Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-21, 09:52   #3691
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
W kazdym razie dalej trzymamy kciuki! A nie szybciej do gina?
Nie pracuję od jutra do czwartku po 12 ale piątek mam wolny także zrobię betę wtedy i będzie wszystko w miarę jasne tak myślę
Stary 2013-07-21, 10:26   #3692
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cześć

U mnie @ się rozkręciła. Wykres pokazuje mi, że owu ma być 18-22 dzień. Mam taką nadzieję, bo w 23dc tż jedzie do de, a ja zostaję w domku, co by sobie odpocząć

Tabletki Mastodynon skróciły mi cykl AŻ o 4 dni- jestem zadowolona! pobiorę jeszcze tabletki przez kolejny miesiąc, bo dużo dają

God Of War
jak Wasze wizy? Długo czekania na nie? Czemu ja wykresu u Ciebie nie widzę? Już od tygodnia nie widzę...
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 10:48   #3693
brydziajones
Zadomowienie

Troszke smiesznie ,ze malpiszon przyszedl do nas prawie w tym samym czasie. Mam nadzieje,ze w krotce same fasolki sie rozwina

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 10:50   #3694
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

No dziwy na tym świecie się dzieją Elfka Leć na betę w takim razie!

Leine dzięki za tłumaczenia, muszę chyba sama zyskać doświadczenie w obadywaniu
A co Ci daje Mastodynon poza skróceniem cyklu i jak często go bierzesz / w jakich dawkach? Bo mam go całą szafkę - gin mi kiedyś przepisał na bolące cycki, ale w niego nie wierzyłam i przestałam brać
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 13:28   #3695
D0tk4
Zadomowienie

Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Alez jestem głupia, zadzwonił mi dziś budził ma mierzenia tempki, wylaczylam i poszłam spać dalej ..., genialnie więc nie wiem jaka jest sytuacja :/ brzuch mnie owulacyjnie niby boli, sluz rozciagliwy, szyjka wysoko i otwarta ....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 13:40   #3696
gosius91
Zakorzenienie

Halloooo, od czwartku @ nie mamy. Nie wiem co myslec. W pt wyszla jedna kreska..

Zastanawiam sie, czy to ze jak dostalam zastrzyk na pogotowiu, przeciwkrwotoczny, czy to ma jakis zwiazek z tym.. Dostalam w pt zastrzyk wieczorem.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 13:47   #3697
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Temperatura nadal wysoka, @ nie ma, ale test pokazał I kreskę

Nie wiem już co o tym myśleć
Kurde, nawet nie chce sobie wyobrażać co czułaś Ale ty dzielna dziewczynka jesteśMożesz mieć niski poziom HCG, może masz słaby test, a jak byś zrobiła jeszcze jeden za dwa, trzy dni. Ku chwale gospodarki oczywiście

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 14:04   #3698
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Leine dzięki za tłumaczenia, muszę chyba sama zyskać doświadczenie w obadywaniu
A co Ci daje Mastodynon poza skróceniem cyklu i jak często go bierzesz / w jakich dawkach? Bo mam go całą szafkę - gin mi kiedyś przepisał na bolące cycki, ale w niego nie wierzyłam i przestałam brać
Mastodynon miał mi wyregulować cykl i wywołać jajeczkowanie, bo jak już wiesz byłam bezpłodna Efekty uzyskać najlepiej niby od 6 tyg do 3 miesięcy. Na razie biorę niecałe 3 tyg i zobacz jak się skrócił- dla mnie rewelacja Szkoda, że jest taki drogi ten lek

Gin mi mówił jak dzwoniłam do niego, że jeśli to na prawdę PCO to mi ziółka nie pomogą... wrócę to zajrzę do niego i obgadam dogłębnie temat na razie biorę
Cytat:
Temperatura nadal wysoka, @ nie ma, ale test pokazał I kreskę

