|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Higher Energy Dior - wątpliwość
Kupiłam zestaw Higher Energy w sklepie internetowym, dziś właśnie przyszedł. Jest to woda toaletowa 50 ml, dezodorant 50 ml i żel pod prysznic 50 ml. O ile do żelu i dezodorantu nie mogę się przyczepić, o tyle mam wątpliwości do do wody toaletowej. Konkretnie chodzi mi o napis na spodzie. W moim przypadku jest on dokładnie taki:
EAU DE TOILETTE 50 ml -1.7 US. FL. OZ. MADE IN FRANCE Parfums Christian Dior 75008 Paris - France Przed pojemnością nie ma tej literki "e" , na dezodorancie i żelu jest. Sprawdziłam na moich perfumach Miracle, i tam ta literka jest. Czy któraś z was (a dokładniej mąż, chłopak, brat, tata) ma może na półce Higher Energy i może napisać jak jest w waszym przypadku z tym napisem na spodzie? To miał być prezent, a ja mam jakieś dziwne wątpliwości... Będę bardzo wdzięczna za pomoc! Edytowane przez shantia Czas edycji: 2005-06-06 o 11:10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Higher Energy Dior - wątpliwość
Któraś z was może pomóc?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Higher Energy Dior - wątpliwość
moj chłopak ma ten perfum, ale dzis juz nie bede go widzieć, więc postaram się odpowiedzieć ci jutro
pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.