Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-20, 12:29   #2431
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Kaska super!

To synek ma już tyle co moje panny, jak się urodziły
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 12:32   #2432
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Kaska super!

To synek ma już tyle co moje panny, jak się urodziły
no cieszę się, że już tyle waży, bo nawet jakby co (tfu! tfu!) to już kawał dzidziusia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 13:12   #2433
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no cieszę się, że już tyle waży, bo nawet jakby co (tfu! tfu!) to już kawał dzidziusia
Oj na żywo to raczej kawałek
Stary 2013-07-20, 13:43   #2434
malamaluczka87
Zadomowienie

Kacha- super, że wszystko w porządku!!! NIech mały zdrowo rośnie. A 2kg to dla mnie mało, mój tyle miał na zeszłej wizycie miesiąc temu...ale też ja mam balon z przodu;-) Chudzinko ty nasza;-)

A ja chyba kochane muszę iść znów do lekarza. Powiedziała mi doktorka, że jak do pn nie przejdzie to mam znów pedałować. A ja z chwili na chwilę coraz gorzej, tak mną poniewiera. MArtwi mnie to bo brzuszek twardy jak skała, mały się denerwuje tak kasłam...Myślicie, że dzwonić w pn do mojego prowadzącego skoro miałabym antybiotyk dostać ? Bo i tak widzę się z nim w czwartek

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 15:49   #2435
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
A ja chyba kochane muszę iść znów do lekarza. Powiedziała mi doktorka, że jak do pn nie przejdzie to mam znów pedałować. A ja z chwili na chwilę coraz gorzej, tak mną poniewiera. MArtwi mnie to bo brzuszek twardy jak skała, mały się denerwuje tak kasłam...Myślicie, że dzwonić w pn do mojego prowadzącego skoro miałabym antybiotyk dostać ? Bo i tak widzę się z nim w czwartek
Przez kaszel ci twardnieje brzuch, więc jeśli ci faktycznie nie przechodzi to idź w poniedziałek do lekarza...mnie się w ten sposób szyjka skróciła, jak po świętach mnie rozłożyło...

Byliśmy na spacerku! W spacerówce!
Stary 2013-07-20, 17:09   #2436
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Oj na żywo to raczej kawałek
no podejrzewam, że to nadal kruszynka, ale już bezpieczna

i jak się spacer podobał dziewczynkom?

Mała no jesteś troszkę przede mną także Adaś chyba nieco większy

Stary 2013-07-20, 17:16   #2437
stokrotka24
Zakorzenienie

Mała idź koniecznie do lekarza
kaska87 super waga Mikiego a badanie na paciora faktycznie bolało? ja nie czułam wcale, cytologi też nigdy nie czuję

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 17:23   #2438
kaska87
Zakorzenienie

mnie zawsze boli i się stresuję jak ja Mikiego wycisnę i tak gin zawsze tym najmniejszym wziernikiem mnie bada bo inaczej się nie da

Stary 2013-07-20, 17:24   #2439
malamaluczka87
Zadomowienie

Maleństwo - super z tym spacerem;-) jakieś zdjęcia w spacerówce?;D
Kasiula-między nami tylko tydzień różnicy, więc równie dobrze możesz rozpakować się przede mną;D

Stokrotko - idę do lekarza idę. Sęk w tym, że to wizyta u rodzinnego tylko dobrego. I nie wiem czy powinnam zadzwonić też do swojego prowadzącoego czy olać skoro i tak widzę się z nim w czw? Wstrętny wirus. A kiedy ty masz wizytę znów?

Stary 2013-07-20, 17:27   #2440
kaska87
Zakorzenienie

Mała ja się modlę, żeby mój synek grzecznie czekał na tatusia, a on wraca 24.08 ja nie wyobrażam sobie porodu bez niego

Stary 2013-07-20, 17:31   #2441
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
mnie zawsze boli i się stresuję jak ja Mikiego wycisnę i tak gin zawsze tym najmniejszym wziernikiem mnie bada bo inaczej się nie da
a wziernikiem, to inna sprawa, mnie zawsze ginka tylko palcami bada wiec nie boli. Nie martw się jakoś wyciśniesz, chociaż też o tym nieraz myślę jak to bedzie
Cytat:
Maleństwo - super z tym spacerem;-) jakieś zdjęcia w spacerówce?;D
Kasiula-między nami tylko tydzień różnicy, więc równie dobrze możesz rozpakować się przede mną;D

Stokrotko - idę do lekarza idę. Sęk w tym, że to wizyta u rodzinnego tylko dobrego. I nie wiem czy powinnam zadzwonić też do swojego prowadzącoego czy olać skoro i tak widzę się z nim w czw? Wstrętny wirus. A kiedy ty masz wizytę znów?
to nic, jak jesteś przeziębiona to rodzinny Ci cos przepisze, ja tez z chorobą do rodzinnego chodziłam, nawet gince czasu nie zawracałam. Ja w środę mam ktg w szpitalu a potem 29 wizytę u mojej ginki ale tez w szpitalu. Mam nadzieję, ze mnie nie skazuje za nią, bo za ktg muszę 30 zł zapłacić

Łukaszek
Stary 2013-07-20, 17:33   #2442
malamaluczka87
Zadomowienie

Ja nie mam złudzeń, w życiu do tego terminu nie dotrwam...Modlę się by chociaż do tego 7.08....i mały będzie większy i mój tż ma urlop przymusowy - postój w pracy;-)

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Stokrotko- no ja właśnie też nigdy mojemu głowy nie zawracam z takimi, ale tym razem jest jazda bez trzymanki;-) A z tymi kosztami u was to są jakieś jaja...pierwszy raz się z tym spotykam...

Stary 2013-07-20, 17:35   #2443
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam złudzeń, w życiu do tego terminu nie dotrwam...Modlę się by chociaż do tego 7.08....i mały będzie większy i mój tż ma urlop przymusowy - postój w pracy;-)

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Stokrotko- no ja właśnie też nigdy mojemu głowy nie zawracam z takimi, ale tym razem jest jazda bez trzymanki;-) A z tymi kosztami u was to są jakieś jaja...pierwszy raz się z tym spotykam...
rodzinny pewnie da Ci antybiotyk, ja tez raz brałam no nasz szpital chyba sobie w kulki leci z tymi opłatami za to się naćpam gazu podczas porodu na ich koszt a to drogie dziadostwo jest, a co sobie będę żałować

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2013-07-20 o 17:44
Stary 2013-07-20, 17:46   #2444
kaska87
Zakorzenienie

Mała ja mam termin z om na 5.009, ale z usg na 12.09 bo @ były nieregularne także myślę, że do września się doczłapię, a jak nie to młody ma od 25.08 zielone światło

Stary 2013-07-20, 17:51   #2445
malamaluczka87
Zadomowienie

Stokrotko- tak, już mi zapowiedziała antybiotyk od pn...byle Adaś się nie brał, bo czuję znów jego nacisk nie wspomnę o tym, że co któryś raz przy moim kichaniu i kaszleniu się zsikam...;D aż wstyd się przyznać;D

A mój kochany misiu właśnie gotuje mi barszczyk i sam robi krokieciki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 17:57   #2446
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Mała ja mam termin z om na 5.009, ale z usg na 12.09 bo @ były nieregularne także myślę, że do września się doczłapię, a jak nie to młody ma od 25.08 zielone światło
ja z usg tez mam inny termin- na 03-06-08 sierpień, z om na 29 mam, chociaż to jest policzone dla regularnych 28 dniowych cykli a ja miałam dłuższy cykl. jednak mam nadzieję, że nie będę do sierpnia z porodem czekać

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Stokrotko- tak, już mi zapowiedziała antybiotyk od pn...byle Adaś się nie brał, bo czuję znów jego nacisk nie wspomnę o tym, że co któryś raz przy moim kichaniu i kaszleniu się zsikam...;D aż wstyd się przyznać;D