Nie wiem już co o tym myśleć
może jest za wcześnie na test poleciałabym na betę, bardziej wiarygodny nawet w pt za tydzień bym poszła a teraz spokojnie czekała jak nie masz możliwości szybciej pójść na betę
Stary 2013-07-21, 14:56   #3699
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
6 dni się spóźnia :/ gdzie tam stresowe, zresztą przez ostatnie 2 lata się nie spóźniał tyle, a byłam dużo bardziej zestresowana no nie wiem, muszę inny test skombinować chyba, bo na betę to dopiero w piątek dam radę iść
Trzymam kciuki aby ten test się mylił, może następny pokaże II kreski

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Alez jestem głupia, zadzwonił mi dziś budził ma mierzenia tempki, wylaczylam i poszłam spać dalej ..., genialnie więc nie wiem jaka jest sytuacja :/ brzuch mnie owulacyjnie niby boli, sluz rozciagliwy, szyjka wysoko i otwarta ....

Ja raz zasnęłam z termometrem, ale tylko na 10min
Dla mnie też dziś i jutro powinno się okazać coś więcej, czekam aż owufriend wyznaczy mi ovu, ciekawa jestem czy już jej nie było.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 17:15   #3700
maciejka1987
Zakorzenienie

ja mam dziś wolne, ale jakoś tak dziwnie,

Podczas wizyty po cyto babka pytała mnie czy krwawię po seksie, nigdy tego nie zaobserwowałam , powiedziała mi też, że po wizycie mogę plamic... po wczorajszym bara bara plamiłam i dziś rano też i normalnie się prestraszyłam bo nie wiem co to oznacza... z drugiej strony dziś mam 28 dc a może to poprostu początek @? miałyście jakieś problemy z plamieniami po cyto??
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 17:43   #3701
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

Podczas wizyty po cyto babka pytała mnie czy krwawię po seksie, nigdy tego nie zaobserwowałam , powiedziała mi też, że po wizycie mogę plamic... po wczorajszym bara bara plamiłam i dziś rano też i normalnie się prestraszyłam bo nie wiem co to oznacza... z drugiej strony dziś mam 28 dc a może to poprostu początek @? miałyście jakieś problemy z plamieniami po cyto??
Ja miałam 16 cytologię a był to już mój 8dc przy średnio 27dniowych i widziałam na tym pendzelku śluz zabarwiony na różowo. Nie wiem gin powiedział, że ja tak chyba mogę plamić po cesarce, a Ty nie dopytałaś konkretnie dlaczego?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-07-21, 18:10   #3702
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

ja zawsze plamię po cytologi... co do przytulanek to też, ale rzadko się zdarza. Może to być przez zatarcie, bądź zbyt ostry seks Albo jakaś infekcja jest/nadżerka.
Stary 2013-07-21, 19:30   #3703
Lea_ny
Zakorzenienie

Hej Nie odzywałam się parę dni, bo podczas naszego rocznicowego 2-dnowego wyjazdu natrzaskałyście tyle postów, że nie miałam kiedy wszystkiego przeczytać - ale w końcu udało mi się nadrobić to, co napisałyście

Wyjazd udany - polecam te termy w Uniejowie, mają fajny kompleks saun Muszę obczaić czy są gdzieś takie w Warszawie, bo to świetny relaks.

Jutro idę pierwszy raz na monitoring - ciekawe co tam się dzieje w moich jajnikach. Mam nadzieję, że w tym cyklu owu się pojawi
Stary 2013-07-21, 19:33   #3704
maxwelka
Zakorzenienie

Super dzionek dziś mieliśmy Najpierw pojeździliśmy po sklepach w poszukiwaniu pergoli na balkon, potem mieliśmy miły spacer po parku i lody w cukierni na świeżym powietrzu, potem obiadek w domu i pojechaliśmy do mojego taty na herbatę A pogoda dzisiaj przepiękna!

Teraz kupiłam sobie Twój Styl i M jak Mieszkanie i czeka mnie wieczór z gazetką

A ani po seksie, ani po cyto nigdy nie krwawiłam więc nie wiem o co chodzi

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Hej Nie odzywałam się parę dni, bo podczas naszego rocznicowego 2-dnowego wyjazdu natrzaskałyście tyle postów, że nie miałam kiedy wszystkiego przeczytać - ale w końcu udało mi się nadrobić to, co napisałyście

Wyjazd udany - polecam te termy w Uniejowie, mają fajny kompleks saun Muszę obczaić czy są gdzieś takie w Warszawie, bo to świetny relaks.

Jutro idę pierwszy raz na monitoring - ciekawe co tam się dzieje w moich jajnikach. Mam nadzieję, że w tym cyklu owu się pojawi
Ooo, a y też z Warszawy? W samej Warszawie nie ma, ale kilkadziesiąt kilometrów od stolicy są chyba ze dwa takie kompleksy Tylko nie pamiętam nazw
Stary 2013-07-21, 20:25   #3705
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, a y też z Warszawy? W samej Warszawie nie ma, ale kilkadziesiąt kilometrów od stolicy są chyba ze dwa takie kompleksy Tylko nie pamiętam nazw
Si
Ale ja nie mówię o samych termach, tylko o fajnych saunach - podobno są gdzieś w Warszawie, ale nie wiem gdzie (ale zaraz obczaję ). A jeśli chodzi o termy, to najbliżej są chyba w Mszczonowie (aczkolwiek te w Uniejowie chyba większe, a mimo, że to 180 km od stolicy, to jedzie się 1,5 godziny - czyli tyle, ile ostatnio jechałam na drugi koniec miasta do lekarza ).

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Poszperałam w internecie i lipa z tymi saunami... podobny kompleks jest na Warszawiance i gdzieś na Puławskiej, ale dość drogo i nie takie fajne, jak w Uniejowie

A tak poza tym, to zastanawiam się czy nie założyć sobie konta na OvuFriend... niby do obserwacji w zupełności wystarcza mi moja aplikacja w telefonie (ma chyba te same opcje co OvuFriend, a wykres mam zawsze pod ręką, co jest według mnie bardziej praktyczne), ale czuję się nieco wyalienowana, jak podziwiacie nawzajem swoje wykresy
Stary 2013-07-21, 20:37   #3706
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ja zawsze plamię po cytologi... co do przytulanek to też, ale rzadko się zdarza. Może to być przez zatarcie, bądź zbyt ostry seks Albo jakaś infekcja jest/nadżerka.
W życiu nie miałam takiego problemu. Swoją drogą dość dziwne to dla mnie jak można plamić po cytologii? Ja nawet nic nie czuje
Zaś mam inny problem mianowicie dość często odczuwam ból podczas stosunku. Jestem w pełni zdrowa, nic mi nie dolega. Z innymi partnerami tak nie miałam zaś z obecnym (mężem) tak...
Początkowo lekarz twierdził, że może to być przez nadżerkę ale już wyleczona i przy mocniejszych ruchach odczuwam lekki ból a niektóre pozycje to nie wchodzą w gre nawet. Pozycja na pieska jest dla mnie nie do przyjęcia... no i wszystkie głębsze penetracje...

Śmieje się do męża, że to wina jego sprzętu i że jest za duży a kiedyś oglądałam taki program i właśnie mówili, że tak może być więc może może coś w tym jest?

Gin mi mówił, że dopiero po porodzie w takim przypadku ustąpi... sama nie wiem.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Cześć

U mnie @ się rozkręciła. Wykres pokazuje mi, że owu ma być 18-22 dzień. Mam taką nadzieję, bo w 23dc tż jedzie do de, a ja zostaję w domku, co by sobie odpocząć

Tabletki Mastodynon skróciły mi cykl AŻ o 4 dni- jestem zadowolona! pobiorę jeszcze tabletki przez kolejny miesiąc, bo dużo dają

God Of War
jak Wasze wizy? Długo czekania na nie? Czemu ja wykresu u Ciebie nie widzę? Już od tygodnia nie widzę...
Jak narazie to czekamy na zaproszenie które dostaniemy prawdopodobnie końcem sierpnia? Jeszcze nie wiem... ciocia mi mówiła, że będą kombinować.
Wizy dopiero wtedy będziemy załatwiać bo z tym już szybciej idzie... teraz jedyne co to paszport będziemy wyrabiać ale to też koszty masakryczne... ehh czemu to wszystko tyle kosztuje?

Co do wykresu to przecież jest udostępniony? Skończyło mi się konto premium może dlatego coś nie gra? Ale i tak zawaliłam uzupełnianie w tym miesiącu

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-07-21 o 20:39
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 22:39   #3707
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
W życiu nie miałam takiego problemu. Swoją drogą dość dziwne to dla mnie jak można plamić po cytologii? Ja nawet nic nie czuje
Zaś mam inny problem mianowicie dość często odczuwam ból podczas stosunku. Jestem w pełni zdrowa, nic mi nie dolega. Z innymi partnerami tak nie miałam zaś z obecnym (mężem) tak...
Początkowo lekarz twierdził, że może to być przez nadżerkę ale już wyleczona i przy mocniejszych ruchach odczuwam lekki ból a niektóre pozycje to nie wchodzą w gre nawet. Pozycja na pieska jest dla mnie nie do przyjęcia... no i wszystkie głębsze penetracje...

Śmieje się do męża, że to wina jego sprzętu i że jest za duży a kiedyś oglądałam taki program i właśnie mówili, że tak może być więc może może coś w tym jest?

Gin mi mówił, że dopiero po porodzie w takim przypadku ustąpi... sama nie wiem.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Jak narazie to czekamy na zaproszenie które dostaniemy prawdopodobnie końcem sierpnia? Jeszcze nie wiem... ciocia mi mówiła, że będą kombinować.
Wizy dopiero wtedy będziemy załatwiać bo z tym już szybciej idzie... teraz jedyne co to paszport będziemy wyrabiać ale to też koszty masakryczne... ehh czemu to wszystko tyle kosztuje?

Co do wykresu to przecież jest udostępniony? Skończyło mi się konto premium może dlatego coś nie gra? Ale i tak zawaliłam uzupełnianie w tym miesiącu
Chyba jednak nie jest, bo ja widzę tylko twój stary
Mi się kończy premium za 5 dni, ale mam już nowe konto i tam sobie pouzupełniałam wszystko od nowa Jak bym nie zdążyła uzbierać punktów na darmowy pakiet premium. Na razie mam 30 punktów dopiero
W sumie mam też 3 konto na temperatury mierzone zwykłym termometrem i wszystkie konta mam w przyjaciółkach i sobie porównuję
Np na tym co mierzę zwykłym nie zaznaczyłam objawów śluzu i zobaczę czy tak samo wyznaczy mi owu
Ten cykl przeznaczam bardziej na obserwacje, i żałuję, że nie mierzyłam wcześniej temp.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-07-21 o 22:41
Stary 2013-07-22, 01:15   #3708
D0tk4
Zadomowienie

Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

A ja sobie pluje w brodę ze nie zmierzylam rano tempki! Pierwszy raz mi sie tak zdążyło .... Jajnik bolą mnie drugi dzień już więc może akurat rano już będę wiedziała co i jak

D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 06:49   #3709
maxwelka
Zakorzenienie

Urosło mi dzisiaj Ale już na wieczór widziałam, że jest wysoka tempka, bo miałam 37 - 37,2, jak nigdy A rano 36,61

Byle do środy... Chociaż w sumie nie wiem kiedy tak naprawdę powinno spaść na @

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2013-07-22 o 07:01
Stary 2013-07-22, 07:28   #3710
Elfka86
Zakorzenienie

Cześć
Niedziela u mamusi to jest to

Cytat:
No dziwy na tym świecie się dzieją Elfka Leć na betę w takim razie!
Pójdę jeśli do pt nie dostanę @

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Kurde, nawet nie chce sobie wyobrażać co czułaś Ale ty dzielna dziewczynka jesteśMożesz mieć niski poziom HCG, może masz słaby test, a jak byś zrobiła jeszcze jeden za dwa, trzy dni. Ku chwale gospodarki oczywiście
Może zrobię, ale już się boję, że nic z tego nie będzie

Cytat:
może jest za wcześnie na test poleciałabym na betę, bardziej wiarygodny nawet w pt za tydzień bym poszła a teraz spokojnie czekała jak nie masz możliwości szybciej pójść na betę
Czekam

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki aby ten test się mylił, może następny pokaże II kreski
Może może, ja już nic nie wiem @ nie ma, za to temperatura mi dziś spadła do 36, 48 z 36,87 wczoraj
Stary 2013-07-22, 07:33   #3711
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Witajcie w ten piekny słoneczny dzień

Ja właśnie czekam w przychodni na monitoring i juz wiem, ze sobie tutaj dluuugo posiedze

Stary 2013-07-22, 08:14   #3712
brydziajones
Zadomowienie

Melduje sie

Dzien doberek

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-07-22, 08:15   #3713
marszalka
Zadomowienie

witajcie po weekendzie
ja wypoczęta, ale strasznie nie chciało mi się dzisiaj do pracy przychodzić.
Termin @ wypada mi na weekend, troche mi to nie pasuje, bo wtedy mam wesele, ale cóż, my tego nie kontrolujemy. tempka mi dzis delikatnie spadła, objawów ciążowych brak przez ostatnie cykle o tej porze odczuwałam już większość przypadłości, także dla mnie, że tym razem sobie nic nie wmawiam.
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 08:29   #3714
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Witam kobitki!

Dwie wiadomosci...

Pierwsza...malpiszon sie dzisiaj rozkrecil na dobre...

Druga...za tydzien w niedziele sie wyprowadzamy na swoje od tesciow

Dobrej nocki wszystkim
hej brydzia! widzę, że małpa też Cię dopadła... szkoda, bo ten Twój pierwszy test dawał nadzieję, u mnie małpa nadal jest - w weekend tak się rozszalała, że hej!

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

a z tą przeprowadzką to super my czekamy do października - wtedy dostaniemy klucze też się nie mogę doczekać

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Dotk4 3mam kciuki!!!
maxwelka za Ciebie też mocno ściskam! oby @ się nie pojawiła - do środy już tuż tuż

a tak ogólnie to zastanawiam się czy mogę siedzieć z Wami na wątku skoro u mnie starania zawieszone na nie wiadomo jak długo

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Elfka a Ciebie to podziwiam za to, że tak długo wytrzymujesz

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
witajcie po weekendzie
ja wypoczęta, ale strasznie nie chciało mi się dzisiaj do pracy przychodzić.
Termin @ wypada mi na weekend, troche mi to nie pasuje, bo wtedy mam wesele, ale cóż, my tego nie kontrolujemy. tempka mi dzis delikatnie spadła, objawów ciążowych brak przez ostatnie cykle o tej porze odczuwałam już większość przypadłości, także dla mnie, że tym razem sobie nic nie wmawiam.
też bym sobie poszła na wesele a co do wmawiania sobie różnych objawów to dla Ciebie, że podchodzisz do tego na luzie
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 08:32   #3715
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
hej brydzia! widzę, że małpa też Cię dopadła... szkoda, bo ten Twój pierwszy test dawał nadzieję, u mnie małpa nadal jest - w weekend tak się rozszalała, że hej!

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

a z tą przeprowadzką to super my czekamy do października - wtedy dostaniemy klucze też się nie mogę doczekać

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Dotk4 3mam kciuki!!!
maxwelka za Ciebie też mocno ściskam! oby @ się nie pojawiła - do środy już tuż tuż

a tak ogólnie to zastanawiam się czy mogę siedzieć z Wami na wątku skoro u mnie starania zawieszone na nie wiadomo jak długo

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

też bym sobie poszła na wesele a co do wmawiania sobie różnych objawów to dla Ciebie, że podchodzisz do tego na luzie
ja na Twoim miejscu to nie zastanawiałabym się nad tą obecnością tutaj, bo nigdy nie wiadomo co z takiego zawieszenia sie może urodzić, bo najczęściej jak dziewczyny odpuszczały to wtedy nadchodziła niespodzianka.... no chyba, że Twój mąż wyjeżdża, to wiadomo, z pustego nawet Salomon nie naleje
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 08:33   #3716
maxwelka
Zakorzenienie

Melduję się z pracy, idę po i jagodziankę
Stary 2013-07-22, 08:37   #3717
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam innego wyjścia ale coś się dziś kiepsko czuję od rana - nie mogę oczu otworzyć
Stary 2013-07-22, 08:46   #3718
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:

Dotk4 3mam kciuki!!!

