|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() a pełnia jest jutro chyba więc jeszcze trochę porodów przed nami ![]()
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja uciekam na obiad do rodziców.. zaraz będą za nami wydzwaniać ![]() ![]() Papa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przecież to jest bardzo fajne źródło wiedzy, kółko wzajemnego wsparcia, mamy tu dużą część rzeczy, tkórych obecnie potrzebujemy, a często nie możemy dostać z otoczenia ![]() Z dwojga złego lepiej ględzić tutaj, niż tżtom ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kawał chłopa z niego, nic dziwnego, że było tak ciężko My właśnie wróciliśmy, więc biorę się za uzupełnianie ![]() Mam nadzieję, że Neni odkorkowała weekendowe rodzenie ![]()
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
A no właśnie- dzisiaj Moj termin porodu, więc dziewczyny uwaga uwaga bo może tam chowam jeszcze jednego lokatora haha
![]() ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z Wami
gratuluje mamusiom ![]() ja niestety narzekam na brak czasu wszystko przygotowuje dla dziecka ![]() niestety cos mi chyba weszlo w bok i nie moge chodzic ![]()
#757 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że ma taki apetyt, przynajmniej tym nie musisz się martwić, niech wsuwa na zdrowie ![]() Cytat:
Mnie już też nieźle łamie, rano myślałam, że się z łóżka nie zwlekę, tak mnie cała kapa boli ![]() Jeszcze od paru dni co jakiś czas mam bóle typowo miesiączkowe, na dole podbrzusza i krzyżowe ![]()
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Tweed ja chyba dziś nie rodze więc nie musisz żartować przy tel.
Zrobiłam z Małgosia pizzę i padam na twarz. Ona ma swój mini zestaw stolnice, wałek itp więc robila swoją pizzę. Dumna z siebie całą zjadla Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#760 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
NENI szybka akcja. Gratulacje i buziak w pietke Kubusiowa!
----- Ktoras z Was pytala o dopajanie woda. Pytalam i w szpitalu i u naszego pediatry o to. Nasz pokarm w upaly przyjmuje troszke inna postac. Taka by dziecko sie najadlo ale i napilo nawodnilo porzadnie. Mam nie podawac wody ani glukozy tylko podawac najwyzej czesciej cyca. Antoni Pijaweczka obalil kolejna cycowa porcje i zasnal. Tatus sie pindrzy w lazience. Czekamy az sie wyszykuje i idziemy na spacer i lody bo sobie zazyczylam w ramach ukojenia moich nerwow... Wczoraj Tz wycial ogromny krzak w ogrodzie nie pytajac mnie o zgode....wrrrr Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kejt: zaćmienie boskie również! Cytat:
Gratulacje!!!!!! expresowo!
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
TWEED no i ja tak czulam ze niedociagne i ...urodzilam wczesniej. Pomijam akcje z kolka. Uwazam ze nawet gdyby nie jej nie bylo to i tak bym do zaplanowanej cc na 9 lipca nie wytrzymala. Przygotuj sobie wszystko jak masz takie przeczucia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- KATHE i dla Was gratulacje i buziaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Powiem Wam ze jak tak czytam o Waszych dolegliwosciach w koncowce ciazy to ciesze sie ze ja juz po. Tak balam sie porodu a Antos ma juz 17 dni. Czas zasuwa jak szalony. Kazda minuta z naszymi maluchami na wage zlota! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Zmykam bo cos w pieluszce sie urodzilo chyba. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Neni wielkie gratulacje!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#766 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Małgosia jest prześliczna, skóra zdjęta z ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I prawda, pamiętam jak czekałyśmy na poród Margosi dopiero ![]() Mam info od Roxi: Leży cały czas, co godzinę ma słuchanie tętna, 2 razy dziennie ktg, kroplówkę z magnezem non stop od wczoraj. Jutro dowie się czy planują czekać z cc tydzień, czy jest szansa wcześniej. Po magnezie cały czas śpi ![]() Przekazuje gratulacje dla Kathe, Paulinki i Neni ![]()
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Nie na chyba stałej ilości. Moja raz całą dobę nie robiła. A tak robi 2 do 4 kupek plus kleksy
![]() Roxi trzymam kciuki za was. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-07-21 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
ale przeszliśmy teraz z tż walkę z piotrusiem, jadł jadł i jadł ale jak tylko kładlam do łóżka to płacz, okazało się że moje mleko mu nie wystarczyło i trzeba było dokramić go, ale sie nastresowaliśmy bo długo wisiał mi na piersiach i sądziliśmy że się najadł
nawet w szpitalu położna mówiła że z niego mały żarłok mimo że wcześniak, że chciał wiecej jeść niż mogli mu dać ![]() a teraz ja sie stresuje bo muszę sobie zastrzyk zrobić w brzuch przeciwzakrzepowy |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Cały dzień zabierałam się żeby napisać do Roxi a tu widzę że info jest.
A ją leze. Powinnam chodzić i próbować wykurzyc mała ale sił mi brak. Chwilę jeszcze poleze i pójdę z Malgos na spacer. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#770 |
Zakorzenienie
|
wiecie co nie narzekałam na występowanie rozstępów w czasie ciąży bo pojawiły mi się 2, ale po rozwiązaniu to mam taki brzuch, że żal patrzeć jakby cały w bliznach był i wcale mi nie schodzi wyglądam jakbym dalej była w ciąży
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
neni kathe gratulscje dzoewczyny!!!!
![]() my w szpitalu do jutra nawet nir chcr wam posac jaki glupi powod jest tego ze dzis nie wyszlysmy...uwaga..."bo ja jestem(lekarka)tylko na weekend na zastepstwie i to nie moja sala wiec ja sie pod wypisem nie podpisze..."no i masz...coz za pech...lece nadrabiac conieco zebg szybciej czas zlecial... ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- tz za to powiedzial ze wezmie mnie do maka jutro...tulko...ze co ja bym mogla zjesc z tego maka?:-P |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo dla Małgosi pizzy wygląda apetycznie! My bylismy na spacerku w parku...jeju ja ledwo chodze....tak mi mały na pęcherz naparza, ze idę jak pingwin...a i ludzie się gapią jakbym z zoo uciekła.... Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-21 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
a ja byłam 3 godzinki na zakupach. pochodziłam, zmęczyłam się.
upały powoli wracają, więc już w domu jestem i nie wychodze, tylko poję się wodą i się chłodzę przy wiatraku. |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Neni gratuluję ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy sie dzis z Wami witałam, chyba tak, a jesli nie to DZIEN DOBRY, Mam dzis dzien pelen wrazen, ze juz nie wiem co dzis bylo a co nie, bo dopiero 16 a ja juz tyle przezylam co nie raz za dwa dni ![]()
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-21 o 15:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
no dziś staram się oszczędzać
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Ale się przeszlysmy daleko. Teraz ledwo siedzę a myślałam że nie dojde do domu. Miałam że sobą tel jakbym miała problem i po męża dzwonić ale ok.
Idę po lody, kupiłam wczoraj Grycana porzeczkowy sorbet. Nikt u mnie tego nie lubi więc całe są dla mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.