Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,00%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 1 2,00%
Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha 9 18,00%
Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania 3 6,00%
Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama 1 2,00%
Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy 2 4,00%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 25 50,00%
Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy 3 6,00%
Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. 1 2,00%
Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. 0 0%
Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. 1 2,00%
VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. 1 2,00%
III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. 0 0%
Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-23, 17:11   #4081
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez Bounty_ Pokaż wiadomość
spoko, ja mam okno prawie na całą jedną ścianę meble +komoda na drugiej ścianie. I koniec miejsca
łóżko nasze przyklejone do kaloryfera i to ja śpię od tej strony

pomieścicie się
Batonik mój małż śpi przy kaloryferze i się tym jara, ale to stary koń jest ale Mika tak nie dam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:12   #4082
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Ja mam sypialnie 20m ale też mi się wydaje, że mało miejsca Na jednej ścianie okna, na innej szafa przesuwna, mam ogromne łóżko, jeszcze jakaś komoda, półka na telewizor i akwarium, ława i cały pokój zagracony
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:14   #4083
Bounty_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Batonik mój małż śpi przy kaloryferze i się tym jara, ale to stary koń jest ale Mika tak nie dam
no jasne, że lepiej malucha nie dawać przy kaloryferze.
ja też się jaram bo zmarzluch jestem i nawet w lecie mam kołdrę i koc obok i obowiązkowo długi rękaw
Stary 2013-07-23, 17:16   #4084
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Ja mam sypialnie 20m ale też mi się wydaje, że mało miejsca Na jednej ścianie okna, na innej szafa przesuwna, mam ogromne łóżko, jeszcze jakaś komoda, półka na telewizor i akwarium, ława i cały pokój zagracony
no właśnie za to na środku mam dużo miejsca, chyba tam postawię łóżeczko

Stary 2013-07-23, 17:16   #4085
logoasia
Zakorzenienie

u nas jak będzie trzeba, to sie łożeczko zmieści. anka spala z nami 1 tydzień w gondoli w naszym łóżku, a później sru do łóżeczka do swojego pokoju
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:17   #4086
rusałka_1
Zakorzenienie

Przez motylka (a raczej przepis który dziś wrzuciła) własnie zjadam deser - bombę kaloryczną

Banan + serek danio + prażone migdały

Zaznaczam że właśnie zjadłam dość obfity obiad

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:17   #4087
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Ojj ale miałam ruch przez ostatnie 2,5h pracy Uciekam zmęczona na autobus. Trzymajcie się

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:18   #4088
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie za to na środku mam dużo miejsca, chyba tam postawię łóżeczko
ale na środku może być przeciąg
Stary 2013-07-23, 17:18   #4089
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Poli, moje jest takie jak na zdjęciu niżej, trochę niższe od naszej komody, Twoje takie samo czy mniejsze?

przy drugim dziecku jest zdecydowanie mniej wydatków oczywiście jeśli ktoś zostawia sobie te rzeczy, bo niektórzy się pozbywają
Super - zazdroszczę. Ja jeszcze sobie poczekam z urządzeniem dziecięcego pokoju ze 2 tyg. Łóżeczko będzie szybciej, bo tylko TŻ-owi lakierowanie zostało czy coś. Łóżeczko narazie będzie w naszej sypialni.
Stary 2013-07-23, 17:19   #4090
teacherka
Zakorzenienie

my się przeniesiemy z łóżkiem z zacisznego kącika właśnie pod kaloryfer Już tak kiedyś spałam, troche cieplej było Ale ja lubię ciepełko
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:20   #4091
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
co racja to racja

Stary 2013-07-23, 17:24   #4092
teacherka
Zakorzenienie

Zuzinkowy tatuś wierci w ścianie, a Zuzinka daje czadu w brzuszku... Oczywiście ukochała sobie mój pęcherz i inne dolne rejony....
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:25   #4093
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mniaaam O jezu, ja chcę

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

Myślę o zrobieniu henny na rzęsy... /byłby spokój z tuszowaniem, bo bez tuszu t ja wyglądam jakbym rzęs wcale nie miała
Oj, ja tak samo. W dodatku białe brwi Raczej z mejkapu na porodówce nie zrezygnuje, czułabym się już kompletnie odczłowieczona

Cytat:
Angel to ja chyba małżowi newslletera założę mi się podoba to w paseczki
Załóż
Stary 2013-07-23, 17:25   #4094
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki! Piszę w przerwie od nauki ... bleee mam dość. Proszę o kciuki na jutro, bo to dzień obrony mgr, a mój zbudyniały mózg ma problemy z przyswajaniem wiedzy

A tak w ogóle to panowie montują nam meble i jestem pod wrażeniem! Tyyyyle miejsca będę miała teraz na swóje ciuszki Jedna szafa moja, druga męża

Z ciekawostek, to pan monter opowiadał mi, że jakiś czas temu (nie dopytałam dokładnie ile) jego szwagierka rodziła no i przez całą ciążę miało być jedno dziecko, a na świat przyszło dwoje!!! Wszyscy w szoku, nieprzygotowani, ale szczęśliwi i strasznie zaskoczeni To dopiero numer, co? Facet się śmiał, że to nigdy niewiadomo jak to będzie, ale w razie co to wózkiem dla bliźniaków przejadę między szafami
Nie wyobrazam sobie takuej sytuacji

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
No niestety Ja się też nie łudzę tym, że jako polonistka dostanę pracę w szkole... Dlatego chcąc czy nie, muszę coś jeszcze skończyć i będzie to chyba oligofrenopedagogika, którą zrobię w dwa semestry na UŚ na drugim roku magisterki. Semestry są odpłatne, około 1800zł, ale czego się nie robi dla głupiego papierka...
Pomysl bardzo dobry

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
A właśnie!
Nie pochwaliłam się,że jednak nie mam cukrzycy ciążowej
Trochę się bałam,bo miałam dziwne przeczucie... no ale najważniejsze,że nie muszę się tym martwić
No i super.
Moja kolezanka miala cukrzyce w ciazy i do dzis (mala ma juz chyba z 4 lata) musi kontrolowac cukier, wiec z tym nie ma zartow.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A do takiej Kate to pewnie idzie i mówi "Przepraszam za śmiałość Moja Książeca Mość,ale czy nie byłoby zanadto niestosowne, ażebym poprosił Jaśniepanią o uchylenie rąbka koszuli?"
Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość

A tam mega bóbr

Nasza Agata chyba cwiczy dzis joge juz kilka razy wyprostowalo mnie jak strune, az sie kolezanka w pracy przestraszyla.

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:25   #4095
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Ej no nie śmiej się bo my chyba damy swoje łóżko na środek a łóżeczko od ściany, bo właśnie stwierdziliśmy, że jak ktoś gwałtownie otworzy drzwi to powieje wiatrem
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:30   #4096
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

uf... skończyłam, strasznoe dużo tego, juz nie mogę doczekać się prania w następnym tygodniu
właśnie się skapnęłam, że mam 2 rożki czyli zakup z głowy
w weekend kupuje komody i łózeczko,
zostanie tylko wózek i pierdoły jak reczniki termomentr, sczotka itd

co do rzeczy to ja wszystko zostawiam ale ciuchów raczej się pozbędę, ponieważ jak 99% dostałam w spadku więc juz 2 osoby są w kolejce, a raczej przezde mną zajdą w ciąże ale to nic, w tej ciąży nie miałam frajd kupowania ubranek więc w następnej poszaleję;D

angel ta dzidzia jest PRZEBOSKA

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:31   #4097
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
my teraz mamy 22m sypialnię (na górze będzie tyle samo jak już ją zrobimy) a mi i tak ciasno
no to nie mów bo u nas dojdzie jeszcze 4 metrowa szafa, to zostanie 12,13 metrów ;D i łóżko mamy 160x200, ale myślę, że będzie ok, nic więcej tam nie planuję wstawiać, a za rok zniknie z sypialni komoda i łóżeczko także będzie więcej miejsca i toaletkę chyba będę chciała

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
No własnie te łózeczko tez Ikeowskie.Czyli problemu z dowierceniem nie bedzieufff...
no i nie było się co denerwować

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Larysko ślicznie tam u Oleńki
dziękuję dziękuję ale to narazie pusty pokój jest tylko komoda rozłożona i łóżeczko, ale myslę że do końca tygodnia zamontują szafę i nasze łoże przywiozą
efekt będzie jak komoda zostanie zagospodarowana, łóżeczko też w piękną pościel, przewijak
ale się jaram, fajnie będzie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Przez motylka (a raczej przepis który dziś wrzuciła) własnie zjadam deser - bombę kaloryczną

Banan + serek danio + prażone migdały

Zaznaczam że właśnie zjadłam dość obfity obiad
też zrobiłaś te ciastka z m&msami?
moje się właśnie pieką już ponad 20min bo zrobiłam i tak troszkę na większej powierzchni niż pisze w przepisie i urosło, zgrubło tak i chyba w środku jeszcze nie teges jest, natomiast nasz piekarnik coś od dołu nie chce piec, coś mu się stało
Stary 2013-07-23, 17:39   #4098
shure
Zadomowienie

Kurde kumpela do mnie dzwonila ma wpasc i mam nadzieje ze nie wpadnie na pomysl zeby mnie prosic na chrzestna do swojego dziecka bo bede zmuszona jej poprostu odmowic.

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:40   #4099
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
Kurde kumpela do mnie dzwonila ma wpasc i mam nadzieje ze nie wpadnie na pomysl zeby mnie prosic na chrzestna do swojego dziecka bo bede zmuszona jej poprostu odmowic.
why?

Stary 2013-07-23, 17:41   #4100
shure
Zadomowienie

Cytat:
no to nie mów bo u nas dojdzie jeszcze 4 metrowa szafa, to zostanie 12,13 metrów ;D i łóżko mamy 160x200, ale myślę, że będzie ok, nic więcej tam nie planuję wstawiać, a za rok zniknie z sypialni komoda i łóżeczko także będzie więcej miejsca i toaletkę chyba będę chciała
O a u mnie odwrotna sytuacja Jak dziec sie pojawi to toaletka bedzie zmuszona opuscic moj pokoj, za to lozeczko do niego wjedzie

[*]
Stary 2013-07-23, 17:41   #4101
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Mniaaam O jezu, ja chcę

Oj, ja tak samo. W dodatku białe brwi Raczej z mejkapu na porodówce nie zrezygnuje, czułabym się już kompletnie odczłowieczona

Załóż
ja też bez makijażu nie mam brwi ani rzęs, twarz bez wyrazu
mam nadzieje ze jakoś tydzień-dwa wcześniej skoczę do kosmetyczki na hennę

Cytat:
n
też zrobiłaś te ciastka z m&msami?
moje się właśnie pieką już ponad 20min bo zrobiłam i tak troszkę na większej powierzchni niż pisze w przepisie i urosło, zgrubło tak i chyba w środku jeszcze nie teges jest, natomiast nasz piekarnik coś od dołu nie chce piec, coś mu się stało

nie piekłam bo lenia strasznego mam
zjadłam w zamian to co opisałam, pękam teraz

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-07-23, 17:43   #4102
shure
Zadomowienie

Cytat:
why?
Tak wiem ze dziecku sie nie odmawia ale moje finanse tegoroczne, termin porodu i przesad o tym ze ciezarna nie powinna byc chrzestna przewazaja szale tak wiem zabobonna baba

Kurde tymbardziej ze my nie mamy jaiegos kontaktu ze soba nie wiadomo jakiego

[*]
Stary 2013-07-23, 17:47   #4103
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
uf... skończyłam, strasznoe dużo tego, juz nie mogę doczekać się prania w następnym tygodniu
właśnie się skapnęłam, że mam 2 rożki czyli zakup z głowy
w weekend kupuje komody i łózeczko,
zostanie tylko wózek i pierdoły jak reczniki termomentr, sczotka itd

co do rzeczy to ja wszystko zostawiam ale ciuchów raczej się pozbędę, ponieważ jak 99% dostałam w spadku więc juz 2 osoby są w kolejce, a raczej przezde mną zajdą w ciąże ale to nic, w tej ciąży nie miałam frajd kupowania ubranek więc w następnej poszaleję;D

angel ta dzidzia jest PRZEBOSKA

ale frajda jak te rzeczy są skreślane z listy wyprawkowej co? ja już chcę zamawiać w ogóle już chcę wszystkie rzeczy móc przenieść do tż, zagospodarować łóżeczko, komodę ahhhh

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
O a u mnie odwrotna sytuacja Jak dziec sie pojawi to toaletka bedzie zmuszona opuscic moj pokoj, za to lozeczko do niego wjedzie

a powiedz mi, fajna sprawa chyba taka toaletka co? nie trzeba stać przy lustrze w łazience tylko tam sobie wygodnie siedzi się, maluje czy coś? tak mi się wydaje

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ja też bez makijażu nie mam brwi ani rzęs, twarz bez wyrazu
mam nadzieje ze jakoś tydzień-dwa wcześniej skoczę do kosmetyczki na hennę

nie piekłam bo lenia strasznego mam
zjadłam w zamian to co opisałam, pękam teraz

aha
a właśnie powiedz mi, henna daje rzeczywiście jakiś fajny efekt? chciałabym spróbować, bo mam dlugie rzęsy generalnie, ale końcówki są blond więc nie tak fajnie wyglądam bez tuszu :P

Cytat:
Tak wiem ze dziecku sie nie odmawia ale moje finanse tegoroczne, termin porodu i przesad o tym ze ciezarna nie powinna byc chrzestna przewazaja szale tak wiem zabobonna baba

ja też bym teraz nie chciała być chrzestną, właśnie ze względu na finanse, choć wiadomo jeśli byłaby to rodzina to co innego, a kumpela hmm no nie bardzo ;p mam jednego chrześniaka i mi narazie wystarczy
Stary 2013-07-23, 17:59   #4104
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:

aha
a właśnie powiedz mi, henna daje rzeczywiście jakiś fajny efekt? chciałabym spróbować, bo mam dlugie rzęsy generalnie, ale końcówki są blond więc nie tak fajnie wyglądam bez tuszu :P
Powiem Ci że na niewidocznych, prawie białych, rzęsach i brawiach efekt jest super szczególnie zależy mi na brwiach, bo rzęsy i tak podkreślam jeszcze tuszem.

W twoim przypadku, prawdopodobnie, będziesz miała ciut wyraźniejsze rzęsy, ale pamiętaj że nie będzie jakiegoś efektu pogrubienia czy wydłużenia jak po specjalnym tuszu do rzęs.

Spróbować zawsze możesz, bo to raczej drogie nie jest

Ja w ciąży staram się robić w miarę regularnie, bo siedząc w domu na zwolnieniu nie robię makijażu, a z henną jakoś po ludzku wyglądam

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-07-23, 17:59   #4105
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
A dacie sobie robić fotki na porodówce?
Na porodowce nie. Dobe po porodzie juz tak, ale po co mi zdjecia mnie w trakcie badz zaraz po porodzie. Kate Moss to ja wtedy nie bede...

Cytat:
Takiej zaraz po porodzie aktualnie nie posiadam,bo jest na kompie rodziców.
Tutaj wrzucam dwa zdjęcia z drugiej doby
Sliczne slicznosci

Cytat:
Znajomy dodał posta na Facebook'u:
'W oczekiwaniu na pierwszą kupę syna Kate i Williama. Niecierpliwię się!'

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
byłam w sklepie w wózkami i padłam , sprzedawca mi namącił w głowie
chciałam tutka grander albo jedo fyn, a on mi poleca bebetto luca że jest naj naj naj z tych trzech , słyszałyście jakieś opinie na jego temat bo ja powiem szczerze ze pierwszy raz o nim słyszę
Nie slyszalam. A na necie sprawdzalas opinie?

Ewacia gratuluje mianowania
Jo_asiek kciuki zacisniete.

Nadrobilam, ide zjesc platki z mlekiem. A tablet pod prad...
Co do przygotowania lozeczka to chyba tez zostawie dla meza, po co ma sie kurzyc....

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 18:00   #4106
kropla_deszczu
Zadomowienie

Odp: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XII

Część brzuchatki

O matko! Ile Wy tu dzisiaj nabazgralyscie ponad 10 stron do nadrobienia

Ja miałam dzisiaj zajęty dzień od rana, zrobiłam dwudaniowy obiad, nastawilam pranie, poprasowalam trochę ciuszkow dzieciowych umeczylo mnie to prasowanie oczywiście prasowalam w pozycji siedzącej, ale mój kręgosłup tego nie wytrzymał, więc dosyć na dziś.

Za to muszę pochwalić TŻ - umyl dzisiaj 6 okien i odkurzyl całe mieszkanie

Nie chce mi ktoś streścić dzisiejszego dnia na wątku?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 18:01   #4107
kaska87
Zakorzenienie

ja też mam siwe rzęsy

Kropla super, że masz czyste okna mój będzie w domu teraz, ale niech odpocznie- umyje jak wróci w sierpniu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-07-23 o 18:02
Stary 2013-07-23, 18:01   #4108
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

ja Ciebie bardo dobrze rozumiem, jakby nie było to wydatek

ja teraz kombinuje jak koleżance powiedzieć, że nie przyjadę na jej ślub
koleżanka ze studiów a mieszka ok 80 km za wrocławiem, szykuje sie piekny slub, bardzo chcialabym isc ale po pierwsze mojego TŻ nie ma i raczej nie przyjedzie na koniec sierpnia tylko we wrzesniu, po drugie kasa, trzeba wsadzic w koperte i dojechac tam, a teraz dla mnei liczy sie kazdy grosz

ale głupio mi bardzo bo i tak mnie zdziwila ze zaprosila mnie na slub (a blizsza kolezanka tego nie zrobila rok wczesniej) i to na poprowiny tez, ze spaniem w hotelu itd, dawno tez nie bylam na zadnym weselichu i chetnie bym poszla, tylko ta kasa i brak tż mnie odtraszza

Aleksander
Stary 2013-07-23, 18:02   #4109
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c

Nie wiem, co się dzieje, ale sonda jest

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 18:03   #4110
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ale frajda jak te rzeczy są skreślane z listy wyprawkowej co? ja już chcę zamawiać w ogóle już chcę wszystkie rzeczy móc przenieść do tż, zagospodarować łóżeczko, komodę ahhhh [COLOR="Silver"]

[
super, ale jakoś tak dziwnie bo ja mało co sama kupiłam... w sumie to meble i perdołki kupie, 90% tego co mam dostalam, tzn nie zebym sie nie cieszyla ale wiadomo ze jak czlowiek sam kupi to jakos tak inaczej na to wszystko patrzy, no nic moze w anstepnej ciazy bedzie mnie bardziej stac na rae dziekuje za takich znajomych i przyjaciol i Tate i Mame

Aleksander
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości