![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
jejku zażartowałam, żeby się ludzie trochę mniej spinali. weź trochę się ogarnij bo chyba masz jakieś dziwne kompleksy.
nie denerwuj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 | |
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() a tak w ogóle to macie zdjęcia zaakceptowane? bo może to przez to nie ma jeszcze wpisu o przyjęciu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część
Cytat:
ponawiam pytanie o zdjęcia do legitymacji bo być może to powód braku zmiany statusu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Odp: Uniwersytet Łódzki część II
Juz nie chce mi sie komentowac. A co do tego zdjecia to tu mozesz miec racje
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Kuźnia inspiracji
|
nie, czekające na akceptację.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Konto usunięte
|
Ja tam bym wolała mieć czekające na akceptację niż zaakceptowane, bo przez to do papierów oddałam 2 ładne zdjęcia, a w legitymacji będę mieć stare zdjęcie, robione do paszportu xd I tak że nie to do dowodu
![]() A myślę że będzie dobrze i nie ma co się denerwować. Kierunków zamawianych w tym roku nie ma na UŁ, więc też mniej spinania się. To nie medyk, gdzie jest wyścig szczurów tylko uniwersytet łódzki, fajne kierunki, fajne studia i dużo zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
A ja mam takie pytanie odnośnie tej legitki, otóż wiadome kiedy się ją otrzyma? Prze październikiem czy zależy od wydziału? No bo jak bym chciał kupic bilet miesięczny to mam czekać czy kupować na szkolną jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Konto usunięte
|
Opłata za przedmiot objęty zaliczeniem warunkowym lub powtarzaniem (także po wznowieniu) na drugim lub kolejnym kierunku na studiach stacjonarnych wynosi 500,00 zł. Załącznik nr 14 do Zarządzenia Rektora nr 112. Opłatę należy wnieść do 15 grudnia w semestrze zimowym, do 15 maja w semestrze letnim. W przypadku wznowienia termin płatności ustala Dziekan.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Raczkowanie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;41884649]To nie medyk, gdzie jest wyścig szczurów tylko uniwersytet łódzki, fajne kierunki, fajne studia i dużo zabawy
![]() dobre podejście ![]() ![]()
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Raczkowanie
|
Na filologicznym odbiór legitymacji jest 23-27 września. Może jest tak i na Twoim...
![]() |
#2660 |
BAN stały
|
na polibudzie tylko na pierwszym semestrze warunek jest free a później normalnie 55 zł od punktu ECTS brakującego.
co do legitymacji: po podpisaniu umowy z uczelnią i po wpłaceniu za nią kasy (jeśli taka opłata jest, na PŁ jest). a ta akceptacja zdjęcia zapewne ma wpływ na zmianę statusu, na 99% jestem tego pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Raczkowanie
|
wszystko będziecie mieli w listach o przyjęciu, napiszą Wam do kiedy trzeba wpłacić kasę i kiedy będziecie mogli odebrać legitymację,pewnie razem z podpisywaniem umów (przynajmniej u nas tak było)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Raczkowanie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;41884675]Opłata za przedmiot objęty zaliczeniem warunkowym lub powtarzaniem (także po wznowieniu) na drugim lub kolejnym kierunku na studiach stacjonarnych wynosi 500,00 zł. Załącznik nr 14 do Zarządzenia Rektora nr 112. Opłatę należy wnieść do 15 grudnia w semestrze zimowym, do 15 maja w semestrze letnim. W przypadku wznowienia termin płatności ustala Dziekan.[/QUOTE]
Czyli co wychodziłoby na to, że płaci się tylko jeśli studiuje się dwa kierunki? Pewnie tak nie jest ale tak wynika z przytoczonego fragmentu. I jeszcze takie pytanie jeśli weźmie się 2 przedmioty na warunkach (o ile to możliwe) to co wtedy płaci się 1000zł? |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
BAN stały
|
Cytat:
myślisz, że będą Cię puszczać za darmo co roku bo studiujesz jeden kierunek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie, a czy Wy wszyscy macie zaakceptowane zdjęcia? Bo moje jeszcze nie, a przecież zdjęcia miały być akceptowane na etapie składania dokumentów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Konto usunięte
|
Ja mam zaakceptowane zdjęcie, a status bez zmian
![]() Warunki na UŁ zawsze są płatne. W zacytowanym wyżej fragmencie jest informacja, ile kosztuje warunek na II kierunku, ale to nie znaczy, że na pierwszym kierunku jest darmowy. Wysokość opłaty zależy od wydziału, ja spotkałam się z 500 i 400 zł za 1 przedmiot. Jeśli ktoś weźmie 2 warunki, to oczywiście kwota się podwaja. Na niektórych kierunkach nie można mieć 2 warunków jednocześnie (nie pytajcie mnie teraz, na których, bo nie wiem, interesują mnie tylko moje kierunki). Jeśli chodzi o przedmioty, z których nie można mieć warunku, to czasem przy siatce godzin jest taka informacja. A jeśli jej nie ma, to dowiecie się tego już na studiach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Raczkowanie
|
Ja składałam dokumenty we wtorek, zdjęcie cały czas czeka na akceptację i nie mam zmienionego statusu na przyjęty.
Szkoda, że przy przyjmowaniu papierów nie siedzieli przy komputerach i od razu nie zmieniali tego wszystkiego. A tak, to odkładają na kupkę i nie wiadomo, kiedy wprowadzą zmiany do systemów. Ostateczne składanie dokumentów jest to 29lipca, także mają jeszcze trochę czasu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Raczkowanie
|
Ja wysłałem w poniedziałek i we wtorek miałem zakwalifikowanego i zaakceptowanego
![]()
![]() |
#2670 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Uniwersytet Łódzki część II
Wie ktoś może z Was i potrafi odpowiedzieć mi na takie pytanie. Otóż złożyłam już dokumenty na Wydział Nauk o Wychowaniu na studia stacjonarne. Jednak ostatnio tak sobie myślę, czy jednak nie podjąć lepiej studiów zaocznych. Więc pytanie jest takie czy jak złożyłam już te dokumenty to jest opcja zmienienia to na zaoczne? Są to dwa inne kierunku, lecz na tym samym wydziale.
Z góry dziękuję za odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.