|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9601 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Gothika mieszkasz w większym niż ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9602 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4184477]Gothika mieszkasz w większym niż ja
![]() ![]() jeżeli w Olsztynie jest COK to ja mam 50km ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9603 |
Raczkowanie
|
Jak moja siostra wchodziła do AVONu to ta babka co ją wprowadzała (nie wiem kto to był nie znam się na tym :P ) zaprosiła ją na bezpłatne szkolenie kosmetyczne I stopnia. Oczywiście zgodziła się i poszła a po pewnym czasie na fakturze była opłata za szkolenie 35 zł ! Ta babeczka ją wkręciła że to niby bezpłatne... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#9604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gothika masz rewelacyjny avator bomba jak dla mnie
![]() |
#9605 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Wyniuchałam True Glow, ale mi się nie podoba zapach ![]() ![]() ![]() I do tego mam jeszcze katalog Ori i mnie też kusi tam kilka rzeczy, wiec chyba niedługo zawitam w konkurencyjnym wątku ![]()
#9606 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9607 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9609 |
Raczkowanie
|
tak w papierowym katalogu wszystko lepiej widać i łatwiej wybrać co się chce zamówić, mój oms też ma papierową 7 ale trzyma na dnie szuflady w biurze i niechętnie pokazuje. kiedyś brałam od niego żeby na miejscu przejrzeć, ale odkąd dzięki Wam mam wcześniej dostęp do nowych katalogów to już nie muszę go prosić
|
![]() ![]() |
![]() |
#9610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9611 |
Wtajemniczenie
|
nie narzekajmy na te netowe katalogi bo nam się Dziewczyny zbuntują i nie bedą chciały się dzielić
![]() Dzisiaj zauważyłam, że moja liderka (chyba-nie znam się na tych nazwach, nie nadązam) kupiła coś na moje konto... w zeszłym miesiącu. - to chyba dlatego, że ja ostatnio w ogóle na siebie nic nie zamawiałam, a ona chciała, żebym była "aktywną" konsultantka... ja tam nie mam nic przeciwko, ale szczerze mówiąc wolałabym o tym wiedziec (chociaż dostać smska: "Ula, kupiłam coś na Twoje konto")... Ale nieważne ![]() no własnie...zanim ja bym zarobiła za takie szkolenie, to bym już zapomniała, że na nim byłam. Wpisałam się głównie po to, żeby dla siebie i dla rodzinki mieć rzeczy taniej... nie "rozprowadzam" za bardzo ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, nie wiecie jak to jest z czarnym eyelinerem z serii CT- on ma brokatowe drobinki czy jest zwykły? Kończy mi się ten w "kałamarzu" z PW a nowa wersja jest w "mazaku" a ja jednak wolałabym klasyczne opakowanie. Wiem, że ktoś już o to pytał w tym wątku, ale nie udało mi się wyśledzić odpowiedzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9614 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chciałam ocenić mgiełkę czerśniową. Jak się troche zwietrzy to nawet spoko ale jak jest jeszcze świeża to pachnie tanim winem - Mix wiśniowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9615 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
TO link do katalogu 6/2006 http://muzzy.boo.pl/avon/
Zapraszam wszystkie dziewczyny z Poznania do współpracy ze mną, kontakt w profilu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9616 |
Zakorzenienie
|
Ten spray na lato to spray tak jak juz pisałam wczesniej, mam je w domu i mają taki sam dozownik jak to nawilżajace mleczko wiec na 1000000 % to spray
|
![]() ![]() |
![]() |
#9617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak wogóle to szefostwo znowu coś pochrzaniło ze stroną? Bo znowu wszystko takie maciupkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9618 |
Zakorzenienie
|
wyczytałam na głównej stronce forum że RZYRAFKA ma dziś urodzinki. zatem wszystkiego naj, głównej wygranej w lotto, 2 tony kosmetyków i spełnienia innych marzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9620 |
Konto usunięte
|
no wszystkiego najlepszego ;**
ja z tego co wiem to eyeliner z CT nie ma drobinek, tak mi kumpela mowiła ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#9621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z tego co wiem to eyeliner z CT nie ma drobinek, tak mi kumpela mowiła ;][/quote] 100 lat zycia spelnienia marzen dla Zyrafki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9622 |
Wtajemniczenie
|
Przydałby się krotki opis ostatniego zamowienia a nóż komuś się przyda chociaż kosmetyki które zamówiłam wycofali i już tego żałuję
![]() A więc * odżywczy krem do stóp z kofeiną - super pachnie, trochę długo się wchłania ale naprawdę jest odzywczy. W sam raz na noc pod bawełniane skarpetki. Szkoda że tak późno go kupiłam * cień do powiek Lśniące Piazki Bronze Sands - suuper ![]() ![]()
#9623 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam wstępne zamówienie z kat. 6:
- żel pod prysznic tropikalny Senses - krem do rąk z gliceryną(to już będzie 3 opakowanie, bardzo lubię len kremik ![]() - krem do stóp cytrynowo-miętowy FW ![]() W sumie zamawiam mało i same tanie kosmetyki ![]() ![]()
#9624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9625 |
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4186239]no wszystkiego najlepszego ;**
ja z tego co wiem to eyeliner z CT nie ma drobinek, tak mi kumpela mowiła ;][/QUOTE] dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9626 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9627 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie twierdzę, że mi przysłali przeterminowane kosmetyki. Po prostu kiedyś mi się nie zdarzało, żeby mi przysyłali w normalnej sprzedaży kosmetyki wyprodukowane prawie rok wcześniej. A teraz się zdarza i byłam ciekawa czy to jest teraz częste. Specjalnie mi się to nie podoba, bo jakbym kupowała w drogerii to bym nigdy nie wybrała kremu do twarzy z wysokim filtrem wyprodukowanego w poprzednim sezonie, bo uważam że te filtry się rozkładają. Znam zasady terminów przydatności kosmetyków, tylko uważam że jak klientka wydaje 6 dych na krem do twarzy to mogła by dostać kosmetyk który nie leżał rok w magazynie, bo może ten rok chciałaby go potrzymać w szafie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo (teoretycznie oczywiście) mogłoby się zdarzyć tak, że przyślą mi dzisiaj kosmetyk, który był wyprodukowany 1,5 roku temu... i jeśli kosmetyk byłby z tych, co mają w słoiczku 24M.... to tak właściwie, mogłabym go od otwarcia używać tylko 1,5 roku, a nie 2 lata (jak wynika ze słoiczka)bo zanim skończyłaby się data przydatności "słoiczkowa" to skończy mi się ta "ogólna" , 3 letnia data wazności... Wiecie o co mi chodzi? Czy namieszałam? ale tak naprawdę, to nigdy nie miałam problemu z koematykami z krótką datą ważności, jakoś zawsze przysyłają mi wyprodukowane w miarę niedawno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9629 |
Raczkowanie
|
witam,
chciałam się z Wami przywitać. Czasami wpadałam do Was pooglądać katalog. Prawie same konsultantki tutaj. Ja sama czasami kupuje, ale dużo tego nie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9630 |
Rozeznanie
|
dyskusyjna sprawa z tymi datami ważności
też dostałam dwa produkty Bronze z tamtego roku - może produkty nie były otwierane, ale nic nie wiem o ich przechowywaniu, a filtry niszczą m.in. wahania temperatury (ciepło - zimno) kiedyś dostałam zimą w paczce zamarźnięty olejek SSS do ciała - w opakowaniu była bryła lodu i dopiero po nocy to się rozpuściło (nie wiem nic jak działało na skórę) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.