|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Witam
U mnie plany na dzisiejszy dzien nijakie. Po sprzataniu, siedze w domu caly dzien, zle sie czuje, a czeka mnie nauka za ktora wezme sie pewnie jutro bo dzisiaj nie dam rady..Nie umiem sie uczyc jak mnie boli glowa;/ Dobrze, ze wczoraj bylam z moimi babami na wieeelkiej pizzy, w naszej kochanej knajpce. I dostalam od nich ta wielka czekolade Milki z ryzem i komplet do spania w rozowe( ) groszki-bluzeczka na ramiaczkach+majciochy Kochane moje Wieczor super.Em-a do kiedy sa znizki z Glamoura? mathilda-sliczny av sliczna baba z Cie )
|
|
#10412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jesteś, taki wiosenny chciałam bardziej To wieczór musiał być super, zazdroszczę, naprawdę fantastycznie mieć takie przyjaciółki
|
|
#10413 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja mam dziaisaj zaplanowane Gongi na 14( to samo na czym już kiedyś pisałam) Mam nadziej, ze sie zrelaksuje, przyda mi sie to bardzo. Tylko muszę iść z pełnym żąłądkiem i pustym pęchęrzem, a nie jak ostatnio-na odwrót A na 17 jestem umówiona z moim Plackami w naszej Piwniczce, którą bedziemy dzisiaj zegnać przed sezonem wiosenno-letnim ( w tatym roku wszystko nam zagniło)Niestety oprócz tych miłych planów czeka mnie też nauka, co prawde nie wiem gdzie ja ją w ten mój grafik wetknę, ale muszę bo we wtorek i środę piszemy próbne matury ![]() Ja piszę rozszerzoną historię i polski a wiedze mam własciwie zerową ![]() A na zakupach byłam wczoraj. Co prawda w Rossmanie tylko, ale wydał ponad 80 zł Co ten Wizaż robi z człowiekiem![]() Mathilda-śliczny avaterek, Ty wyglądasz na nim pięknie, ale to jak zawsze Jest wiosenny, to fakt
|
|
#10414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe tak Cytat:
(ee glupie troche, nie? mila nauka ? )
|
|
|
#10415 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam zamiar siedzieć w domu, ale pojawił się pomysł kręgli.
Ostatnio mam lenia i nic mi się nie chce, ale... zobaczymy. Kurde, a miałam rozkminiać historię! Mathilda av po prostu niesamowity! Wygląda jak z jakiejś profesjonalnej studyjnej sesji ![]() A na zakupy sie nie wybieram, bo oszczędzam
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10416 |
|
Zakorzenienie
|
mathlida sliczny av
|
#10417 |
|
Wtajemniczenie
|
Wbijam się, bo jeszcze zapomnicie o moim istnieniu
![]() mathilda => ślicznie też sobie zrobiłam grzywkę, ale to taka mała zmiana, bo cały czas miałam taką na bok i też nie za długą, od biedy dawałam ją na całe czoło, tylko wtedy wyglądała jak krzywo obcięta i wchodziła mi do oczu a teraz mam tak fajnie byłam wczoraj na łączonej osiemnastce 3 kumpli z klasy, faaajnie było, tylko dziwnie się patrzy na trzeźwo na to wszystko ja nie doprowadzam się do stanu, kiedy nad sobą nie kontroluję, wiem, gdzie jest granica i się tego trzymam... w ogóle dawno nie piłam i myślałam, że po 1,5 kufla (0,5) piwa będzie gorzej, ale nic nie poczułam ![]() impra chyba była zaplanowana na trochę dłużej, ale w końcu koło 1 już wszyscy byli albo ... ehem niezdolni do życia, albo się zmyli...w ogóle to dziś odrabiamy coś w szkole ojoj idę robić jakiś głupi plakat na biologię ![]()
|
#10418 |
|
Zadomowienie
|
ja tez jeszcze zyje :p
ale ostatnio mam problemy z netem włacza sie 5min ;/ i nie chciało mi sie nawet nic wysyłac. bo moze czekałabym pol godziny;p mathilda- sliczny av juz bylam na zakupach . kupilam spodnie i torbe z house (niestety u mnie w miescie nie ma zadnego lepszego sklepu :/) posprzatałam teraz czeka mnie nauka ;/ w tym tygodniu - 4sprawdziany(mialo byc 5, ale jeden sie przysunął) i 2 prace do zrobienia suuuper:/ pocieszam sie ze niedlugo dłuuugi weekend a pozniej matury;p
|
#10419 | |
|
po prostu Em :)
|
Ważne są tylko dzisiaj.
