|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
|
|||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
2 | 4,00% |
| Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! |
|
1 | 2,00% |
| Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha |
|
9 | 18,00% |
| Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania |
|
3 | 6,00% |
| Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama |
|
1 | 2,00% |
| Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy |
|
2 | 4,00% |
| Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka |
|
25 | 50,00% |
| Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy |
|
3 | 6,00% |
| Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. |
|
1 | 2,00% |
| Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. |
|
0 | 0% |
| Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. |
|
1 | 2,00% |
| VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. |
|
1 | 2,00% |
| III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. |
|
0 | 0% |
| Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. |
|
1 | 2,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI
dostałam od koleżanki, buciki są cudne
![]() jeansy z reserwead za niecałe 12zł
|
|
|
|
#3512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI
Cytat:
mąż mnie pilnujeCytat:
|
||
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostaw Majusi to HK jest śliczne ![]() Passion ooo to jak małż pilnuje to uważaj ![]() ej! w ogóle widzę, że masz chyba pokój brązowo-turkusowy? my tak mamy sypialnie sesese
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-07-22 o 19:27 |
|
|
|
|
#3514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jest w kij miejsca, wanna dla dzieci itp.
|
||||
|
|
|
#3515 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziekuje, nie jest najgorzej.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, ze tata ma rozne talenta Cytat:
Ide nadrabiac dalej.
|
|
#3516 |
|
Wtajemniczenie
|
Pobudka o 5:30 daje o sobie znać
![]() Ale muszę poczekać na TŻ, bo mamy koncepcję garderoby rozkminiać. Powiem Wam, że nie zamierzam kupować ciuchów przez najbliższe 2 lata (dziesiejsze były ostatnie, podyktowane faktem, że nie mam w czym chodzić ). Mam tyle ubrań, że jakaś masakra... niektór e to chyba nawet ani razu nie chodzone. Problem polega na tym, że ja mało co wyrzucam, mam ciuchy z czasów studiów, jeśli nie liceum. Bo nadal są dobre, nie zniszczone, do pracy może się nie nadają, ale sprawdzają się na wakacjach ogolnie, kupuję tylko na wyprzedażach, żadnych tam drogich ubrań, bo uważam, że nawet ceny w sieciowkach są mooocno zawyżone.
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej to dla niego była abstrakcja, nie wierzył ze mozna kupic cos dobrej marki za fajną cenę sam raczej nie pójdzie, bo tam zazwyczaj same kobitki, ale ze mną owszem![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy I
eh skomplikowane z tym macierzynskim
musialam sie wyrejestrowac z zusu i rejestrowac ponownie bo w przeciwnym razie mialabym 400zl.macierzynskiego a takto dostane mniej qiecej tyle co zarabiam chore.to nasze.panstwo jest strasznie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze Mlody mi w brzuchu normalnie "wibruje" od kilku dni jak by sie trzasl tez tak mialyscie??
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy!
Cytat:
ja teraz w sierpniu bede placila drugą wysoką skladkę i być moze pojde na bezplatne l4, zeby juz nie placic
|
|
|
|
|
#3522 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
za kolejne tygodnieCytat:
![]() Buciki mnie po prostu rozwaliły Cytat:
Ale połączoną z szarym![]() Moje dziecie mnie wykończyło Ale fajnie się nam bawiłoCisza tu dziś jak nie wiem
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy I
Cytat:
prasowanie olalam, może jutro to ogarne za to TŻ umyl 2okna ![]() Macie może jakiś pomysł na dobrą zupę? Muszę coś jutro ugotować, a nie mam weny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię różu, szczególnie w takim natężeniu
