![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
![]()
no wlasnie nie wiem co bo nic takiego nie znalazlam podoba mi sie tylko zielony long a moze jedna rzecz za jedna i jeszcze cos ci dorzece z innych rzeczy drobniejszych???
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Dot.: ..ooOO<=====MiSiA FaShiOn=====>OOoo...
Podoba mi sie pare rzeczy, np. turkusowa bluzeczka i torba w szczegolnosci(ta brazowa) znajdziesz cos u mnie??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hreadid=179383 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
a mozesz zrobic jeszcze zdjecia tej spodniczki tak by nie byla gora zakryta? jak mi spasuje to biore spodniczke za bluzke... a jak nie... to pomyslimy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
![]()
askamistrz-niestety nic nie znalazlam
![]() |
#310 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3611058
moge prosic wymiarki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
![]()
witam
Zaczne moz eod tego czego szukam: *longów *tunik *toreb *paskow *wszelkich dodadtkow ogolnie ciuszków w stylu H&M wymienie za to co mi wpadnie w oko bo nie chce zasmiecac sobie szafy juz jeden wor do rozdania juz stoi ![]() Tak wiec do wymianki posiadam: KURTKA DAMSKA Z KAPTUREM O SPORTOWYM KROJU!! Firmy FISHBONE! W kolorze szarym z elementami czerwieni oraz czerni. Stylizowana na wzór motocyklowy Rozmiar S/M WYMIARY: Długość całkowita - 58 cm Długość rękawa mierzona od pod pachy - 56cm Długość rękawa mierzona od szyji - 67cm Szerokość- 48cm x 2 Prezentuje się niezwykle orginalnie.Nie znjadziesz takiej drugiej. Kudłata torba HAND MADE wieksza niz format A4
<ciach_reklama> Edytowane przez misia00 Czas edycji: 2007-04-21 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
![]()
Turkusowy golf firmy TROLL!!
Prezentuje się świetnie.W najmodniejszym tego sezonu kolorze turkusu. Doskonale podkreśli Twoją opalenizne. Rozmiar-S/M Wymiary: długość bez golfa-53cm długośc golfa 17cm szerokośc 34cm Materiał jest rozciagliwy i bardzo miekki. Skład: 90% Akryl 10% Lycra Prezentuje sie super. Zadnych uszkodzeń. Stan idealny.
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
![]()
jensowa spódnica firmy
KappAhl!! Rozmiar na metce to 34 ale moge zdecydowanie stwierdzić,że jest to zaniżony rozmiar jak sadze bardziej 36 czyli S małe M. Stan spódnicy jest idealny żadnych uszkodzeń . Spodnica posiada dwie koszonki z przodu, zapinana jest na kuziki,tóre znajduja się w przedniej cześci spodnicy ale mozliwe jest dobrowolne odrocenie ich na bok( jak na zdęciu) wedle życzenia. Skład : 100 % COTTON Wymiary: dł. całk.63cm szer. w pasie: 68cm szer. w biodrach do 90cm szer. na dole 96cm PREZENTUJE SIĘ SUPER!!!
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
![]()
czerwona bluza firmy TALLY WEIJL !!
Zapinana na zamek. Rozmiar S Wykonana z: 90% Cotton 10% Elastan Wymiary: długość: 47cm szerokość w biuście: 35 cm x 2 Prezentuje sie super. Zadnych uszkodzeń.
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
![]()
CZADOWY LONG SHIRT W NAJMODNIEJSZYM STYLU!!!
CZADOWA DOPASOWANA TUNIKA W PASECZKI w roznych odcieniach czerwieni!! Prezentuje sie doskonale!! Firmy SELECT!! WYMIARY: dlugosc 69cm szerokosc 45
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
![]()
bluzeczka firmy RINASCIMENTO!!
Kolor czarny, wykonczona srebna nitką z ozdobnym srebnym napisem CUPIDO. Pod szyja delikatna łódeczka co widać na zdjęciu. Nie posiada żadnych uszkodzeń. ROZMIAR S Wymiary: dlugosc 49cm szerokość 38cm x2 SKŁAD: COTTON 95% ELASTAN 5% Przepiękna bluzka / top, wykonana z bardzo dobrego jakościowo materiału. Posiadają ładny oryginalny krój oraz staranne wykończenie. Świetnie się układa optycznie modelując sylwetkę
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
![]()
bluzka firmy KappAh ze złotym motywem.
Prezentuje się świetnie.Jest niezwykle orginalna i niepowtarzalna, idealna do jeansów !! Rozmiar na metce 38/40 Wymiary: Szerokośc 42cm Długość 60cm Wykonana z: 95% COTTON 5% ELASTAN Bluzeczka posiada dziurke pod pacha srednicy 2mm lecz jest ona zaszyta i calkowicie nie zauważalna.
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
![]()
śliczna malinowo-różowa bluzeczka firmy Farmer!!
Wiązana po boku ,z cyrkoniowym napisem FARMER. ROZMIAR S Wymiary: długość 49cm szerokość 38cm Prezentuje sie bardzo efektownie jest orginalna i niepowtarzalna idealna na lato!! W ślicznym kolorze!! W napisie brakuje 3 cyrkoni co jest widoczne na zdjeciu lecz wogóle nie zauważalne
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
![]()
orginalna świetną różową bluzeczkę wykonana przez firme DISNEY dla firmy ATMOSPHERE!!!!
Bluzeczka jest w kolorze różu z długim rękawem, z przodu nadruk Myszka Micki. Rozmiar na metce to 8-10 tzn 36-38 Wymiary: *dlugosc 50cm *szerokosc 37,5x2 Reszta ciuszkow w moim watku tu ciuszki na szybka wymianke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ******Szybka wymianka********
Podoba mi sie "bluzka firmy KappAh ze złotym motywem" znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#326 |
Rozeznanie
|
Dot.: ******Szybka wymianka********
moze cos za longa znajdziesz,zajrzyj do starego i nowego watku
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.