A mój kochany misiu właśnie gotuje mi barszczyk i sam robi krokieciki
to bież antybiotyk i się nie zastawiaj, nie stresuj Adasia
brawo dla tz mój dzisiaj powiesił obraz bez proszenia, o który wcześniej wypraszałam 2 miesiące, zrobił pranie co mu się nie zdarza prawie nigdy, szukał lampki do pokoju małego bo przecież już zaraz jest potrzebna a nie mógł się zebrać za ten temat, nawet o pampersy się pytał jak dzisiaj w rossmanie brałam, chyba ma wyrzuty sumienia po wczorajszym

Łukaszek
Stary 2013-07-20, 18:51   #2447
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
no podejrzewam, że to nadal kruszynka, ale już bezpieczna

i jak się spacer podobał dziewczynkom?
Pewnie

No cóż..dziewczyny od razu usnęły Ale..mam trochę mieszane uczucia...bo jakoś tak mało miejsca mają...te kółka na tej kostce brukowej telepią się, a przez to i cały wózek... Z jednej strony fajnie, bo dziewczyny przez takie wibracje usypiają, ale jak tak po nich patrzyłam, to chyba ich telepało za bardzo... Nie wiem czy wszystkie spacerówki takie są...w każdym razie chyba jeszcze zostaniemy w gondolach...a w razie czego będzie ta spacerówa...

Mala mam...może zaraz wrzucę

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Mala wstawiłam 2 zdjęcia do swojej galerii
Stary 2013-07-20, 19:37   #2448
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.
Kaska za wizytę! Super, ze wszystko u Mikiego ok
Mała, to zes sie kobito rozłozyła, kuruj sie

Ja byłam na usg i troche mi sie humor zepsul. Pomijajac fakt, ze pecherzyka dominujacego brak dzisaj 14dc... moze jeszcze sie cos wykluje sensownego to na usg widoczny jest miesniak o wymiarach 15mmx12mm - ponoc narazie do obserwacji.
Poryczalam sie jak wyszłam z gabinetu, a w samym gabinecie walczyłam ze soba zeby nie ryknac. W sobote robie badania z krwi i z całym pakietem do mojego gina.
Ehhh... humor mam do
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 20:01   #2449
metkaa
Zakorzenienie

czesc

witam sie po długieeej przerwie
troche nadrobiłam

Malenstfo
gratulacje dla szwagierki,

Kaska bardzo ładny komplecik,
super, ze wizyta udana,

Bika cudna Emikla,

Blonde
super, ze mama jest już z Wami,

stokrotka u nas ktg jest darmowe,
super, ze wszystko z małym ok,

mała zdrówka,śliczny pokoik,

co do tabletek przeciwbólowych to ostatnio pytałam lekarza bo mnie czesto głowa boli i jednak troche tych tabletek łykam, na szczescie lekarz mnie uspokoił ze 2-3 tabletki tygodniowo to nie tragedia, wiadomo, ze lepiej nie łykac ale ja bez tabletki bym nie funkcjonowała,

mysia i jak Twoje jajo?

aaby ładne ciszuki, fajna bluzka,
kurcze szkoda, ze babka taka luzacka była i tak na prawde to Cie nie uspokoiła, ale trzeba wierzyc ze jest wszystko ok,

tomalinka wyobrazam sobie jak Ci ciężko, trzymam kciuki zeby żółtaczka szybko mineła, (to ma zwiazek z bilirubina?)

Ana udanego wypoczynku,

urlop nam sie udał, pogoda moze nie do końca innym by pasowała (tylko 2 dni mielismy prawdziwego słonca) ale nam odpowiadało bo nastawilismy sie na zwiedzanie okolicznych miejscowosci, w sumie te 2 ostatnie dni polezelismy na plazy, szymek zadowolony, my tez, az szkoda było wyjezdzac tylko podroz meczaca (7 godzin z postojami)
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 20:05   #2450
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

mysia i jak Twoje jajo?

urlop nam sie udał, pogoda moze nie do końca innym by pasowała (tylko 2 dni mielismy prawdziwego słonca) ale nam odpowiadało bo nastawilismy sie na zwiedzanie okolicznych miejscowosci, w sumie te 2 ostatnie dni polezelismy na plazy, szymek zadowolony, my tez, az szkoda było wyjezdzac tylko podroz meczaca (7 godzin z postojami)
aaaa.. napisałam wyżej. Narazie brak dominującego jaja Ale i tak nawet jakby było, to raczej sie nie odważyłabym spróbowac starac dopoki nie skonsultuje tego miesniaka z lekarze.
No i super, ze udały się Wam wakacje! To najwazniejsze, ze wypoczelisce razem
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2013-07-20 o 20:06
Stary 2013-07-20, 20:30   #2451
metkaa
Zakorzenienie

mysia doczytałam,
mam nadzieje ze miesniak to jednak nic powaznego i bedziecie mogli sie normalnie starac
Stary 2013-07-20, 20:52   #2452
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.

