Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,00%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 1 2,00%
Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha 9 18,00%
Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania 3 6,00%
Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama 1 2,00%
Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy 2 4,00%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 25 50,00%
Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy 3 6,00%
Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. 1 2,00%
Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. 0 0%
Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. 1 2,00%
VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. 1 2,00%
III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. 0 0%
Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-23, 10:28   #3751
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość

Nie kumam co za interes ma lekarz w tym żeby nie dać mi skierowania i ściemniać, że nie może tego zrobić W ten sposób chciał oszczędzić na wydatkach na swój dział, czy co?
co lekarz to inna historia niestety

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Witam się na szybko i zaraz was spróbuję przelecieć na szybko Jestem u rodziców i pewnie dopiero w niedzielę będę w domu z normalnym dostępem do neta. Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze. Miłego dnia!
u nas wszystko dobrze!

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
wrzuce fotkę z wesela ,ale bez twarzy , bo na wątku to każdy patrzy
ślicznie!
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:28   #3752
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

sambatrzymaj się dzielnie,Kochana! Dasz radę

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:29   #3753
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Agusia - SUITS Superrrrr.

Ja właśnie musze czegoś dla nas poszukać, choć ostatnio w tv hurtem leci Masterchef Australia, angielscy Ugotowani i jakoś leci czas
Ja w domu w ogóle nie mam czasu na oglądanie tv. Wstaję dziś rano i pytam się taty "Urodziła ta Kate już?!" a on "No wczoraj, w wiadomościach mówili" Jestem jak dzikus jakiś

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:31   #3754
teacherka
Zakorzenienie

Samba, dobrze że jesteś pod opieką lekarzy, wszystko będzie dobrz.e Jeszcze troszkę wytrzymaj

Tż mnie utłucze... Zamiast siedzieć na tyłku to ja książki przenoszę....

Amelka, świetna kiecka! My mamy zaproszenie na wesele za miesiąc,ale nei weim jak to będzie...

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Ja w domu w ogóle nie mam czasu na oglądanie tv. Wstaję dziś rano i pytam się taty "Urodziła ta Kate już?!" a on "No wczoraj, w wiadomościach mówili" Jestem jak dzikus jakiś

Nooo to jeśli lubisz historie o korporacjach i prawnikach to polecam Suits. Teraz się właśnie 3 sezon zaczął.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:33   #3755
kaska87
Zakorzenienie

Agusia to za 1,20zł nie zaszalejesz

mój pępek troszkę dołem wyszedł, na szczęście przez bluzkę nie widać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:34   #3756
policzanka
Wtajemniczenie

Dziendoberek!

Dzis 23 lipca a to oznacza ze do mojego TP został równiuski miesiac!!!!
Dzis mam w planie dopakowac do konca walize szpitalną.Jesli znajde chęci to moze i ogarne szafki w kuchni..zabieram sie juz za nie od miesiaca....
aa i musze znalezc na necie adapter na baterie r20 -do karuzelki potrzeba..bo jakbym tak ciagle miała kupywac r20 to bym chyba bankruta strzeliła...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:35   #3757
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Hubert 26 t 3 d
Śliczny
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
nie dziwna, bo ja też nie robiłam i nie uważam tego za dziwne to podobno może prowadzić do infekcji bo wypłukuje całą florę bakteryjną, również z tymi pozytywnymi bakteriami które chronią przed infekcjami
ale infekcje 3 albo 4 miałam, w tym 2 w ciąży
Też nigdy nie używałam i póki co nie zamierzam używać.

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
dziewczyny, co kupic na sutki, tzn chodzi mi o jakiś ochronny specyfik i czy kupować rajstopy, będę to małej zakłądać, wygodne to to?
Kupiłam małą tubkę maści LANSINOH a potem najwyżej kupię coś innego, może z Medeli.
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

Kochana, ale ty masz przecież talent do szycia, może uszyjesz sobie z jakiejś ładnej bawełny pokrowiec sama?
No co Ty nie szyję od ponad miesiąca, mam jak najwięcej leżeć bo siedzenie nie jest w obecnym stanie wskazane. Poza tym wiesz co... nie chce mi się kosztuje toto grosze a maszynę i tak mam zawaloną bo w pokoju remont.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hejo

co za durna noc, co 2h pobudka bo zgaga masakryczna
a rano się zesrałam ze strachu (jak to Bajka mówi ) bo wstaję patrzę woda, myślę ja je.... rodzę ale za chwilę mądry pchełek sobie przypomniał, że wczoraj sobie aplikował globułe dobrze, że nie pognałam na porodówkę bo by była lepsza akcja niż ta z pseudo kleszczem
Łooo matko pewnie bym zeszła na zawał Chyba niebawem zacznę rozkładać podkłady na łóżko gdyby co

Cytat:
granatowy czy brązowy? brązowy chyba lepszy, nie?
http://allegro.pl/rozek-becik-niemow...411467017.html
Granatowy. Bązowy jest strasznie smutny.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
bialego jelenia.dla mnie najlepszy.

