|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Focus T25
Witam wszystkie ćwiczące focus t25. Ja również zaczęłam w tym tygodniu. Wcześniej przez miesiąc ćwiczyłam Insanity ale niestety zaczęło mi brakować czasu po godzinie dziennie na treningi. T25 według mnie jest fajną alternatywą ale 5 dnia jest podwójny trening na który juz trzeba znaleźć czas
Ciekawa jestem jakie efekty przyniesie u mnie
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja dołączam do Was od poniedziałku. Chciałam już dzisiaj ale wtedy przerwa wypadnie mi w środku tygodnia a wolę jednak mieć weekend wolny
![]() Co do tego od kiedy program się ukazał to ja mieszkam obecnie w Stanach (tak wogole to Shauna i Tonego tu wielbią i chyba niedługo im zaczną pomniki stawiać haha) i już od dawna o T25 było tu głośno. Wiem, że już jakiś czas temu zostało wybranych kilkudziesięciu Coachów Beachbody którzy stworzyli swoje challenge groups i testowali efektywność tego programu, jako że efekty w większości przypadków były super to program został dopuszczony i miał swoją premierę na początku lipca. Ahh już nie mogę się doczekać kiedy go przetestuję na sobie.
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Ja będę testować dzisiaj. Podzielę się wrażeniami wieczorem
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z efektami to sprawa indywidualna, męczyłam przez trzy tygodnie skalpel i efektów żadnych, choć wszystkie ćwiczenia wykonywałam poprawnie. Szczerze mówiąc, to Ewka mnie w ogóle nie motywuje do działania, dla mnie jakaś za drętwa natomiast po trzech tygodniach turbo jam już widziałam efekty - szczególnie na brzuchu.Insanity cudownie wzmocniło mi ręce i w ogóle ten program najbardziej mi spasował, tym bardziej, że Łysy potrafi zmotywować ![]() Ale wszystko to zepsułam i w zasadzie muszę zaczynać od nowa...
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwsze cardio za mna
|
|
|
|
|
|
#36 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A aktywna jestem od 3 roków Chodakowską próbowałam ale ona poprostu mi nie podchodzi.. tak jak pewnie niektórym nie podchodzą moje ćwiczenia także niech każdy robi to co robi mu dobrze ![]() Też robię 4 dzień Cytat:
ale alternatywa boska wiem że żyję.. czasem wydaję mi się że Insanity było łatwe (albo tak się zastałam na siłowych) bo tam był czas na wdech a tu ciurkiem leci ![]() Cytat:
Cytat:
Nic nie zepsułaś.. też się tego bałam bo ostatnio nie miałam czasu (dalej nie mam ale 25 phii ) Dasz radę---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
w sumie to chyba troche za szybko
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2013-07-19 o 09:25 |
|||||
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
o to chyba nie doczytalam jak to z tymi pomiarami, zmierzylam sie przed chwila, jak narazie bez zmian ale czego sie spodziewac po jednym tygodniu
nastepny pomiar zrobie tak mowisz w sobote i jak cos to dam znac ![]() a na marginesie jakby któraś z Was miała strech w calosci, i dobrze dzialający to poprosze o link
Edytowane przez littleangel Czas edycji: 2013-07-19 o 10:53 |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Dobrenka w jaki sposób można porównać efekty? miedzy sobą? jestesmy zupełnie inaczej zbudowane, zapewne nie urodziłaś dziecka a to też ma wpływ . Nogi to ja mam za☠☠☠iste za to gorzej z brzuchem
nawet triceps uwidocznił się na łapce.Może ty wal siłówkę? jakiś obwodowy trening littleangel w pierwszym tygodniu masz 2 cardio więc raczej zaczynasz trzecie ![]() kto ma w posiadaniu wersje gamma? |
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() EDIT : o kurde rzeczywiscie w piatek powinnam zrobic lower+cardio... cos mi sie przeoczylo w takim razie. Edytowane przez littleangel Czas edycji: 2013-07-19 o 14:09 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Super to zaczynamy razem!! tylko że ja z 9-cio godzinną różnicą czasową :P stokrotka170 z tego co wiem to część gama jeszcze się nie ukazała, będzie można ją dokupić później. Na razie w zestawie który sprzedają jest tylko alfa, beta, jedna bonusowa płyta i ekspander do ćwiczeń, chociaż ja osobiście wolę ćwiczyć z hantlami.
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
a ja wiem zapytaj Shouna
jemu pewnie chodziło o porównywanie się pomiędzy tymi grupami które zostały stworzone na potrzeby beachbody i które testowały i testują program.. my jedynie może mierzyć się same z sobą czyli porównywać treningi jeden z drugimi.. tak jak robiło się to na P90x classic tam miałaś dosyć to wszystko dokładne czyli Arm Chest Press czy jakiekolwiek inne ćwiczenie to nawet miałas rozpisane ile na jedna i ile na druga rękę i każdego dnia kiedy miałaś to ćwiczenie czy jakieś inne to znowu pisałaś wynik.. Myślę że o to samo chodziło S. Może się mylę nie wiem.. albo źle to odczytałam poprostu.. Trudno by było to dokładnie policzyć trzeba by było pauzować filmik, może na podstawie własnych odczuć.. ![]() robiłam wcześniej.. pewnie wrócę jeszcze jednak jestem mega fanką Insanity na które brakuję mi narazie czasu dlatego "wskoczyłam" na ten program Gammy chyba narazie nikt nie ma Zazdroszcze nóżek i na brzuszek polecam p90x cllasic na pewno.. lean nie próbowałam jeszcze
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2013-07-20 o 09:38 |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
oj na brzuszek to porządna dietka też musi być a ja lubię sobie czasami zjeść wieczorem lody
![]() Wczoraj robiłam Total Body Circuit trochę nie robię w kolejności bo na razie testuje treningi, wieczorem jeszcze przejażdżka rowerem z rodziną (dziecko na bagażniku w foteliku dodatkowy ciężar) i dziś czuje całe ciało...lubię to
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musi byc gamma juz ponieważ raz,ze widzialam filmiki na YT jak koleś cwiczy w domu a dwa,znajoma kupila ten program i powiedziala,ze trzeba wspomniec im,jezeli ktos chce gamme dodatkowo,to osobno sprzedają. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
faza gamma:
btw wystarczylo wpisać w grafike google
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj skończyłam INSANITY i dziś zaczełam T25. Bałam się, że będzie lajtowe, ale jest naprawdę fajne
Pierwszy dzień za mną - i super!!Jak u Was efekty dziewczynki? |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
ufff a za mna dzisija podwojny trening, lower focus+abs.... w polaczeniu sa zabojcze xD
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dziś też zrobię lower focus sobie i tak do 3 sierpnia bede skakać po treningu a po 16 sierpnia jak wrócę z urlopu lecę już z kalendarzem
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
niby oddzielnie ale dzisiaj mi wypada kalendarzowy piatek i sa razem
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aaaa faktycznie to z drugiego tygodnia. ja własnie po samym lower...ale nózki pracowały..jest moc
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Może na dziesięć linczujących jedna osoba mi odpowie
![]() Skąd macie Focusa? Dziecko mi ściągnęło, ale nie działa
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
z chomika
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
uff pierwszy dzień za mną, było super chociaż przyznam że kilka musiałam robić z Tanią...
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
drugi tydzien za mna, jutro strech. Mierzyłąm sie dzisiaj ale niestety nic nie ubylo, mało tego , w pasie wiecej 1 cm
ale przypuszczam ze to przed @.Nie poddaje sie, pojutrze zaczynam tydzien 3 pamietam, ze przy insanity tez dlugo dlugo bylo nic
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
za mną speed 1.0
zauważyłam, że przy wszystkich wyskokach z wysoko podniesionymi kolanami strasznie bolą mnie stopy, pamiętam że jak próbowałam kilka treningów z Insanity to też tak miałam :/ Czy którejś z Was też tak się działo? mam nadzieję że to przejdzie z czasem
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ćwiczysz na boso czy w butach? ma ktos pełną wersje strech'a? Edytowane przez littleangel Czas edycji: 2013-07-24 o 20:00 |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
w butach
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Byłam na małym urlopie i miałam trochę dni przerwy, więc postanowiłam, że nie ma co - od nowa zaczynam, od dzisiaj
. Fajnie, że znalazł się kompletny Stretch
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

natomiast po trzech tygodniach turbo jam już widziałam efekty - szczególnie na brzuchu.
A aktywna jestem od 3 roków
Nic nie zepsułaś.. też się tego bałam bo ostatnio nie miałam czasu (dalej nie mam ale 25 phii
CE 

ale przypuszczam ze to przed @.