|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Jeeeeezu dziewczyny ale mnie kręgosłup niesamowicie boli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() W ogóle dzisiaj TŻ puszczał małej do brzucha polski rock a ta fikała jak szalona i się śmiał że pogo tańczy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
![]() Jak mam za duży rozmiar zdjęcia to zawsze problemy z ładowaniem wyskakują.Tak to zawsze działało ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() Mój tz właśnie z teściem piwko popija i prowadzą jakieś intensywne dyskusje ![]() ![]() Mi dzisiaj też dokucza kręgosłup :/ Cytat:
![]() A jak pójdzie równocześnie do przodu i na boki to golić się będę od tyłu ![]() Dzisiaj leżeliśmy z tż i obserwowaliśmy pływaka,brzuch falował i skakał.Ale fajne to było.Mordki się nam cieszyły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Wtajemniczenie
|
Uciekam do spania nie szalejcie tu za dużo:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI
Cytat:
Cytat:
![]() A co myślałaś ? To w pakiecie ciążowym , nie czytałaś co podpisujesz przy zapłodnieniu ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi tak się dzieje jak fotki mam za duże , albo maja za dużą rozdzielczość. Zazwyczaj pisze co jest przyczyną .. Tylko takim małym druczkiem - pamiętam że ja tez zanim to odkryłam nie wiedziałam co jest grane ..
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie nie zgrywam się z kumplami TŻta... wkurza mnie to że TŻ zaprasza sobie kolegów do pokoju w którym "kiedyś" będzie nasza sypialnia i jest aktualnie naszym pokojem gościnnym i sypialnią w jednym. Tylko że na górze są jeszcze 2 inne pokoje więc niech sobie ich zaprasza do jednego z nich a nie do pokoju w którym ja zamierzam spać, bo się muszę męczyć później do 1-2 bo tyle zazwyczaj u niego siedzą ![]() Co do tych bolących kręgosłupów, widocznie się przemęczyłyśmy dzisiaj i teraz nam dokuczają ![]() ![]() ![]() Znam to cudowne uczucie kiedy mały Pukaczu puka i pływa jednocześnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Rozeznanie
|
Dobra udało mi się w końcu, uwaga uwaga chwalę się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI
Cytat:
![]() ![]() Co do tego golenia z lusterkiem, mam dokładnie ten sam problem ![]() Myślę że ten kolega TŻta bankowo chce mu powiedzieć że jestem w ciąży ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj spokojny wątkowy dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Rozeznanie
|
A i jeszcze dzisiejszy brzuchol
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Też mu falował a w pewnym momencie to taki wypukły punkt pionowy dosyć długi był że sie zastanawiałam co to za cześć ciałka mi się odbija ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak naprawdę dużo przed ciążą zastanawiałam się jak to będzie z depilacją...i to mnie przerażało,to już powoli zaczynam się dowiadywać jak to jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Dobra dziewczynki lecę atakować mojego Tżta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się dzisiaj trochę obiegałam może od tego boli ![]() ![]() ![]() Dzisiaj w 5-10-15 nie było takich misiowych cudeniek,wszystko przebrane A na te body przed chwilą on line patrzyłam ,ze Smyka no nie? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś się wzięłam w końcu do roboty i okna pomyłam u TŻta, posprzątałam cały dom i samochód i teraz kręgosłup daje mi się we znaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze takiego nie widziałam,taka sliweczka ,nie wiem czemu mi sie tak skojarzyło ![]() Ale taki zgrabny ![]() Cytat:
![]() Co by mój tz dał żeby taki tekst usłyszeć,oj chciałby tego ataku ale ja nieczuła ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Jednak jazda na rurze od odkurzacza zrobiła swoje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koledzy TŻta nigdzie się nie wybierają póki co więc idę do pokoju obok... TŻ później będzie zmuszony mnie przenieść i obejdzie się smakiem bo miałam zupełnie inne plany na ten wieczór, nawet mu sugerowałam że może by się tak dzisiaj z nikim nie umawiał. No więc uciekam od Was, dobrej nocki ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-20 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się obejdzie smakiem ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Dobranoc brzuchatki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zadomowienie
|
Cześć Piękne, rozumiem, że jeszcze wszystkie śpicie? A ja dzisiaj miałam pobudkę o 5 ale dotrwałam do 6 w łóżku a później wzięłam się za porządek w kuchni i tak proszę godzina 7:48 i jestem sama na forum...ech....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Dzień dobry dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę, na nadrabianie na razie brak mi siły. Mąż (jak to fajnie brzmi) jeszcze śpi a mnie obudziła córka na jedzenie
![]() Wczoraj wszystko się ślicznie udało z ceremonii jestem bardzo zadowolona, cieszę się że wybraliśmy to miejsce, wszystkim się bardzo podobało i a wszystko działo się przy akompaniamencie fortepianu. Jak mi TŻ przysięgę składał to stanęły mi łzy w oczach ze szczęścia i wzruszenia i swoją mówiłam łamiącym się głosem. Z jednej strony cieszę się że jest już po i jesteśmy małżeństwem a z drugiej taka chwilę na moment przysięgi mogłabym co chwilę przeżywać. Świat nie istniał, byliśmy tylko my dwoje ![]() ide spróbować jeszcze zasnąć ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Dzień dobry!
![]() Też już nie śpie bo kot mnie obudził, na dwór chciał iść ![]() Ide zaraz na śniadanie i też wezme się za kuchnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Ma
Cytat:
![]() Czy Was też tak skurcze łapią w łydki w nocy? Mnie ostatnio zaczęły i normalnie z bólu to mi się płakać chce.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest malusz
Cytat:
![]()
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
fajny
![]() super ciuszki Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() mnie córa obudziła o 6.30... eh... poszłam spać koło 1... buu w Krakowie było fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.