|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚ
Cytat:
mój pierwszy 'związek' to było jedno wielkie wtf... żałuję tego, jak niczego w życiu... gimbaza, ostatnia klasa.. no i mam 'chłopaka..' rozmowy na gg... moze ze 2 razy u mnei był, ja u niego na jego 18... on jest ( bo do tej pory) niezbyt ciekawym typem.. no i to, ze sie z nim jednak trochę zadawałam ( ok 2 msc, bo 3 msc tego' zwiazku' to zero rozmów i tylko jego 'jade na masaż, bo mnei plecy bolą' oczywiście masaż u koleżanki) cały czas chodził na imprezy, beze mnie, bo całe szczeście rodzice mi nie pozwalali z nim wychodzic i chwała, ze się nie zbuntowałam... dlatego nie chcę o tym nawet pamietać. chociaż nic fizycznego mnie z nim nie łaczyło to przez dłuugi czas czułam do siebie obrzydzenie po tym, jak zakończyłam to..'coś'. no ale przynajmniej miałam nauczkę na przyszłość jakich typów omijać szerokim łukiem... ( cóż staram chociaż wyciągnąć jeden plus z tego..) a mój TŻ jest aniołem i dzieki niemu zrozumiałam że są jeszcze prawdziwi mężczyźni na tej ziemi..
|
|
|
|
|
#1352 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZA
Cytat:
no, ale wtedy myslalam, ze to milosc. Uwazam poznanie tamtego chlopaka za pomylke, zaluje, ze sie w tamto wpakowalam. Na szczescie, tak jak u Ciebie, pojawil sie obecny chlopak, ktory jest cudowny i odmienil moj poglad na zwiazki, milosc itp bo po tamtym to jakos nie pchalam sie do zwiazkow ;dTeraz jest zdecydowanie lepiej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1353 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci bu
Cytat:
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da
Cytat:
mialam sie cos spytac i zapomnialam ![]() No trudno, moze pozniej sobie przypomne, a tymczasem lece do pracy na 3h ![]() Trzymajcie sie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech O
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
Jak rozmawiam czy pisze eska to sprawdza to wtedy mówię że zaraz ja sprawdzę smsy (chociaż nigdy mi się nie zdarzyło sprawdzić bo uważam że to chamskie). U mnie zdrada? Jak nawet się spotka z inną a mi o tym nic nie powie..---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Powiem Ci tak a i tak wyjdzie że cała kasa pójdzie na ciuchy. Bo telefon mam a ciuchów brak ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Nie farbuję bo moje włosy już są w tragicznej sytuacji, ale kiedyś miałam pasemka blond (uparłam się by być blondynką), później miałam takie ciemny brąz ale wyszły czarne xd |
|
|
|
|
#1357 |
|
BAN stały
|
co do tego przytulania to mi chodzi o takie specyficzne poza tym takie teletubisie to jedno a takie hmm...jakby to wytłumaczyć. mi przeszkadza jak chłopak trzyma rękę na ramieniu innej dziewczyny, to już jest dziwny sygnał skoro mnie też tak trzyma i ze mną tak chodzi a ja go wtedy trzymam w pasie to mi się nie podoba, że on tak z "koleżanką" która też go może złapać za biodro.
aż mi się przypomniało jak TŻ z "koleżankami" robił sobie zdjęcie, stał między nimi i je trzymał obie w pasie a jedna złapała go też w pasie, mało go wtedy nie zabiłam...wrrr. i popsułam sobie humor. Edytowane przez pffe Czas edycji: 2013-07-20 o 19:24 |
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy, jem sobie banana i kabanosa i świat jest piękny
Cytat:
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się tak nudzę.
Chłopak przeżywa że teraz musi sam jechać do innego miasta, bo tak mu się spodobał tydzień ze mną że każe mi w następnym tygodniu jechać razem
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 |
|
BAN stały
|
eeeej widziałyście ten tag "zazdrosne grubasy w akcji"?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
|
Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Bylam sobie w pracy 2h, a potem z tz, szkoda ze tak krotko
psuje sie miedzy nami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1363 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam że będzie miał mnie dość i nie zechce szybko znów bym nocowała u niego na tydzień
a tu taka zmiana i cały czas chce być w kontakcie tu smsy to na face jest mi bardzo miło a najfajniej jak mówi "żono" Było tak cudnie z nim
|
|
|
|
#1365 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co jakiś czas (2-3 miesiące) jest takie uderzenie namiętności i takiej miłości, że robi się tak jak na samym początku związku, jak byśmy dopiero zaczynali być razem ja to jestem szczęśliwa, że tak jest, że nie wkrada się nam rutyna.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1367 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- zaraz pod ostatnią odpowiedzią
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Ogolnie to zaczelo sie z jakis miesiac temu, On przestal odpisywac na smsy jak byl z kims - to byl poczatek. Potem pojechal na impreze bez mojej wiedzy,dowiedzialam sie w trakcie. Pozniej zobaczylam, ze co jakis czas dzwoni/pisze do niego byla. A on tylko co raz bardziej mnie olewal. Zaczal mi mowic, ze sie zmieni dwa tygodnie temu, ale dalej bylo tak samo. Teraz niby jest lepiej, ale nie ma juz tej milej atmosfery miedzy nami tylko taka napieta, co chwile sie klocimy o byle co.. To strasznie meczy
nie wiem czy ma jakis problem czy uczucie wygaslo ( ale tak szybko ) czy co .. Po prostu sie sypie :/Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Widze xd
|
|
|
|
#1370 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
dziwnie to wygląda...chociaż nie sądzę żeby z byłą kręcił. |
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
ale u mnie jak mój chłopak tak zaczął robić to spotykał się z inną..
|
|
|
|
|
#1372 | ||
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
Cytat:
Pewnie powiecie, ze to nic takiego, bo moze jest zajety, ale kazdego wieczoru przez miesiac ? po prostu kiedys bylo inaczej, przytulal sie do mnie bez powodu, a teraz tylko czasem, jakby unikal nawet mojego dotyku dziwne, ze spotykac sie ze mna chce ...Uff, ale sie rozpisalam na tym telefoniku
|
||
|
|
|
#1373 |
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWAC
no a może on ma jakiś problem? mój zaczął się tak zachowywać jak chciał mi dać do zrozumienia, że ma do mnie o coś pretensje, już nie pamiętam co to było ale to była jakaś poważniejsza sprawa. udawał, że nie ma czasu na rozmowy, że nie chce dotyku, zbliżeń a przy spotkaniach był chłodny. chciał się spotykać ale mimo to nie zawsze dostałam buzi na dzień dobry i takie tam, po 2 miesiącach jak spytałam czy chce się rozstać wyrzucił z siebie wszystko, wyjaśniliśmy sobie i było dalej ok.
może wystarczy rozmowa? ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- dobra jutro nadrobię, bo muszę iść spać bo na 7 jadę do pracy. trzymajcie się i spokojnej nocy laski
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWAC
Cytat:
No ale później tak latał za mną że wróciliśmy do siebie ale to już inna historia
|
|
|
|
|
#1375 | ||
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAK
Cytat:
Cytat:
dzieki ![]() Pffe dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1377 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41879601]
Ja mam LG Swift, pierwszy jaki zupełnie wyszedł, z Androidem 1,6 Zawiesza się gówno strasznie, ale nie chciałabym go zmienić dopóki mi się nie popsuje, bo ma taki ekran, że mogę odsługiwać paznokciami albo jakimś przedmiotem A iPhone w życiu bym nie chciała, przereklamowany i delikatny jak noworodek [/QUOTE]Swift jest fajny ja mam Lumię i HTC Chacha. Mówię wam - Windows w telefonie to najgorsze g.ówno świata! Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41880740]U mnie dokładnie tak samo Dziewczyny, żegnam się z Wami na jakieś 11-12 dni, jadę na wakacje! No to buziaki, bawcie się dobrze i nie zapomnijcie o mnie Udanej podróży, seksu i wszystkiego! Przywieź fajne zdjęcia! ![]() Cytat:
Zdrada wg mnie to myślenie o trzeciej osobie jako o obiekcie seksualnym, fantazjowanie, zmysłowe spojrzenie na inną kobietę, jakim obdarza mnie mój ukochany to już sygnał, dotyk.. temat rzeka. Mogłabym faceta zostawić za to, że wygłupiał się z koleżanką w klubie i mają dwuznaczne zdjęcia które robili celowo 'dla beki' - nie życzę sobie takich sytuacji w moim życiu. Dlatego wybrałam kogoś, kogo chcę na mężczyznę mojego życia. I jestem pewna, że takich sytuacji nie będzie. Czasami mnie denerwują laski np. "ON MNIE BIJE, JEST NARKOMANEM".. ehe, ale widziały gały co brały, narkomanem nie staje się w tydzień. Boże rozpisałam się okropnie. Cytat:
Dobranoc Ananasku Byłam u siostry TŻa, przyjechała druga siostra z malutką 4-letnią dziewczynką i się kąpałyśmy w basenie
Edytowane przez MalaWredna Czas edycji: 2013-07-21 o 01:38 |
|||
|
|
|
#1378 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE c
Cytat:
![]() Ja mialam podobna sytuacje z wlosami i zaluje jej jak cholera bo potem musialam zaczac farbowac i aktualnie uzywam syossa slodki braz Jakiego rodzaju to bylo spojrzenie ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Hej dziewczyny, można dołączyc??
![]() jestem z moim TŻ 3 lata, z czego 2 na odległośc (studia w innych miastach), za tydzień zaczynamy wspólne mieszkanie mam 24 lata, TŻ 25 i ogólnie nasz związek jest bardzo udany, praktycznie w ogóle się nie kłóciliśmy, każdy weekend razem pomimo 10 godzin jazdy pociągiem lipiec był dla nas trochę burzliwy, oczywiście przez moją zazdrośc TŻ chciał z kolegami jechac na koncert, zrobiłam mu awanturę bo tam dzieją się różne rzeczy, rozstaliśmy się bo stwierdził że nie ufam mu, ale kilka dni później wróciliśmy do siebie kochamy się bardzo, planujemy wspólną przyszłosc, ale wkurza mnie moja zazdrośc wiadomo, jestem zazdrosna o inne kobiety, ale nie aż tak bardzo jak o czas spędzony beze mnie. Nawet jeśli jest z kolegami, to denerwuje mnie, że on ma co robic a ja nie (jestem w mieście rodzinnym gdzie praktycznie nie mam znajomych bo wszyscy w rozjazdach). Oczywiście pisze mi gdzie jest, z kim, co robi, jak wraca do mieszkania chocby była późna noc to zawsze pisze smsa. Nie wiem jak mam zapanowac nad sobą, boję się że jak zamieszkamy razem to wszystko wyjdzie, bo do tej pory nerwy zachowywałam dla siebie i nie mówiłam mu o tym żeby nie wyjśc na bluszcza. Tym bardziej się boję, bo ja przerpowadzam się do miasta TŻ, gdzie on ma znajomych, ja nie mam nikogo. Obiecał że będziemy wszędzie razem chodzic żebym kogoś poznała ale wiadomo, że sam też będzie chciał wyjśc i nie zabronię mu. Może jak będę tu pisała to wybiję sobie z głowy głupie myśli
|
|
|
|
#1380 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
![]() ![]() Ja z SYOSSa nie używam bo mi wszystko się zmywa po drugim myciu. "Mmm " a moje > Cytat:
Cześć! Oczywiście, że wybijesz sobie z głowy te myśli. Mamy tu kilka (kilka czy jeden poważny?) związków na odległość, więc poradzimy sobie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

ale sama mysle, ze, owszem, chce aby byl szczesliwy, ale tylko ze mna 

psuje sie miedzy nami 
) czy co .. Po prostu sie sypie :/
[/QUOTE]
i wszystkiego! Przywieź fajne zdjęcia!