|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
|
2 | 3,57% |
| Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
3 | 5,36% |
| Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
24 | 42,86% |
| Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
22 | 39,29% |
| Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
5 | 8,93% |
| Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Ja przysiegam ze od przyszlego tygodnia Was zasypie fotkami jakie tylko bedziecie chciały ) dzis jak dobrze pojdzie przywioza mi wieksze rzeczy : meble , lozeczko , przewijak , koszyczek I wozek , a w przyszlym tygodniu reszte )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
W sumie bez bazy też jest ok,ale z nią to wygodniej wpinasz,wypinasz i już. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() Uwielbiam oglądać pokoiki,ciuszki,pierdółki dzieciowe,gadżety itp |
||
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
![]() Śliczna kolekcja My bazy nie kupujemy ![]() Dobra lecę polatać na odkurzaczu |
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Własnie dostalam cynka ze moja kolezanka urodziła maleńka Zosie . Nie Wiem jak urodziła , Ani ile waży .. SMS : Jest Zocha , cała I zdrowa ! I tyle ;D
Wczoraj jej wody odeszły o 8 rano. I 23.30 napisałas mi ze ma rozwarcie na 3 palce I nadal nie chca jej wsadzic do wanny. A teraz o 13.00 ze urodziła. Ile to? 29h ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się namęczyła :/ |
|
|
|
|
#4206 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje dla tych co dzis staja na slubnym kobiercu
![]() Nie nadazam z nadrabianiem Was - nie jest to latwe kiedy ma sie 3latke w domu i chodzi sie do pracy. Postaram sie , ale niestety czasu brak. U nas wiesci - bedzie dziewczynka. Na razie nazywamy ja Ola, pewnie juz tak zostanie. Pzdrawiam wszystkie |
|
|
|
#4207 |
|
Rozeznanie
|
Jestem. we wtorek w nocy trafilam do spzitala
ze skurczami Ale dzis jestem juz w domu! Hurrra tak sie ciesze ![]() Gratuluje Pannom Mlodym !
|
|
|
|
#4208 |
|
Wtajemniczenie
|
Budowniczka rany dobrze,że już dobrze
Wszystkim PM wszystkiego najcudowniejszego Resztę nadrobiłam, ale zniknąć muszę bo zaraz będę miała gości, to coś ogarnę, potem już zapewne nie spamiętam co komu |
|
|
|
#4209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
NajwaZniejsze ze juz dobrze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4210 |
|
Zadomowienie
|
My właśnie zjedliśmy szybki obiadek (fasolka szparagowa z bułeczką mniami) i zbieramy się nad wodę troszkę opalić brzuszek.
![]() Do zobaczenia wieczorkiem, chyba, że wypadnie nam jakiś spontaniczny gril u znajomych to zawitam dopiero jutro rano. ![]() Buziaczki dla wszystkich! |
|
|
|
#4211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale już ok wszystko? |
||
|
|
|
#4212 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Super kolekcja
![]() ![]() Mm...pychotka A ja mężowi robie kotlecika a sobie śledzia w śmietanie no jak mnie naszło!Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje Oli![]() Jjekuu ale czemu ze skurczami? Najważniejsze że już w domku i na pewno się to już nie powtórzy. |
||
|
|
|
#4213 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
;( Troche juz sie uspokoilam, ale moment gdy sie czeka, czy zacznie sie rodzic czy nie jest strsaszny. Wszystko zaczyna leżeć w gruzach Czlowiek zaczyna zdawać soebie sprawę, czym dla niego jest to dziecko w brzuszku i ze moze juz za chwile barkować jego ruchów...
|
||
|
|
|
#4214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No rzeczywiście Cie smak złapał ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
Dobrze że w porządku już,dbaj o siebie |
||
|
|
|
#4215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
24h pozniej bylam juz w szpitalu ze skurczami... |
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pierdzielę.ale oni sobie lekceważą. Jadę na kawkę do siostry pobyczyć się na działeczce. Do później
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najważniejsze że sytuacja opanowana dbaj teraz o siebie, Ty i Twoje dziecko jesteście najważniejsze nic się innego nie liczy.
|
|
|
|
|
#4218 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jakie śliczności
Cytat:
![]() Cytat:
Dom ogarnęłam, teraz chwilkę przysiadłam żeby odpocząć ale jednak TŻ zaproponował mi żebyśmy pojechali do szwagierki na herbatkę, więc jadę na jakieś ploty ![]() Do później
|
||
|
|
|
#4220 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka tu cisza :O
Ja narzekałam ze nie bede miała co robic - I chyba z tej rozpaczy nadal leże. Zjadłam słoik ogorkow malosolnych - dopiero wczoraj zrobionych I mi nie dobrze O boshe co ja widze Stahursky pokazuje w tv jak badać piersi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4222 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po urlopie
Przede wszystkim - życzę dzisiejszym PM dużo radości, uśmiechu i miłości. Oby ten dzień był cudownym przeżyciem i wstępem do dalszego szczęśliwego życia. W Chorwacji było super - pogoda taka w sam raz, nie było nieznośnych upałów tylko tak w granicach 26-29 stopni. Bardzo dużo czasu spędzałam w wodzie - w morzu i w basenie. Podróż odbyła się bez problemów. Co prawda trochę mnie bolał kręgosłup ale to wszystko. Maluszkowi się chyba wakacje podobały bo pierwszy raz poczułam takie typowe "puknięcia" od środka Dodatkowo wrzucam zdjęcia brzucha na wakacjach
06.12.2013 - Iga 20.06.2016 - Olek Edytowane przez Kociak85 Czas edycji: 2013-07-20 o 18:12 |
|
|
|
#4223 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() OOO jaaa ile ubranek Cytat:
![]() Witam w leniwy weekend ![]() My dziś z Tż buszowaliśmy po sklepach i kupiliśmy Bartusiowi (chyba już tak zostanie, chociaż mi się podoba Oktawian ) parę fatałaszków Tż pojechał na myjnie i do kolegi, więc nadrobiłam was i myślałam że troszkę pogadamy ale widzę dziś cisza, a i zrobiłam dziś zdjęcia brzuszka ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Super że wakacje udane |
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
KOCIAK - ale wakacje! Tesknie za takim oceanem , za jego kolorem I palmami. Normalnie wlasnie bylby czas na nasze wakacje .. A teraz trzeba odpuscic , sa wazniejsze rzeczy.
Sliczny masz brzuszek okraglutki )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4227 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę długo Cytat:
Gratuluję córci!!Cytat:
najważniejsze, że już jest ok, odpoczywaj Kochana Cytat:
Cytat:
super brzusio sie prezentuje na wakacjach Ciesze się, że wyjazd udany Cytat:
My też nic nie dostaniemy i wszystko kupujemy sami ![]() Do mnie później wpadają koleżanki na drineczki i ploty, a potem odwiozę je na balety ![]() Trele tak samo i u nas...rok temu w tym czasie byliśmy na Majorce Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-20 o 19:24 |
||||||
|
|
|
#4228 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę coś dodać zdjęć
|
|
|
|
#4229 |
|
Rozeznanie
|
Tak teraz leżę i myślę: w czym bedziecie kąpać swoje dzzieciaczki: ja mysle o oliatum lub emolium (emulsji)... dośc powaznie
Moja siostra jednak mi odradza, ze wzgledu na 'uzakeznienie' dzieci od tych kosmetykow i poleca mi nivea i hipp. Co z oliwką? sama juz nie wiem co mysleć.... POMOŻCIE... co do proszku, to zakupiłam JELPa FRESH
|
|
|
|
#4230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

) dzis jak dobrze pojdzie przywioza mi wieksze rzeczy : meble , lozeczko , przewijak , koszyczek I wozek , a w przyszlym tygodniu reszte
KCIUKI DLA ANI 

ze skurczami 

najważniejsze, że już jest ok, odpoczywaj Kochana