![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() ![]() A co do Pm ki to wlasnie to.mialam na mysli piszac, ze sie swietnie czulam - w sensie, ze nic mi nie bylo.i z ciaza bylo ok ![]() Właśnie na mnie zalegl moj zdrowy bobas ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4772 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Maja, sto lat, dużo szczęścia, radości i miłości.
Naj, wygladasz obłędnie ![]() No to już moge oficjalnie się przyznać: zaręczyliśmy się ![]() Jak bylismy na Mazurach. Jednego dnia wczesnym wieczorem leżę sobie na leżaku, czytam Cobena, znajomi grilują za domkiem, TŻ kosi trawę. No więc, leżę i czytam, nagle podnoszę wzrok, a TŻ na kolanie przede mną z bukietem polnych kwiatów. Spytał się mnie czy za niego wyjdę. Pamiętam, że byłam w takim szoku, że się zastanawiałam czy to są żarty ![]() Strasznie dużo emocji w tym było, i moich i jego. ![]() ![]() ![]() Jestem szczęśliwa. No i wstępnie chcemy mieć ślub w przyszłym roku ![]() W niedzielę powiedzieliśmy rodzicom, więc teraz już się dzielę oficjalnie wieścią. Mama się popłakała, a tata zmienił się w słup soli ![]() Pierścionek będzie za jakiś tydzień/dwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Stef, a jak przyszla tesciowa zareagowala?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz... nie wiem jeszcze jak sie u nas wszystko potoczy no i czy on w ogole bedzie sie chcial zenic po raz drugi ![]() ale - mowil ze sie nei stresuje przyjazdem do mnie a widzialam,ze sie stresowal jak zostanie odebrany ![]() ![]() ![]() Ale moi rodzice go polubili bardzo wiec pelna akceptacja ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Do mamy TŻ musimy jeszcze pojechać ![]() Spotkanie - może w przyszłym tygodniu? Ten mam strasznie zawalony, a właśnie jeszcze musimy odwiedzić moja przyszłą teściową ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Stefcia ![]() ![]() ![]() Carmi, już Ci zazdroszczę choć jeszcze nie wiem czego ![]() arra, takie szczęście bije z Twoich postów, że aż chce się je czytać..po prostu widać przez ekran, że jesteś zakochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Stefcia AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Gratulację
![]() ![]() dziękuję za miłe słowa ![]()
#4780 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Jovi, Twój wątek jest szczęśliwy dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
dziś rano o takim czymś myślałam
![]() ![]() myślę jeszcze nad różem z fioletem albo coś od zieleni i złota ![]() dziś nie mam nic konkretnego w planach więc będę próbować ![]() Stefka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
MBZ♥
|
Gwizdak uściski dla Ciałka i Zdrowego Bobaska
![]() ![]() Naj, zbieram szczenkę z podłogi-wyglądasz rewelacyjnie ![]() Magda, Grape ![]() Stefik aaaaaaaaa ![]() Smerfik samych szczęsliwych dni ![]() Arra, cudnie się Ciebie czyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
ta się tylko pojawiła a już całusy rozdaje - co z Tobą kobieto?
![]() ![]() ![]() ![]() marzą mi się takie wakacje żebym nie musiała nic robić tylko sie lenić całymi dniami na słońcu ![]()
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Buuu ja w przyszłym tygodniu nie opiję z wami zaręczyn. A może coś w szarości/srebrze? Albo róż z szarym właśnie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grape wlasnie zpaomnialam ci odpisac - ja bym do takiej sukienki dala szary lub grafit z beżem lub różem albo kreski linerem i czerwone usta.
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może poniedziałek następny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie mogę się doczekać opowieści o mężowskiej niespodziance ![]() Cytat:
![]() 2. no to piąteczka, siostro! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. Będzie leżała na razie 3 tygodnie, potem zobaczymy. Ma o tyle trudniej, że ma 9-miesięczne dziecko, więc ciężko jest tylko leżeć i nic nie robić... 3. Ciało Mrówki jak wstanie, to podejrzewam, że będzie pełne energii ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jaram się, of kors ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Grape, wydaje mi się, że to strzał w dziesiątkę. Róż z szarym - więcej różu niż szarości. Sam szary według mnie nie wyglądałby dobrze na Twojej skórze. Dobry ![]() Dziś rozkmina z cyklu: "O ja Cię, ale ten czas leci, a u mnie bez zmian ![]() Ponad rok temu dostaliśmy kredyt ![]() Wypowiedź w dwóch częściach, bo nie chce mi się emotek usuwać. "Przeładowana grafiką" - pff ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-07-22 o 10:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jaaa juz rok temu - niezle - jak ten czas leci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czyli już rok krótszy wyrok ![]() ale fakt czas zap.i.e.rnicza jak nie wiem ![]() róż z szarym też może dobrze wyglądać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet sobie czasem myślę, że Wy będziecie dzieci do przedszkola wysyłać, ewentualnie brać śluby, a ja dopiero z pierścionkiem wyskoczę. I tu to już nikogo nie będzie częściej niż raz na miesiąc. Nikt nie zauważy moich zaręczyn ![]() ![]() edytowałam - więcej różu (delikatnego, pudrowego) niż szarości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że obędzie się bez niespodzianek... ![]() ![]() Cytat:
![]() Bo jest z czego! ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz opowiem jak mi minął weekend ![]() ![]()
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Stefka
![]() ![]() Magda opowiadaj bo zasypiam w pracy , potrzebuje rozrywki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki dziewczyny, zaraz popróbuje i zobaczę co z tego wyjdzie ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-07-22 o 16:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hajam fajfa! ![]() ponudź nas troszkę ![]() ![]() też mnie to ciekawi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
W sobotę wstałam rano, posprzątałam, ugotowałam zupę, zrobiłam pranie i pojechałam na mini zakupy
![]() Potem odwiedziłam Babcię w szpitalu i na styk wróciłam do domu po 15-ej, bo byłam umówiona z kolegą na rower ![]() ![]() Pojechaliśmy do Niego na działkę, a tam Jego mama i ciocia ![]() ![]() ![]() Po tym wstępnie Ciocia zrobiła nam kawę i zebrały się do domu, a nam kazały jeść owoce na działce, więc pojadłam prosto z krzaków: maliny, poziomki, agrest i porzeczki ![]() Z działki pojechaliśmy nad jezioro za miastem i na styk po 19-ej wróciłam znowu do domu, bo inny kolega ![]() ![]() ![]() Byłam w domu z powrotem koło 1-ej ![]() ![]() Niedziela wyjęta z życia do 15-ej. Po 15 przyjechali po mnie koledzy (m.in. sąsiad z rodzinnej miejscowości) i zabrali mnie na Monster Tracki - taki międzynarodowy zjazd/pokaz ciężarówek ![]() Po 18-ej byłam z powrotem w domu, bo na 19 umówiłam się z kolegą na rower ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś nieżywa znowu ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2013-07-22 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.