|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Widzê ju¿ pierwsze pomiarki.... ja zapomnia³am siê zwa¿yæ przed ¶niadaniem
![]()
![]() |
#392 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
biodra uda,³ydki pomniejszone dziêki æwiczeniom
![]() Jestem naprawdê szczê¶liwa,¿e jestem tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Aliii ¶licznie
![]() ![]() a ja jestem t³ustym, przebrzyd³ym wielorybem.... i nic nie robiê w kierunku schudniêcia.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
zwaz sie na czczo tak za 2 albo 3 godzinki przed posilkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() wczoraj co¶ znowu mia³am z netem ![]() Grzecznie wieczorem zaliczylam skalpei, wiêc w sumie wczoraj troszkê jill,melb po¶ladki i skalpel ![]() ![]() Przegie³am wczoraj z kaloriami ![]() ![]() ![]() ![]() Przez przyjzad dziadków lenki i ca³e to zamieszanie, nie zrobi³am pomiarów rano, tym bardziej wagi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() jest mo¿liwe ![]() ![]() ![]() I to jest najwiêksza motywacja ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() Pamiêtaj, ¿e ¿ycie i cia³o mamy tylko jedno i tak jak bedziemy je traktowaæ tak siê ono nam odwdziêczy, a wszystko jest w naszej g³owie, trzeba tam zrobiæ porz±dek ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() Wiêc plan jest taki ka¿dy tydzieñ z mel b na poszczególne czê¶ci cia³a i codziennie skalpel i tak przez miesi±c - dwa dni ju¿ jestem systematyczna, wiêc do 20 sierpnia, a tego dnia efekt mnie zabije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Laski, co wy siê tak nie odzywacie??? Przenios³y¶cie siê gdzie¶ czy co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- czekam na okres,który powinnam dostaæ najpózniej wczoraj.Nie ukrywam jestem w stresie i najgorsze mysli ko³acz± po g³owie....Ide robiæ mel |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Wchodzê zrobiæ tabelke a tu nic!! Tylko Ali siê pomierzy³a
![]() |
#399 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Pod biustem 80
talia-76 wys.pêpka-84 biodra-97 Udo-57,5 £ydka-37 ramie -30 ![]() wagi nie znam, u Ksi±dza dzis byli¶my wiêc nie mia³am czasu po pracy ¿eby po aptekach latac sie wa¿yc, zreszt± okres mam, napuchniêta jestem jak balon i brzuch mnie boli ![]() edit; kurka, wymiary mam wiêksze ni¿ tydzien temu ![]() ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-07-22 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
no to jaaa teraz
waga wpisz kochana Strong bez zmian .. :wnerw: po biustem 76 talia 72 pêpek 82 biodra 97 udo 57,5 ³ydka 37 ramiê 39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczynki, wczoraj mia³am kiepski dzien, wiêc do tego nie wracam, dodam tylko ¿e zjad³am 4 cukierki dumle i gra¶æ m&M - jaka¶ masakra, nie mog³am nad tym zapanowaæ, cienias jestem, tym samym moje kaloriie siegne³y dna bo ok 1400 blllleeeee
Ale to wczoraj, dzi¶ jest dzi¶, mel b posladki i nogi za mna ![]() Co do wymiarów i wagi ![]() ![]() ![]() Waga: 56,1 ![]() ![]() ![]() po biustem 74 talia 71 pêpek 73 biodra 93 udo 52 ³ydka 35 ramiê 29 w sumie poza waga to nie wiem jak to siê ma do pomiarów z zesz³ego tygodnia ![]() ![]() lece pod prysznic i do pracy, buziaki, mi³ego dnia ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- odwrotnie metr przy³o¿y³am na ramieniu i pod biustem ![]() ![]() ramiê 27 pod biustem 72 ale ³ydka to mi przyty³a ![]() buzka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
cze¶c kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie by³o mnie kilka dni, ale mia³am zawirowania ![]() ![]() ![]() aaa i co¶ nie mogê do³aczyæ do klubu, dosta³am wiadomo¶c,ze nie mam uprawnieñ ![]() oki chwila prawdy, najpierw siê powierzê,a potem sprawdzê jak to siê ma do zesz³ego tygodnia: waga: 52,5kg (chyba bez zmian niestety) ramiê: 24cm biust: 88cm pod biustem: 69cm talia: 66cm pepek: 73cm biodra: 97cm udo: 54cm ³dka: 32cm zaraz czytam wszystko od pi±tku i dzisiaj jestem z Wami ca³y dzieñ ![]()
![]() |
#403 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
przeczyta³a wszystko
![]() madziullka no tak my¶la³am,¿e wiêkszo¶c par ma jakie¶ zawirowania przed¶lubne,ale mój T¿ to taki zazdro¶nik i jako¶ przez 2 lata mia³ lepsze momenty,ale te¿ i gorsze i nie wiem ile to ma wspólnego z rzeczywistym stresem przed¶lubnym,czy po prostu z jego charakterkiem ...eh... ale ju¿ siê dogadali¶my, co prawda dopiero gdzie¶ ok 2 w nocy w niedzielê ![]() ![]() ![]() ![]() ppaulinka1990 no dziêkujê za wsparcie, wiêm,ze siê nie odzywa³am kilka dni,ale my¶la³am o Was ![]() LadyAli tego te¶cia to wspó³czujê, moja to jest strasznie upierdliwa, wczoraj mi siê pyta czy mam wolne 12 i 13 sierpnia, bo ona chce zebym z ni± pojecha³a na 2 dni na spotkanie jakies modlitewne ze znanym uzdrowicielem....:confuse d: chyba jestem na tyle doros³a,ze jeslibym uzna³a ,ze mam tak± potrzebê to sama bym pojecha³a ![]() a owszem pods³uchuje pod drzwiami przy "cardio" raz wesz³a, no bo ona nie uznaje pukania, bo przecie¿ to jej DOM!!!! a ja w samych majtkach ,wiêc no nie chcia³am przez pól dnia wyj¶c z pokoju ![]() Strongwomen kochana ,wiem ,¿e siê martwi³a¶, dziêkujê bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neska no nie masz na pewno nudnego ¿ycia, tylko po prostu mnie zawirowane ni¿ niektóre z nas, ale to chyba akurat dobre ![]() Kasia5891 witaj ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- oooo widzê,ze moje pomiarki trochê spad³y ![]() ![]() ![]() moja dieta ostatnio s³abo ,a to ze stresu w ogole ma³o jad³am, wczoraj wieczorem loda w czekoladzie ![]() ![]() z æwiczeniami trochê lepiej, w koñcu przeprosi³am moje obci±¿niki i czujê znowu kazdy miêsieñ mojego cia³a ![]() ![]()
![]() |
#405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
dziêkujê kochana
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#407 |
Rozeznanie
|
Nadszed³ czas na moj± spowiedz.Wczoraj ma³o napisa³am.Zrobi³am test wczoraj,bo okresu nie by³o.o ma³o sie nie przewróci³am.cien cienia kreski.mysla³am,ze siê pop³acze.bo przecie¿ tak ciê¿ko pracowa³am nad sob± i co teraz?Pojecha³am do apteki dzisiaj.Kupi³am 2 testy.zrobi³am jednoczesnie i okaza³o siê,¿e na zadnym z nich zadnego cienia ani nic.Czysto.Czy my¶licie,¿e to przez infekcjê,której siê nabawi³am???ja mam bardzo d³ugi cykl.najkrócej 35 dni a zdarza³o sie po 40,ale ostatnio jak waga zaczela sie normowac to i moj cykl zaczac sie regulowac.Tak strasznie siê ba³am ci±¿y,ze pojêcia nie macie.Mam 2 wspanialych dzieci,Jacek co prawda bardzo chce 3 dzieciê,ale ja siê nie czujê na silach podo³aæ jeszcze 1 malenstwu.Teraz w koncu mam czas dla siebie.Kocham moje dzieci,ale uwa¿am,¿e gdy ja jestem zadowolona to oni wtedy te¿ sa szczê¶liwi i dlatego twierdze,¿e kazda mama powinna miec czas na w³asne przyjemnosci.A ja w koncu ten czas mam.Realizujê sie.Cwicze i jest mi z tym naprawde wspaniale.Dziêki wam,bo gdyby nie wy nie zacze³abym cwiczyc mel,a moje posladki nie bylyby takie jak sa teraz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- biore sie za robote.Cwasty przed domem czekaja i tony kurzu w cha³upie;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
dziewczyny co my¶licie o chiñskim ¿are³ku, w sensie diety? bo ja siedze tutaj 12 godzin bez lodowki i mikrofali,wiec musze cos kupowaæ , bo nawet kanapki zaczynaj± mowiæ po tylu godzinach
![]() i tak patrz±c na wybór jaki w mojej galerii mam to wszystko do d...., same fast foody, jedynie co ten chinczyk to w sumie ry¿ np bia³y + jakie¶ miêsko z warzywami, chyba takiej tragedii nie ma, ,co? wiem,ze to na oleju sma¿a pewnie, ale na samych jogurtach to ja za dlugo nie poci±gnê ![]() takie nudy mam tutaj,ze tylko jedzenie mi chodzi po g³owie ![]()
![]() |
#409 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a moze kochana od tego,ze du¿o wiêcej æwiczysz okres Ci siê spó¼nia??? i wiem,ze niektore leki mog± oszukiwac te testy ci±zowe, teraz to siê stresujesz i okres bêdzie czeka³ ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- ja ostatnio te¿ jadlam pyszn± nektarynke ![]() to super, bo smakuja mi te wafelki bardzo ![]() ja ze stresu znowu jem, zajadam czekolad± smutki, bo jako¶ tak g³upio sobie t³umaczê,ze skoro tak fatalnie siê czujê w ¶rodku to co¶ mi siê nale¿y od tego ¿ycia... tylko,ze potem znowu jak sobie pomysle,ile ze¿ar³am to si,e czujê podwójnie ¼le ![]()
![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
Cze¶æ dziewczynki
Chyba bêdê siê ¿egnaæ z Wami, nie chcê znikaæ tak po prostu. Fajne dziewczyny z Was, ¿ycze Wam du¿o sukcesów i jak najszybszego pozbycia siê zbêdnych kg. Lubiê do was pisaæ, opisywaæ moje zmagania, ale chyba spodziewa³am siê czêstszych tych rozmów i wiêkszego wsparcia, nie wiem, ale czujê siê jaka¶ pominiêta... Takie mam czasem wra¿enie, ¿e piszê sama do siebie.Wybaczcie szczero¶æ, ale zawsze tak mam, ¿e jak mnie co¶ boli to mówiê o tym. Mam nadziejê, ¿e wszystko siê Wam pouk³ada i bêdziecie za jakis czas patrzeæ z przyjemno¶ci± w lustro. Ca³ujê Was mocno i ¿yczê du¿o szczê¶cia Ala nie martw siê, to na pewno przez æwiczenia, organizm powo³any do takiego wysi³ku buntuje siê w³a¶nie w ten sposób. Mannijonnim dobrze, ¿e wszystko sobie wyja¶nili¶cie, ¿yczê, aby wszystkie w±tpliwo¶ci ulecia³y i nie wróci³y. Jeszcze raz pozdrawiam Marta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Powo³uje cie. Do porzadku leniku
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Mani ciesze sie ze wrocilas i ze wszystko.dobrze. Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#414 | |||||||
Zakorzenienie
|
Aliczku,
Cytat:
widzisz ![]() ![]() Leniczku, Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() madziu, ¶liczna ta sukienka ![]() Nesko, ³adn± mia³a¶ sukienkê ![]() ![]() Paulinko, jak idzie dietka? no i co u Córeczki s³ychaæ? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Manni, nie wiem jak z tym chiñczykiem... ry¿ chyba nie jest dobry na diete ale raz na jaki¶ czas... :noniwiem: Ali, spowied¼ piêkna... widze ¿e jeste¶ z siebie dumna ![]() a z testem nie mam pojêcia... Ja z kolei znów mam okres, ci±gle plamie i ju¿ w ci±gyu miesi±ca znów mam okres .... rozlegulowana jestem ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Dzisiaj dobrze ![]() Na obiad gotowany kalafior i duszona w±tróbka. A potem jeszcze nie wiem ale... chyba znów mam chêæ co¶ ze sob± zrobiæ ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Jak nakramiê rodzinê to robiê tabelkê ![]()
![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
a 3 razy w tygodniu to jest raz na jaki¶ czas?
![]() ![]()
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Ja bym sobie pozwoli³a na ten ry¿, tylko nie pakuj w siebie nie wiem ile tego
![]() Tabeleczka jest ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Z tego co widzê to naj³adniejsze efekty ma Manni ![]() Neska te¿ ¶licznie ale... sprawd¼ te ramiê... bo wedug tabelki to uros³o Ci o 8cm. Trochê w to nie wierzê ![]() ![]() Leniku, prócz ³ydki i ramienia, które troszkê siê zwiêkszy³y to jest super ![]() ![]() Ali, du¿o pomiarów siê powtórzy³o ale s± te¿ spadki ![]() Madziu, zmala³y Ci bioderka a nad reszt± bêdziemy æwiczyæ ![]()
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
dziêki
![]() ![]()
![]() |
#418 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Zrobi³am 2x mel B znowu.Dzis to juz 4x.Wieczorem wyskoczê na rolki,rower i po powrocie 1x mel zrobiê.Jestem dzi¶ jaka¶ taka oderwana od rzeczywisto¶ci;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Aliczku, ³adnie
![]() ![]() Oplewi³am ogródek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.