|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X
Cytat:
niby 5 zl, ale to tu to tam i sie zbiera, a potem nie ma co z tym wszystkim zrobic najlepiej to "przespij" sie z ta bluzka
|
|
#1172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też właśnie muszę przyszyć ćwieki do kurtki jeansowej, ale najpierw muszę odczepić je od bluzy, do której przyszywałam je zimą ale wcześniej muszę ją jeszcze trochę wybielić ![]() Cytat:
lumpexy dają nam tę możliwość. Baskinki teraz na topie, więc akurat ta bluzka to nie będzie nic unikatowego, ale podumam przez noc i jak uda mi się jutro podskoczyć do tego sh i bluzka jeszcze będzie, to może ją kupię, ale nic na siłę
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dla siebie kupuję tylko te rzeczy, których 'jestem pewna'.
Jak się waham, to zazwyczaj ich nie biorę, bo zazwyczaj się tak kończy, że w tym nie chodzę
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tydzien - dwa i bedzie jeszcze taniej, wiec trzezwo myslac lepsza opcja to sklep anyway 5 zl to nie majatek i jak Cie korci to kup dla zasokojenia glodu lowcy i pochwal sie nam tutaj nabytkiem
|
|
#1175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już sama nie wiem co jest lepsze Cytat:
mam tylko jedną skórzaną z Bershki, a dopiero ostatnio zachciało mi się białej, ale w sklepie nic nie wpadło mi w oko Dla spokoju sumienia sprawdzę jutro czy jeszcze jest
|
|
#1176 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() A opcja podłogowa mnie nieźle ubawiła, ale uważaj na kręgosłup jak sobie właśnie załatwiłam w ten sposób na cacy ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Kiedyś kupiłam dżinsy za 10 zł a 26 kosztowało mnie skrócenie nogawek Ostatnio dostałam od teściowej białe spodnie na kancik i była to rzecz, którą należało skrócić do 7/8 i min. zwęzić. Zrobiłam to za 10 zł i jestem happy, bo wszyscy mnie zaczepiają i pytają, gdzie kupiłam takie piękne spodnie. Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2013-07-19 o 08:43 |
||||
|
|
|
#1177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No z tym sweterkiem to mi się udało. W bidze są takie podwójne stojaki na wieszaki, ja oglądałam jedną stronę i nagle mi coś mignęło - to te aplikacje na ramionach. Szybko po niego sięgnęłam, żeby mi nikt nie zabrał (bo już się zbliżały jakieś babeczki, jak na złość w tym rozmiarze więc prawdopodobieństwo że mi go gwizdną sprzed nosa było duże Tak że trzeba walczyć o swoje ![]() Co do przeróbek to ja mam na dzisiaj plan przerobić jeansy z sh (1 zł) na krótkie spodenki. Ale bardzo rzadko kupuję rzeczy do przeróbek, bo nie mam maszyny do szycia i muszę wszystko robić ręcznie
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Z okazji urlopu zrobilam porzadki w szafie
![]() 1. Buty na wesele, 12 zl 2. Komin i szalik w krate 3. Stroj w panterke, niby na basen ![]() 4. Torebka, podrobka LV, na dzialke 5 zl5. Spodenki w panterke Internationale, 2 zl 6. Spodenki koronkowe Zara, 2 zl 7. Spodenki Ralph Lauren, zrobione z dzwonow 8. Rurki Esprit i Ed Hardy po 5 zl 9. Spodnica H&M, nie wiem czy ja zostawic, chcialam skrocic ja o 2 paski
Edytowane przez Paulinaaa_ Czas edycji: 2013-07-19 o 12:29 |
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
10. Sukienka Atmosphere, 5 zl
11. Sukienka Gina Tricot, 5 zl 12. Sukienka Gina Tricot z zamkiem na szelkach, 5 zl 13. Zakiet Zara, 5 zl 14. Ramoneska, 5 zl 15. Kurtka H&M do uczesania 16. Bluza na dzialke Internationale, 3 zl 17. Sweterek w ptaszki George, 5 zl 18. Bialy sweterek Cubus 5 zl + naszyjnik Reserved 4 zl 19. Sweterek z kokardka Atmosphere, 4 zl
|
#1180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wow gratuluje takich łowów
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
20. Pudrowa narzutka New Look, 10 zl
21. Koszula Atmosphere, 3 zl 22. Koszula w bialo czarne pasy, 5 zl 23. Koszula H&M, doszylam cwieki na rekawkach, 3 zl 24. Koszula z elastycznej koronki, 5 zl 25. Koszula z kokardka do pracy, 6 zl 27. Baskinka Mohito, miala dziury wiec doszylam diamenciki, 4 zl 28. Mietowa z "piorkami", 3 zl 29. Orzelek z cwiekami, 5 zl 30. Koszulka w panterke H&M, 5 zl
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
31. Granatowa bluzka River Island, 4 zl
Pelno wszystkiego, ale i tak nie ma w co sie ubrac
|
#1183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1184 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1185 |
|
Marudziara
|
Mnie się dziś udało kupić za 3 zł górską kurtkę Timberlanda
sprawdzałam ceny w sieci 450zł
|
#1186 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba sobie jakoś radzić ![]() A zawsze przerabiam sama ), to pewnie też bym nie kupowała ubrań do poprawek Chociaż niejednokrotnie i tak wychodzi to taniej, niż gdyby kupić coś w sieciówce w cenie regularnej Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I jak tu nie uwielbiać lumpexów ![]() Cytat:
![]() A ja kupiłam tę baskinkę Miałam dosłownie 5min. na jej znalezienie, ale udało się i złapałam jeszcze inną bluzkę za 8zł, więc zamiast 5-ciu, wydałam 16zł
|
|
#1187 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X
A to moje z ostatniej wizyty. Przepraszam za jakość zdjęć ale lepsze takie niż żadne
![]() Pomarańczowa bluza kangur denim co tylko ma soczysty kolor a ten tu jakis taki 6zlBiała bluzka top shop 5 zl Sukienka wal? Ale śliczna 6 zl Legginsy m&s 4.50 Łańcuszek 6 zl słabo go widać ![]() Spódniczka dziwna firma 6zl taki rozciągliwy jeans ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale najbardziej zazdroszczę spodenek koronkowych na które choruje już od m-ca i chyba wkoncu kupie na all albo jeszcze zajrze do chińczyka czy coś ma takiego ![]() Ja bym spodnice skrocila taka dl to kompletnie nie dla mnie-musze mieć przynajmniej lekko przed kolano, a ty jak się w takiej czujesz to nie wiem... ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- ...skad ja to znam ostatnio przyjechał mój chłopak i mówi szykuj się pojedziemy gdzieś sobie.. stałam dobre 10 min przy szafie strzeliłam focha, ze nie zadzwonił wcześniej i że nigdzie nie jade, bo ja nie mam się w co ubrać... |
|
|
|
|
#1189 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejsza fota z lumpeksu - cały zestaw w końcu kupiłam, chociaż szczerze mówiąc nie wiem czy powinnam nosić rurki przy mojej figurze? (to moje pierwsze)
![]() ![]() spodnie rurki - 11 zł (przecenione przy kasie z 17 zł bo z plamą, którą właśnie od 30 min próbuję usunąć) bluzka rękaw 3/4 błękitno - czarno-biała 12 zł kamizelka błękitno -czarno-biała 7 zł
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za mile komentarze
![]() Irja, pochwal sie bluzkami ![]() Ania, no wlasnie nie czuje sie dobrze w tej dlugosci i tez wole spodnice przed kolano ale nie wiem czy jest sens przerabiania jak wloze ja do szafy i zapomne spodenki koronkowe wpadly mi w rece przypadkiem, myslalam ze to wielkie majty byly w miare tanie, w granicach 20-30 zl polecam chinczyka po dawnym Bomi, moloch i pelno wszystkiego co sobie zazyczysz bylas tam moze? Co od ubierenia przed spotkaniem z Tż, mam calkiem podobnie
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
tunika mgiełka 8zl ( zdjecie nie do końca oddaje kolor
|
#1192 | |||||
|
Rozeznanie
|
dziekuje
dziekuje Cytat:
Myślałam że odplamiać można tylko wybielaczem.... Dziękuję za informację!dziekuje dziękuje ![]() Cytat:
Cytat:
Mają bardzo przyjemny materiał, przynajmniej te na które ja trafiałam A poza tym lubię spodnie z wyższym stanem, noszę rozmiar 40 i nie czuję się pewnie w biodrówkach... Ogólnie jako nieliczne leżą na mnie dobrze. Ale wiadomo, co osoba to inna sylwetka i inne upodobania Nie wiem jak z PerUna bo akurat na takie spodnie nie natrafiłam jeszcze w sh...Buty wzięłam bez większego przekonania ale po Twoim komentarzu cieszę się że je kupiłam Mam problem z kupowaniem wygodnych butów, wszystkie prędzej czy później mnie obcierają, uwierają itd... a szczególnie tyczy się to obcasów. A co do ceny to wierzę Ci z całego serca bo od ok. 2 tygodni u mnie w lumpie jest wysyp tych butów w najróżniejszych rozmiarach, pewnie nakupowały Brytyjki na ich na potęgę a później się pozbywały![]() PS: Fajnie mieć taką specjalistkę od Marks&Spencer'owych szmatek na forum ![]() Cytat:
Mam niestety to samo... wchodzę do sh i kupuję jedną, dwie rzeczy... Może to dlatego że ceny poszły w górę a może też ze względu na konkurencję, kiedyś do lumpeksów chodzili nieliczni, teraz kupuje tam 3/4 mojego miasta... dziękuję Paulinaaa_ Cytat:
14.02.2015 03.06.2017 18.08.2018 Edytowane przez ciemnowlosa Czas edycji: 2013-07-20 o 13:58 |
|||||
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Irja: "W marcu na 10min przed wyjściem na rodzinną imprezę uszyłam ręcznie spódniczkę od podstaw Trzeba sobie jakoś radzić" OOooo matko to mnie powaliłaś teraz na kolana, ja pewnie przez te 10 min nie wzięłabym się za przyszycie guzika............ |
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodenki koronkowe i spódnica <3 ja chciałam Tż do do Słupska do ciucha wygonić, ale nie dał sie
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieprecyzyjnie się wyraziłam ![]() A to moje bluzeczki ![]() biała baskinka, Mango ("przed" i mniej-więcej "po" )czerwona bokserka, Red Label Przepraszam, że wygniecione, ale czeka je jeszcze pranie
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2013-07-20 o 16:20 |
|
|
|
|
#1196 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to wycięcie moim zdaniem ma być z przodu i pewnie trzebaby do tego przyklejany biustonosz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zwężasz ciuszki ręcznie?
|
|||||
|
|
|
#1197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie coś ostatnio dostawy marne strasznie, ale udało mi się dorwać marynarkę z baskinką New Look Pasiak Amostphere bluzeczka Vila bluzka czarno-biała Zara
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, od jakiegoś czasu ręcznie, bo maszyna odmówiła posłuszeństwa ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Twoje zakupy też bardzo fajne
|
|
#1199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem, czy bym miała tyle cierpliwości, chociaż kilka ciuszków czeka w kolejce aż kupię maszynę, a jeszcze jej nie wybrałam, bo nie mam pojęcia o szyciu ale ciuchy do przeróbki już mam! Może któraś z Was mogłaby polecić dobrą maszynę do szycia? Głównie chodzi mi o model.W poniedziałek wybieram się na dostawę z prawdziwego zdarzenia z samego rana pierwszy raz w życiu, chyba muszę się przygotować
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

ale nie miałam gotówki przy sobie, więc nawet nie pytałam i stwierdziłam, że trzymam się swojej zasady 
tyle wzorzystych spodni na spodenki kupiłam a tu połowa lata a ja zrobiłam 3 pary chyba tylko
a w parterze nie da rady, bo mam jeszcze panienska maszyne mamy w której trzeba nacisnąć pedał żeby chodziła
anyway 5 zl to nie majatek i jak Cie korci to kup dla zasokojenia glodu lowcy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Głównie chodzi mi o model.