![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
witam się w nowym wątku
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam zdania w tej kwestii, nawet nigdzie się nie wpisałam, choć w wątku czynnie się udzielam już ponad pół roku. Nie odczuwam potrzeby listy i bycia na niej (choć może kiedyś w którymś miejscu się wpisze), po prostu fajnie mi się tutaj z Wami pisze i przebywa ![]() Chociaż jeśli tak się zastanowię - to pewnie gdyby ta lista była bardziej aktualna, to też chętniej bym tam zaglądała ![]() Marysia jest słodka - normalnie taka do wycałowania ![]() A co do Dużej to współczuje, bo przerabiam to samo, choć nie 24 na dobę. Właśnie do mnie dzwoniła i skarży się na matkę, ojca, złą pogodę, krótkie wakacje i nudę ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2013-07-18 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Cytat:
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś mamy 4 miesiące ![]() U nas nadal cyrki z karmieniem i butelką i piersią-strasznie krzyczy, wygina się ![]() ![]() Co do butelki to okrutnie walczymy, a tu dzis przyszła moja mama spróbować go nakarmić. ja odsunęlam wszystko ze stolika (bo potrafi mi skopać szklanki, piloty itp.) i mówie walcz! a ta na to pośpiewała (tak jak ja), polulała i jak w butli było 40 ml tak nie została ani kropla ![]() czyli mały gad sobie poprostu ze mną igra! ![]() Wieka Super że poród byl lżejszy ![]() ![]() Co do dzieci po #.. to ja dlatego nie potrafie rozpamiętywać aniołka, bo zawsze się czuje jakbym zdradzała Kamilka, a on jest i chce o nim myśleć.. a przeszłość zostawić za sobą. Za to TŻ idealnie rodziela te dwie sprawy, dla niego tamto dziecko jest poprostu nieziemskie a Kamilek ziemskie ![]() Jednak moim zdaniem nie ma co porównywać aniołków z pierwszych tygodni do tych po 20,30tc.. które się rodziło, widziało, które kopało... ale to tylko moje zdanie. a no i mój gościu ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-07-18 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że Cię nie zrozumiałam. moim zdaniem na pewno strata dziecka w późniejszym okresie jest cięższa choćby ze względu na poród. ale dziecko nie ważne na jakim etapie zawsze było dzieckiem. bo jeśli jest inaczej to jak byś nazwała dziecko z pierwszych tygodni ciąży? Płodem? Zlepkiem komórek?
#37 |
MBZ♥
|
Lunka dla mnie strata mojej Trójki była bardzo dotkliwa, nie umniejsza to mojego bólu i rozpaczy, że stało się to tak wcześnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
pewno to zależy od osoby - ja pierwszą stratę mniej przezywałam niż obecną, teraz nie mogę dojść do siebie, a z poprzednią bardzo szybko się pogodziłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I to jest tylko moje zdanie. Na wątku często dziewczyny pisały że nie ważne na jakim etapie, boli tak czy tak. Ale moim zdaniem na pewno boli bardziej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór!
measia, luna śliczne Wasze dzieciaczki. ![]() zeberka Kasi mogą wychodzić zęby, mojemu K. bardzo długo wychodziły, płacz co noc, nie miał apetytu. A z drzemkami unormuje się, sama padnie ![]() chodzisz do dobrego pediatry? prywatnie czy na nfz? ja znalazłam bardzo dobrego, wyprowadza M. z choroby skórnej, zaden lekarz jeszcze młodego tak nie zbadał jak on. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
maksi- chodzimy prywatnie, pediatra- alergolog, przekonałam się do niej bo już troszkę wizyt było, podejrzewam właśnie trzonowce i rokuję, że to długo potrwa
![]() Dziewczyny- polecam Wam codzienną litanię rano do Anioła Stróża ![]() Mój Tz-et dzisiaj po 24h pracy wstąpił do domu podmienić auto (na moje) i jechał w trasę -120km Był już w drzwiach na klatkę schodową jak przyjechał pod dom kolega, który miał się z nim zabrać. Więc rytuał- całus, krzyżyk na drogę - ale ja mu mówię "Do Anioła Stróża nie pomodliliśmy" więc pobiegł po książeczkę i szybko odmówiliśmy Po drodze miał wypadek- gość wyprzedzał na trzeciego i odbił się mu od auta, gdyby nie opanowanie i rozsądek jaki udało mu się zachować nie chcę nawet myśleć co byłoby bo facet jechał bardzo szybko. Wierzę, że Anioł Stróż czuwał ![]()
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
#45 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zeberko faktycznie na szczęście ktoś czuwa nad TŻ ... Ja jednak jestem z tych co modlą się bezpośrednio do Boga, wierzę w jego największą moc. Ale kuknę na tą modlitwę a możesz ją podać? Bo znalazlam wiele i nie wiem o która chodzi ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-07-19 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Zeberko Dobrze, że ktoś nad wami czuwa. Pewnie i Aniołki miały w tym udział
![]() Luna, Barbie Wydaję mi się, że im później się straci dziecko tym ciężej się z tym pogodzić. Pomimo tego, że go straciłam to ciesze się, że tak długo był z nami, mogłam go choć na chwilę zobaczyć. Może i dlatego, że dłużej to trwało to gorzej mi się z tym pogodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Hej!
Noo Zeberko dobrze, że nic się nie stało... U nas wczoraj wymioty ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Cię Fiol podziwiam.. mimo że wiedziałaś jak to się skończy, do końca byłaś dla niego ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41867047]Hej! Noo Zeberko dobrze, że nic się nie stało... U nas wczoraj wymioty ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse, mój też wymiotował 3x w ciągu dnia jak miał 3 tyg. Pewnie dlatego że zjadłam jajka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Perse - a moze dawaj mu mniej a ciut czesciej? Wydaje mi sie ze je duzo i rzadko jak na takie malenstwo, ale porownuje z moim, wiec moge sie mylic. Z butelki latwo sie je dlatego jest w stanie zjesc wiecej niz zjadlby z piersi, bo zanim zmeczy sie jedzeniem jest juz porzadnie najedzony.
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Perse- może faktycznie trochę za dużo na raz+ przejażdżka wózkiem i tak podziałało...
Mama jest nadal u Was? Luna - proszę link http://www.ktozjakbog.religia.net/mo...la-stroza.html
#53 |
Zakorzenienie
|
ja już w domku - wreszcie mam polskie znaki
![]() ![]() ![]() Czy myślicie, że w 17dc mogłam mieć owulację?? Ponawiam pytanie (bo wydaje mi się, że któraś z Was pisała o tym) czy któraś z Was zaszła w ciążę i miała niską temperaturę??
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Ja zaszlam w ciaze ok 17dc. Temp nigdy nie mierzylam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
hej! mam wyniki badan na trombofilię - nie mam, tak więc tylko mi kariotypy zostały
powiem szczerze, że zaczęłam odczuwać strach przed ciąża, że znowu sie nie uda |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Usypiam chłopców, w wakacje dużo później chodzą spać. jak zasną idę kończyć ciasto. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
#60 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
![]() Rena nie zawsze temp jest podwyższona! Ale też zależy jaką była wyjsciowa temp! Jak utrzymuje się w 2fazie cały czas na tym samym poziomie min 14dni to testuj! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.