|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
jeszcze nie, muszę kupić sobie jutro
![]() oglądam swoją ulubioną bajkę z dzieciństwa, Sailor Moon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-21 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Piękne ubranka
![]() ![]() ![]()
#4323 |
Zakorzenienie
|
bodziaki
![]() ale masz zgrabny brzuszek ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Wczoraj jeszcze trochę ponadrabiałam i teraz już naprawdę będę na bieżąco ![]() Cytat:
![]() Sylwia, śliczny okrągły brzuchol ![]() Anoula, super, że imprezka się udała i jak tak czytałam to aż się wzruszyłam. To są takie fajne momenty. I sobie przypomniałam jak to u nas było, bo za 2 dni nasza druga rocznica. Ale na razie jestem zła na męża... Wczoraj poszedł na kawalerski do kolegi. Obudziłam się o 4 a jego dalej nie ma... To dzwonię, a ten nie odbiera telefonu, zaraz kolejny telefon znowu nic... Ja od razu czarne scenariusze, bo mąż z takich wyjść zazwyczaj aż tak późno nie wracał. W końcu po 20 min dostałam smsa "OK". Zaraz później wrócił do domu pijany, co dziwne, bo on się nie upija, więc musiał naprawdę dać sobie do wiwatu. I jeszcze wstaję rano a tu na stole leży taka karteczka na powitalnego drinki do klubu ze striptizem... Wiem, że to kawalerski, ale mąż od zawsze wie, że ja nie lubię takich akcji z jakimiś gołymi babami machającymi mu cyckami przed nosem i jakoś tak jestem może nawet nie zła, ale rozżalona... Sorki, ale musiałam się wyżalić bo on jeszcze śpi i nie mam na kim się rozładować.
![]() |
#4325 | ||
Rozeznanie
|
Śliczny, naprawde!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a mathercare sama kupje dla Maksymka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Wpadłam na chwilkę i zaraz lecę na taras łapać promienie słońca
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41884870]Bardzo dobrze- ja tego nie robiłam bo wydawało mi się, ze Olci się nic nie łuszczy, a potem miała takie ciężkie do usunięcia ciemniejsze łuski. Dziewczyny, pisałam kiedyś, że pobolewa mnie spojenie łonowe- taki palący ból, szczególnie jak chodzę albo próbuję przewrócić się z boku na bok. Dziś w nocy to już mocno mnie bolało... A mąż akurat opijał męskiego potomka z kolegą i tak sobie leżałam i myślałam co by było jakby trzeba było jechać do szpitala... Zaczęłam się wgłębiać w temat i poczytałam o rozchodzeniu się spojenia łonowego. Słyszałyście kiedyś o tym? Może któraś z mam coś takiego miała?? Wizytę mam dopiero 31, zapytam, ale już się niepokoję.[/QUOTE] Jak nie przechodzi to jedź może wcześniej do lekarza albo na IP... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mojego TŻ tez wczoraj był zjazd to siedzieli na dole do 4 nad ranem a ja sobie smacznie spałam. Super! Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4327 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam z rana ![]() ![]() idę na jakąś kawkę i śniadanko, a Tż tak sł.odko śpi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Wtajemniczenie
|
Witam Mamusie
![]() Napisalam posta i mi wcielo ![]() A ja miałam wczoraj fatalny dzień...Chyba jakiś kryzys ciązowy miałam...Nie maiłam na nic siły,słabo mi było,brzuch mnie bolał,pół dnia przeleżałam...A takie miałam plany na wczoraj. ![]() Dzisiaj jedziemy do szwagierostwa na grilla,mam nadzieję,że formę będę mieć lepszą ![]() Anoula GRATULUJE Żonko!Super,że wam się wszystko udało! ![]() weronisek co do rozchodzenia się spojenia łonowego to ja miałam ![]() ![]() Miałam dwa wyjścia: albo powiązaliby mi miednicę pasami,zeby szybko się zeszło,ale macica by się nie kurczyła i miałbym problem do powrotu do formy i opieki nad córeczką. Albo ból,ale szybszy powrót do formy.Wybrałam ta opcję,ale męczyłam się dłuuuugo z tym spojeniem.
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak to się dzieje, że ja tak wcześnie wstaję, sama się sobie dziwię, bo wczoraj zaszalałam i siedziałam do północy. Jak nigdy, co jest dla mnie bardzo bardzo dziwne, bo wczoraj byłam w Wawce i zrobiłam na serio bardzo duży spacer po Warszawie i i jak wyszliśmy o 13:30 to wróciliśmy o 21:00 do domu a później jeszcze piekłam schab z warzywami i siedziałam właśnie do północy a dzisiaj pobudka o 5:00. WOW. I żyję, nie czuję się jakoś tak strasznie zmęczona...mąż się śmieje, że po południu pewnie padnę, bo teraz jestem nakręcona...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Rozeznanie
|
Czy ktoś wie jak tam Zuzziak miała bóle brzucha i tak się zastanawiam jak się czuje, mam nadzieje że wszystko ok i niedługo nam coś napisze.
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() POZDRÓW MĘŻA ![]() Ps. W sumie mogłam do Was kuknąć, bo przyjęcie mieliście koło mnie :P hihih.... A ja od rana zła jak osa. Wstałam, wykąpałam się, umalowałam i siedzę. Mąż skacowany śpi, nasz kolega w drugim pokoju też wraca do życia. Burdel taki zostawili, że nóż w kieszeni się otwiera. Od piątku impreza. Może kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale teraz to mnie to w☠☠☠☠***. Chłop po 30tce a czasem siły do niego nie mam. Kolejny weekend zmarnowany :/ W tyg pracy ma teraz tyle, że go tylko widzę padniętego i żadnego pożytku z niego ni ma :/ A w weekend z kolei picie ![]() Obiecał mi dzisiaj wizytę w Smyku, ciekawe.... Mała chyba wyczuwa moją wściekłość, bo od wczoraj kopie jak szalona ![]() W ogóle to zakochałam się w rzeczach z Galeria Stylowe Meble. Jak macie fejsa to tam sobie wpiszcie bo mają dużo zdjęć ![]() ![]() Mamuśki a wy używacie jakiś kremów do buźki dla kobiet w ciąży???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Ja o północy to już sie dawno 10 razy przekręcam na drugi bok
![]() ![]() TŻ się mnie właśnie pytał czy my nie mamy co robić tylko na wizażu siedzimy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie!
![]() Na wstępie chciałam pogratulować Anouli pięknego ślubu i wzruszeń podczas składania przysięgi, to taki uroczy moment, który zostaje na bardzo długo w pamięci! Sylwia cudne ubranka kupiliście, szczególnie mi się podobają te bodziaki, słodziutkie. I brzuszek masz taki kształtny. ![]() Kociak85 wspaniałe wakacje! Zazdraszczam ich bardzo ... marzy mi się plaża i morze ... echh może w przyszłym roku się uda. ![]() Budowniczka dobrze, że już wszystko jest z Tobą i Dzidzią w porządku. Dbaj o siebie i się nie przemęczaj. Lineczka ja też uwielbiałam Czarodziejki z księżyca! Bunny Cukino moja idolka!! ![]() A wszystkie mamusie, które cierpią na ból kręgosłupa wspieram całym serduchem i łączę się w bólu. Nie przemęczajcie się za bardzo. Wczoraj chciałam sobie brzuchola opalić, ale słoneczko jakoś nie sprzyjało i zebraliśmy się z nad wody i pojechaliśmy do brata mojego TŻta. A u niego oczywiście pogaduchy, piwko, ognisko i kartofelki z ogniska. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Sylwia to na co czekasz? Rozpalaj grilla i juz!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4339 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na przyszły weekend zapraszam do mnie! Już nie będę jedyną brzuchatką w towarzystwie! ![]() Edytowane przez Miss Triss Czas edycji: 2013-07-21 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aleee się wyspałam ![]() ![]() Teraz przydałoby się wyjść w końcu z łóżka i zejść na śniadanie bo Jaśko się upomina ![]() Anoula jak się czujesz jako żona ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Może być i na balkonie ;P
Ja! Ja! Ja! ![]() Anoula, jeszcze raz wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-21 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, myślałyście może o zrobieniu metryczki dla maleństwa?
![]() ![]() ![]() ![]()
#4344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podu.jpg na chrzest dostała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Śniadanko zjedzone, kawkę dopijam i chyba jedziemy z Tżtem na pchli targ ![]() Miłego popołudnia dla mamuś i ich dzieciaczków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I gdzie i za ile takie cudo można dostać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | ||||||||
Zakorzenienie
|
wITAM
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczny brzuszek i ubranka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
\ Witam niedzielnie jeszcze raz! Nawet nie miałam dużo nadrabiania ![]() pisałyście o kosmetykach dla maluszków- nie mam pojęcia jeszcze.. jeśli chodzi ogólnie o pielęgnację to w domu pupę przemywać bede wodą a gdzieś na wyjściu chusteczkami, linomag zielony kupie, co do sudocremu- poważnie się zAstnawiam.. jesli chodzi o kąpiel to zapewne jak bedzie oliwka potrzebna to bedziemy jej używać- inaczej nie widze sensu natłuszczać malca.. a co do reszty nie mam zielonego pojęcia ![]() Co do golenia- ja mam już wielki problem, choć nie wielki brzuch ( zdj. 28t.). Nie dosc ze jak się zginam, to brzuch mnie boli i czuje dyskomfort to jeszcze mało co widzę ![]() co do tżta- pogodziliśmy się :Admin: trele- piekny prezent! miki,nasturcja - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA mnie biegunka dalej trzyma ;( wcoraj przyjechałą moja rodzinka i na dw tygodnie zostają w Bytomiu moje małe siostrzenice wiec bede miała mniej czasu na wizaż.. poza tym DALEJ NIE MAM INTERNETU W DOMU . na szczęscie wysłali mi tąumowę i teraz 2 tygodnie czekania ![]() wklejam już sonde bo nei widze nowych tytułów. GŁOSUJCIE!! ![]() i brzusz- 28tc.
![]() |
#4348 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest w sieci kilka osób, które wykonują haft krzyżykowy na zamówienia, ale to jest bardzo drogie, bo wymaga sporo pracy, dlatego ja mam zamiar poświęcić trochę czasu i sama wyszyć taka metryczkę dla maleństwa. ![]() Jeśli ktoś będzie chętny, to mam trochę wzorów i mogę wysłać na e-mail.
![]() |
#4349 |
Raczkowanie
|
Zamówiłam wczoraj ten box.
![]() ![]() http://www.glossybox.pl/glossybox-mom-baby Oj, przepraszam, zdublowało mi posty. :/
#4350 |
Raczkowanie
|
Piękna kuleczka.
![]() ![]() No nie ![]() ![]() ![]() ![]()
. Edytowane przez Kathrin Von Hexe Czas edycji: 2013-07-21 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.