Reczniczki mam 3 w tym jeden maly i dwa wieksze.
Dla mnie też Biały Jeleń najlepszy Tani a dobry.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko...
Melduje sie ze szpitala...posiedze tu jeszcze wczoraj na ktg wyszly mi jakies skurcze chociaz od srody bylo juz wszystko w porzadku i niby mieli mi zmniejszac kroplowke potem juz bylo ok, ale dalej leze pod ta sama dawka i szans na zmiane nie widac...powiedzieli ze moze jutro mi zmniejsza...wczoraj mialam strasznego dola bo po tym ktg nie chcieli mnie puscic nawet pod prysznic w koncu puscili bo mialam lzy w oczach i chcialam gryzc jest totalnie goraco i umieram tu...

Mam tylko neta na komorce wiec czasem cos przeczytam choc wolno chodzi ale uczestniczyc w dyskusji nie mam szans

wkurzam sie bo jeszcze tyle rzeczy nieporobione i jeszcze chcialam duzo pokupic i podzialac a tu dupa leze i jestem uziemiona...pocieszam sie tylko ze przy tej pogodzie i tak bym zbyt wiele nie narobila...ale przynajmniej moglabym nie wychodzic spod prysznica
Uuu kochana współczuję ale nie napiszę nic nowego: jesteście z dzidzią pod dobrą opieką i to najważniejsze. Jeszcze zdążysz wszystko kupić, nic się nie martw

Cytat:
wrzuce fotkę z wesela ,ale bez twarzy , bo na wątku to każdy patrzy
Śliczną miałaś sukienkę

Byłam rano w ośrodku zdrowia zapłacić za badania - w sumie za wszystko wyszło 37 zł wiec spoko. Potem podreptałam na małe zakupy spożywcze i o dziwo dobrze się czuję Teraz leżę i za godzinkę zabiorę się za prasowanie.
W nocy wstaję do WC co 2 h - z zegarkiem w ręku wkurzające. Z drugiej strony jak pojawi się młody to też tak będę wstawać więc mam trening

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:36   #3758
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
odnoście ręczników , zobaczyłam właśnie na stronie ikea że nie ma tego zielonego ręcznika , buuuuuuuuuuuuuuuu
może dadzą jakiś nowy w katalogu ? katalogi to jakoś w sierpniu są ?
Tego ręcznika już od kilku tygodni nie ma Też miałam go kupić jak miałam studia, a teraz specjalnie nie chce mi się jechać do Krakowa

Samba współczuje Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze

Cytat:
Dziewczyny macie do polecenia jakieś dobre seriale? Bo w robocie głównie to robię, czyli oglądam seriale Ostatnio obejrzałam wszystkie sezony "Rodziny Borgiów", jestem na bieżąco z "Czystą krwią", "Pamiętnikami wampirów" , "Słodkimi kłamstewkami", "90210", "Plotkarą", Skinsami", "Supernatural" i "Doktorem Housem"
Może Teoria wielkiego podrywu
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:37   #3759
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Łooo matko pewnie bym zeszła na zawał Chyba niebawem zacznę rozkładać podkłady na łóżko gdyby co
tez o tym pomyślałam, jutro sobie z domu wezmę

Cytat:
Granatowy. Bązowy jest strasznie
już zdecydowałam się na brązowy

Stary 2013-07-23, 10:37   #3760
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziendoberek!

Dzis mam w planie dopakowac do konca walize szpitalną.Jesli znajde chęci to moze i ogarne szafki w kuchni..zabieram sie juz za nie od miesiaca....
aa i musze znalezc na necie adapter na baterie r20 -do karuzelki potrzeba..bo jakbym tak ciagle miała kupywac r20 to bym chyba bankruta strzeliła...

Normalnie szok!
Ale to zleciało!

Stary 2013-07-23, 10:39   #3761
Madziuchna27
Zakorzenienie

Heloł!

Cytat:
oby mój syn nie był blondynem
mam nadzieję, że mój też nie będzie nie lubię blondynów

Cytat:
granatowy czy brązowy? brązowy chyba lepszy, nie?
http://allegro.pl/rozek-becik-niemow...411467017.html
chyba i tak już zamówiłaś, ale mi się podoba granatowy

Cytat:
A ręczniczków ile kupujecie? bo ja w sumie mam 2 - 1 z biedronki, drugi z Ikei i mam jeszcze 2 upatrzone ale 1 większy, bo 100x100, a drugi taki mój must-have bo sówkowy.... Przesadzam?
Ja na początek planuję dwa.

Cytat:
już odnotowałam, dziewczyny też to polecały
Ja wczoraj kupiłam Białego Jelenia, bo też picza czerwona z rana jest Ale kupiłam żel do higieny in., a nie mydło... Czy Wy kupujecie mydło czy żel?

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość

Witam z rana
Ale skwar dzis będzie
Idę dokończyć pakować mała i hejka do babci
Miłego dnia dziewczynki Będe dopiero po południu
Skwar? Zapraszam na Podlasie i 15 stopni na termometrze

Cytat:
u mnie podróż minęła super, w jedną i drugą stronę czułam się dobrze
ślub był na 14, a na weselu byliśmy do 2:30 także dałam radę bo o 3 zespół już kończył grać , wesele niesamowite, eleganckie ,z dobrym ,grającym na żywo zespołem i pysznościami na stole, nawet sporo potańczyłam, wiele osób chwaliło mnie że ładnie wyglądam i dobrą mam kondycję Mężowi bardzo spodobałam sie w sukience:jupi :
Super, że imprezka udana My idziemy na wesele za dwa tygodnie i sama jestem ciekawa, jak dam radę....

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Dziewczyny odnośnie ręczników dla dziecka...kupowałyście tylko takie z kapturkiem czy takie normalne też?
Ja planuję kupić z kapturkiem.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko...
Melduje sie ze szpitala...posiedze tu jeszcze wczoraj na ktg wyszly mi jakies skurcze chociaz od srody bylo juz wszystko w porzadku i niby mieli mi zmniejszac kroplowke potem juz bylo ok, ale dalej leze pod ta sama dawka i szans na zmiane nie widac...powiedzieli ze moze jutro mi zmniejsza...wczoraj mialam strasznego dola bo po tym ktg nie chcieli mnie puscic nawet pod prysznic w koncu puscili bo mialam lzy w oczach i chcialam gryzc jest totalnie goraco i umieram tu...

Mam tylko neta na komorce wiec czasem cos przeczytam choc wolno chodzi ale uczestniczyc w dyskusji nie mam szans

wkurzam sie bo jeszcze tyle rzeczy nieporobione i jeszcze chcialam duzo pokupic i podzialac a tu dupa leze i jestem uziemiona...pocieszam sie tylko ze przy tej pogodzie i tak bym zbyt wiele nie narobila...ale przynajmniej moglabym nie wychodzic spod prysznica

Cytat:
Dziewczyny macie do polecenia jakieś dobre seriale? Bo w robocie głównie to robię, czyli oglądam seriale Ostatnio obejrzałam wszystkie sezony "Rodziny Borgiów", jestem na bieżąco z "Czystą krwią", "Pamiętnikami wampirów" , "Słodkimi kłamstewkami", "90210", "Plotkarą", Skinsami", "Supernatural" i "Doktorem Housem"
Wiele razy polecałam:
http://www.filmweb.pl/serial/Queer+as+Folk-2000-101037

Tylko amerykańską wersję, bo angielska jakoś mi nie podchodzi.

Edytowane przez Madziuchna27
Czas edycji: 2013-07-23 o 10:42
Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:41   #3762
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Normalnie szok!
Ale to zleciało!
No zleciało i to bardzo szybkoTeraz sie zastanawiam czy ten miesiac bedzie sie dłuzyl czy moze zleci jak z bicza strzelil..Ciekawe..no i ciekawi mnie kiedy urodze czy przed terminem czy w terminie albo moze po..
Stary 2013-07-23, 10:41   #3763
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj kupiłam Białego Jelenia, bo też picza czerwona z rana jest Ale kupiłam żel do higieny in., a nie mydło... Czy Wy kupujecie mydło czy żel?
http://allegro.pl/bialy-jelen-zel-do...387885632.html
mydła bym mogła nie przeżyć

Stary 2013-07-23, 10:41   #3764
87czarna
Zakorzenienie

logoasia Tz powinien dostac lanie! Nawet jesli sam czuje zmeczenie, to chyba powinien miec świadomość tego w jakim stanie znajduje się obecnie jego żona!
olej to sikiem prostym.. Nie ma sensu sie denerwować!

Stary 2013-07-23, 10:42   #3765
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziendoberek!

wychodzisz na prowadzenie
Stary 2013-07-23, 10:44   #3766
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
wychodzisz na prowadzenie
Oj znajac zycie ktoras z Was mnie przegoni
Stary 2013-07-23, 10:44   #3767
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
mój pępek troszkę dołem wyszedł, na szczęście przez bluzkę nie widać
E tam. Miesiąc możesz z takim pochodzić
Według mnie wystający pępek jest uroczy
Cytat:
Dziendoberek!

O kurczaki To już tuż, tuż. Czyli możesz za tydzień już rodzić? bo prawie będzie 37 tydzień
Ja też się wzięłam porządnie za pranie, prasowanie, układanie. Dzisiaj mam zamiar z siostrą pozamawiać potrzebne rzeczy na allegro (w tym też koszule nocną i spakować torbę do szpitala, żeby była przygotowana w razie 'W'). Chce opróżnić jeszcze dwie szuflady. 3 sierpnia prawdopodobnie będę miała łóżeczko więc muszę zrobić przemeblowanie w sypialni.
Jeszcze tyle roboty przede mną
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:44   #3768
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
No zleciało i to bardzo szybkoTeraz sie zastanawiam czy ten miesiac bedzie sie dłuzyl czy moze zleci jak z bicza strzelil..Ciekawe..no i ciekawi mnie kiedy urodze czy przed terminem czy w terminie albo moze po..
Obys tylko nie przenosiła.. czlowiek wymęczony, a dzidzia nie pcha się na świat- nic fajnego ;/

Stary 2013-07-23, 10:46   #3769
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
O, tzn., że dobry kupiłam A ja mam taki tylko z aloesem

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:46   #3770
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
logoasia Tz powinien dostac lanie! Nawet jesli sam czuje zmeczenie, to chyba powinien miec świadomość tego w jakim stanie znajduje się obecnie jego żona!
olej to sikiem prostym.. Nie ma sensu sie denerwować!
tak zamierzam, postaram się zachować spokój
Stary 2013-07-23, 10:47   #3771
Figulina987
Zadomowienie

Witamy się w 32 t, czyli rozpoczynamy 8 miesiąc

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
ale bez kitu troche mi urosla : hahaha: nie mowie, ze nie ale moglby przynajmniej klamac ;D waze 69 kg w zyciu tyle nie wazylam chce moje 55

Moj jeszcze mowi babelek naawet mi cole kupil taka xD

Eh, ja też chcę moje 55 kg... Ja na razie na budziku mam 64, ale jakoś mi się właśnie wydaje, że mi wszystko w dooope idzie, bo w brzuchu jak się wczoraj mierzyłam miałam 89 cm..
Ale d.. to drażliwy temat i dla mnie więc jakby mi coś mój powiedział, to bym go

Cytat:
ja ważyłam 53kg jak mnie poznał a teraz jestem morświnem

gdyby był czarny to bym od razu drapnęła chyba brązowy wezmę
teraz jesteś w ciąży a nie morświnem ja tak zawsze słyszę, jak narzekam, że gruba jestem

a co do rożka - zdecydowanie brązowy
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:47   #3772
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziendoberek!

Gratki
Ja mam już prawie spakowane - do swojej został mi ręcznik (no plus dokumenty, telefon, ładowarka - ale tego póki co nie spakuję, ale może sobie kartę przyczepię do torby z listą, żeby o nich nie zapomnieć), a do dzieciowej - rożek.
Stary 2013-07-23, 10:47   #3773
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
O, tzn., że dobry kupiłam A ja mam taki tylko z aloesem
na aloes mam alergię tez by mnie to mogło zabić

Stary 2013-07-23, 10:50   #3774
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Obys tylko nie przenosiła.. czlowiek wymęczony, a dzidzia nie pcha się na świat- nic fajnego ;/

Domyslam sie..i powiem ze sie tego troszku obawiam..

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Gratki
Ja mam już prawie spakowane - do swojej został mi ręcznik (no plus dokumenty, telefon, ładowarka - ale tego póki co nie spakuję, ale może sobie kartę przyczepię do torby z listą, żeby o nich nie zapomnieć), a do dzieciowej - rożek.
No ja to musze jeszcze laktaor wlozyc i smoczek.Tylko najpierw musze to wszystko wygotowac...Jakos mam obawy przed tym..boję sie ze sie to zniekształci...
Stary 2013-07-23, 10:51   #3775
kaska87
Zakorzenienie

idę zobaczyć czy w hamerykańckiej ikei mają ten zielony ręcznik z kapturkiem
jest!
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/10124731/
w katalogu jest, ale w NY nie mają dostępnego łajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-07-23 o 10:52
Stary 2013-07-23, 10:51   #3776
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
jaka ładna sukienka i brzuszek To z Happymum?
Mnie czeka wesele za 3 tyg., też wyjazdowe. Mam ogromną nadzieję że uda mi się na nie dotoczyć, to moja bliska koleżanka.
I muszę właśnie kiecki poszukać.
dziękuje, sukienka jest z firmy branco , kupiłam w sklepie ciążowym, mierzyłam kilka sukienek i radzę też tak zrobić bo w każdej zupełnie inaczej wyglądałam, za miesiąc mam kolejne wesele stąd postanowiłam zainwestować w sukienusie wszyscy chwalili że ładna, Mężulek był zachwycony więc tym bardziej jestem zadowolona że kupowałam w sklepie stacjonarnym

Cytat:
Jajka, które są na miejscu twarzy najlepsze

Sukienka I jaki brzusio elegancki

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
ślicznie!
Cytat:

Amelka, świetna kiecka! My mamy zaproszenie na wesele za miesiąc,ale nei weim jak to będzie...
.
Cytat:

Śliczną miałaś sukienkę
dziękuje Wam
Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Tego ręcznika już od kilku tygodni nie ma Też miałam go kupić jak miałam studia, a teraz specjalnie nie chce mi się jechać do Krakowa
Szkoda, pewnie go już wycofują
no nic,trzeba poczekać do nowego katalogu tam z pewnością wrzucą jakiś nowy wzór zamiast tego
Cytat:
Dziendoberek!

wow! równy miesiąc

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:52   #3777
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość

Witamy się w 32 t, czyli rozpoczynamy 8 miesiąc

Eh, ja też chcę moje 55 kg... Ja na razie na budziku mam 64, ale jakoś mi się właśnie wydaje, że mi wszystko w dooope idzie, bo w brzuchu jak się wczoraj mierzyłam miałam 89 cm..
Ale d.. to drażliwy temat i dla mnie więc jakby mi coś mój powiedział, to bym go

a co do rożka - zdecydowanie brązowy
dziewczyny blagam was, nie narzekajcie na taką wagę w ciąży..64kg to nie jest jakaś tragedia, niektóre z nas naprawde dużo ważą i nie y mam tu na mysli cyfr 6,7,8 na początku
wszystkie będziemy miały coś do zrzucenia, ale to będzie przyjemne w kupie
figulina naprawdę nie masz się czym przejmowac
gratki za 8 miesiąc!!

Edytowane przez logoasia
Czas edycji: 2013-07-23 o 10:53
Stary 2013-07-23, 10:53   #3778
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość

A mi się zachciało galarety drobiowej i na dziś mam w planach jej robienie. Niedługo wybywam na zakupy po produkty Wczoraj tak mi się jej zachciało,że myślałam,że mi język do tyłka ucieknie

Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:54   #3779
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
idę zobaczyć czy w hamerykańckiej ikei mają ten zielony ręcznik z kapturkiem
jest!
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/10124731/
w katalogu jest, ale w NY nie mają dostępnego łajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
kurde, pewnie już go nie będzie wcale
ale może będą ładniejsze w nowym katalogu ?
kiedy ten katalog bedzie ? mi się kojarzy że około połowy sierpnia

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:54   #3780
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Wkurzyłam się, bo okazało się, że mój poprzedni gin z NFZ (pomimo, że b.sympatyczny) wcisnął mi brzydki kit Zapewniał, że NFZ niestety nie refunduje wszystkich badań więc toksoplazmozę, AIDS i kolejny profil tarczycowy muszę sobie iść zrobić we własnym zakresie. Zapłaciłam za to solidną, trzycyfrową kwotę.
A na sr położna zapewniła, że to kłamstwo, bo miał obowiązek dać mi normalne skierowanie na te badania. Nosz cholera jasna!

Nie kumam co za interes ma lekarz w tym żeby nie dać mi skierowania i ściemniać, że nie może tego zrobić W ten sposób chciał oszczędzić na wydatkach na swój dział, czy co?
oszust jaki...

Samba trzymaj się dzielnie
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości