Ale na szczęście dziś już jest ok i czuję malutką jak się rusza a to znaczy że wszystko dobrze.
Swoją drogą to jest Ona bardzo ruchliwa czasem chce mi brzuch rozerwać . Ale niech sobie ćwiczy tymi malutkimi kuloskami
pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamy czekające niecierpliwie na dzidziusie

witaj

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Dzis od rana ciagle mam jakies badania...przed chwila mialam usg, wszystko wyglada ok szyjka zamknieta ale troche skrocona, maly w porzadku...ale lekarka powiedziala ze sugerowalaby na wszelki wypadek te zastrzyki na rozwoj pluc...ale ma jeszcze gadac z innymi lekarzami...mamo czego ja w tej ciazy nie mialam....

Super,że wszystko oki

Cytat:
Proszę, częstujcie oczy
matall
hehe a ja się zapowiadałam z tym drożdżowym i w końcu nie zrobiłam Kupiłam za to czekoladę z nadzieniem miętowym
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:47   #2327
kaska87
Zakorzenienie

zjadłam grajfruta, a dopiero teraz się skapnęłam, że cytrusy nie wskazane przy zgadze trudno

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:48   #2328
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
pycha
pozazdrościłabym Ci, gdybym nie miała placuszka z borówkami amerykańskimi, ale tak to jestem najedzona słodkościami
Ano, jakoś niedługo będą, a na działce mamy 4 krzaczki z nimi

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-19, 13:48   #2329
87czarna
Zakorzenienie

matal mmmmmmm,pychotka!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 13:50   #2330
matallewar
Zakorzenienie

Ja tak się śmiałam dziś do siebie, że dojdziemy dziś do 2500 postów, a teraz patrzę, że to wcale nie jest takie niemożliwe

Ząb mnie boli Chyba muszę do dentysty

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

A lipcowe 19 część zaczęły

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-19, 13:51   #2331
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:

No i piękne! Pokażę to dzisiaj TŻ`towi, żeby przestał marudzić, że ja tyyyyyyle rzeczy kupiłam młodemu

A co do układania to szafa jak u Perfekcyjnej Pani Domu
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:55   #2332
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ano, jakoś niedługo będą, a na działce mamy 4 krzaczki z nimi
u nas już są, już ponad tydzień temu stałam przy krzaczku i zajadałam my też mamy 3 czy 4 krzaczki ale już mają ponad 10 lat i tata mówi, że już pewnie będzie się kończył ich żywot, trzeba wsadzić nowe

uwielbiam je
Stary 2013-07-19, 13:55   #2333
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę, częstujcie oczy
omg! mam jęzor jak z wro do wawy;D haha

Dziewczyny wy polecałyście jakaś sofę kiedyś z Ikei, pamietam Angel i ktos jeszcze
czy to ta?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19874266/
bo mam zamiar ja kupic, to tą tak chwliłyście?

Aleksander

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2013-07-19 o 13:56

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 13:57   #2334
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
No i piękne! Pokażę to dzisiaj TŻ`towi, żeby przestał marudzić, że ja tyyyyyyle rzeczy kupiłam młodemu

A co do układania to szafa jak u Perfekcyjnej Pani Domu
Oj do szafy jak u perfekcyjnej to mi jeszcze dalekoMusialabys zobaczyc szafe mojej mamy-ta to dopiero ma porzadekJa jak mowilam -wstyd sie przyznac ale nie potrafie skladac ciuchow-wole wieszac po wyprasowaniu na wieszaki

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Jupi!!Przyszly moje literki na scianeAle jestem happy.Po samzeniu plackow od razu je nakleje
Stary 2013-07-19, 13:59   #2335
bojatoja
Zakorzenienie

A ja z rana byłam na zakupach i kupiłam Małemu pajaca i rampersy A mamusi bluzkę
Ogólnie to miałam tylko kupić coś na obiad, ale jakoś tak wyszło.
Robię dzisiaj (już w sumie zrobiłam, tylko nie włożyłam do piekarnika) warzywa w rękawie. Kupiłam paprykę, szparagi, cebulkę, kalafior, cukienie, czosnek, pomidory, brokuły, pieczarki, pocięłam w kawałki i przyprawiłam. Do tego ziemniaczki z taką wiejską ugotowaną śmietaną
29.12.2016 [9tc]
Stary 2013-07-19, 14:00   #2336
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wy polecałyście jakaś sofę kiedyś z Ikei, pamietam Angel i ktos jeszcze
czy to ta?
ja też ją mam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 14:00   #2337
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
omg! mam jęzor jak z wro do wawy;D haha

czy to ta?
Te, tylko my mamy droższe materace
Ale chyba ich już nie ma, bo nie widzę na stronie.

Mamy jedną w salonie jako kanapę i drugą w sypialni jako łóżko

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 14:02   #2338
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Oj do szafy jak u perfekcyjnej to mi jeszcze dalekoMusialabys zobaczyc szafe mojej mamy-ta to dopiero ma porzadekJa jak mowilam -wstyd sie przyznac ale nie potrafie skladac ciuchow-wole wieszac po wyprasowaniu na wieszaki

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Jupi!!Przyszly moje literki na scianeAle jestem happy.Po samzeniu plackow od razu je nakleje
i od razu sie pochwal

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też ją mam
o to fajnie tak przegladałam i ja znalazłam, inne tez sa fajne ale zdecydowanie na razie za drogie

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Te, tylko my mamy droższe materace
Ale chyba ich już nie ma, bo nie widzę na stronie.

Mamy jedną w salonie jako kanapę i drugą w sypialni jako łóżko
fajnie, a myslisz, że ten materac co jest bedzie ok/

Aleksander
Stary 2013-07-19, 14:03   #2339
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Tak właśnie sobie pomyślałam, że teraz to tak ładnie poukładane. A jak pewnie bedzie dziecko to już tak pięknie pewnie nie będzie hehe

Ja też wole wszystko na wieszakach. Mam dużą szafę i tam wszystko zawieszam wygoda
29.12.2016 [9tc]
Stary 2013-07-19, 14:04   #2340
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
i od razu sie pochwal

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

o to fajnie tak przegladałam i ja znalazłam, inne tez sa fajne ale zdecydowanie na razie za drogie

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

fajnie, a myslisz, że ten materac co jest bedzie ok/
Nie mam pojęcia, my za całość daliśmy 949 zł, a tu ponad 100 zł taniej
Ale z drugiej strony nie widzę innych do wyboru, a nazwy naszego nie pamiętam.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości