![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem raźniej :) wspólne schudniemy 10 kg. Odchudzanko od 24 maja :)
cześć dziewczynki!!!
![]() ![]() co do diety to ostatnio różnie bywało generalnie zdecydowanie mniej jadłam i w efekcie obecnie mam na wadze 71kg a zaczynałam z 75/76 więc nie jest źle ![]() ![]() ale to wszystko przez nerwy obiecuję że więcej nie będę tak strasznie grzeszyć, tym bardziej, że jak widzę to ja jestem jak wieloryb przy Was!!! ![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Łał, gratuluję efektów
![]() ![]() ![]() Tak się tu cichutko zrobiło znowu! Nie leniuchować mi tam! ![]() Wczoraj poszłam rano na mega fitness (rozgrzewka taka, że ledwo zipałam a potem ćwiczenia głównie na brzuch) i po tym wszystkim zostałam na 1,5h na siłowni. Wielce dumna i blada (w sumie tuż po to czerwona) po wszystkim upiekłam ciasto z owocami, a na koniec TŻ zamówił pizzę. Prosiłam go żeby mnie nie namawiał na fast foody, to mi powiedział że nie będzie mnie namawiał ale i tak zamówi. On generalnie nie chce żebym coś ze sobą robiła bo uważa że jestem w porządku, dlatego w ogóle mnie nie wspiera w tym tylko kusi jakimiś słodyczami i innymi :/ A jemu też by nie zaszkodziło zrzucić parę kilo! Tylko namów go jak to uparte jak dziecko... A ciasto upiekłam bo jechałam do dawno niewidzianej koleżanki i chciałam coś domowego przywieźć, ale w sumie to zaniosę trochę do pracy, trochę dla TŻta i pewnie dużo nie zostanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Efekty super-tak trzymać, naprawdę jestem z Ciebie dumna. ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki. Dawno mnie tu nie było. choróbsko całkowicie mnie połozyło wiec nie miałam na nic siły. waga na szczęście stoi w miejscu choć troszke się opychałam :P
Widzę że mamy nową kolezankę na forum. Tutyskaa witaj ![]()
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Murcielaga gratulacje!
![]() ![]() ![]() Elph tutaj zgodze się z alarunką, misiowaci faceci są najlepsi ![]() ErnestyLda witam ![]()
no to startujemy ![]() Edytowane przez tutyskaa Czas edycji: 2013-07-20 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, trzeba dowalić sobie duuużą porcją lodów
![]() Eh, jak ja sobie przypomnę ciało mojego eks-misiu taki fajny i ramiona szerokie.. Ale poszedł sobie w siną dal i sami chudzielce się za mną oglądają, fuuu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Aa i to moje ciasto to niestety takie zwykłe ucierane z owocami i kruszonką. Już nie wydziwiałam i nie robiłam dietetycznych :P Ale wcale jakieś super nie wyszło, mocno czuć w smaku jajka, teraz jak patrzę na internecie to nie znajduję mojego przepisu (który też kiedyś wzięłam z internetu), tylko taki na 4 jajka a nie 6, może z takiego lepiej wyjdzie. Dlatego nie ma się czym chwalić. Ale frytki z selera cudowne, musicie spróbować! Ja jutro biorę się za malowanie roweru ![]() I poza tym to jak jestem w pracy to tak łatwo trzymać się diety! Szczególnie z tą koleżanką ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Jak zwykle wypadłam z obiegu i nie wiem co i jak
![]() Powiedzcie mi, mam porzeczki, a chce deser ![]() ![]()
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Zmiksuj serek wiejski z jakimś słodzidłem (cukier, cukier brązowy, miód, słodzik) i wrzuć do tego porzeczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem, bez słodkiego mogę żyć, ale bez słonego.. Nie wyobrażam sobie, a jutro właśnie od nowa. Nie macie mnie dość?! Wpadam i wypadam z tego wątku, że sama jestem zirytowana i sfrustrowana..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Wieje ciszą, więc znów dołączam do Was. Dzisiaj bardzo grzecznie, bo: (będę wklejać w mojego wordowego dzienniczka)
Śniadanie: serek wiejski 45g 3xwaza żytnia kawa espresso 100 ml mleko 0,5% II Śniadanie: jabłko 200 g Obiad: omlet 3 jajka cebulka łyżeczka masła pomidor Kolacja: 4 plasterki polędwicy sopockiej 2x waza żytnia 200 ml maślanki truskawkowej pomidor Razem wyszło ponad 918 kcal. Jestem bardzo z siebie dumna, bo do pierwszy dzień i gładko poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
ja osobiście nie łaczyłabym serka wiejskiego z porzeczkami. Ogólnie pewnie dlatego że sereka wiejskiego nie cierpie. Raz jadłam i nigdy wiecej :P A tak pozatym u mnie dobrze. Wczoraj troszke nagrzeszyłam bo rodzice grlia zrobili ale wcześniej byłam chyba z 4-5h nad wodą wiec też sie popluskałam i sobie popływałam
![]()
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Jakoś poszło z tymi porzeczkami, ja nie wiem czy mam żołądek ze stali czy co
![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam cały czas tą samą wagę. Zjadłam właśnie czekoladę, mniam. Chyba tyle w temacie ![]() Ale za to PIĘKNIE ćwiczę pośladki! W każdym razie zbieram komplementy. Waga stoi a tyłek rośnie i jeszcze mnie chwalą do tego ![]() A tak wgl to nie bijcie ![]() ![]() Alarunko zbójnico jedna ty! Jak tak zmieniasz co chwilę avatara to sie gubię z im rozmawiam. ![]() Wiem, mam iść spać? ![]()
![]() |
#194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratulację za ćwiczenia-ja postanowiłam ćwiczyć intensywnie od stycznia, gdyż: 1) rzucam palenie i chcę wyrobić sobie kondycję 2) czeka mnie dużo zmian i tylko jak zacznę będę musiała przestać, a co za tym idzie nie będzie efektów 3) rower, rolki, biegi-jak najbardziej tak, niestety muszę odpuścić ćwiczenia programowe typu Mel B, ale za to skupię się na wadze ![]() Waga nie jest najważniejsza, a centymetry ![]() Teraz zostanę dłuższy czas przy tym avatarze, gdyż jest on moim zmaganiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
No ja też miałam taki miesiąc przestoju, ale będzie dobrze :P Dlatego w tym miesiącu nawet zdjęć nie robię.
Już myślałam, żeby odpuścić wyciąganie TŻ na siłownię, gdy nagle sam mi powiedział, że chce iść ![]() Upiekłam własnie dietetyczną tartę z wiśniami (niedługo by się popsuły, a na surowe nie miałam ochoty), jeszcze jest półpłynna ale mam nadzieję że to stężeje ![]() I chyba zrezygnuję z tej diety 5:2, chociaż jeszcze się zastanawiam. Zamierzam naprawdę dużo ćwiczyć teraz i po prostu nie chcę się głodzić, planuję tylko 1-2 dni w tygodniu zostawić bez treningu. Ciekawe czy mi się uda ![]() HarajukuChilli, no alko niestety to ponoć puste kalorie :P Mnie ostatnio do niego nie ciągnie nawet więc problem z głowy, ale radziłabym uważać z ilością ![]() Alarunka, co to za zmiany? ![]() Edytowane przez Elph Czas edycji: 2013-07-23 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
A zmieniłam w tym roku studia na inne, nowe miasto, przeprowadzka. Rozstaliśmy się z TŻ po 2 latach, więc chcę się wziąć jakoś w garść
![]() Harajuku, alkohol, masakra. Jak ja lubię sobie popić w wakacje. A tu dieta, dieta. Idzie mi bardzo przyzwoicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
z alkoholem to jest zawsze wielki problem ;/ jak się wyjdzie gdzieś ze znajomymi to zazwyczaj ciężko odmówić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Alarunka, no to faktycznie duuże zmiany, a co studiowałaś i będziesz studiować? Ja też chyba zmienię kierunek jak mi się uda, ale to dopiero za rok, chociaż inżyniera pewnie zrobię jak już będę po 2 latach...
Mnie na razie na picie oprócz TŻta to nikt nie namawia, ale w sumie jeszcze nie było okazji ![]() ![]() Wczoraj byłam ponad godzinę na siłowni i godzinę na fitness ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Studiowałam prawo, a studiować będę turystykę i rekreację, robić kursy na trenera personalnego, rekreacyjnego. Zupełnie duża zmiana, ale nie żałuję. Nareszcie będę robić to co sprawia mi przyjemność, a poza tym jestem humanistą więc wyboru w kierunkach nie mam
![]() Gratulacje z fitnesem, niesamowita rzecz choć ja wolę ćwiczyć w domu. Zaczynam 3 dzień i jak do tej pory żadnych grzeszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Gdzie się podziałyście?
![]() ![]() Moja trenerka od tańca brzucha powiedziała mi dziś, że 'strasznie schudłam' ![]() ![]() Piszcie, jak u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Elph takie komentarze aż motywują do dalszego działania
![]() ![]() ja własnie wróciłam z Tatr. to były baaardzo męczące dni. nie dość że trzeba było robic po 20km dziennie, to jeszcze w tym skwarze ;o ale nie powiem, warto było, piękne miejsce i co roku chętnie tam wracam ![]()
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
I na pewno taki wysiłek dobrze Ci zrobił
![]() ![]() Znalazłam dziś na śmietniku wiklinowy biały koszyk, który idealnie mi spasuje do roweru ![]() Iii oczywiście nowinka kulinarna dla Was, czyli smażone kiełki! Planowałam takie przyrządzić, poszłam dziś do biedronki po kiełki, chciałam kupić z rzodkiewki albo brokuła tak jak zawsze. Na półce zauważyłam jakiś inny dziwny rodzaj kiełków, biorę do ręki a tu 'kiełki do smażenia', no jak przeznaczenie! Zrobiłam z cebulą, czosnkiem i przyprawami, zjadłam z ciemną bułką z biedronki (naprawdę te bułki polecam, moje ulubione) i na tej bułce grube plastry pomidora, pyyycha! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Ej no co za cisza :pała:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Odp: Razem raźniej :) wspólne schudniemy 10 kg. Odchudzanko od 24 maja :)
To może ja się wytłumaczę.... Kompletnie brak mi motywavj, jakiejkolwiek. Obrazki z inyernetu jmotywacyjne- znam juz na pamiec ale caly czas nie widze celu dla siebie... Wiec przepraszam dziewczyny, ale misze zrezygnowac... Chcialabym sie jakos zmotywowa i do was wrocic le nie wiem czy to mozliwe :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Razem raźniej :) wspólne schudniemy 10 kg. Odchudzanko od 24 maja :)
nie przejmuj się, mi również zabrakło motywacji i nie mam sił by ruszyc tyłek do ćwiczeń ;(
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Ja to samo, ale trzeba się podnieść, trzeba w końcu ruszyć do przodu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie możecie się tak łatwo poddawać!
Ja sobie postanowiłam: tym razem mi się uda i nic nie stanie na przeszkodzie! Można mieć kilka gorszych dni, ale zaraz trzeba wrócić do normy i dalej działać. To ma być sposób na nasze życie już na zawsze, spróbujcie ćwiczenia traktować jako przyjemność, a dieta to nie może być katorga- raz na czas wolno sobie pozwolić na małe grzeszki, ale ogólnie po prostu musi być zdrowsza. Nie traktujcie tego odchudzania jak jakiejś kary czy przymusu, to od Was przecież zależy czy chcecie coś ze sobą zrobić. Weźcie pod uwagę, że skoro teraz się czujecie źle w swoim ciele, to pewnie już będzie tak zawsze, jeśli tak to zostawicie. A nawet będzie gorzej, bo przecież to przez pewne nawyki przytyłyśmy i jak ich nie zmienimy, będziemy tyć dalej. A wyobraźcie sobie siebie za parę miesięcy czy nawet rok, gdybyście trzymały się zasad- nie chciałybyście w końcu osiągnąć wymarzonej sylwetki, być bardziej pewnymi siebie, móc bez problemu włożyć obcisłe ubrania czy ubrania kilka rozmiarów mniejsze? To wymaga poświęceń, ale nie aż takich, jak nam się wydaje! To tylko ćwiczenia i zdrowsze odżywianie, przecież to nic trudnego i nadzwyczajnego. Więc zabierzcie się za siebie i bez wymówek! Musimy stawić czoła tym naszym przeciwnościom, pokazać że mamy silną wolę ![]() Btw po moim wakacyjnym weekendzie przytyłam kilogram, ale cóż, to były jedyne 2 dni wakacji jakie miałam w tym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Elph bardzo mądre słowa, podpisuję się wszystkimi moimi kończynami
![]() Ee, skoro to tylko dwa dni to się nie przejmuj, sama mówiłaś, że po gorszym dniu trzeba szybko wrócić do formy-i Ty to robisz. I zgadzam się, że ma to być sposób na całe życie. Dziewczyny ja się podniosłam i jak na razie jest rewelacyjnie bez małych nawet grzeszków. Dziś mój 6 dzień odchudzania i ćwiczeń. Ćwiczę codziennie z Mel B czasem nawet potem jeżdżę ok. 2 godzin na rowerze. Od 6 dni także nie palę papierosów ![]() Kiedy mam się spodziewać efektów? Owszem widzę, że brzuszek jest trochę płastszy i ogólnie czuję się lepiej, lekko. Ale ćwiczę 6 dzień i jakiś efektów nie ma.. Jak myślicie kiedy mogę się spodziewać, że coś ruszy w kierunku - umięśniony brzuszek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.