Ja byłam na usg i troche mi sie humor zepsul. Pomijajac fakt, ze pecherzyka dominujacego brak dzisaj 14dc... moze jeszcze sie cos wykluje sensownego to na usg widoczny jest miesniak o wymiarach 15mmx12mm - ponoc narazie do obserwacji.
Poryczalam sie jak wyszłam z gabinetu, a w samym gabinecie walczyłam ze soba zeby nie ryknac. W sobote robie badania z krwi i z całym pakietem do mojego gina.
Ehhh... humor mam do
kochana mięśniakiem się nie przejmuj, malutki jest, jak ja zaszłam w ciąży to też miałam mięśniaka, pewnie teraz tez jest dalej i to większy, małe w niczym nie przeszkadzają. Co do jaja to jeszcze może akurat cos z tego będzie, głowa do góry
Cytat:
czesc

witam sie po długieeej przerwie
troche nadrobiłam

Malenstfo
gratulacje dla szwagierki,

Kaska bardzo ładny komplecik,
super, ze wizyta udana,

Bika cudna Emikla,

Blonde
super, ze mama jest już z Wami,

stokrotka u nas ktg jest darmowe,
super, ze wszystko z małym ok,

mała zdrówka,śliczny pokoik,

co do tabletek przeciwbólowych to ostatnio pytałam lekarza bo mnie czesto głowa boli i jednak troche tych tabletek łykam, na szczescie lekarz mnie uspokoił ze 2-3 tabletki tygodniowo to nie tragedia, wiadomo, ze lepiej nie łykac ale ja bez tabletki bym nie funkcjonowała,

mysia i jak Twoje jajo?

aaby ładne ciszuki, fajna bluzka,
kurcze szkoda, ze babka taka luzacka była i tak na prawde to Cie nie uspokoiła, ale trzeba wierzyc ze jest wszystko ok,

tomalinka wyobrazam sobie jak Ci ciężko, trzymam kciuki zeby żółtaczka szybko mineła, (to ma zwiazek z bilirubina?)

Ana udanego wypoczynku,

ciesze się, że urlop udany też lubię takie bardziej aktywne wakacje

Łukaszek
Stary 2013-07-20, 20:57   #2453
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
już po jestem zadowolona z wizyty, przeżyłam paciora- trochę bolało, ale to jak cytologia w sumie wszystko pozamykane, brzucho miękki, wagi lekarzowi nie zgniotłam- mam od początku 5kg na plusie malutki sobie rośnie, jest główką w dół niestety jak to lekarz powiedział, że aktor to z niego nie będzie bo się zasłaniał rączkami także nie mam zdjęcia ale już niedługo będzie lajf no i waży już uwaga 2000g główka, nóżka są na 34tc, brzuszek chudzinka moja ma 1,5 tygodnia młodszy czyli będzie szczupły po tatusiu, ale długi pępowinka nie przechodzi nigdzie łożysko elegansio przepływy ok
dostałam litanię badań, które są już do szpitala i wyniki mam przynieść na następną wizytę 10.08 kolejną mam 24.08 na 10:30 ale ze znakiem zapytania
super
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 21:04   #2454
Natala84
Zakorzenienie

Aaby, bardzo się cieszę że z serduszkiem Niny jest ok choć faktycznie, jakos dziwnie ta wizyta przebiegła

Tomalinko, właśnie dlatego wspominałam wcześniej o tym że lekarze czasem zalecają odstawienie od piersi... tyle że u Was jest inna sytuacja, bo ta bilirubina niby wzrosła... a czemu robiliście teraz morfologie? my mieliśmy zrobić po miesiącu, wtedy już ładnie spadła, choć w sumie utrzymywała się do końca 3 miesiąca...
nie chce podważać w żaden sposób zdania lekarza, bo to za poważna sprawa odciągaj regularnie co 3 h, najlepiej z obu piersi do końca. myślę że przez te dwa dni Hania nie powinna zapomnieć o maminej piersi

Mała, powinnaś iść do lekarza ja też musiałam wziąć raz antybiotyk bo nieleczona infekcja jest dużym ryzykiem dla dziecka.... a antybiotyki na amoksycylinie są w ciąży bezpieczne

u mnie wszystko ok, cały czas dość aktywnie w środe byłam na wizycie, szyjka zamknięta więc luz. w czwartek pojechałam do pracy zawieźć L4, poplotkowałam trochę pojechałam na zakupy i nie mogłam się zdecydować jakie chce owoce więc kupiłam: śliwki, poziomki, czereśnie, jabłka i agrest w zębie mi się coś zadziało więc pojechałam jeszcze do dentysty i tak pół dnia minęło
w czwartek przyjechał facet zmontować szafę w pokoju dziewczynek więc mam już miejsce na ubranka wczoraj z mężem poprzesuwaliśmy meble i pojechalismy na basen wieczorem przejrzałam ciuszki trochę tego jest
a dziś prranie, sprzątanie, gotowanie i długaśny spacer po arboretum

Butter, jak Twoje jajo

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 21:26   #2455
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dziewczyny, baaardzo dziękuję Wam za wszystkie kciuki!
Przepraszam, że dopiero piszę, ale mimo, że badanie było rano, to tak naprawdę dopiero usiadłam na tyłku...

Więc z serduszkiem Niny w teorii wszystko ok
Piszę w teorii, bo ognisko w lewej komorze wciąż jest i ani myśli, żeby zniknąć Jak zapytałam, co to oznacza, jakie jest zagrożenie, to usłyszałam "Taka jego natura"
Generalnie z wizyty jestem mega niezadowolona! Przede wszystkim baadanie miał wykonywać super hiper profesor, a wykonywała jakaś pani dr. Byłam bardzo zdziwiona, ale stwierdziłam, że nie zapytam na dzień dobry, bo laska się wkurzy i jeszcze oleje badanie. Badanie trwało może 3 minuty A niby echo jest takie długie i takie dokładne
Po kolei niby każdą komorę sprawdzała, przepływy, zastawki itp., co chwilę słyszałam tylko bicie, ale nic nie widziałam, bo monitor był tylko jeden. Zapytałam "Czyli w teorii nie ma powodów do niepokoju?", to usłyszałam "W teorii to takie pojedyncze ognisko nie jest wskazaniem do echa. Pan dr trochę się pospieszył"
Także nie musiałam pytać gdzie jest prof., żeby lasia była niemiła
Generalnie zakończyła badanie mówiąc, że serce prawidłowo. Próbowałam jakoś się uśmiechnąć czy coś, na wyjście mówię "Czyli jest dobrze?", a ona: "Poważnych wad serca nie stwierdzam"... Ku.ź.wa, a niepoważne!? Odniosłam wrażenie, jakby była zła, że ktoś jej w kawie przeszkodził. Albo sobie pomyślała, że przyszła lasia z gabinetu prywatnego, to niech echo też robi prywatnie
Zbiła mnie laska z tropu, już nawet nie pytałam, gdzie prof., marzyłam by wyjść...
Wyszliśmy ze szpitala i zwyczajnie się rozpłakałam. Super usłyszeć, że z serduszkiem wszystko dobrze, ale laska kompletnie mnie nie uspokoiła, wręcz jeszcze bardziej zaniepokoiła
No ale Nina mamę za takie myślenie skopała, więc już wszystko jest git i próbuję nie dopuszczać do siebie złych myśli

Po szpitalu podjechaliśmy do lumpka. Dziwne pustki były, kupiłam tylko dwie pary spodnie dla młodej - jedne dresy, i jedne takie wiosenno-letnie:
super,z e teoretycznie wszystko w porzadku...mam nadzieje, ze tak jest
Szkoda, ze trafilas na taka lekarke

Cytat:
hej

ja na 12:00 mam wizytę stresuję się bo będę miała ten wymaz na paciora pobierany

za wizyte i ze wszystko w porzadku

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2013-07-20 o 21:27
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 21:26   #2456
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.

Ehhh... humor mam do

Cytat:
Blonde[/B] super, ze mama jest już z Wami,

Super, ze urlop udany

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
nie chce podważać w żaden sposób zdania lekarza, bo to za poważna sprawa odciągaj regularnie co 3 h, najlepiej z obu piersi do końca. myślę że przez te dwa dni Hania nie powinna zapomnieć o maminej piersi

Mała, powinnaś iść do lekarza ja też musiałam wziąć raz antybiotyk bo nieleczona infekcja jest dużym ryzykiem dla dziecka.... a antybiotyki na amoksycylinie są w ciąży bezpieczne

u mnie wszystko ok, cały czas dość aktywnie w środe byłam na wizycie, szyjka zamknięta więc luz. w czwartek pojechałam do pracy zawieźć L4, poplotkowałam trochę pojechałam na zakupy i nie mogłam się zdecydować jakie chce owoce więc kupiłam: śliwki, poziomki, czereśnie, jabłka i agrest w zębie mi się coś zadziało więc pojechałam jeszcze do dentysty i tak pół dnia minęło
w czwartek przyjechał facet zmontować szafę w pokoju dziewczynek więc mam już miejsce na ubranka wczoraj z mężem poprzesuwaliśmy meble i pojechalismy na basen wieczorem przejrzałam ciuszki trochę tego jest
a dziś prranie, sprzątanie, gotowanie i długaśny spacer po arboretum

Butter, jak Twoje jajo
tez tak bym odciagałai mysle, ze przez 2 dni mala sie nie odzwyczai.

amoksycylina jest bezpieczna, malutkim dzieciom sie preciez tez podaje

za wizyte, zakupy owocowei szafeno i aktywnosci

Mala zdrówka

Dobry wieczor

Mielismy dzis kiepski dzien, ale juz humory i nastroje lepsze...ufff
Stary 2013-07-21, 01:17   #2457
malamaluczka87
Zadomowienie

Halo kochane. Nie wiem jak mi pójdzie bo pisze z telefonu. Jak widać po godz to kolejna noc z bezsennoscia. ..mało tego. Tak mnie znów wzięło kryzysowo że mimo tego iż mój tz skończył nocki to i tak śpimy osobno bo nie szło...

Malenstwo - już patrzę ;-)
Metko - super że odpoczynek wyszedł :-* brakowało cie. I nie martwią mnie tak tabletki jak to że może mi sue ta szyjka skrócić a to za wcześnie na ad adasia. Bb iedaczek strasznie od tego kopie i nie śpi...
Natala - dobrze że tak ci czas leci bo ani nie popatrzysz a mała będzie z wami. Masz rację z tym antybiotykiem już sama marze o pn jak mi dało dzisiaj popalic

---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ----------

Mysiu - mnie też tak wyszedł monitoring w miesiącu w którym zaszłam w ciążę ;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-21, 10:55   #2458
mysia1986
Zakorzenienie

Hej Niedzielnie.
Ale mialyscie spotkanie! Zazdraszczam, zdjecia super, buziaki Wam sie smialy musialo,byc fajnie.
Ja sie wybieram na obiad do rodzicow, cos mnie od wczorajszej wizyty glowa boli.. chyba stres.
Marcel <3

Stary 2013-07-21, 12:52   #2459
metkaa
Zakorzenienie

czesc

mala moze faktycznie powinnas isc do lekarza,

u nas obiad dochodzi szymek spi, pozniej jedziemy do mojej chrzesnicy
Stary 2013-07-21, 17:41   #2460
malamaluczka87
Zadomowienie

;-)
Metka- szalejesz ostatnio;-) oszczędzaj się coś;-)

Pewnie, jak ja leżę i mi się tak nudzi to nikogo nie ma;D

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości