|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10441 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
![]() przede wszystkim udzielam sie na forum moda teraz mam nadzieje ze czesciej bede sie tu pojawiac ![]() ehh na jutro mam historie i chemie ,a siedze caly czas na wizazu:/ skrocone, ale zawsze to 8 lekcji :/ ale pociesz mnie to ze jeszcze tylko 5 dni i naprawde dlugie wolne i w koncu sie wyspie
|
|
|
|
|
#10442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10443 |
|
Rozeznanie
|
Ja mieszkam w mieszkaniu mamy 5 pokoi łazienke i toalete no i kuchnie i balkon...
Mieszkam na osiedlu takim pół zamkniętym na uboczu miasta... Po obu stronach otacza nas las ale minus to to, że obok są tory kolejowe :/ Moim marzeniem jest mieszkanie w domu jednorodzinnym no ale cóż ciesze się tym co jest...em jak skończysz 18 lat masz zamiar całkowicie się usamodzielnić? Nie boisz się, że jednak kiedys bedziesz musiała poprosic rodziców o pomoc? Twój TŻ też gdzieś pracuje?
|
#10444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naturalny efekt, nie jestem pomrańczowa-normalnie jak w wakacje ![]() No i problem z walizką jest rzeczywiście poważny ![]() Również żyje tylko tą majówką-już niedługo A w czwartek...odbieram dowód ![]() Cytat:
Ja mieszkam w bloku, na spokojnym osiedlu, w 3 pokojach(niesetety ja mój dzielę z bratem )Ciężko powiedziec czy na obrzeżach czy w centrum ![]() W każdym razie raczej wszędzie mam blisko.
|
|
|
#10445 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() super_karo, hej. Ty jesteś od aniołków, prawda? ![]() EDIT: a, co do mieszkania, to zapomniałam jeszcze dodać, że wolałabym mieć swoje w bloku, niż kamienicy.
|
|
|
#10446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mathilda swietny av ![]() ja mieszkam w domu jednorodzinnym, 4 pokoje, lazienka, duzy korytarz, pralnia i jeszcze niezagospodarowane pietro ( w te wakacje ma tam powstac pokoj moj, mojej siostry, silownia i pokoj komputerowy a na dole ma byc sauna )ide cwiczyc, wpadne wieczorkim
|
|
#10447 |
|
|
ślimaczek, ładny avatar, lubię takie.
siłownia.. sauna.. marzenia
|
|
#10448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamienice sa takie klimatyczne ślimaczek-ładne avek No i sauna to jest dopiero szpan
|
|
|
#10449 |
|
|
Nie wiem.. Jakoś tak sobie ubzdurałam.
Że w bloku cieplej, niż w kamienicy. Kurcze, co was tak wzięło na zmianę avatarków?
|
|
#10450 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakich aniołków??
![]() Cytat:
Sauna, siłownia To mówisz że kiedy można do Ciebie przyjechać? ![]() Aha i fajnego masz tego przyjaciela
|
|
#10451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja bym nie chciała mieszkać w bloku, co prawda kusi perspektywa przytulnego, ciepłego małego mieszkanka, ale w domu przynajmniej mogę się wydzierać w niebogłosy i trzaskać drzwiami nie martwiąc się co na to sąsiedzi, a najgorzej jak trafisz na niemiłych sąsiadów ![]() A tak poza tym to chciała bym mieszkać w Krakowie albo Wrocławiu to z takich bardziej realnych opcji, a mniej realnych to może być Paryż albo gdzieś we Włoszech
|
|
#10452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
silownia.... hmm... miejsce gdzie bede trzymac hula hop, skakanke i hantle a ze Damian jest fajny to wiem ;p super jest Go "miec"
|
|
#10453 | |
|
|
mathilda, em, slimaczek, laylaaa,Alatienka witajcie kochane
Co do miejsca zamieszkania to mieszkam w jednorodzinnym domu z ogrodem, w dzielnicy ,ktora jest dalej od centrum,bardzo przyjemna okolica. Cytat:
dlatego lubie mieszkanie w domu. a co do miejsca to strasznie nie lubie mojego miasta ciagnie mnie do duzych miast ale jak pomysle ze jeszcze tylko 1,5 roku i jak wszystko dobrze pojde to bede w stolicy to -ahh sie rozmarzylam ![]() Ciebie oczywiscie pamietam i znam od dawna od aniolkow chyba sie zaczelo ![]() dobrze pamietam , ze obie lubimy aniolki Rafaela i chyba mialaby jakas wymiana o koszulke? ja bym bardzo chciala mieszkac w kamienicy maja swoj klimat, a ile tam inspiracji do zdjec ..![]() wlasnie poogladalam kolejny odcinek prison break, i w koncu ide sie pouczyc :/ wpadne wieczorem
|
|
|
|
|
#10454 |
|
Zakorzenienie
|
super karo-witam
Ale wlasnie z modowego krowka, slimaczek- swietne av ![]() slimaczek- o jaa jak cudownie bdziesz miala! ![]() U mnie w domu MUSI byc boisko do kosza! Ach To takie glupiutkie myslenie, ze bde miala pieniadze i wielki dom, i rodzine.. Ja mieszkam w domu jednorodzinnym. Piwnica(itp), 1 i 2 pietro,strych, balkon, sredni ogrodek. Praktycznie do wiekszosci mam blisko ![]() Ja tez uzywam kremu braz. Garniera-spoko, spoko ![]() Ale wolalabym juz 'wlasna' opalenizne.. ![]() Wylegiwanie sie na sloncu...Ach.. ![]() Wy tez sie tak boicie konca roku? Bo we mnie jest takie uczucie bezsilnosci, strachu..blech..
|
|
#10455 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mieszkam w samiutkim centrum w nowym bloku, pamietam jak z matka chodzilysmy na budowe i wtedy tak sie cieszylam, ze bede tu mieszkac.. w sumie lubie moj blok, jedyny minus to to, ze jest wysoko (5 pietro), poza tym wszedzie blisko i super widok z jednej strony (zachody slonca
moj tata ma fajne mieszkanie, w bloku, ale z ogrodem, kazdy ma taka swoja dzialke i garaz, latem sie tam opalam czasem , poza tym w swietnym miejscu. moze oddziedzicze a powaznie to kiedys chcialabym miec takie wieksze mieszkanie, najlepiej dwupoziomowe (taa), albo z antresola.. dla TZta, mnie i dwojki dzieci w kazdym razie nie wyobrazam sobie zycia w 12 pietrowym bloku na jakims osiedlu, brr mieszkalam tak z mama niecaly rok.
|
#10456 | |
|
|
Paryyyyż!! Moje marzenie..
Ja na starość przeprowadzam się do Francji, już postanowione. ![]() Cytat:
Nie... Ani trochę. Już nie mogę się doczekać!! Ja mieszkam na 4, bez windy, ponad sto schodów codziennie kilke razy dziennie.
|
|
|
#10457 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie mogę znaleźć opowiedniego dla mnie
![]() Szukałam w internecie gotowca mojej pracy domowej, ale ze nie umiem szukać to też nie znalazłam ![]() Idę wiec robić... Mathilda- Twoja dziasiejsza sytuacja z tatą dziwnie nie jest mi obca
|
|
#10458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde gdzie ten Agosek? łee napiszę do niej na fotce chyba
|
|
#10459 | ||
|
|
Cytat:
! a czy nie poznalysmy tez przy okazji torebek w groszki ? w kazdym badz razie milo Cie widziec tutaj ![]() Cytat:
to zawsze by bylo blizej, ja niestety podkarpackie:/ A co Warszawy chcialabym bardzo ,bo tam znajduja sie moje wymarzone studia psychologia, mam nadzieje ze wszytko za rok sie uda i bede mogla sie udzielac w watku juz stamtad![]() jak na razie caly rok przed nami ,wiec troche zostane z Wami jeszcze
Edytowane przez super_karo Czas edycji: 2007-04-22 o 21:34 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#10460 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje
juz wszyscy sie wbijaja na imprezy w saunie prawde mowiac jakos nie beda mi w tym momencie przeszkadzac imprezy koedukacyjne
|
#10461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Łooo... Wierzcie, lub nie, ale dopiero teraz mam jakotako czas, żeby się poudzielać na spokojnie.
Byłam w Ostravie, rodzice kupili orbitreka hahha. Swoją drogą nieźle się na nim już zdążyłam wymęczyć. A poza tym jak zwykle łażenie po tych wszystkich sklepach... padam. ![]() No to nasze ulubione wielocytowanie... Cytat:
Chciałabym mieszkać w takim szeregowym domku. Żeby było stosunkowo blisko wszędzie, ale też żeby był ogródek, własny tarrrrras itp. Od kiedy byłam w Niemczech, podobają mi się takie rozwiązania. Cytat:
Też Cię kojarzę. Z mody I nawet kojarzę Twoje zdjęcia. Dałabym głowę, że jesteś starsza ![]() Cytat:
Ale jak wiadomo każdy chciałby mieć coś, czego nie ma A właśnie: WSZYSTKIE MACIE ŚWIETNE AVATARY! Już nie mam głowy, żeby wymieniać. A jutro mam 3 lekcje: biologia, wf [na którym nie ćwiczę] i chemia i do tego skrócone. Odpuszczę sobie raczej edukację. Mam zamiar odwiedzić starą szkołę. A raczej znajomych ze starej szkoły. Pfff, większość i tak widuje mnie co łikend No ale nie wszyscy, więc będę się starała zrobić dobre wrażenie, heh.I to by było na tyle. Umieram... Dobranoc.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
|
|
|
#10462 |
|
|
Obudziłam się dzisiaj o 4.
![]() A tak poza tym, to śniło mi się, że Paweł Małaszyński to mój dobry znajomy, jechałam gdzieś z nim i jego dzieckiem i próbowaliśmy je rozweselić, bo płakało. I na dodatek byłam pewna, że to nie jest sen.. A potem musiałam się obudzić. I to tak wcześnie! A tyle jeszcze mogło się wydarzyć..
|
|
#10463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pochłonęła ją nauka
![]() A gdzie Martusia?? Cytat:
A konkretnie o Akademi Pedagogiki Specjalnej i kierunku surdopedagogika ![]() Cytat:
![]() Ja byłam dzisiaj oddać krew. Marzyłam o to od dawna, w końcu stwierdziłam, ze nie doczekam sie na jakos koleżankę i ide sama. Świetnie się czułam, wczoraj jadłam nietłusto, dużo piłam, dzisiaj zjadłam lekkie sniadanie wszystko po to aby krew była jak najlepsza. I okazało się, ze dla pani w okienku legitymacja nie jest dokumentem tożsamości i muszę poczekać aż będę miec dowód A na stronie krwiodawstwa napisali, ze może legitymacja wystarczy ![]() Więc nie wróciłam już na lekcje i się obijam ![]()
|
|
|
#10464 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to krew będę mogła oddać dopiero po lipcu, znaczy raczej i tak nie będę mogła, bo moja krew się nie nadaje
![]() Ale nic to - do celów 'badawczych' oddaję krew średnio co 2-3 tygodnie, więc trochę się jej już pozbyłam hahaha. Miałam dzisiaj zamiar powędrować trochę, bo na lekcje nie szłam, ale tak masakrycznie bolała mnie głowa, a do tego doszły jeszcze inne czynniki, że do teraz grzeję dupę w domu ![]() KBM - czym zajmuje się surdopedagog? pierwsze słyszę
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10465 |
|
Zakorzenienie
|
super karo ja tez z podkarpacia, rzeszow, a Ty skad?
krowa wow, mi ostatnio dawno temu pobierali krew i dwa razy zemdlalam.. az mi slabo jak czytam, ze Ty tak z dobrej woli ![]() a wczoraj zemdlalam w wannie . chyba za dlugo lezalam w goracej wodzie, jak wstalam to musialam z powrotem sie polozyc i nie pamietam co sie ze mna dzialo przez pare minut potem szybko zasnelam a dzis juz jest dobrze.
|
#10466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i właśnie też nie wiem co to ta surdopedagogika?? ;> No Krówko tłumacz ![]() Cytat:
Ale oby nam jak najlepiej napisała tą maturkę A Martusia... właśnie gdzie gdzie gdzie? Też chciałabym oddać krew i z tego co piszesz wynika że już mogę ![]() I stwierdziłam że zdjęcie w wersji czarno białej lepiej wygląda
|
|
#10467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10468 | |
|
|
Cytat:
Ja nie zdecydowałabym się na oddanie krwi - panicznie boję się strzykawek (panicznie!). Zresztą, i tak nie mam prawidłowej. Zdecydowanie. Na zdjęciu, który zrobiłam sobie do paszportu wyglądam jak krowa. Masakra. A już w paszporcie, zeskanowane na czarno-biało, wygląda całkiem całkiem. ![]() Uff. Wreszcie w domu.
|
|
|
#10469 |
|
Zakorzenienie
|
super_karo:
ja niestety Cię nie kojarze Mieszkam w jedno pietrowym domku jednorodzinnym z duzym ogrodem z oczkiem wodnym,altanką i cieplarnią .A dom mam zwyczajny. 6 pokoji,2 łazienki,2 kuchnie,siłownia i strych. Dodam,ze mieszkam na obżerzach miasta. A mój wymarzony dom to nieduże mieszkanie w bloku bądź kamienicy.Najchętniej w dużym mieście,ale nie polskim (pasuje mi Belgia lub Francja czy Włochy) Dostałam 4 z srawdzianu z historii I zakochałam się w nowym zapachu Mex'sa (nie mam pojęcia jak to się pisze ) Amsterdam Ajj musze musze go mieć Byłam po lekcjach z koleżanką w Rossmanie i są tam bardzo nie miłe ekspedientki więc na złość im testowałyśmy błyszczyki i zapachy(oczywiście nic nie kupując oprócz odżywki do włosów )Ajj lubie te wściekłe miny owych pań Wiem,wiem jestem wredna ,ale cóż ostatnio byłam przez nie potraktowana baardzo nie miło więc odwdzięczam się denerwując je odrobinke(zauważyłam,że bardzo nie lubią klientek,które ślęczą nad kosmetykami i broń boże testować )Ide uczyć się historii jutro znów sprawdzian
|
|
|
|
#10470 | |
|
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

no ale cóż ciesze się tym co jest...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Małe, przytulne, dwupokojowe mieszkanko to moje marzenie na przyszłość.
)
swietny av 

ciagnie mnie do duzych miast
to -ahh sie rozmarzylam