|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Nie no ja tam też nie dietowałam ale niestety odbiło się to na cyfrze widocznej w okienku wagi
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
mialam wlasnie usg, z malym w porzadku, szyjka zamknieta tylko troche krotka...lekarka powiedziala ze jeszcze skonsultuje to z innymi lekarzami ale ona bylaby za tym zebym dostala jednak te zastrzyki na rozwoj pluc u mlodego...w razie gdyby sie uparl i spieszno by mu bylo do mamusi....o matulu czego ja juz w tej ciazy nie mialam...chyba mimo najszczerszych checi Bartek bedzie jedynakiem...
A znajac zycie to pewnie przenosze ![]() Iwka zazdraszczam wakacji
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytanie, czy gdybyś ciążę prowadziła w PL to też by Cię tak chętnie do szpitala kładli ![]() Guciu a co do książek na wakacje, to wiesz Coben na pewno chętnie Ci potowarzyszy
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-07-19 o 15:05 |
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Samba cieszę sie, że wszystko tam wygląda dobrze!
Trzymajcie się dzielnie! A Ty jesteś za tym zastrzykiem już? Co jak dostaniesz zastrzyk, a mały będzie siedział do 9 m-ca? W niczym mu to nie zaszkodzi? Pytam, bo nie wiem... Ktosik Cobena taaaak. To w ogóle nie ma o czym mówić Ale jeszcze chce "dziewczynę z pomarańczami" i drugą książkę tej autorki, którą Marta zachwalała. No i jeszcze biorę pod uwagę, że na pewno będą kiermasze książek więc na pewno przyjadę z kilkoma - nastoma
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosia no wlasnie sie zastanawiam czy w pl tez bym miala wszystkie te 'choroby' bo jak czytam mamuski wrzesniowo-pazdziernikowe to co chwila ktoras jest odsylana z ip, albo w ogole lekarze nie mierza im szyjki, albo mierza ale jak jest krotka to kaza przyjsc do kontroli...a tu ze wszystkim do szpitala...i jak juz jedziesz na ip to masz jak w banku ze cie zostawia...ogolnie to chorowity watek mi sie trafil i wlasciwie kazda juz cos miala...ale ja chyba i tak przoduje
ciekawa jestem jakby sie to potoczylo gdybym ignorowala wszystkie te skierowania, czy faktycznie urodzilabym przed terminem......ale na zdrowiu Bartusia nie ma co ryzykowac...gucia nie mam pojecia czy jestem za zastrzykami czy nie, ale jakby faktycznie chcial wyjsc wczesniej to lepiej podac, a jak posiedzi do konca to ponoc nic mu nie bedzie...zobaczymy co ustala bo poprzednio tez mowili o tym a w koncu nie dali...jesli beda chcieli dawac to pewnie wezme, bo nie ma co ryzykowac,a oni lepiej wiedza co robic niz ja... |
|
|
|
#877 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pracy mam chłodniej ale co z tego przez tą klimę znów chora jestem Cytat:
my jednak z mazdy przerzuciliśmy się na szukanie renault megane kombi z 2005 roku najlepiej, tylko myślimy czy z DE nie sprowadzićCytat:
tak źle że już na złom ?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
żeby malutki jeszcze poczekał i wszystko się uspokoiło
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() melduje sie na malym urlopie ten tydzien mielismy zamkniete przedszkole wiec urlop ![]() udalo nam sie odwiedzic ZOO fajnie bylo a poza tym walcze ze swoja szafa-porzadki i segregacja ![]() kupilam kilka ciuchow na allegro wiec trzeba na nie zrobic miejsce moge sie pochwalic co kupilam bo dosc fajne ciuchy i dobry sprzedawca http://allegro.pl/modna-tunika-zamek...390283121.html http://allegro.pl/nowosc-modna-bluzk...382518387.html http://allegro.pl/top-koszulka-bawel...356852551.html http://allegro.pl/wloskie-komfortowe...334302595.html samba - trzymam kciuki za Was! |
|
|
|
#880 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie no jechalysmy razem ale tylko kawalek ale owszem uwielbiam jzdzic.. jak ty sie rozjezdzisz nie bedzie zle![]() widzialam takiego scenika i juz sie nie boje nie jest dluzszy ale po prostu wyzszy.. choc.. nie wiem co to bedzie po chlopaki pojechali na gielde wiec pewnie wroca z czyms totalnie innym niz mialobyc ![]() Cytat:
Cytat:
ale swiat zofii (tego samego autora) juz nie..chyba ze mowisz o innych ksiazkach.. albo polecam ten tawerne przy klonowej jest taka przyjemna.. kusi zapachami zreszta ksiazki Owens to takie fajne wlasnie wakacyjne Cytat:
![]() mam to juz w nosie ![]() a na zlom na pewno. ma 20 lat sypie sie etc.jakby sie nie sypalo to bysmy nie zmieniali bo uwielbiamy mondka jest bezawaryjny.. ale juz zniszczony juz niedomaga juz po prostu wysiadl. ja sie juz boje nim jechac.Cytat:
![]() fajne zakupy ![]() umiescili mnie na stronie terapeutow. ba mam juz pierwszego pacjenta ![]() ale zrobili mi blad w nazwisku juz dzownilam do szefowej ze ma zmienic ![]() i co i jestem takaaaaaa podekscytowana a tak sie boje jak jasna ch...
|
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz już te ciuchy w domu?jaka jakość?Cytat:
|
||
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mam w domu w spodniach pomykam dzis od rana-sa mega fajne!! tunika ma fajna jakosc |
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam wczoraj te zastrzyki...tzn 1, bolal jak cholera...a dzis mam dostac drugi i koniec...lekarka powiedziala ze absolutnie nie zaszkodzi jakby maly zdecydowal sie czekac do wrzesnia, ale moze pomoc jesli by jednak chcial wylezc wczesniej i pomoc tacie w remoncie...
Ja niestety jeszcze troche tu poleze...na ktg nie ma zadnych skurczy...mieli mi redukowac pomalu kroplowke ale powiedzieli ze jeszcze przez weekend mam miec ta dawke, dopiero od poniedzialku redukcja i potem zobaczymy...jesli nic sie nie bedzie dzialo to moze pod koniec tygodnia mnie wypuszcza...oby bo poczulam gesia skorke ze nie zdaze wszystkiego przygotowac...mialam takie plany a tu dupa...leze uziemiona... A w ogole to spotkalam sie w szpitalu z kolezanka lezy 2 pokoje dalej
|
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzis na urodzinowego grilla do kolezanki jade z Tomem maz na weselu jako kierowca to my bedziemy sami sie bawic |
|
|
|
|
#886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uświadomiłaś mnie że ma już 17 lat![]() Cytat:
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia widze, że mamy w tym samym terminie urlop
![]() Marta ciekawa jestem z jakim autem wrócili ![]() no i jak Twoja spódnica? Sambuś duuuzzzo zdówka dla Was, oby czas w szpitalu szybko ci minał Katunia ja bym z checia wszystkie ciszki zobaczyła na modelce ![]() Ja byłam dzis w sprawie moich reklamowanych butów tj. wymiany na inne i uwaga.... nie wybrałam żadnych butów!! Tzn. podobały mi się dwie pary, ale nie było mojego rozmiaru to już trudno oddali kaskę, więc kupiłam dwie bluzeczki i sewterek
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
kawowe
moze jutro mi sie uda to zrobie fotki
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
|
#890 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Ogólnie wczoraj pierwszy raz założyłam te balerinki z zamkiem i niestety mnie obtarły. Moja goła stopa (bo tak najczesciej noszę) i kilku godzinne łażenie tego nie wytrzymały. I teraz się zastanawiam czy obtarły mnie dlatego, że są jeszcze nowe sztywne, niedopasowane czy to jednak wina tych zameczków? a dokładnie tego wykonczenia przy samej górze. Wkurzona jestem, bo raczej buty mnie nie obcieraja, a jak w tych nic się nie zmieni szybko na wyjazd bede musiała kupowac nowe. a nie widziałam nic fajnego
|
#892 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
będzie dobrze, nie bój się ![]() Z czym Tż wrócił do domu???? Cytat:
Co masz jeszcze zrobić? Myślę, że chłopak sobie poradzi, a jak nie to przecież możesz to zrobić jak się Bartuś urodzi, myślę, że nie zauważy jakby czegoś brakowało Cytat:
Cytat:
Może obtarły Cię z powodu nowości? Stopa musi się przyzwyczaić? Mnie potrafią obetrzeć szmaciane baleriny, więc nie mam pytań. Zawsze możesz zapytać u szewca czy nie nie da się zrobić czegoś z tym wykończeniem. Kiedy lecisz? Wczoraj w ramach wyjazdowych zakupow kupiłam szorty, niebieskie tenisówki (mega wygodne
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Martuś i jak, czym jeździcie? ![]() Katunia bardzo fajne zakupy! Iwka z pewnością wiele zależy od lekarza, bo ja z szyjką 2,8cm musiałam leżeć pod groźbą szpitala, wiele innych dziewczyn z jeszcze krótszą miało się "oszczędzać", czyli ciekały tak jak wcześniej a Sambę zapakowali do szpitala ![]() Wczorajsze wesele uważam za mega udane Przepyszne jedzenie, śliczni młodzi, dobry dj, dobre towarzystwo, czego chcieć więcej Moja Gwiazda szalała do 1 w nocy, obtańcowała wszystkich, nawet tych, których nie znała Zdjęć nie mam, bo zapomnieliśmy wziąć aparatu |
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj posmarować compeed sztyftem na obcierające buty, choć ostatnio zauważyłam że wazelina ma podobne właściwości, dlatego też wolę przymierzyć baleriny na żywo, bo wiele ma sztywnych zapiętków i potem mnie obcierają
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
SAMBA mam andzieje ze zastrzyki se nie przydadza
![]() india przykro mi z powodu tych butow.. mam nadzieje ze to przez nowosc i sie rozchodza.. iwka super mieliscie dzien ktosia ciesze sie ze wesele udane ![]() melduje ze na razie jeszcze jestesmy bez auta.. w myslowicach nie bylo nic.. moze z 30 aut.. wielka mi gielda.. dzis bylismy na takiej wiekszej w gliwiach i jestesmy zakochani w peugeotach 307... niestety te co ogladalismy to byly diesle.. wiec mamy dwie opcje 1- jutro jedziemy obejrzec jednego peugeota jest benzyna jest 2005 no i jest z panoramicznym dachem co kocham.. jak bedzie cos nie halo to zostajemy przy tym scenicu. i koniec. jutro sie wszytsko rozwiaze bo mam juz dosc ![]() a dzis spedzilismy dzien najpierw z przyjacielem na gieldzie potem z tesciami bo mieli odpust a potemz moja przyjaciolka na lodach super caly dzien gdzies
|
|
#896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na czym byliście w kinie? i pokaz zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja też cały dzien poza domem i żałuje, ze ten czas już się skonczył
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
marta ja mam peogota 30 7
ale chcecie kombi ? no i panoramiczny dach - przy zalozeniu ze klima bedzie dzialac, to super, gorzej jak sie zepsuje i w sezonie trzeb abedzie gdzies pojechac yyyhy .Moj adziala srednio, muze podjechac ja zorbic, ale nie mam zbytnio zaufania do fachowcow od klimy bo mi jedna spierdzielili, niby sprawadzali systemem szczelnosc najpierw przez 20 minut a pozniej dopiero nabijali, ale co z tego jak po kilku dniach wyparowala klima z klimy i juz nie chlodzila. ale to w oplu ojca Dzis wlasnie jechalam z przygodami - przy zwalnaianiu i niskich obrotach zalczac mi sie zaczela kontrolka od cisnienia oleju I na trasie zuzka juz jeczala wiec sie zatrzymalam i zgasilam silnik, i juz odplaic nie moglam Na szczescie auto jak troche ostyglo to odpalil. ale najgorsze ze nawet nie rzezil silnik przy probie odpalenia. Tylko cyk i nic wiecej Wiec sie stresu i strachu najadlam, ze w lesie stoje na lesnym parkingu i odpalic nie moge Ale odpalilam i dojechalam. Zobaczymy co powie mechanik jutro.
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nastepna wizyte 6 sierpnia czyli mniej wiecej tydzien po wyjsciu ze szpitala i stwierdzam ze co by nie bylo to do porodu juz tu nie wracam
wszystko mnie juz boli od tego lezenia a na psyche to juz w ogole fatalnie mi wplywa... I po ciazy zmieniam lekarza bo uwazam ze lekarz tez powinien podjac jakas decyzje a nie z kazda ☠☠☠☠☠☠☠a kierowac do szpitala zeby nie miec tej odpowiedzialnosci...tzn wiem ze teraz to ☠☠☠☠☠☠☠a nie byla ale np z cisnieniem nie musialam tu lezec, mogl to sprawdzic inaczej, ale nie chcial wierzyc w moje zapiski...
|
|
|
|
#899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie ze dzien udany ![]() ![]() ![]() Cytat:
czemu klima ma nie dzialac.. po to kupuje auto z klima zeby dzialala.. teraz mam bez i zyje ale po to zmieniamy auto zeby wlasnie dzialalo, panoramiczne dachy maja rolete jak szyberdach wiec nie jest zle, w mondku mamy szyber i sie nauczylismy go zasuac bo bez klimy potrafi byc goraco co do mechanikow to na szczescie my mamy swojego - sasiada nie oceniona pomoc bo jesli jest cos w czym sie on nie specjalizuje to wysyla nas do swoich kolegow i oni wiedzac od kogo jestesmy etc![]() zobaczymy czy sie uda go kupic ![]() ![]() ![]() Cytat:
moim zdaniem taki lekarz to skarb dla ciebie to uciazliwe bo jego obawy okazuje sie sa niesłuszne.. ale pamietaj ze to sa niemcy.. pomysl co by sie stalo jakby zbagatelizowal cos.. bo np uwierzył w twoje zapiski a odpukac by sie cos stalo.. niemka oddaje sprawe do sadu tlumaczac sie ze nie jest lekarzem i nie powinien w jej zapiski wierzyc.. my mamy taka mentalnoc ze pewnie 75% osob by nic nie zrobila.. moim zdaniem powinnas sie cieszyc.. lepiej wiedziec ze jest ok i byc spokojnym niz stresowac sie w domu.. a moze jednak powinnam.. Kochan a na prawde zostalo ci nie duzo zacisnij zeby to taki istny test i nauka cierpliowosci uwierz nie dlugo bedzie ci potrzeba :![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-07-22 o 08:25 |
|||
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja!zgadzam się w 100%
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

my jednak z mazdy przerzuciliśmy się na szukanie renault megane kombi z 2005 roku najlepiej, tylko myślimy czy z DE nie sprowadzić