|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
|
|||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
2 | 4,00% |
| Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! |
|
1 | 2,00% |
| Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha |
|
9 | 18,00% |
| Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania |
|
3 | 6,00% |
| Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama |
|
1 | 2,00% |
| Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy |
|
2 | 4,00% |
| Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka |
|
25 | 50,00% |
| Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy |
|
3 | 6,00% |
| Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. |
|
1 | 2,00% |
| Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. |
|
0 | 0% |
| Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. |
|
1 | 2,00% |
| VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. |
|
1 | 2,00% |
| III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. |
|
0 | 0% |
| Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. |
|
1 | 2,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI
wiem że tako też ma takie wózki
dlatego pisze że musze je zmacać na żywo
|
|
#4292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c
Cytat:
mysl pozytywnie ![]() Trzymam za Was kciuki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XII
czas na lulu
dzis szybko skonczylyscie peplanie za duzo tych tematow do wyboru, a jak.jest za duzo to wybieram to co.znane efff Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI
Witam się o poranku. Ostatnio cieszyłam się że udaje mi się wysypiać. No to mam za swoje. Wczoraj o 5 dziś o 4.15. Budzi mnie dziki głód i mały
|
|
#4295 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się o poranku
Cytat:
Na Białołęce byliśmy u znajomych męża ze dwa lata temu . Akurat latem. Przebicie się przez Wa-wę było mordęgą ![]() Cytat:
Gratki Cytat:
Cytat:
Makrelko trzymam za Was kciuki najmocniej jak się tylko da ![]() ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Cytat:
heh i ja się ostatnio przechwaliłam,że śpię do 7 A tu dziś zonk i pobudka o 4.33 i nie ma spania
|
|||||
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XII
dzien dobry
witam sie z rana, dzis znow z lozka
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
bajka daj znać jak tam u Ciebie.
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
ktos pytal o reczniki z kapturkiem - ja kupuje z bo nawet starszy nosi. A przeciez bez to i my rodzice mamy wiec nie widze potrzeby
cos spac w te upaly i pelnie nie moge co do wychowania kolejnego dziecka - wszystko jest inaczej. Inaczej sie chowa, jest wiecej czasu potem bo mlodsze lata za starszym, rodzice wiecej pozwola bo maja doswiadczenie juz. Tak troche juz rutynowo niektore rzeczy sie robi. Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2013-07-24 o 06:50 |
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
siema
![]() muszę się Wam do czegoś przyznać będę miała dziecko z usainem bolt'em ![]() w nocy obudziłam się tylko raz i nawet zgagi nie miałam ale byłam cwaniakiem bo pożarłam rennie i migdały ![]() zaraz muszę pognać na zakupy żarciowe, bo w domu w lodówce mam masło, ketchupy i musztardę i papryczki chilli- myślicie, że mogę tak starego powitać?
|
#4300 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas dzis chlodny dzien sie zapowiada i pochmurno
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Kaska, jak mu to zaserwujesz, co masz w lodowce, to pewnie wiecej nie przyjedzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c
Cytat:
a Ladanisko gdzie już po tym okupanym weselu, a jej nadal nie ma, pakują manatki czy co
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c
Cytat:
ja jesli zdecyduje sie na sn zamierzam wyjsc natychmiast po porodzie, max wlasbie do 24h po a jak sie cos dzidzi bedzie dzialo to do szpitala, tylko bez sensu sobie wkrecac ze sie cos bedzie dzialo, mnie poki co wszystkie polozne podzielaja poglad, tesciowa ktora multum dzieci odcowala mowi to samo. jak nie ma potrzeby lezenia w szpitalu to po co? Cytat:
ehh a moze ksiaze bedzie gejem i bedzie dla mojego Macka? zobaczymy jak narod uk tolerancyjny yyyyh wlasniev uswiadomilam ze maciej tez musialby byc homo no coz czego sie nie robi dla ksiecia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4303 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Cytat:
używam wybielacza z biedronki, taki w dużej butelce. może być najtańszy ![]() tylko pamiętaj, najpierw rozrób go z wodą, nie lej bezpośrednio na ubrania bo żółte plamy się porobią no i zostaw na dzień w tej wodzie, efekt murowany![]() Cytat:
będzie dobrze! dobrze ze to będzie już 35 tydzCytat:
Cytat:
Cytat:
bo wstała wyjątkowo wczesniCytat:
|
||||||
|
|
|
#4304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy I
Cytat:
![]() Co do wyjscia ze szpitala - tez bym wolala jak najszybciej. W moim szpitalu dosc szybko wypuszczaja. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
badają dziecku CRP i wynik jest na następny dzień, jak będzie jakaś infekcja to przynajmniej bedziesz wiedziala
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
logoasia z plecami coraz gprzej. tz przygotowal mi jedzenie, laptopa kolo lozka i leze. pije malo zeby do toalety nie wstawac zbyt czesto bo ciezko ni tam dojsc.
najorsze ze o 10 30 mam usg IIItrymestru i obawiam sie ze jak mi choc troche nie pusci to lipa i nie pojade. tzn juz sie w sumie pogodzilam ze nie pojade ale caly czas sie ludze. znow zaczelam zastanawiac sie nad zakupem gorsetu ciazowego ortopedycznego neurolog powiedziala ze to zbedny wydatek, ale wtedy nie bylo jeszcze tak zle Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie, ciągle mi mówi o zbawiennym efekcie takiego masażu.
|
|
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszce czytam co tam wczoraj bazgrolilyscie i powiem ze zielonych recznikow w krk w ikei tez nie ma, a ktoras pisala ze sa. moze na stronie ale pytalam na miejscu i Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
plakac mi sie bez przerwy chce, a wlasciwie to rycze bez przerwy tz zaraz mnie z domu wyrzuci gorset znalazlam za 150zl w necie ale boje sie bez mierzenia kupic a s klepach stacjonarnych dwa razy drozej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Ladan i misia! Odezwac sie.
Tassia a probowalas na rwe rozgrzewac ja termoforem? Mi tylko rozgrzewanie przynosilo ulge... Witam z rana.. niech ten ksiezyc juz spada bo i ja dpac niemoge.. w wawie zimno tez ..eh gdzie te ich upaly zapowiadane.?
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Tassia właśnie, spróbuj termofor, może jakiś plaster rozgrzewający do tego i moze puści?
|
|
|
|
#4312 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejooo
![]() Nadrobiłam. Co do luteiny to ja nie miałam po niej żadnych nieprzyjemnych objawów (oprócz tego,że ciekła )Co do wyjścia ze szpitala to jak będę mieć cc w piątek to we wtorek mam wyjść do domu... Cytat:
A jeszcze lepsze jest to,że mam taką brązową myszkę na udzie, moja kuzynka (od brata mamy) też, a kuzyn (od siostry mamy) ma w tym samym miejscu tylko na drugim udzie. To jest dziwność. Może po jakichś dziadkach od strony mamy. I my wszyscy jesteśmy drugimi dziećmi naszych rodziców. Cytat:
No to dobrze ![]() Cytat:
Ale to wiadomo-każdy ma inne potrzeby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Kate czasem mocno nawiązuje ubiorem do Diany http://plejada.onet.pl/pierwsze-zdje...williama/jrjqw niebieska sukienka w kropeczki
A William też miał mało włosków
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl jak przeżyłaś jazdę z T.?
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
upaly w krakowie, zapraszam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
A co?Myślisz,że już z nią byłam w sklepie i wróciłam?O 8.30?
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, celebryci raczej działają pod dyktando, szkoda mi trochę tej Kate, bo jej dziecko nie będzie miało normalnego życia
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie wczoraj miałyście jechać?
myślałam, że tak i dlatego Cię nie ma
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przecież wczoraj byłam i pisałam w miarę na bieżąco
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
"Lista przeciwwskazań do zastosowania masażu w tym okresie obejmuje wszelkie stany zagrożenia poronieniem, krwawienia z dróg rodnych, cukrzycę, nadciśnienie tętnicze, gestozy, niedokrwistość, skazy krwotoczne, choroby serca, choroby nerek trzustki oraz tarczycy, stany patologiczne ciąży, takie jak łożysko przodujące czy przedwczesne odklejanie się łożyska, wewnątrzmaciczne zaburzenia rozwoju płodu (Lewandowski G.)."
grrrr szukam wlasnie masażysty ale słabo to widze
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

mysl pozytywnie 
[/RIGHT]

będę miała dziecko z usainem bolt'em
ale byłam cwaniakiem bo pożarłam rennie i migdały 
już po tym okupanym weselu, a jej nadal nie ma, pakują manatki czy co 
no i zostaw na dzień w tej wodzie, efekt murowany
myślałam, że tak i dlatego Cię nie ma