|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Na wstępie:
Nasturcja, Miki, Anoula w tym szczególnym, jedynym i niepowtarzalnym dniu życzę Wam morza miłości, zrozumienia, szacunku, namiętności. Bierzcie z życia garściami, dbajcie o Waszą małą rodzinkę, spełniajcie Wasze marzenia! Niech to wspólne życie będzie usłane różami, a wszystkie smutki omijają Was szerokim łukiem! Cudownego ślubu, łez wzruszenia w oczach, zabawy do utraty tchu - to jedyny taki dzień w życiu! No i liczę na choćby jedno malutkie zdjęcie od każdej z Was ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem za!
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf Już niedługo u każdej z nas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko po jego wyjściu dosypiam sobie jeszcze do 9. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego,dużo radości,wytrwałości,samyc h pięknych chwil w małżeństwie oraz ogromu nieustającej miłości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lepiej nie można było tego ująć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Miss Triss bardzo nam miło Ciebie powitać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochane za wszystkie życzenia
![]() Wróciłam właśnie od fryzjera. Pięknie mnie uczesała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- A ja się dzisiaj nawet pomalowałam taki jakiś humorek mam żeby ładnie wyglądać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Wtajemniczenie
|
Prasuję właśnie ubranka córeczki, oj będzie problem jak jednak okaże się chłopcem
![]() ![]() ![]() ![]() pożniej zrobie zdjęcia i wstawie aaby dobrze że z Nina jest ok, szkoda tylko jak Cie potraktowała lekarka ![]() i nie wiem czy witałam już nową mamę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co będziesz robić? wizażować ![]() Cytat:
![]() Bacik dla tż ![]() Cytat:
Ja się już w tych rodzajach maxi cosi gubiłam ,a teraz już mi się rozjaśniło że nie różnią się prawie niczym(wszystkie mają 4 gwiazdki w teścia ADAC) tylko wykończeniem,budką w zestawie i rodzajem regulacji pasów. Mi spasował model Pebble..najdroższy :/ a Ty jaki wybrałaś fotelik? Kabriela Faceci to umiaru nie znają.Jeśli się to zdarza sporadycznie odpuściłabym,wszystko w granicach normy.Ale jeśli powtarza Twoim zdaniem za często to nie ma zmiłuj ![]() Cytat:
![]() Paulina Plażing plażing ![]() Znam przypadek że dziecko obróciło się w 35 tygodniu.Dziewczyna była na usg okazało się żę dziciak źle ułożony,cesarka zaplanowana a tydzień później niespodzianka dzidzia głowa w dół Miss Tris Miałaś już połówkowe? Niunia O ale fajnie ![]() Tak w ogóle Heloł,zamiast sprzątać piszę ![]() Standard ![]() Stawiam Bavarię,której nie mam ale po południu jadę uzupełnić zapasy,więc jak ktoś chce to będę częstować ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Trele Idź naściemniaj i już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
Zadomowienie
|
Tak miałam, w 19tc3d. Chciałam troszkę później, ale niestety Pani Doktor szła na urlop. Wszystko z Maluszkiem w jak najlepszym porządku.
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Mi również jest niezmiernie miło dołączyć do tak fajnego i zgranego grona świetnych babeczek. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Wtajemniczenie
|
Miss Triss
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
NEmOSEK - w wizażu moja nadzieja
![]() A co do fotelikòw to ja tez planuje kupic własnie pebble. Zastanawialam sie nad nim lub cabriofix , I choc nie ma za duzej roznicy wybralam ten pierwszy .. ( A jaka jest roznica? ) U mnie kosztuja one tyle samo. No I ja musze miec Maxicosi bo do Quinny tylko ten pasuje . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- No właśnie ! ? Choc powiem Wam , ze mimo tego ze 3 lekarzy powiedzialo ze Maja to Maja , to mam chwile zwatpienia .. Ciagle wszyscy mnie zaczepiaja I mowia : A Pani to bedzie miala z pewnoscia chlopaka ? Nieeee ! Ostatnio moja ksiegowa powiedziala : jeszcze przyjedziesz do mnie I powiesz ze miałam racje! Kurde ludzie , ja mam ròżowy wòzek , nie mòwiac o reszcie. ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4185 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pebble (najdroższy), ma udogodnienia:tak skonstruowne pasy które ułatwiają wyciąganie dziecka,wygodniejsza regulacja wysokości pasów,wyciągana wkładka pod dupcię,a pod główkę zostaje,chowana budka) Cabrio fix(pośredni) trudniejszy dostęp do chowanej budki ,wkładka pod dupcię zintegrowana z wkładką pod główkę,trudniejsza regulacja pasów City(najtańszy)-brak budki,trudniejsza regulacja pasów,gorsze wykończenie. Ja też mam chwile zwątpienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze nie znamy płci Bąbelka więc na razie na temat imienia rozmawiamy tak luźno. Dla dziewczynki myślimy nad Zosią lub Antosią. Dla chłopca może Franek. Jakoś podobają mi się takie starsze imiona, z pokolenia naszych dziadków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
Ja mam coraz więcej wątpliwości,wierzę że to synek ale ale.......
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Proszę wrzucajcie jakieś artykuły i wasze typu fotelików, bo to bardzo ważny zakup i wolałabym wybrać coś sprawdzonego i polecanego przez inne mamy niż zdać się tylko na opinię sprzedającego w sklepie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
Znalazłam cos na pocieszenie .. ImageUploadedByWizaz Forum1374318273.014259.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4191 | |
Wtajemniczenie
|
dowiemy się 100% przy porodzie, sa jednak przypadki pomyłek, my jajka znosimy bo nie wiemy w 5 czy 6 miesiącu co będzie, a jak nasze mamy do porodu musiały czekać
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A są takie od 0- 18 ![]() Z tego co wiem jest przedział: 0-13 9-18 18-36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edward to imię jakoś do mnie nie przemawia, ale dla misia jest świetne. ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Z tego co widziałam niektóre firmy mają przedział fotelików 0-18kg, ale niestety nie pamiętam jakie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie na Twoim miejscu tak bym zrobiła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że żadne dolegliwości Cie nie męczyły...podobnie jak mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wow to super tak się miło zaskoczyć na koniec ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj poszłam na łatwiznę z goleniem girek i wsadziłam nogi do miski, usiadłam na kanapie i poszło o wiele szybciej i lepiej niż pod prysznicem ![]() Kurze wytarte, kuchnia ogarnięta, łazienka też...teraz mam chwilę przerwy na inkę i zostało mi poodkurzanie i mycie podłóg ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-20 o 12:51 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pebble ma z tyłu taką szufladkę z regulacją pasów pociągasz i po sprawie,a w tych dwóch innych modelach trzeba te pasy przepinać odchylając wkładkę pod główkę żeby wyregulować wysokość. Trochę więcej zachodu i tyle. Myślę na tym..chociaż niekoniecznie za taką cenę ![]() ![]() http://allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-...383269898.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
My kupimy wózek 3 w 1 od razu z fotelikiem Maxi Cosi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Wtajemniczenie
|
Proszę, dodaje kilka zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamy miały kinder niespodzianki ![]() Po bólach ogarnięta chatka,tż obiera zimnioki ![]() Dzisiaj na obiadzik ze słoninką i kefirkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie cena tego fotelika to 80-100f ,, mniej wiecej to samo. a baza to niestety drugie tyle. My narazie z baza poczekamy , nie Wiem jaki samochod bedziemy mieli a do samochodu mojej mamy mozna fotelik przypiac na pasy. Baza nie pasuje .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze rozważam gondolę i fotelik,a spacerówkę dokupić jak młode wyrośnie z gondolki.Już sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Piękne ciuszki ![]() Ale tym niebieskim kombinezonem to byś się podzieliła ![]() Ale dzisiaj spokój tutaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.