|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Hejka OC!
Tasia, dam znać, tylko muszę się zebrać, żeby tam zadzwonić
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
no lasencje jak macie tak pisac to ja jestem za
Cytat:
,najwazniejsze to nie zapomniec zabrac dzieci ) wiec zobaczy sie co z tego wyjdzie ....
|
|
|
#1743 |
|
MBZ♥
|
Nestelle, weź mi nic nie mów o pakowaniu
jechaliśmy dziś obładowani, że cho cho a i tak jutro lecę do coccodrillo, a w weekend napadam inne smyki i haemy
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
jako ze Roszek bardzo krótko był zainteresowany czarno białymi ksiązeczkami ostatnio oprócz zabawek z lamaze (Roszek uwielbia) kupiłam mu taką ksiązeczke w smyku
http://www.smyk.com/bright-starts-mo...y-dla-dzieci-p bardzo mocno szelesci a Roch to uwielbia.... potrafi "walczyc" z nią przez 40 minut -tarmosi ,nupla,zwija ,kopie ,bije ,ciągnie a jak przy tym steka
|
|
#1745 | |
|
Raczkowanie
|
mój mój , przyznaję się ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
zapytam jeśli mogę ty Kasiu już na stałe do polski wracasz?ja kupiłam działkę 600 m2 dwa lata temu u nas za 9000. Ale altana stara docelowo do rozbiórki. |
|
|
|
|
|
#1746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doczytałam że i deserek smakował Cytat:
i ja też dlatego Kasię pytałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w ogóle to musi super wyglądać jak Roszek się siłuje z tą książeczką ![]() Acha Liwka nie wiem poczemu ale śniło mi się że podrzuciłaś mi swoją Miśkę na przechowanie ![]() ![]() No tutaj jak cię mogę, lajtowe nadrabianie ale na fb siedzą gaduły i klepiąDobra zmykam |
||||
|
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
udanego wypoczynku Cytat:
![]() ja sie musze wybrac choc raz ... w koncu pampi do plywania mam - bojem sie ze wagowo mi sie ''przterminuja'' kochana jak tylko wyprwadze sie na swoje - zapraszam, sypialnia jedna bd wolna do dyspozycji - tylko sobie bilety kupic Cytat:
kochana za spoakowaniei za AMBITNY plan wstania o 5 ![]() oby wam pogoda sopisala i wyzjad sie udal ![]() ja mam taka ze zwierzakami - zapomnialam nazwe ale tez szelesci - ale Emiliano zbytnio jej nie lubi - ogolnie NIE LUBI CZYTAC KSIAZEK . ciekawe po im to ma
|
||||
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam ze ma byc pięknie- tak że Nestelle odpoczywaj
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieeee nie wracam - jak na razie - nie mam tego w planach, ale chcialam sobie ''kupic'' mala dzialke - tak na weekednowo-wakacyjne opalanie ![]() a u Was, znaczy gdzie .. ![]()
|
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakieś 30 km od katowic a 20 do gliwic a pytam bo ostatnio wkoło słyszę tylko że wyjeżdżają z polski. |
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Zabrze, - Ruda Slaska, - oo Mikolow, - Piekary Slaskie to tak po prawdzie ty prawie Krajanka hahato daleko masz do Sosnowca ![]() ![]() co do mojego powrotu - to ja juz mowilam mamie kiedy ew bd mogla wrocic do domu, choc lepiej by bylo jakby ona wtedy przyleciala do mnie - a Mloda uczyla sie ''samodzielnosci'' oczywiscie Kase na oplaty bym jej slala - ona tylko jedzenie by se kupowac musiala D pomalowalam se paznokcie - mam nadzieje ze Emilian nie postanwoi sie teraz obudzic
|
|
|
|
|
|
#1753 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tak w ogóle to mój nie czyta mój z nimi walczy ewentualnie zjada ![]() prosze okaz sie dobrą wrózką -niech sie spełni (zawsze jak jezdzilismy do kolobrzegu to tam lało .... Cytat:
(teraz zelki albo hybrydy ) a ja sie pakuje,pakuje .... konca nie widac..... otwieram szafy i zgarniam ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- a ! i OC witaj
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie po pomalowaniu paznokci zawsze się chce sikać dziwne bo jak zaczynam to pecherz mam pusty (specjalnie ide do wc- a po pomalowaniu znów mam parcie)- zawsze, zawsze tak jest
|
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo!!!
Ogarniam właśnie grupę na FB - wysłałam Wam zaproszenia do znajomych dziewczyn, które kojarzę
|
|
|
|
|
#1756 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Zakorzenienie
|
ejjjjj, no nie przesadzywuj! Gdzie Was znowu niesie????
Jak labowanie? no pewnie, że tak. dopiero teraz jest party time wypadania włosów i nic na to się nie poradzi --> gospodarka hormonalna musi się otrząsnąć po ciąży.Wkurzające to strasznie. Zwłaszcza dla mnie, która nigdy bujnymi kłakami nie grzeszyła ![]() i co jesteś w drodze? tablet działa? ![]() Cytat:
![]() a rzeczy Torresa - za dużo a z zabawek można przedszkole obdarować a i tak zapomniałam smoczycy ![]() Cytat:
muszę obczaić. choć Młody ma jedną książeczkę materiałową i nią totalnie gardzi. Literatura musi być ciężka (mój brat się nabija, że raczej Proust niż romansidła) i przy czytaniu musi zostawiać ślady na czole OK, idę pod pryszkę.
|
|
|
|