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() gotuję jak rosół, z pół h przed końcem wrzucam brokuł, później blenderem i włala
|
|
|
|
|
#3526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c
angel hihihi pazdzioch w fazie pelzania
oszalalam Cytat:
Cytat:
ja zupelnie z innych stron polski ale polecam sprawdzax szpitale pod wzgledem referencyjnosci. jak dla mnie minimum do porodu to 2 sie zdecydowalam rodzic w takim.ktory zarowno porodowke jak i neonantologie ma na 3 czyli najwyzej jak moze mysle.ze.to dosc dobry wyznacznik Cytat:
nigdy nie uzywalam wybielacza.do ubran, zawsze wydaje mi.sie ze to nie dziala albo niszczy jakiego uzywasz i jak.sie tego.stosuje? w sumie mam troche.zszarzalej bielizny , da to cos teraz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zupy..to przyjaciółka przywiozła mi dzis zupkę buraczkową..jejuu pycha
|
|
|
|
|
#3528 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki przewijak dostałam od koleżanki ale jako że leża ł jej w garażu to folia na nim popękała. Znalazłam na allegro pokrowce na przewijak to chyba kupię. Taki ładny pokrowiec z wyszywanej zajączkiem kosztuje niemal tyle samo co nowy przewijak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Taka sama jak przed ciążą.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale za to potem mogę uszyć sobie coś nowego albo kupić
|
||||||
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Logoasia a czym się różni buraczkowa od barszczu?
|
|
#3530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzeba teraz adaptera do gondoli i fotelika![]() a co do wybielacza to świetna sprawa... wlewasz na oko wybielacz do letniej wody( wychodzi pewnie 3 nakrętki na 2 litry), mieszasz, wrzucasz białe rzeczy, zostawiasz na dzień i wstawiasz na pranie do pralki na zwykle pranie bieluśkie super, przekonalam sie na ubrankach córki.---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak ostatnio zrobiłam, ze wszystki, jak czegoś długo nei nosiłam/używałam szło do oddania a ile mam teraz miejsca no i nie wkurzam się, że coś się marnuje
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też może być ładna ![]() ja bym nie pogardziła- akurat te bodziaki są czadowe- ale Miki by chyba nie był zbyt happy
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzyno, a Ty jaką płeć dziecka widzisz u księżnej Katarzyny?
![]() ja obstawiam dziewczynkę |
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na malu
Cytat:
dowiedzialam sie o tym ostatnio myslalam ze to taki bonus, zakladasz firme starasz sie ja rozkrecic moze kogos zatrudnic to placisz na poczatku mniej a swiadczenia masz takie same, a tu kupa nie masz zadnych swiadczen, do emerytury te dwa lata tez sie nie licza no to ja padlam, bo dla mnie logiki w tym nie ma, to po co ja cos w.ogole.place? skoro nic nie mam w zamian? na jedno by wyszlo jakbym na lewo biznes.robila ehhh szkoda gadac i psioczyc, jedyne co to martwie sie czy nie za pozno to zrobilam, bo rekestruje sie na te wysokie od 1sierpnia i nie wiem co bedzie jak mi sie dziecko urodzi np pod koniec sierpnia odpukac oczywiscie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
możecie jeszcze raz napisać, w której aptece internetowej jest tak tanio
|
|
|
|
#3537 | |||||
|
Zadomowienie
|
Jaka piekna
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
u mnie po tym tekscie to chyba doszloby do rekoczynow z lekarzem... szokDziewczyny czy ja Was nadrobie
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Też myślę że Miki mógł by poczuć się urażony Nie mam na nic siły a muszę jeszcze Majkę spakować. Upał mnie wykończył
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

tak samo jem jabłka, nektarynki i banany
no trudno już niedługo
zostaw Majusi to HK jest śliczne
i jest w kij miejsca, wanna dla dzieci itp.

). Mam tyle ubrań, że jakaś masakra...

Julek 18.09.2013

prasowanie olalam, może jutro to ogarne 
ja ostatnio tżtowi powiedzialam ze bedzie jeździł do lumpów i zgarbiał okazje bo ja nie moge, to zaczął się śmiać