|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurczę to jest masakra. Dziewczyny ale nie ma co generalizować, widocznie niektóre matki nie widza nic niewłaściwego w wywalaniu cyca na wierzch Ja nie mogę tego p0ojac. Sama bardzo długo karmiłam córke piersią i nigdy nie robiłam tego w miejscu publicznym ani przy rodzinie, znajoimych. A co do matki z kościoła, to ja nie rozumiem po co lecieć z małym dzieckiem do kościoła?
|
|
#4802 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Zawsze można zasłonić cyca chustą, apaszką, już to inaczej wygląda
![]() Z tego co zauważyłam, niektóre kobiety czują ogromną potrzebą oznajmiania całemu światu tego, że są w ciąży bądź młodymi mamami. Sama mam koleżankę, która jest w ciąży drugi raz i jej po prostu odbija. Miała mały brzuszek, bardziej to wyglądało jakby przytyła niż była w ciąży, a już wszystkim naokoło opowiadała, że w nic się nie dopina Jak brzuch jej urósł i wyglądał już na ciążowy, to dopiero się zaczęło Dla mnie to nieco zabawne, że 30 paro letniej kobiecie chce się tak bardzo oznajmiać światu "patrzcie, jestem w ciąży". Wiem, że nie wszystkie ciężarówki/młode mamy się tak zachowują, ale jednak takie zachowania czasem zauważam.
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko karmieniu piersią w miejscach publicznych, ale jestem przeciwna pokazywaniem piersi na lewo i prawo. Tak, jak mówi Niesia, chusta, pielucha, kocyk, cokolwiek, żeby się zakryć i nie mam z tym problemu. Matka nadal jest kobietą, nie wiem dlaczego niektóre kobiety o tym zapominają. Wątpię żeby przed zostaniem matkami, świeciły gołymi piersiami przed innymi ludźmi. |
|
|
|
|
#4804 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko to bardziej profesjonalne samoróbki, jak podkład i puder z półproduktów
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
Mi osobiście nie spodobało się to, że na początku mówisz że ważysz ileśtam i wiesz że jest to za mało i później dodałaś że "tak już masz" a za jakiś kawałek mówisz że nie jesz na zapas, nie jesz dla przyjemności, jesz tylko wtedy gdy poczujesz głód. W mojej opinii, podkreślam słowo w mojej opinii te dwie rzeczy zaprzeczają sobie. Bo tak naprawdę ważysz za mało bo jakby na to nie patrzeć jesteś na ciągłej diecie, czy nie tak?
|
|
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
https://www.youtube.com/watch?v=Az5N...e_gdata_player
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Hmmm... RLM juz sie chyba troche wypaliła. .. na poczatku miala swietne filmy, ktore byly konkretne i mozna bylo sie czegos od niej nauczyc, a to ? Recenzja mleczka do demakijazu... liczylam, ze jej kanal pozostanie makijażowo-piercingowo-poradnikowy, ale pewnie zaraz zaczna sie haule i inne badziewia... I faktycznie zrobila sie infantylna...
|
|
|
|
#4807 |
|
Rozeznanie
|
Może to wpływ jutubowego towarzystwa
|
|
|
|
#4808 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
też tak mam. jem wtedy, kiedy mi się chce. ktoś w ogóle je, kiedy mu się nie chce?
|
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=fQ8XcPbeD7c Peeling kawitacyjny Nissiax
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi ogólnie się chce jeść tak że jestem głodna no 2 razy dziennie (o ile nie zjem śniadania to 2 godziny po obudzeniu i mniej więcej w porze obiadokolacji), a pozostałe posiłki jem, bo trzeba albo, bo są dobre i mi szkoda nie zjeść wszystkiego (ale to tylko słodycze) Wracając do Niesi to mnie nie obchodzi jak ona karmi piersią, nie będę oglądać tego filmiku, bo jej nie lubię, a włączyłam go bo myślałam, że prezentuje w nim jak podetrzeć pupę dziecku i chciałam zobaczyć aferę Przy okazji usłyszałam, że ona TEŻ nie ma problemu z publiczną zmiana pieluchy i dlatego wywnioskowałam, że widocznie piersią też karmi publicznie. Od razu stanęły mi przed oczami te wszystkie sikające publicznie dzieci, karmiące kobiety wywalające cyca itp I musiałam się wyżyć, bo mnie to strasznie denerwuje (sorry będę podminowana do poniedziałku bo wtedy maja być wyniki rekrutacji na staż na którym mi bardzo zależy ) takie nieposzanowanie swojej intymności. Też mam wrażenie, że karmiące mają jakąś zboczoną satysfakcję z tego, że inni je widzą, ale nie myślą o tym, że nie każdy jest takich widoków spragniony, a także, że oprócz dorosłych oglądają je dzieci. Koleżanka (ma syna 4-5 lat) mi opowiadała, że kiedyś zwróciła uwagę karmiącej w parku, że są tu dzieci w różnym wieku, w tym chłopcy i miło by było gdyby poszła w jakieś bardziej ustronne miejsce, lub czymś się osłoniła to to ją zwyzywała, że z niej jest głupia zdz*ra i wyrodna matka Masakra z tymi mamuśkami chyba serio im hormony biją ![]() Fajnie, że Niesia stara się odchodzić w odludne miejsce i zakryć chustą
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4815 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
i na prawdziwe jedzenie poczekam aż zgłodnieję
|
|
|
|
|
#4816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też czuję głód maksymalnie 2 razy dziennie i jadałam 2 razy dziennie ale duże porcje. I byłam 12 kilo cięższa. Teraz jak mam dietę od dietetyka jem 5 razy dziennie wcale nie wtedy kiedy jestem głodna tylko o stałych mniej więcej porach i chudnę, lepiej się czuję, mam więcej energii, nie chodzę spać po 20 jak dawniej. |
|
|
|
|
#4817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem na ciągłej diecie? Zjadłam wczoraj jajko sadzone, parówkę, pomidora i 3 pajdy chleba z masłem, potem lody, na obiad spaghetti i po godzinie jeszcze jedną porcję, bo zrobiłam się głodna na kolację wielką porcję od chińczyka z mięchem, ryżem i surówką, a w nocy poprawiłam kiścią winogron i trzema garściami słonecznika łuskanego. Tak jak powiedziałam w filmie, jem dużo i często, za każdym razem kiedy poczuje się tylko głodna. |
|
|
|
|
#4818 |
|
Łotewa
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater laura przesadziła z roświetlaczem twarz biała a szyja opalona.. i te brwi
|
#4819 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jestem wiecznie głodna.. Po obfitym posiłku mija niecała godzina i czuję znowu głód ![]()
|
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4821 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4822 | |
|
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
![]() P.s. Awansowałam w pracy i to drugi raz w ciągu 2,5miesiąca. Jestem z siebie dumna ![]() Ale za to spędzam tu całe dnie i jestem w tyle z forum :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez xoxo_gg Czas edycji: 2013-07-19 o 17:39 |
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
godzina to też niedobrze bo powinno się jeść co 3-4 godziny. Może jesz niewłaściwie ? Najszybciej głodne się robimy po tłuszczach, potem po węglach a białka sycą na dłużej. Np. wczoraj do obiadu dołożyłam czerwoną fasolkę i faktycznie nie byłam głodna przez 2,5 godziny
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
kajmanowa,
ja Ci dam jedną radę - nie tłumacz się. Jeżeli nie chcesz, żeby ludzie uważali Cię za lizusa to się nie tłumacz, bo to już trochę nie teges jest. Co film, Ty się tłumaczysz. take easy dziewczyno, wszystkim nie dogodzisz i nawet nie próbuj.
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, czy po recenzji Nissi któraś z Was zdecyduje się kupić narzędzie do peelingu kawitacyjnego albo chodzi na takie zabiegi do kosmetyczki? Polecacie ? Mam skórę suchą, ale ze sporą ilością zaskórników, łuszczącą się. |
||
|
|
|
#4826 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4827 | ||
|
Zadomowienie
|
Zdrowe żywienie to coś co mnie fascynuje, ale niesamowicie ciężko mi się stosować do jego zasad, więc to taka bierna fascynacja niestety...
![]() Miałam już tyle podejść i nigdy nie daje rady się wkręcić, tym bardziej, że jestem ciut uzależniona od czekolady, nie przepadam za mięsem i akceptuje (choć naprawdę mam na nie ochotę max raz w tyg. i muszę się zmuszać) tylko drób i ryby. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się Macie jakieś sposoby by było łatwiej? Cytat:
![]() Brwi księżniczki na pewno nie są idealne, miała kilka razy ładnie zrobione, ale mam wrażenie, że tylko w tym dniu kiedy ktoś się nimi zajął, bo później nie tylko odrastają, ale nawet zanim odrosną to ona za bardzo nie potrafi ich podkreślać i wychodzi co wychodzi ![]() Cytat:
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
||
|
|
|
#4828 | |
|
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4829 |
|
Raczkowanie
|
Szusz! ; > Edytowane przez introwertyczka Czas edycji: 2013-07-19 o 18:18 |
|
|
|
#4830 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
) parę stron temu padły opinie dotyczące mojej urody i tematu nie ruszyłam, bo wszystkim nie dogodzę jak powiedziałaś. Ale jeśli ktoś pisze mi, że gadam głupoty, to chcę temat pociągnąć, żeby też się czegoś nauczyć, poprawić, albo wyjaśnić. Odpowiadam na komentarze pod filmem i nie będę udawać, że nie widzę tych tutaj. Jeśli ktoś nie napisał mi tego na yt, tylko tutaj, to mam nadal takie samo prawo na komentarz odpowiedzieć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Ja nie mogę tego p0ojac. Sama bardzo długo karmiłam córke piersią i nigdy nie robiłam tego w miejscu publicznym ani przy rodzinie, znajoimych. A co do matki z kościoła, to ja nie rozumiem po co lecieć z małym dzieckiem do kościoła?
http://ive85.blogspot.com
Jak brzuch jej urósł i wyglądał już na ciążowy, to dopiero się zaczęło 

) takie nieposzanowanie swojej intymności. Też mam wrażenie, że karmiące mają jakąś zboczoną satysfakcję z tego, że inni je widzą, ale nie myślą o tym, że nie każdy jest takich widoków spragniony, a także, że oprócz dorosłych oglądają je dzieci. 
"Jem, bo jem" głównie wtedy, kiedy serwuje sobie maraton z jakimś serialem przed komputerem. Eh...
13.03.2008