Mania jak to niewiadomo na jak dlugo? przeciez mezu tylko na troche wyjezdza...ejj nooo nie opuszczaj nas tylko bo bedzie

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-07-22, 08:53   #3719
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
ja na Twoim miejscu to nie zastanawiałabym się nad tą obecnością tutaj, bo nigdy nie wiadomo co z takiego zawieszenia sie może urodzić, bo najczęściej jak dziewczyny odpuszczały to wtedy nadchodziła niespodzianka.... no chyba, że Twój mąż wyjeżdża, to wiadomo, z pustego nawet Salomon nie naleje
Cytat:
Mania jak to niewiadomo na jak dlugo? przeciez mezu tylko na troche wyjezdza...ejj nooo nie opuszczaj nas tylko bo bedzie
no mężulek wyjeżdża w sierpniu, więc z tego cyklu nici
a szybciej pisałam, że ostatnio rozmawialiśmy, że może zawiesić te nasze starania do przeprowadzki - czyli październik/listopad, poza tym ja mam umowę do końca tego roku - niby powinni przedłużyć, ale pewności nigdy nikt nie da... a jak zostanę z kredytem, dzieckiem i bez pracy to może nie być za fajnie tzn. nie będziemy się zabezpieczać itp., ale też nie będziemy się starać nie wiadomo jak, podeszlibyśmy do tego na luzie, że jak będzie to się nic nie stanie jak na razie na 100% zawieszam starania do końcówki sierpnia, tj. mniej więcej do 23-25 sierpnia, bo wtedy powinna skończyć się kolejna @ - szybciej nie będzie przytulanek bo moje kochanie wyjeżdża no co zrobić, takie życie ale chyba z Wami zostanę na forum, bo bardzo Wszystkim kibicuję, żeby pojawiły się fasoleczki tylko pytanie czy jak do Was wrócę ze staraniami to czy jeszcze będzie jakaś stara duszyczka?
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 08:55   #3720
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Urosło mi dzisiaj Ale już na wieczór widziałam, że jest wysoka tempka, bo miałam 37 - 37,2, jak nigdy A rano 36,61

Byle do środy... Chociaż w sumie nie wiem kiedy tak naprawdę powinno spaść na @
Powinno spaść zaraz przed, dzień-dwa albo w dniu spodziewanej czasem zdarza się, że później ale Twój wykres jest obiecujący

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
no mężulek wyjeżdża w sierpniu, więc z tego cyklu nici
a szybciej pisałam, że ostatnio rozmawialiśmy, że może zawiesić te nasze starania do przeprowadzki - czyli październik/listopad, poza tym ja mam umowę do końca tego roku - niby powinni przedłużyć, ale pewności nigdy nikt nie da... a jak zostanę z kredytem, dzieckiem i bez pracy to może nie być za fajnie tzn. nie będziemy się zabezpieczać itp., ale też nie będziemy się starać nie wiadomo jak, podeszlibyśmy do tego na luzie, że jak będzie to się nic nie stanie jak na razie na 100% zawieszam starania do końcówki sierpnia, tj. mniej więcej do 23-25 sierpnia, bo wtedy powinna skończyć się kolejna @ - szybciej nie będzie przytulanek bo moje kochanie wyjeżdża no co zrobić, takie życie ale chyba z Wami zostanę na forum, bo bardzo Wszystkim kibicuję, żeby pojawiły się fasoleczki tylko pytanie czy jak do Was wrócę ze staraniami to czy jeszcze będzie jakaś stara duszyczka?
Ja będę chociaż jak my wyjedziemy to będą starania zawieszone na jakieś 2-3 lata więc kto ma gorzej?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości