Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-23, 22:37   #211
whip
psy-chopatka

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Nie podoba mi się makijaż callmeblondiee , zbyt ciężki jak na dzień ( i to jeszcze latem) po za tym niestety słabo wykonany. Lepiej wygląda przed.
Gdzie się podziało jej upodobanie do lekkiego, świeżego, dziewczęcego looku.
Stary 2013-07-23, 22:38   #212
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
Z tego co zauważyłam chociażby po zdjęciach, w Sephorze czy Douglasie nie wszystkie te wizazystki sie sprawdzają...czasem odwala taką maniane na twarzy i oczach, że aż strach się oddać w ich ręce
Ja też to zauważyłam. Czasami przerażają mnie makijaże, które wizażystki pracujące w drogeriach robią sobie
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 22:46   #213
beznadziejniak
Łotewa

Oleska wymiata.. kupiłam sobie kilka podstawowych rzeczy żeby nie powiedzieć bejziki

Swoją drogą ona już chyba nie pracuje od zimy a stać ją na wyjazdy i zakupy hmmmm magia YT???
ps. zwykła ludzka ciekawość.
Stary 2013-07-23, 22:46   #214
Patalus
Zakorzenienie

O tak, czasem aż razi wygląd niektórych pan pracujących w drogeriach. Ostatnio bylam w rossmannie w Goleniowie i nie spodziewam się modelek z ekspedientek, ale jak zobaczyłam pewną panią bez makijażu, gdzie miała spore problemy skorne, zaniedbane włosy i była niezbyt ładnie ubrana, to sie zdziwilam, że znalazła tam pracę...
Stary 2013-07-23, 22:51   #215
Adamantium01
Karo

to jak już jesteśmy przy tym temacie, parę ładnych lat temu widziałam kiedyś w rossmannie panią przedstawicielkę którejś szafy, a to co miała na twarzy wspominam do dzisiaj, a mianowicie, bladoskóra a na twarzy podkład ja wiem może z 4 tony ciemniejszy

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 22:53   #216
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
O tak, czasem aż razi wygląd niektórych pan pracujących w drogeriach. Ostatnio bylam w rossmannie w Goleniowie i nie spodziewam się modelek z ekspedientek, ale jak zobaczyłam pewną panią bez makijażu, gdzie miała spore problemy skorne, zaniedbane włosy i była niezbyt ładnie ubrana, to sie zdziwilam, że znalazła tam pracę...
Ja w rossmanie w różnych miastach bardzo często spotykam takie panie - rzadko spotyka się tam jakąś zadbaną kobitkę Chyba po prostu nie zwracają uwagi na wygląd przy zatrudnianiu.
Stary 2013-07-23, 22:58   #217
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
jak ma obiektywy do canona, lampy, akumulatory to logiczne, że tylko canon. zmiana marki to zmiana całego systemu, więc najpierw się dokształć a potem wyśmiewaj.
Jedyny argument jaki podała to , że woli Canona bo Nikon ma brzydkie kolory. O reszcie nie wspomniała .. Tak czy inaczej te inne rzeczy można sprzedać , możliwości jest wiele. Liczą się chęci i dążenie do celu , a nie rozpaczliwy post na facebooku i podkreślenie , że pisało się go ze łzami w oczach. A dokształcać się w tej kwestii nie muszę , nie czuję potrzeby..ponieważ ten post miał jednoznaczny wydźwięk.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 22:58   #218
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Rossmana i inne tego typu drogerie moge przeżyć, nie oczekuje od tych pań tam żadnej wiedzy na temat kosmetyków oprócz tej gdzie stoją, kiedy dostawa itp gorzej z tymi wszystkimi tip top drogeriami jak Sephory, Douglasy i te inne, tam to już oczekuje jakieś wiedzy, a jak pani ma za zadanie malować klientki to i jakiś wypracowanych umiejętności - w obu przypadkach chociażby solidnej podstawy tj. znajomości cech charakterystycznych konkretnych produktów i umiejętności np. konturowania twarzy/ doboru odcienia kosmetyku/ narysowania dobrej kreski wiadomo że rzeczywistość swoją drogą, ale po coś chyba są te kilkuetapowe rekrutacje
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 23:01   #219
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Oleska wymiata.. kupiłam sobie kilka podstawowych rzeczy żeby nie powiedzieć bejziki

Swoją drogą ona już chyba nie pracuje od zimy a stać ją na wyjazdy i zakupy hmmmm magia YT???
ps. zwykła ludzka ciekawość.
też się nad tym zastanawiałam
Stary 2013-07-23, 23:03   #220
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
gorzej z tymi wszystkimi tip top drogeriami jak Sephory, Douglasy i te inne, tam to już oczekuje jakieś wiedzy, a jak pani ma za zadanie malować klientki to i jakiś wypracowanych umiejętności - w obu przypadkach chociażby solidnej podstawy tj. znajomości cech charakterystycznych konkretnych produktów i umiejętności np. konturowania twarzy/ doboru odcienia kosmetyku/ narysowania dobrej kreski wiadomo że rzeczywistość swoją drogą, ale po coś chyba są te kilkuetapowe rekrutacje
Ostatnio pisałam, że Panie tak dobierały mi podkład, że rozstrzał z odcieniem miałam od biadolicy po murzynkę Odlałam sobie po każdym z proponowanych odcieni, zaniosłam do domu i zamarłam. Jakbym się ich posłuchała i kupiła...;/
Stary 2013-07-23, 23:05   #221
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Też mi sie jakoś nie widzą wymalowani faceci kreujący się na kobietę... Jestem tolerancyjna, ale takie coś niestety mnie odpycha.
Mi też, no przykro mi, ale jak facet zachowuje sie jak baba i na odwró to jest coś nie halo.

Cytat:
Z tego co zauważyłam chociażby po zdjęciach, w Sephorze czy Douglasie nie wszystkie te wizazystki sie sprawdzają...czasem odwala taką maniane na twarzy i oczach, że aż strach się oddać w ich ręce
Ja tam często spotykam rosyjskie babuszki, czy jak to się tam nazywa, czyli napaćkane na buzie ile wlezie.

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się makijaż callmeblondiee , zbyt ciężki jak na dzień ( i to jeszcze latem) po za tym niestety słabo wykonany. Lepiej wygląda przed.
Gdzie się podziało jej upodobanie do lekkiego, świeżego, dziewczęcego looku.
Zapodajcie linka

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Ja też to zauważyłam. Czasami przerażają mnie makijaże, które wizażystki pracujące w drogeriach robią sobie
Mnie też, koszmar czasem jak widze, to aż sie dziwię, u mnie w naturze laski lubią mocno przegiąc.

Cytat:
A ja raz spotkałam w piekarni dziewczynę, która miała chyba chorą rękę, bo cała była dziwnie owłosiona i miała tez dziwne paznokcie u dłoni tej ręki. Pojawił sie dylemtat w mojej głowie, czy powinna tam pracować?? Ale z drugiej strony chyba gupio tak dyskryminowac ludzi przez wzgląd na chorobę.
Stary 2013-07-23, 23:06   #222
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Jedyny argument jaki podała to , że woli Canona bo Nikon ma brzydkie kolory. O reszcie nie wspomniała .. Tak czy inaczej te inne rzeczy można sprzedać , możliwości jest wiele. Liczą się chęci i dążenie do celu , a nie rozpaczliwy post na facebooku i podkreślenie , że pisało się go ze łzami w oczach. A dokształcać się w tej kwestii nie muszę , nie czuję potrzeby..ponieważ ten post miał jednoznaczny wydźwięk.
jak komuś bardzo zależy na czasie to nie będzie czekał aż sprzedadzą mu się rzeczy pod konkretne body w sensownych cenach, szukał wszystkiego od nowa i przyzwyczajał się do innego systemu. Canona pewnie zna i lubi. Posta czytałam i nie odbieram go w taki sposób jak Ty. Jak by Ci siadł sprzęt za parę tysięcy potrzebny do pracy, to też pewnie mówiłabyś o tym ze łzami w oczach.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 23:12   #223
natii86
Rozeznanie

widzialyscie? "parodia" kanalow urodowych, jak dla mnie to slabe http://www.youtube.com/watch?v=lmr7jzGShRc
natii86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 23:27   #224
beznadziejniak
Łotewa

http://www.youtube.com/watch?v=zhP1l4udhCo
ale ma zakręconą kumpelę
Stary 2013-07-23, 23:30   #225
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Mi też, no przykro mi, ale jak facet zachowuje sie jak baba i na odwró to jest coś nie halo.

Ja tam często spotykam rosyjskie babuszki, czy jak to się tam nazywa, czyli napaćkane na buzie ile wlezie.

Zapodajcie linka

Mnie też, koszmar czasem jak widze, to aż sie dziwię, u mnie w naturze laski lubią mocno przegiąc.

A ja raz spotkałam w piekarni dziewczynę, która miała chyba chorą rękę, bo cała była dziwnie owłosiona i miała tez dziwne paznokcie u dłoni tej ręki. Pojawił sie dylemtat w mojej głowie, czy powinna tam pracować?? Ale z drugiej strony chyba gupio tak dyskryminowac ludzi przez wzgląd na chorobę.
matrioszki, chyba o to chodzi a to też często widać dziewczyny z plackami różu na polikach, a widziałam kiedyś nawet takie plamy przy skroniach
Stary 2013-07-23, 23:38   #226
natiaa87
Raczkowanie

Cytat:
jak komuś bardzo zależy na czasie to nie będzie czekał aż sprzedadzą mu się rzeczy pod konkretne body w sensownych cenach, szukał wszystkiego od nowa i przyzwyczajał się do innego systemu. Canona pewnie zna i lubi. Posta czytałam i nie odbieram go w taki sposób jak Ty. Jak by Ci siadł sprzęt za parę tysięcy potrzebny do pracy, to też pewnie mówiłabyś o tym ze łzami w oczach.
albo sie syzbko wziasc do roboty sprzedac co trzeba i kombinowac albo kupic poporstu to co sie chce konkretnie. tyle juz parcuje na YT i zdjeciach sesjach itp robi makijaze wygrywa konkursy ze chyba wie i jest swiadomoa co potrzebuje do pracy no i jak wiadomo sprzet czasem wysiada..jest to normalne ze trzeba miec cos odlozone w razie wlasnie takiej "awarii"... mi sie zepsul laptop i nie jets mi niezbedny do zycia jednak moze uzaleznienie nie dalo za wygrana wiec szybka kombinacja polskiego zespolu i jest nowy! zawsze cos sie wykombinuje jak sie chce...

ja tam sie nie wczuwam ale po przeczytaniu tego posta pierwsze co mi przyszlo na mysl tp RYLI??!!

http://www.natiaa87.blogspot.com/
natiaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 00:00   #227
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natiaa87 Pokaż wiadomość
albo sie syzbko wziasc do roboty sprzedac co trzeba i kombinowac albo kupic poporstu to co sie chce konkretnie. tyle juz parcuje na YT i zdjeciach sesjach itp robi makijaze wygrywa konkursy ze chyba wie i jest swiadomoa co potrzebuje do pracy no i jak wiadomo sprzet czasem wysiada..jest to normalne ze trzeba miec cos odlozone w razie wlasnie takiej "awarii"... mi sie zepsul laptop i nie jets mi niezbedny do zycia jednak moze uzaleznienie nie dalo za wygrana wiec szybka kombinacja polskiego zespolu i jest nowy! zawsze cos sie wykombinuje jak sie chce...

ja tam sie nie wczuwam ale po przeczytaniu tego posta pierwsze co mi przyszlo na mysl tp RYLI??!!
albo znaleźć , pożyczyć te 850zł , zapłacić za naprawę i ruszyć z sesjami , filmami żeby się zwróciło.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 00:08   #228
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natiaa87 Pokaż wiadomość

ja tam nie popieram jojczenia ani jej specjalnie bronić nie chcę bo zwyczajnie uważam ją za głupiutką i pozbawioną gustu (czyt. nie lubię jej), chciałam tylko wyjaśnić, że kupno sprzętu to nie takie hop-siup i nie ma się co wyśmiewać, że 'tylko canon'.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 00:33   #229
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=zhP1l4udhCo
ale ma zakręconą kumpelę
Fajną ma przyjaciółkę

Monika studiowała kosmetologię czy fizjoterapię?

Edytowane przez Aishowa
Czas edycji: 2013-07-24 o 00:36
Stary 2013-07-24, 00:55   #230
sylwoha
Zakorzenienie

widzieslice minatiurke./zdjecie w filmie szusz ostatnim
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 01:04   #231
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
widzieslice minatiurke./zdjecie w filmie szusz ostatnim
Szkoda, ze na filmikach wyglada zupelnie inaczej

http://imageshack.us/photo/my-images/689/2r3x.png/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szuszol.jpg (16,2 KB, 155 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szuszol 2.jpg (24,6 KB, 141 załadowań)

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2013-07-24 o 01:07
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 03:21   #232
Noely
Raczkowanie

Witam Was Podczytuję już jakiś czas ten wątek i w końcu "wzięłam się" i piszę Oczywiście siedzę po nocy i się pierdołami zajmuję :p

Co do Zmalowanej macie rację. Ja od pierwszego filmiku nie mogłam jej słuchać. Strasznie zarozumiała i myśli, że jest lepsza od wszystkich.

Księżniczka razem z siostrą Marzenką - masakra :P nie zapomnę "apelu" Marzenki (w filmiku ze Zmalowaną) o to żeby jacyś fajni faceci przychodzili do apteki w której pracuję - nie ma to jak szukać chłopaka :P Do tego jak próbowała wcisnąć nazwę tej apteki jakoś zaszyfrowaną no bo przecież normalnie nie może podać. Śmiech na sali Zrobiłam tylko facepalm i wyłączyłam od razu ;p

O i wiecie co? Mnie zadziwia fenomen Karoliny- Stylizacje. Pokaże raz na ile jakąś fryzurę, którą można się zainteresować, a tak to takie pierdoły. Nic nie wnosi, do tego (jak dla mnie) uważa się za wielką artystkę - jej pseudo obraz, którego używa jako tła do filmików. Do tego ogólnie robi z siebie taką utalentowaną też we wszystkich dziedzinach. Chwaliła się strasznie pracą, a w sumie ostatnio to tylko "wakacjuje" za granicą z siostrą, ze znajomymi z YT albo jeździ na koncerty. Jakoś tak w normalnej pracy nie ma się tyle urlopu ? A fotki non stop się sypią na facebooku. Dla mnie to głupota wychodzić ze znajomymi (tutaj akurat z YT którzy przyjechali z innego miasta) i zamiast się cieszyć i bawić z towarzystwem to ona tylko strzela foty i piszę na neta co chwila co robią ;/ To bez "sprawozdania FANOM" nie da się już żyć? Niedługo to się dowiemy co w toalecie robią i zrobią nam do tego "tutorial" :P Nie rozumiem tego ;/
A dodam Wam jeszcze, że z niej taka znawczyni włosowa, a sama te włosy to ma takie średnie ;/ ma straszny przychlap, zawsze mam wrażenie, że ma brudne włosy ;/ ogólnie wcale nie wyglądają na zadbane, ale to moje odczucia.
Stary 2013-07-24, 08:56   #233
Amerie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
albo znaleźć , pożyczyć te 850zł , zapłacić za naprawę i ruszyć z sesjami , filmami żeby się zwróciło.
No tak tylko wątpię żeby ona kasy nie miała. Mąż pracuje, ona już 2 razy była na urlopie nad morzem i nie chce mi się wierzyć że nie stać ją na naprawę. Generalnie Zmalowana dla mnie to temat rzeka, odwala straszną fuszerkę, ciągle nie umie wymawiać nazw, kiedyś pisała że zaczyna chodzić na kurs angielskiego ale jakoś tego nie widać, jeśli jest to film inny niż makijaż nie jest w ogóle przygotowana.

Baśka z Callmeblondiee pracowała w Sephorze ale z tego co pamiętam to ona reklamowała jakieś marki, czyli pewnie podchodziła i pytała "czy nie jest pani zainteresowana ble ble bel".....?
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:03   #234
introwertyczka
Raczkowanie

nieesia25
introwertyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:43   #235
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
No tak tylko wątpię żeby ona kasy nie miała. Mąż pracuje, ona już 2 razy była na urlopie nad morzem i nie chce mi się wierzyć że nie stać ją na naprawę. Generalnie Zmalowana dla mnie to temat rzeka, odwala straszną fuszerkę, ciągle nie umie wymawiać nazw, kiedyś pisała że zaczyna chodzić na kurs angielskiego ale jakoś tego nie widać, jeśli jest to film inny niż makijaż nie jest w ogóle przygotowana.

Baśka z Callmeblondiee pracowała w Sephorze ale z tego co pamiętam to ona reklamowała jakieś marki, czyli pewnie podchodziła i pytała "czy nie jest pani zainteresowana ble ble bel".....?
zmalowana woli sobie pożebrać na aparacik ,przecież fanki zrobią dla niej wszystko
Stary 2013-07-24, 09:46   #236
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam nie popieram jojczenia ani jej specjalnie bronić nie chcę bo zwyczajnie uważam ją za głupiutką i pozbawioną gustu (czyt. nie lubię jej), chciałam tylko wyjaśnić, że kupno sprzętu to nie takie hop-siup i nie ma się co wyśmiewać, że 'tylko canon'.
Oczywiście, że nie mały wydatek, ale to w jaki sposób, jakim tonem i jakimi słowami ewidentnie podchodziło pod: Canon uwaga zepsuł mi się aparat, naprawcie mi za darmo jestę vlogerę.--->patrz Segritta,Szarliza.
Stary 2013-07-24, 10:08   #237
201703241651
Konto usunięte

Szusz ma jasny, mdły kolor oczu, który zlewa się z cieniem do powiek, w podobnym odcieniu... Gdyby tylko obrysowała oczy czarną kredką, wyglądałaby o niebo lepiej...

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Jezuśku, to ja myślałam, że czasem wychodzą mi totalnie beznadziejne "jaskółki", ale Basia...
Jedna skierowana w dół, druga w górę... Jak tak można wyjść na ulicę?
Też się zdziwiłam, że to wyszło z pod ręki Basi, bo również wydawała mi się minimalistką, perfekcjonistką, wielbicielką delikatnego makijażu, a tutaj takie krechy... I mówi, że używa eyelinera od, co najmniej, 2 lat
Chryste...
Myślałam, że przesadzacie, ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania... Jakby Basia robiła żart na 1 kwietnia...
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 10:21   #238
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Jezuśku, to ja myślałam, że czasem wychodzą mi totalnie beznadziejne "jaskółki", ale Basia...
Też się zdziwiłam, że to wyszło z pod ręki Basi, bo również wydawała mi się minimalistką, perfekcjonistką, wielbicielką delikatnego makijażu, a tutaj takie krechy... I mówi, że używa eyelinera od, co najmniej, 2 lat
Chryste...
Myślałam, że przesadzacie, ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania... Jakby Basia robiła żart na 1 kwietnia...
Jak robiła pierwsze oko, to myślałam że będzie tam jeszcze poprawiać zewnętrzny kącik, a ona już przeszła do drugiego
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 10:49   #239
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Szusz ma jasny, mdły kolor oczu, który zlewa się z cieniem do powiek, w podobnym odcieniu... Gdyby tylko obrysowała oczy czarną kredką, wyglądałaby o niebo lepiej...

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Chryste...
faktycznie teraz tak patrze i nie za ciekawie to wygląda...niesymetrycznie , zakończenie w ogóle nie jest ostre, a ona zawsze wydawała mi się taka dokładna
Stary 2013-07-24, 11:05   #240
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

Któraś dała linka do Dakkana znowu. Boże -.- Jak ja go nie trawię... Sobie nie wyobrażacie. Żałosny człowieczek, który podoba się chyba jedynie gimbom, bo humor ma na poziomie gimnazjum, a może nawet podstawówki. Przekleństwa, chlanie, żary o kupach

Porażka.
Pomyśleć, że w liceum byłam jego "fanką", po amatorskiej produkcji "Piątek". Hajs, hajs, hajs - odwaliło

I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes!

BabyLightMyFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości