| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-07-19, 20:08 | #4681 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!

Na specjalne życzenie dla DMki     Nie płakać... zdjęcia na szybko bo zaraz wybywam odstawić rodzinę na pkp do tego mój kalkulator w takim świetle już nie potrafi zrobić zdjęć nie umiałam ich wypiłować, więc nic już im nie robię czekam do pierwszego złamania i będą migdały dziwne takie te paznokcie 
				__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | 
|     | 
|  2013-07-19, 20:14 | #4682 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Właśnie udało mi się dogrzebać do info, że w tym miesiącu malujemy dla Loli. Gratulacje  Cytat: 
  Ale się przestraszyłam  Fajnie wygląda, chociaż tak jak Anula mówi dałabym spokojniejsze tło, szare czy czarne. Cytat: 
  Cudne  Widziałam dzisiaj w jasminie, ale były po 11,50  Image już działa, więc mogę wstawić mani  Takie tam kropki aktualne, miałam ochotę na coś kolorowego. I ile dobrze pamiętam Anula miała niedawno podobne, tylko ładniejsze i z granatem. Weźcie poprawkę na to, że niebieski jest w rzeczywistości chabrowy - mój aparat to złom...  I leszcze zaległy piasek lovely, który mnie absolutnie oczarował  Szybkość schnięcia i trwałość jakby był pokryty najlepszym topem, świetne krycie, zaskakująco łatwe zmywanie jak na brokat. Zdjęcia odbierają mu sporo uroku, na żywo wyglądał pięknie i wakacyjnie, dawno mnie żaden lakier tak nie urzekł.    
				__________________ | ||
|     | 
|  2013-07-19, 20:19 | #4683 | |||
| Strażnik Wizażu Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
  jaka Ty ładna jesteś  O tak, tak. Mani mile widziane  Hehehe, ale ja mam ich już sporo...  Należy się jak ślepej kurze ziarno!  Pewnie, że pasują! Flejkiiii  Cytat: 
  naprawdę to zrobiłaś!!! Mi się podobają bardzo <3 zapuść je jeszcze i zobaczymy  Amelka, widzisz to?  ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat: 
  może u siebie jeszcze bym jakieś znalazła, ale nie wiem... Drogo :/  pięknie x2... Teraz się załamałam! Moje paznokcie brzydkie takie! Znowu się rozdwajają i jak to pomalować równo, dupaaaaaaaaaa...   | |||
|     | 
|  2013-07-19, 20:20 | #4684 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

A co niedowiarku   naprawdę bo mnie wkurzyła lewa wskakówka, bo mi się wyginęła przy sprzataniu tak ze myślałam że orła wywinę 
				__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | 
|     | 
|  2013-07-19, 20:28 | #4685 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Cytat: 
  Na prawdę, aktualnie jest w górach z rodzicami ale wraca w poniedziałek więc już się obawiam o moje palce, zwłaszcza po przygodzie z piaskiem  Zawsze ogląda moje paznokcie i pyta czemu jej tak nie pomalowałam i raz miałam ten piasek z GR. Tak jej nie pasowała faktura lakieru, że aż sobie musiała polizać  Cytat: 
  Ładne golaski, masz piękną długą płytkę  Cytat: 
  Piasek mam i muszę w końcu spróbować bo pięknie się prezentuję   | |||
|     | 
|  2013-07-19, 20:34 | #4686 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-10 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Cytat: 

__________________ Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek | |
|     | 
|  2013-07-19, 20:36 | #4687 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-03 
				 | 

Wchodzę na wątek, a tu taka niespodzianka, Ala bez migdałków.  Ale od tych lakierów czasem żółkną paznokcie i nawet top nie pomaga itp. I weź tu potem wyjdź z niepomalowanymi. Moje znowu zaczęły się trochę rozdwajać na końcach, ale nie są już takie papierowe jak wcześniej, więc oliwka, kremik, lakier. Zapuszczę trochę i przestaną. Pewnie za dużo je w wodzie bez rękawiczek mocze. Jak nie smaruję ich regularnie to są strasznie słabe. I pomyślałam że czas skończyć zapasy cp i skrzypu w tabletkach, w sumie już tylko kilka tabletek mi zostało. Jeszcze czasem jak mi się przypomni jakieś rybki omega takie i takie łykne z kuchni. | 
|     | 
|  2013-07-19, 20:44 | #4688 | ||
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
 dokładnie, granie w Alkochińczyka    kurcze, a u mnie ich nigdzie jeszcze nie widziałam  z jednej strony dobrze, bo mam odwyk, a z drugiej strony, jak już się skończy to nigdzie ich nie dostanę u siebie  wybierasz się w jakieś konkretne miejsce?  Cytat: 
 no ja chyba wiem o czym pomyślałaś  no ciężko mi, baardzo  wow, super się prezentuje to połączenie   podobają mi się, chcę je zobaczyć pomalowane  nowe kropkowe mani jest świetne  ale to piasek skradł moje serce, pięknie u Ciebie wygląda   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
|  2013-07-19, 20:52 | #4689 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Asa bay 
				 | 

Cytat: 
  Ale Tobie pięknie   Kawko jak Ci cudownie w tych kropeczkach  W piasku również   | |
|     | 
|  2013-07-19, 21:06 | #4690 | ||||
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
  [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;41870689]Pierwsze zdjęcie poprzednie. Następne dzisiejsze. Kolor oczywiście przekłamany. Coś poprzestawiałam w tym szajsungu i dziwne zdjęcia robi. Skórki jeszcze doczyszczę. I jeszcze zmywacz z biedronki przez głupią pompkę wylał mi się na klawiaturę. Teraz mam brzydkie zacieki :/[/QUOTE] obydwa  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 kropki cudne  a ten piasek kusi.......   | ||||
|     | 
|  2013-07-19, 21:37 | #4691 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Pokaż jak coś zmalujesz  Cytat: 
   Cytat: 
  Kota na dziś poprosimy!  Cytat: 
  Jak to nigdzie? Gdzieś będą, albo siskę poprosisz o zakupy  Nom, jutro rano autem wyruszamy na północ, wracamy w środę. Przepakowujemy torby i w czwartek na pkp do Warszawy  koncert D  M, w piątek z samego rana do Zakopanego  powrót chyba w sobotę...dość aktywny to będzie urlop. To Cię Ala załatwiła   | ||||
|     | 
|  2013-07-19, 21:38 | #4692 | 
				 | 

Skubana! A już myślałam, ze nie spiłuje   No nic, zapuszczam boczki i myślę, że za ok 2 tyg mogę piłować    | 
|     | 
|  2013-07-19, 21:47 | #4693 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    Muszę pamiętać, żeby wchodząc na ten wątek zawsze mieć szmatkę/chusteczkę pod ręką  Ja właśnie machnęłam szybkie mani - jedna warstwa TEGO lakieru + flejki My Secret. Mam nadzieję, że szybko mi to wyschnie  Jak się nie zepsuje, to jutro obfocę. Chyba, że nie chcecie  W ogóle to jak nie mam czasu, to zawsze pojawia się tutaj 1982794029 pięknych pazurków. A jak siedzę pół dnia przed kompem, to śpicie i wątek usycha  Ktoś mi wyjaśni dlaczemuuu??? 
				__________________ | |
|     | 
|  2013-07-19, 21:57 | #4694 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-07-19, 22:00 | #4695 | 
| keep calm and contour on Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Nadrobiłam chyba 10 stron i takie nowości odkryłam!  Mgiełka wzięła ślub, nic nie mówiła  A ja myślałam,że ona nie-ślubowa, pamiętam jak mówiła,że na ślub założy trampki  Ala, bez migdałków, szok! Ale myślę że w lakierze będą wyglądać bardzo ładnie ,bo masz długaśną płytkę  Dmko, czy to ten kurier który zawsze ogląda paznokcie ?   
				__________________ It's a little bit horrifying just how quickly everything can fall to crap. Oh, screw beautiful. I'm brilliant.  If you want to appease me, compliment my brain. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-07-19, 22:17 | #4696 | |
				 | 

Hmm mi się to nie zdarzyło ale może powinnam spróbować   Cytat: 
   Mani fajnie się zapowiada, czekam na zdjęcia   Z tym wątkiem tak już jest  też tak mam że jak mnie nie ma to czasem kilka stron, ale ja tam lubię sobie poczytać dziewczyny   | |
|     | 
|  2013-07-19, 22:39 | #4697 | ||
				 | 

Cytat: 
  dobrze, że w miarę szybko można wrócić do poprzedniego kształtu. Cytat: 
 Też tego nie rozumiem, ale to jakiegoś rodzaju fenomen  Tak, to ten właśnie  on taki sympatyczny i tak ładnie mnie witał zawsze, z uśmiechem i miłym słowem  No jak!  my tak sprawdzamy czy lakier jest już suchy   | ||
|     | 
|  2013-07-19, 22:41 | #4698 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Cytat: 
  tak ładnie jak migdałki niedawno  Cytat: 
  i piach  no on na żywca robi mega wrażenie  Cytat: 
  Ty też jesteś łądna i taka drobniutka  mam rację ?    dziękuję   Cytat: 
  trza Ci faceta  dziękuję   dziękuję   Cytat: 
   Cytat: 
  na pewno będzie ładne mani  chyba idę spać dziewoje   
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | ||||||
|     | 
|  2013-07-19, 22:50 | #4699 | |
| keep calm and contour on Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cytat: 
  masz   
				__________________ It's a little bit horrifying just how quickly everything can fall to crap. Oh, screw beautiful. I'm brilliant.  If you want to appease me, compliment my brain. | |
|     | 
|  2013-07-19, 22:54 | #4700 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: W-wa 
				 | 

Alaaaaaaaaaaa! Gdzie są Twoje migdałki?!       
				__________________ więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik | 
|     | 
|  2013-07-19, 23:00 | #4701 | |
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
 nie bój nic, damy rade  no póki co sprawdzałam i nigdzie nie widziałam  jak nie znajdę to się odezwę  wow, to aktywny urlop się szykuje  odpocznij porządnie i wróć z furą pazurków  no ja tak zawsze robię i mama patrzy na mnie jak na walniętą  no taka moja natura chyba już  zdecydowanie..   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2013-07-19, 23:59 | #4702 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  I nie żałuję, bo często poprawiają mi wyśmienicie humor   Tja, wolałabym żeby jednak ten fenomen przestał się ujawniać  Się okaże w słońcu   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-07-20, 01:22 | #4703 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Gdzie diabeł tuli do snu... 
				 | 

Cytat: 
  dzięki  malyna? namalować? sama? ręcami?  mylisz osoby  też prawda, ale w Twoje nigdy mi się nie udaje utrafić  Cytat: 
 poza tym jest bardzo fajnie, podoba mi się  [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;41870689]Pierwsze zdjęcie poprzednie. Następne dzisiejsze. [/QUOTE] ładne  różowa dzisiejsze bardziej mi się podobają  Cytat: 
  mnie się podobają z tym sreberkiem  Cytat: 
  oj niedobrze z portfelem  Cytat: 
 ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- trochę przebarwione, ale ten Twój przyrost  piasek piękny, ale te kropy mnie powaliły no i ten kształt   
				__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki | |||||
|     | 
|  2013-07-20, 01:54 | #4704 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-10 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Cytat: 
  [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;41870689]Pierwsze zdjęcie poprzednie. Następne dzisiejsze. Kolor oczywiście przekłamany. Coś poprzestawiałam w tym szajsungu i dziwne zdjęcia robi. Skórki jeszcze doczyszczę. [/QUOTE] Co to ten różowy  ? Cytat: 
  Bardzo ładnie wyglądają   Cytat: 
  Cytat: 
  Ale ten piaseczek u Ciebie bosko wygląda  Mysia może być?   Weeeź nie ściemniaj, widziałam mani dla Smoo   Właśnie wróciłam z babskiego wieczoru, poprawiły mi humor po tym tragicznym dniu   
				__________________ Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek | ||||
|     | 
|  2013-07-20, 08:38 | #4705 | 
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

oj tam, co Ty gadasz   kitek  ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Baby, chodźcie, piszcie i pokazujcie pazurki... siedzę w pracy i nudno jest   | 
|     | 
|  2013-07-20, 09:19 | #4706 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ale te nierówne też jakiś swój urok mają  [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;41870689]Pierwsze zdjęcie poprzednie. Następne dzisiejsze. Kolor oczywiście przekłamany. Coś poprzestawiałam w tym szajsungu i dziwne zdjęcia robi. Skórki jeszcze doczyszczę. [/QUOTE] skórki doczyścić i będzie fajne  co to to 2? Cytat: 
 a ja wczoraj na żywo widziałam TO  ale prawie 13 zł... Cytat: 
  Cytat: 
 ale nie płaczę  na razie boczki zjechane, ale mogą być naprawdę super  a do migdałów zawsze możesz wrócić  Cytat: 
  a Twoje cudne  piasek też się pięknie prezentuje  modny u nas ostatnio na wątku  jakie piękne zdjęcie   | ||||||
|     | 
|  2013-07-20, 09:53 | #4707 | 
				 | 

Cooon jaka kicia piękna    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-07-20, 10:01 | #4708 | ||
				 | 

Ooo, nie próbowałam zazwyczaj "macam delikatnie"   Muszę wypróbować  Cytat: 
  Cytat: 
  na chwilę obecną nic nie dokupuję  Jaaaaaki kiciuś   | ||
|     | 
|  2013-07-20, 10:27 | #4709 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

moja też     Cytat: 
    kropy  dziękuję  Cytat: 
  miało być serce i zepsułam   
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | ||
|     | 
|  2013-07-20, 11:49 | #4710 | |||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Alu, mnie się bardzo twoje kwadraty podobają, przy takiej smukłej płytce są według mnie ładniejsze niż migdałki  Cytat: 
 No, drogo dość, wiec nie wzięłam na razie... Dziękuję  Nie narzekaj, tylko maluj i pokazuj  Cytat: 
  pomaluj koniecznie  Cytat: 
  Potwierdzam, piasek jest boski. Cytat: 
  Dzięki  Cytat: 
   I wszystko jasne... Dziękuję  Cytat: 
  Nie wiem w sumie co te kropki w sobie maja, ale bardzo lubię ten wzór.  Kicia! Cytat: 
  Jestem prawie pewna, ze widziałam u ciebie takie pomarańczowo-granatowe kropki, tylko ze były mniejsze i rzadziej rozmieszczone... Piasek modny, bo piękny   
				__________________ | |||||||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

kup jeden dla zaspokojenia potrzeby
 kup jeden dla zaspokojenia potrzeby 
 wyobraziłam to sobie...
 wyobraziłam to sobie...

aaaaaaaaaaa!
 aaaaaaaaaaa! 

na pewno spróbuję
 na pewno spróbuję