Cytat:
![]() A ja przebiję wszystkie wasze zakupy. Przed chwilą poszliśmy z TŻem do biura turystycznego i wykupiliśmy bilety lotnicze z rezerwacji. No, kto wydał dziś więcej? A już za 3 miesiące bedziemy lecieć do Madrytu..
|
|
|
#10420 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jestem już po zakupach i po spotkaniu z M Faaajnie było Tylko ciągle się ze mnie śmieje, że mało mówię Ale i tak zaprosił mnie do siebie na majówkę Na "tenisa" ![]() Nie no poważnie na tenisa
|
#10421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też dziś byłam na zakupach, ale nic ciekawego nie widziałam. Dlaczego zawsze jest tak, że jak nie mam kasy to wszystko mi się podoba, a jak już kasa jest to nic nie mogę wybrać? No ale w ostateczności zdecydowałam się na sławne na modowym szorty z orsaya, torbę z H&M (jak dobrze pamiętam ma ją Agosek i Durga ) i japonki z H&M. Czyli zniżki z glamour na nic Później z TŹem przyjechaliśmy do mnie ale już poszedł przed chwilą, bo idzie do pracy. Mathilda śliczny av
|
||
|
|
|
#10422 |
|
Rozeznanie
|
dubel
|
#10423 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za miłe słówka
![]() Widzę że mało nas tu w sobotni wieczór, ja też się zaraz zmywam. Alatienka szykuje się piękna majówka, tylko nie daj mu wygrać!!
|
#10424 |
|
Zadomowienie
|
mathilda Nie dam
![]() A swoją drogą jak zrobiłaś to zdjęcie w av? W sensie jakieś przeróbki czy cuś? Filtry itp...
|
#10425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam sobie dzisiaj budyń [kakao+mąka ziemniaczana+mleko 0,5%+słodzik] i zeżarłam... Och jak ja uwielbiam kożuch ![]() Swoją drogą, jak to możliwe, żeby tabletka słodzika miała 0,01kcal? Jakoś maławo Za to zaczęłam skakać na skakance. Kiedyś już to uskuteczniałam, ale baaardzo dawno. Tylko ta siostry jakaś taka przykrótka jest i lekka, muszę zainwestować hehe. Chociaż zobaczymy, w jakim stanie jutro będą moje stawy... Ale z kondycją spadłam, 300 razy i kaput... Ale tu pustki. Nie ma co - sobota wieczór
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#10426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#10427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż muszę sama popróbować Uwielbiam fotografowanie
|
|
#10428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też. Bardzo lubię, chociaż jakos świetnie mi nie wychodzi
Raz na jakis czas mam taką fazę [je, nie lubię tego słowa - fazę], że cykam i cykam... a później długo długo nic
Choose life.' |
|
|
|
#10429 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam bawić się aparatem
Z róźnym skutkiem no ale na 30 zrobionych zdjęć znajdzie się jakieś 1,2 fajne hihih
|
#10430 |
|
Rozeznanie
|
mathilda masz śliczne włosy
jak o nie dbasz?
|
#10431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje, ale akt, nie moze
I nie uczyłam sie w ogóle![]() A Wy macie próbne matury w tym rou? Same pierdoły, nie ma sie czy, chwalic ![]() Balsam, odżywki do paznokci, krem brązujący do twarzy Granier, jakieś maseczki, wosk do twarzy, zalotkę ). ![]() Fajnie bedziecie mieli W tym Madrycie ![]() Cytat:
Tragedia. Jedyne co umiem robić to brzuszki, dlatego trzymam sie a6w![]() Ostatnio dostałam na w-fie 6 z brzuszków właśnie Trzeba było zrobić 30 w 30 sek., a ja zrobiłam w 22 ![]() Mathlida-własnie! To jest Twój naturalny kolor? Śliczny brąz
|
|
|
#10432 |
|
Zakorzenienie
|
Mathilda:Av śliczny
Masz naprawde śliczne włosy Wczoraj byłam na babskim wieczorze Było oczywiście super. Plotki plus piwo i plus litr grzańca poprawił humor Wczoraj byłam na malutkich zakupach i kupiłam tunike Biało-czarną taką elegancką i wyglądam w niej skromnie mówiąc ślicznie Zdjęcia z wycieczki też mam,ale są okropne
|
|
|
|
#10433 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziękuję dziękuję
![]() ![]() ![]() Włosy mam w naturalnym kolorze, a propos przypomniałyście mi coś, śniło mi się że przefarbowałam się na marchewkowo rudy i to jeszcze taaak nierówno ![]() A Olu raczej nigdy nie musiałam o nie jakoś specjalnie dbać, najbardziej lubię używać szamponów i odżywek fructis, no i w sumie nic innego specjalnego z nimi nie robię, ale jakiś czas temu dużo mi wypadały i płukałam je taką herbatką pokrzywową z herbapolu i ona bardzo pomaga
|
#10434 | |||
|
|
Cytat:
) i YR. No, ale TŻ kupił sobie trzy koszulki w Reserved, w których wygląda tak, że.. ![]() Cytat:
Ale Ci zazdroszczę..Cytat:
).Krem brązujący Garniera też mam, używam od kilku dni, żeby się trochę przybrązowić na wiosnę i nie wyglądać jak widmo (ah, takie życie filtromaniaczki ).A w Madrycie na pewno będzie fajnie. Wiecie jaki jest mój największy problem? Nie mam pojęcia jak ja zmieszczę się w 20 kg bagażu.. ![]() Wczoraj strasznie pokłóciłam się z ojcem.. Grr.. Jeszcze tylko 7 miesięcy.. ![]() A dzisiaj siedzę w domu, uczę się, sprzątam, potem może pójdę się spotkać z Przyjaciółką.. Eh.. Jeszcze tylko 5 dni w szkole i 9 dni wolnego!!
|
|
|
#10435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie dla mnie problemem jest spakować się na 3 dni, a co dopiero na dłużej ![]() Nie przejmuj się tatą powiedziałam mu że nie będę obierać żadnych ziemniaków trzasnęłam drzwiami i poszłam do siebie! Boże on już nie ma się o co wściekać ![]() No i w każdym razie do tej pory nie zeszłam na dół, ziemniaków nie obrałam i co najgorsze nie mam herbaty Ojciec chyba gdzieś wyszedł właśnie więc skorzystam i sobie zrobię ![]() Aha mam jeszcze pytanko, gdzie mieszkacie, tzn w bloku w mieszkaniu, czy w domu jednorodzinnym czy kilku? I np. czy mieszkacie w centrum miasta, czy na wsi koło lasu, czy koło głównej drogi? Heh mam pytania Wiem że Ty em mieszkasz na mieszkaniu gdzieś w centrum krakowa ![]() Ja mieszkam w domu jednorodzinnym, z ogródkiem, w sumie dość spora jest przestrzeń wokół domu i koło drogi z przodu domu, a z tyłu jest las No chyba tyle no i na wsi mieszkam i fajne tu
|
|
#10436 |
|
Zadomowienie
|
Ja mieszkam w domu na przedmieściach. Właściwie to na wsi, ale przedmieścia lepiej brzmią
![]() Ogólnie to powinnam się uczyć geo i chem ale czarno to wszystko widzę Wgl zapomniałam napisać wczoraj, że doczekałam się wreszcie kompelentu od M Powiedział, że ładnie wyglądam w spódniczce ] i że jestem szczupła A wcześniej spytał się czy w ogóle coś jem
|
#10437 |
|
|
Dobrze pamiętasz. A konkretniej, w mieszkaniu, w kamienicy w centrum Krakowa.
I - może jestem jakaś dziwna - nigdy nie chciałabym mieszkać w domu, zwłaszcza poza miastem. Taka wizja mnie przeraża. Małe, przytulne, dwupokojowe mieszkanko to moje marzenie na przyszłość.
|
|
#10438 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Witam Was wszystkie dziewczyny
Od dawna czytam ten watek,ale jakos nigdy nie widzialam odpowiedniego momentu zeby sie tu nagle pojawic ale w koncu jestem![]() Duzo wizazanek kojarze dlatego tym bardziej witam ![]() W koncu tez jestem ze wspanailego rocznika 89 Mam nadzieje ze bede mogla tu przebywac z Wami bardzo czesto.
|
|
|
|
#10439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#10440 |
|
Zakorzenienie
|
czesc super_karo
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

) groszki-bluzeczka na ramiaczkach+majciochy
Kochane moje
sliczna baba z Cie
)

Kochana jesteś, taki wiosenny chciałam bardziej

Ale i tak zaprosił mnie do siebie na majówkę
No ale w ostateczności zdecydowałam się na sławne na modowym szorty z orsaya, torbę z H&M (jak dobrze pamiętam ma ją Agosek i Durga 

). ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)