| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-07-20, 16:29 | #4771 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Gdzie diabeł tuli do snu... 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!

Cytat: 
  Cytat: 
  ufff  Cytat: 
  a kwiatki to folia transferowa, przysłali mi z kkcenterhk http://www.kkcenterhk.com/p10920/N.N...duct_info.html muszę recenzję napisać, ale jeszcze raz zrobię i pewnie dopiero napiszę  bo u Ciebie wszystko pięknie wygląda  ostatnio chyba mam przesyt lakierowy   
				__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki | |||
|     | 
|  2013-07-20, 16:31 | #4772 | 
| Zakorzenienie | 

Cudowna kicia   Ale bym ją wymiziała  Też nie mam  Już wrzucam i uciekam   Tak na szybko zrobiony mani, szybko obfocony i zaraz znowu zmykam się ogarniać i wybywam spędzić wieczór ze znajomymi. Ale to nie będzie fajny wieczór - głowa mnie boli      Wrzucam przez Picasa Web Albums, coby mi znowu kolorów nie pozjadał wizaż ;P 
				__________________ | 
|     | 
|  2013-07-20, 16:35 | #4773 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Cytat: 
  ładne mani, piękne masz paznokcie   | |
|     | 
|  2013-07-20, 16:38 | #4774 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

nie ma tego złego   Cytat: 
  także chyba to ktoś inny. O, a nie Rodzynka czasem? piękny piękny  sama aktualnie noszę. Cytat: 
  ja też. Wystarczy że w głowie mam "chce wszystko"  Cytat: 
  ciekawa  ja też uciekam, bo zaganiana dziś jestem   | |||
|     | 
|  2013-07-20, 16:38 | #4775 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

nie mam mocny na malowanie Cytat: 
 ja myślałam, ze ręcznie malowane  ładne pazurki mani super, podoba mi się  uu nie dobrze, że głowa boli, może przestanie udanego spotkania 
				__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | |
|     | 
|  2013-07-20, 16:38 | #4776 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2013-07-20, 16:40 | #4777 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cytat: 
  Ale chciejlisty nie mam głównie dlatego, ze albo a) coś mi się od razu spodoba i biorę, albo b) stwierdzam, ze jest za drogie i nie biorę, albo c) odkładam sprawę na później i po kilkunastu podejściach dochodzę do a) lub b)  Co to za baza? Bardzo ładny kolor. 
				__________________ | |
|     | 
|  2013-07-20, 16:48 | #4778 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Asa bay 
				 | 

Cytat: 
  A jesteś w stanie stwierdzić jaka to wersja? KLIK Haha  ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Czyli będzie nowe malowanko  ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Niby ładnie, ale coś mi w nich nie pasuje... | ||
|     | 
|  2013-07-20, 16:55 | #4779 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Gdzie diabeł tuli do snu... 
				 | 

Rodzynko podobają mi się   pamiętam je, pod sweterek   i jeszcze takie zielone i granatowe też  nigdy nie miałam mani w kropki, ani w paski, ani w ogóle jakiegoś ciekawego :x eeeeee....ja i malowanie?  Cytat: 

__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki | |
|     | 
|  2013-07-20, 16:57 | #4780 | |
				 | 

Cytat:  po takim zdjęciu butli nie, ale to akurat ma małe znaczenie. Druga moja butla była zakupiona stacjonarnie w EF w Wawie i jest mocniejsza. Co do pierwszej słabszej pewności nie mam 100% ale jestem przekonana, że zamawiałam z EF ... także nie wiem, loteria chyba? | |
|     | 
|  2013-07-20, 17:03 | #4781 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-07-20, 17:09 | #4782 | |
				 | 

tzn nie pod mój sweterek   ale faktycznie była o ubraniach mowa, bo ja wtedy pisałam, że podobają mi się zestawy ubrań w takich kolorach no i to była inspiracja  ale któraś chyba pisała o sweterku, nieźle pamiętasz  tak, limonka z granatem  ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat: 
  więc ta co ja trafiłam najpierw to może jakaś mniejszość  a co do CC, to jakbyś kupowała stacjonarnie, albo ktoś to idzie poznać  no ale jak przez neta to nie wiadomo co wrzucą.. | |
|     | 
|  2013-07-20, 17:10 | #4783 | |
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
  maluj   oddam trochę mocy :przesyła moc:  a ja mam pomysł na nowe mani   Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-07-20 o 17:11 | |
|     | 
|  2013-07-20, 18:03 | #4784 | |
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

ja póki co też, ale czasami mam poważny problem czym malować  Cytat: 
 ładnie wyglądają  przesyłam moc do malowania  +18, golasy    
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2013-07-20, 18:18 | #4785 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Radom 
				 | 

Amelka, to z dedykacją dla Ciebie   | 
|     | 
|  2013-07-20, 18:25 | #4786 | 
				 | 

raany, przepiękne Ci te piórka wyszły  uwielbiam je tak samo jak pierwsze piórka, które kiedyś zrobiłaś   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | 
|     | 
|  2013-07-20, 18:27 | #4787 | 
				 | 

Ładne    Dziękuję  Nadal cudnie wyglądają  Maluszek najładniejszy  ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- I jaka cenzura na kciuku :P ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cały czas sprawdzam jak będzie mi w kwadratach   | 
|     | 
|  2013-07-20, 18:28 | #4788 | |
| keep calm and contour on Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cytat: 

__________________ It's a little bit horrifying just how quickly everything can fall to crap. Oh, screw beautiful. I'm brilliant.  If you want to appease me, compliment my brain. | |
|     | 
|  2013-07-20, 18:35 | #4789 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Radom 
				 | 

Dzieki Pilarku. To jednak chyba go odpuszczę   . | 
|     | 
|  2013-07-20, 18:35 | #4790 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Cześć dziewczyny   Jestem wróciłam lece nadrabiać  Wrzucam dzisiejsze mani No to tadam   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | 
|     | 
|  2013-07-20, 18:42 | #4791 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-10 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Cytat: 
  Idę się przewietrzyć, piszcie dużo   
				__________________ Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek | |
|     | 
|  2013-07-20, 18:44 | #4792 | |||||
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Yyy no może Cytat: 
 Ty masz wytłumaczenie, aYen? Cytat: 
  Jakaś Ty śliczna! Cytat: 
 Cytat: 
 Świat się kończy.... Cytat: 
 Jaka słodziuchna | |||||
|     | 
|  2013-07-20, 18:46 | #4793 | 
| keep calm and contour on Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Masz fajniejsze holo ,chociażby z AP   PS Z miesiąc temu pomalowałam Color Club Halo-graphic,to jest moc   
				__________________ It's a little bit horrifying just how quickly everything can fall to crap. Oh, screw beautiful. I'm brilliant.  If you want to appease me, compliment my brain. | 
|     | 
|  2013-07-20, 18:55 | #4794 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Cytat: 
  jak mówiłam - kropki na serdecznym i kciuku zwaliłam  Cytat: 
  ale myślę jeszcze nad tym co bym chciała, bo myślałam o jakiejś biżu  ale lakiery...   Cytat: 
   ładne golaski  pięknie się trzymają  te piórka są cudnee  Malinka niektóre lakiery śpiewają syrenim głosem "weź mnie tu i teraz"  czy to możliwe?  ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- JA  dziękuję  to zdjęcie stare, teraz mam inne włosy  Cytat: 
  cudne mani  flejki   
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | ||||
|     | 
|  2013-07-20, 18:56 | #4795 | ||||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Chanele czy inne Heleny są straaasznie przecenione. A jakość.... taka sobie. Na pewno nieadekwatna do ceny. Lakier za 100, to misiałby mi stpy masować. Nooo. Gdy nie ma dzieci w domu...  Miałku.... Za długie. Buba mnie rozłożyła na łopaty Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-07-20 o 19:08 | ||||
|     | 
|  2013-07-20, 18:59 | #4796 | |
				 | 

Cytat:  Byłabym w stanie brać na pół  Ale w sierpniu dopiero, po wypłacie  ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Dobrze powiedziane! I drinki podawać   | |
|     | 
|  2013-07-20, 19:00 | #4797 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Cytat: 

__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-07-20, 19:08 | #4798 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-07-20, 19:24 | #4799 | |
				 | 

dziękuję  Cytat: 
 stęskniłam się za Tobą  dobrze, że jesteś  cudne pazurki  dziękuję  Śniegowa.. ja je w tym tygodniu skracałam   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2013-07-20, 19:33 | #4800 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-03 Lokalizacja: Deszczowa kraina :D 
				 | 

Witam.  Chciałabym się Wam pochwalić moimi pazurkami (ale coś zdjęcia się nie chcą ładować). Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie w swoje progi. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

Jestem prawie pewna, ze widziałam u ciebie takie pomarańczowo-granatowe kropki, tylko ze były mniejsze i rzadziej rozmieszczone... Piasek modny, bo piękny
 Jestem prawie pewna, ze widziałam u ciebie takie pomarańczowo-granatowe kropki, tylko ze były mniejsze i rzadziej rozmieszczone... Piasek modny, bo piękny

Staram się blogować kuliarnie
Staram się blogować kuliarnie