#1758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#1759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heej jak tam wyjazd? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry ale pięknie za oknem
Jak by któraś była do południa w Smyku to zerknijcie czy sa już te wyprzedaże i dajcie znać. ![]() Nestelle życzę udanego wyjazdu )OC witaj z powrotem Co do tematu włosów to mi po porodzie ponad 3 miesiące nie wypadł prawie ani jeden a teraz masakra. |
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem daleko daleko w tyle za wami ale weekend mieliśmy owocowo przetworowy zapraszam do głosowania -------------------
|
|
#1763 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc witam sie nad owsianką ,wstałam dopiero ....mój plan wstania o 5 wypalił - wstałam ,poszłam siku i .....spowrotem sie połozyłam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do drogi -to tak jestem w drodze...... do łazienki ,wysuszyc włosy dobra kochane ide sie zrobic , potem obudzic spiochy i w droge . bede pewnie podczytywac na tablecie (masakra jak mam odpisac -jak trafic pazurkiem ??) Oficjalnie zaczynam resert
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1765 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Bry !
Labowanie super się udało. Bardzo polecam miłośniczką Tatr wypad na słowacką stronę wiele szlaków można dojść z wózkiem / są dostosowane dla niepełnosprawnych / no i jak to wszyscy mówią o słowackich tatrach - baardzo mało ludzi, ładne kurorciki, fajna baza noclegowa knedliczki i smażony ser . Ogólnie sporo ludzi z wózkami i to z jeszcze większymi drobiazgami niż my! W między czasie kupiliśmy też nosidło - w okolicach pól mokotowskich w Wwa przymierzyliśmy bondolino i Tulę i my zdecydowaliśy się na bondolino... dla mnie dyskwalifikujące dla Tuli było to, że mając już dziecko na przodzie, musisz jedną ręką sobie to zapiąć na plecach/ karku...eeee słaba jestem w te klocki, bondolino mega intuicyjne... ale na razie docieramy się z nosidłem i moim synem - a konkretnie tatuś się dociera, ja po 20 minutach umieram pół dnia. Młody średnio lubi być czymś spętany..więc kilka razy odstawił niezła scenę jak miał inną koncepcję spędzania czasu Inny razem udało mu się tak zchillować że zasnął... w każdym razie doszliśmy już do godziny bez sceny więc mam nadzieję że powoli będzie się oswajał i do wczesnej jesieni będziemy się gdzieś mogli wybrać na dłuższy spacer. Cytat:
Cytat:
Chłop przerażony i jęczał że wszystkiego za dużo, aż nam się Dziedzic przesrał 4 razy pod rząd jednego dnia / nigdy nie robi tyle kup więc szok był /, on oblał się zupą w knajpie i musiał się przebierać w środku dnia i się skończyło ględzenie ![]() Cytat:
ale boję się łykać skrzyp przy KP, ale gdzieś czytałam że ponoć wypadają tylko te co miały wypaść podczas ciąży a nie wypadły. Udanego
|
|
|
#1766 |
|
Rozeznanie
|
Nestelle hyhy ale plan zrealizowany, miałaś wstać o 5 i wstałaś ;P a że do łazienki ....
)Udanego wypoczynku i przepięknej pogody )Małpka zagłosowałam ![]() U mnie też się na gorąc zapowiada. A ja dziś do dentysty
|
|
#1767 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() przez ciaze i po ciazy nie lecialy, od tygodnia wlosy sa wszedzie.. nawet w pieluszce malego ![]() zrobione ![]() daj info moze jeszcze na tablicy w grupie na FB ![]() Udanego urlopu ![]() Cytat:
moze kiedys tez sie wybierzemy fajnie, ze chwalisz bondolino - wlasnie czaje sie na uzywke (na pierwsze miesiace, a pozniej pzesiadamy sie na bobe), bo mi plecy siadaja od noszenia na rekach a tak nosidelko je odciazy.
|
|
|
#1768 |
|
MBZ♥
|
hej ho
![]() Pani, auto nieduże bo to golf ale mam wrażenie, że jest z plasteliny albo innej gumy Nestelle udanego wyjazdu ![]() OC, witaj pytałam kiedyś o siatki centylowe dla mm, masz może link?Ptaszysko, ![]() Moderna, dalibyście radę się spakować ![]() Malpka idę głosować ![]() Pełnia nie słuzy spaniu Roszpunki upomniała się o jedzenie o 4 rano
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-07-22 o 09:17 |
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--------------------------------- Krostki u Filipa od wczoraj znikają i są dużo bledsze, także nie smarowałam tą maścią. |
|
|
|
|
|
#1770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane!!! nieogarniam niestety forum w ostatnim czasie
zajeci z TZ bylismy sprzedazą autka a teraz jestemy zajeciu kupnem nowego no i jeszcze FB to juz w ogole!!!!Dragusia - super, że chodzicie na basen! też sie zastanawiam nad pójściem! Cytat:
Agateczka- mogę Miskę oddac ale na noc ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

,najwazniejsze to nie zapomniec zabrac dzieci
ty Kasiu już na stałe do polski wracasz?
gaduły i klepią
mój z 28 

kochana za spoakowanie

Dla Natalki - ptaszkowej za 5 miesiecy 
05.07.2008
ale boję się łykać skrzyp przy KP, ale gdzieś czytałam że ponoć wypadają tylko te co miały wypaść podczas ciąży a nie wypadły.