|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mały się najadł, nawet się nie obudził ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Cytat:
![]() ![]() Fotki chetnie obejze jak tylko dorwe laptopa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Elaine- az sie poplakakam :rycz-smarkam: Ja tez tak chce.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#185 |
Zakorzenienie
|
moze nie, bo ja sie jeszcze nie odezwałam:P
to zwykle ja taka najbardziej bojowa jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stokrotka nieładnie TŻ się zachował. Pozostaje liczyć na to, że obudzi się niedługo i jakoś zrehabilituje ![]() A Ty bądź tak miła i nie ródź w tym czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Oby te słowa były prorocze!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
madi
no to czekamy szczesciaro!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u mnie to moze bardziej na zasadzie, ze mnie to zwyczajnie obrzydza ![]() Mam to samo jeżeli chodzi o reczniki, posciel, bielizne, buty z lumpeksu ... zwyczajnie mnie to brzydzi i tyle. Dlatego kupilam sobie reczny nowy laktator i tyle... wózek moge miec uzywany, lozeczko tez, ale juz materaz do lóżeczka uzywany tez mnie brzydzi... Jednak nie uwazam, ze źle robia te dziewczyny ktore kupuja uzywany laktator, to jets kazdego indywidualna sprawa A jeszcze widzialam fajne nocniczki na all, ale uzywane, dla mnie to tez odpada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
ja powiem tak-jak ktos chce kupuje nowy jak nie uzywa po kimś. Ja mialam np.nowy bo nikt nie mial z rodziny żebym nie musiała kupywać ale po mnie wzieła laktaor siostra a po siostrze jej kolezanka i dzieci zyją i nic i m nie jest nie nabawiły się choróbska
![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." Edytowane przez sarna405 Czas edycji: 2013-07-19 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Madi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Hej wpadlam chcialam zobaczyc na szybkosci co tam a tu nowy watek..wiec witam sie w nowym watku.moze dxis troche nadrobie.my w szpitalu nadal...niunia ma zoltaczke i sie opala na solarium...no ale to dla jej dobra i jwk zejdzie to wychodzimy wkoncu do domu..nie poeiem dzis mialam kryzys lekki tak mi szkoda jej jak plakala bo musiala byc w tym "solarium" ona plakala i ja razem z nia...no ale juz jest ok.hormony mi trzasnely bo chcialabym byc juz z marcinem i naszym skarbem w domu. sorka ze nie nadrabiam ale niemam jak. calujemy Was i wkoncu nadrobie wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Madi 21 to piękna data mój synek TOMUŚ jest z 21 lipca
![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
TŻ zabiera laptopa, zajrzę później do was z tel )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
A ja sie jeszcze wypowiem, tylko mnie nie zlinczujcie
![]() Nikt nie mial za zle tego, ze Aga nie popiera kupna uzywanych laktatorow, bo fakt, jest to indywidualne podejscie kazdej z nas. Niektore dziewczyny, w tym ja, mialy za zle slowa typu WYRZUC TO, NIE DA SIE WYSTERYLIZOWAC, bez konkretnej na to przyczyny. Tyle ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wracaj szybko i wrzucaj nam foto Zuzi ![]() Też podoba mi się ta data ![]() Ale mi się teraz każda podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
laski patrzcie jaki mam cudowny obiadek
![]() czasami mi sie chce:P |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
dotkaa zycze szybkiego powrotu do domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Domciatko, czy masz jakies info odnosnie zoltaczki w UK, w sensie jak tu do tego podchodza?? Nam polozna mowila, ze to jest naturalne, bo watroba zaczyna wytwarzac bilirubine i ze z czasem to przejdzie. Widze, ze w PL czesto pozostawiaja malenstwa na naswietlania i nie wiem jak to jest tu. Podtaram sie o to zapytac poloznej w przyszlym tygodniu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Widze tylko miniaturke, ale wyglada super ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
to sama zrobilas tak ladnie ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
wazne wiadomosci odnosnie szczepionki
http://www.tvn24.pl/gif-wycofuje-szc...,340852,s.html ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
ale jestem prawie pewna, ze nie zostawia sie dzieci na naswietlanie. bo wiekszosc z matek zostaje puszczana do domu w 24 godziny po porodzie. (oczywiscie jesli porod bezproblemowo i wszystko ok) ale popytam we wtorek u poloznej ty tez popytaj i zobaczymy co sie dowiedzialysmy pewnie ze sama ![]() czasami sie staram! tak zdrowo i pieknie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||||
Zakorzenienie
|
Pierożki polepione, alez się upociłam
![]() A zrobiłam tylko porcję na obiad ![]() A tutaj widzę hormonki latająąą ![]() Taką opcję akceptuję ![]() Cytat:
![]() Mnie coś ostatnio w ogóle wkurza, jak tż pije (a nie pije prawie wcale, więc rzadko mi to ciśnienie podnosi ![]() Ale teraz jedzie do domu z piwkiem dla siebie i karmi dla mnie ( żeby nie było kolejnej burzliwej dyskusji ![]() Cytat:
![]() To co, może jutro porodzik? ![]() Akurat 20.07. i w 20 części ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zazwyczaj chodzę po domu w biustonoszu sportowym, a jak w zwykłych bluzkach, to też je podwijam, więc generalnie brzuchol jest ciągle na wierzchu, a że ciągle coś mi z buzi leci, albo do buzi nie trafia, to zamiast brudzić, krzesła, fotele, łóżko, ścieram z brzucha i wsio ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Laski, a co do laktatora ![]() Sama wcześniej miałam takie podejście, też wielu używany rzeczy nie dałabym ani dziecku, ani sama bym nie użyła, ALE tak jak część z was pisze, używane laktatory są w wielu miejscach propagujących laktacje (poradnie laktacyjne, szpitale) i tak jak kejt chyba pisała, jest wiele sprzętów, które są sterylizowane a nie jednorazowego użytku i ludzie żyją ![]() Nie ma co się nad tym rozwodzić, bo to temat rzeka, każdy ma swoje podejście i niech swojego się trzyma! ![]()
Alek ![]() Edytowane przez tweedledee Czas edycji: 2013-07-19 o 17:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
A ja wrzucam linka do niedrogiego bujaczka F&P
http://www.agito.pl/fisher-price-lez...33-450941.html ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja bym byla nawet wstanie dolozyc troche, ale miec taki ktory jest na wieksze dziecko tez. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Hahahah, ja też ciągle to powtarzam
![]() Że chociaż tyle dobrego, że teraz nie muszę wciągać brzucha po jedzeniu ![]()
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ALE może któraś będzie zainteresowana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
tweedledee ja też mam ochote na pierogi właśnie dziś mówiłam męzowi...ale teraz mi ochoty większej narobiłaś
![]() jutro to nie ale w niedzielę zrobię z męzem on mi pomoze albo sam zrobi ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." Edytowane przez sarna405 Czas edycji: 2013-07-19 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.